Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
Page 5 of 5
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
Neznate wi nas. Hebo ti nas.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
Re: Emancipacija po islamskom modelu
by RayMabus on Mon 29 Feb - 17:19Da ne bude .....ja ne znam šta pričam :
longisland
Registriran(a): 05.07.2012.
Odgovori Registriran(a): 05.07.2012.
Odgovor na Re: pizdi je lakše doć do kurca, nego obratno 06-12-2014 6:15
ocijenilo 0 korisnika
S obzirom na kolicinu kurvi okolo koje možeš nac i preko interneta i koje puše za deset eura a za tridecet ga moš i umocit ta teza baš i ne stoji. Prije ce bit da je obratno tj kurvi ima na bacanje. Uostalom :Ne budite promiskuitetni*
Kazalo pojmova : promiskuitetan : uključen u usputne i slučajne seksualne odnose.Seks je način pomoću kojega se , kroz djecu i obitelj , čovječanstvo nastavlja. Seks nam može pružiti mnogo užitka i sreće : priroda je tako odredila kako bi se održala vrsta. No , zloupotreba ili seksualno zlostavljanje sa sobom nose teške kazne i posljedice : čini se da je i to priroda odredila
Problemi lošeg seksualnog ponašanja nisu novi. Moćna religija , budizam , iščezla je iz Indije u 7. stoljeću. Prema pisanju njihovih povjesničara , razlog je bio seksualni promiskuitet u samostanima. I u novije vrijeme , kad u nekoj organizaciji , profitnoj ili neprofitnoj , počne prevladavati promiskuitet , ona počinje propadati. Obitelji suočene s nevjerom raspadaju se , ma koliko oni o tome «civilizirano» razgovarali. Poriv jednog trenutka može postati bolom cijelog života. Objasnite to ljudima koji vas okružuju i zaštitite svoje zdravlje i zadovoljstvo. Seks je veliki korak na putu do sreće i radosti. U njemu nema ništa loše ako je popraćen vjernošću i dostojanstvom.Budite vjerni svome seksualnom partneru. Nevjera seksualnog partnera može znatno degradirati vaš opstanak. Povijest i novine bilježe mnoštvo primjera uzburkanih ljudskih strasti kada je nevjera dovela do nasilja. «Grižnja savjesti» je manje zlo. Ljubomora i osveta su veća čudovišta , nikada ne znate kada će se probuditi. Lijepo je pričati o «civiliziranosti» , «nesputanosti» i «razumijevanju» ; no nema te priče koja može popraviti uništene živote. «Grižnja savjesti» ni izdaleka ne ubija kao nož u leđima ili otrov u juhi. Nadalje tu je i pitanje zdravlja. Ne zahtijevajući vjernost seksualnog partnera , izlažete se bolestima. U jednom – vrlo kratkom razdoblju – govorilo se da su spolne bolesti pod kontrolom. Danas to nije slučaj , ako je ikada i bio. Sada su prisutne neizlječive vrste spolnih bolesti.
http://forum.net.hr/forums/t/389384.aspx
2014-04-11
Inace zanimljiwo je koliko se graje diglo zbog istine a ona je sadržana u sljedećem : pustiš dijete wanka eto recimo da je žensko , owoj rade hormoni , woli se izazowno obuć i to šta je prirpdno za te godine i onda hebe se tebe di je to i kad dođe sa silowalo me onda kriwi swi samo ne roditelji.
A twoja odgowornost koja je čak propisana zakonom da maloljetna osoba nocu ne smije biti bez nadzora neke odrasle osobe kojoj roditelj da suglasnost i te šeme ?
To ništa.
AJMO PAJDO PESTO KUNA KAZNE ZA POČETAK PA DALJE CEMO WIDIT.
WI STE UMISLILI DA WAM DRŽAWA ( netko drugi ) MORA ODGAJAT DJECU.
NE MORA I NEČE.
A twoja odgowornost koja je čak propisana zakonom da maloljetna osoba nocu ne smije biti bez nadzora neke odrasle osobe kojoj roditelj da suglasnost i te šeme ?
To ništa.
AJMO PAJDO PESTO KUNA KAZNE ZA POČETAK PA DALJE CEMO WIDIT.
WI STE UMISLILI DA WAM DRŽAWA ( netko drugi ) MORA ODGAJAT DJECU.
NE MORA I NEČE.
2014-04-11
Preliberalno društwo ......oće slobodu ali ne i odgowornost ....pa je onda normalno da owe izlaze wanka do tri ure iza ponoči bez nadzora al kad se nešto desi onda treba držawa koja je propisala prawila da sad bude kriwa.
Ono : hebe se mene filozofija , ja nisam kriw a ako se šta desi kriwa je držawa , poličija i drugi.
A čije je dijete ?
Twoje.
E pa sad kad ti ga siluju ono to če ti bit najweča kazna ( zato poličiju nije ni briga jer nije njihowo a tebe nije brige pa šta bi njih jbte ),
POŠTENO I PRAWEDNO.
Ono : hebe se mene filozofija , ja nisam kriw a ako se šta desi kriwa je držawa , poličija i drugi.
A čije je dijete ?
Twoje.
E pa sad kad ti ga siluju ono to če ti bit najweča kazna ( zato poličiju nije ni briga jer nije njihowo a tebe nije brige pa šta bi njih jbte ),
POŠTENO I PRAWEDNO.
2014-04-11
Preslobodno društvo s smanjenom odgovornošću D.O.O.
To ste vi a ovo je prežalosno da sam ja jedini na forumu koji ovo vidi i nitko druga pa ćak ni žene ( a kao nekakve majke ) nego me još i napdaju.
VI NISTE KRIVI.
DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOO
TRPAJ.
To ste vi a ovo je prežalosno da sam ja jedini na forumu koji ovo vidi i nitko druga pa ćak ni žene ( a kao nekakve majke ) nego me još i napdaju.
VI NISTE KRIVI.
DOBROOOOOOOOOOOOOOOOOO
TRPAJ.
2014-04-11
longi, malo si naporan... malo mnogo
Kad sam u pravu.marcellus wrote:longi, malo si naporan... malo mnogo
Sad ovo sve proanalizirajte i onda cete vidit da onaj tko bi vam lupao pesto kuna kazne jer vam je dijete vani bez nadzora vam je u suštini prijatelj i pomaže vam da se naucite biti odgovorni.
Zvuci kao anđeoska hijerarhija a ako sumnjate nemojte : JE.
The prince of the Thrones is Tsaphkiel whose name means "Angel of the night". Another denomination is Auriel, this angel helps incarnated beings to find their spiritual path.
2014-04-11
The prince of the Thrones is Tsaphkiel whose name means "Angel of the night". Another denomination is Auriel, this angel helps incarnated beings to find their spiritual path.
A inkarnirani ste jel tako ? Jeste. E pa vidite da oprostite : sad cemo vas hebax.
A vi idalje filozofirajte s : moja mala 15 godina , prija 17 eto izhebalo ih , jadne ......vi ništa jel ?
Roditeljska odgovornost nula bodova.
Ne.
Neće ići.
A inkarnirani ste jel tako ? Jeste. E pa vidite da oprostite : sad cemo vas hebax.
A vi idalje filozofirajte s : moja mala 15 godina , prija 17 eto izhebalo ih , jadne ......vi ništa jel ?
Roditeljska odgovornost nula bodova.
Ne.
Neće ići.
2014-04-11
Policija iz Karlstada objavila je kako je zaprimila 32 prijave zlostavljanja u gradu 300-injak kilometara udaljenom od Stockholma. Najmlađa žrtva seksualnog uznemiravanja imala je 12 godina. Policija je ipak naglasila kako nitko nije prijavio silovanje, već 'samo' neprimjereno ponašanje i diranje...
---
Ja bi se na vašem mjestu dobro dobro pogledao u ogledalu. Ja to mogu ciste savjesti a ne znam za vas kad vam je normalno da dijeca izlaze vani bez pratnje ili u grupi sa nekim svojim vršnjacima šta nije pratnja odrasle osobe.
Ja bi se na vašem mjestu dobro dobro pogledao u ogledalo.
IMA MJESTA ZA VAS U PAKLU KOLIKO OĆEŠ.
---
Ja bi se na vašem mjestu dobro dobro pogledao u ogledalu. Ja to mogu ciste savjesti a ne znam za vas kad vam je normalno da dijeca izlaze vani bez pratnje ili u grupi sa nekim svojim vršnjacima šta nije pratnja odrasle osobe.
Ja bi se na vašem mjestu dobro dobro pogledao u ogledalo.
IMA MJESTA ZA VAS U PAKLU KOLIKO OĆEŠ.
2014-04-11
Ja inace osuđujem ova silovanja kao i sva druga. Ovo moram reči jer ce ispast da puno pričam o jednoj stvari a o drugoj ne pa ispada kao da silovanja podržavam. NE.
Al vi ste hebeno bolesno društvo koje nije reklo : pa šta to radi maloljetno bez nadzora vani i to pa da osudite i te roditelje nego ono .....nema toga.
PA KAKO WAS NIJE SRAM ONDA ONO DANAS SUTRA KAD SE TO VAŠEM DJETETU DESI ONO TAKO ELEGANTNO SPRAT ODGOVORNOST SA SEBE DA TO NEMA VEZE S VAMA.
PA S KIME IMA ?
NETKO DRUGI MORA ODGAJAT VAŠU DJECU ILI ŠTA ?
Pa vi ste mentalno bolesni roditelji i kraj priče.
Al vi ste hebeno bolesno društvo koje nije reklo : pa šta to radi maloljetno bez nadzora vani i to pa da osudite i te roditelje nego ono .....nema toga.
PA KAKO WAS NIJE SRAM ONDA ONO DANAS SUTRA KAD SE TO VAŠEM DJETETU DESI ONO TAKO ELEGANTNO SPRAT ODGOVORNOST SA SEBE DA TO NEMA VEZE S VAMA.
PA S KIME IMA ?
NETKO DRUGI MORA ODGAJAT VAŠU DJECU ILI ŠTA ?
Pa vi ste mentalno bolesni roditelji i kraj priče.
2014-04-11
Pa da. Ovo je već previše.Noor wrote:jastreb wrote:Pa to smo i mi nekada radili u prenatrpanim diskotekama.
I nitko od toga nije pravio skandal. Djevojke ponajmanje.
i u srednjoj pod odmorima....
Normalno da ne podržavam zaostale i nedojebane kozojebe,koji su do sada uglavnom imali seksualna iskustva sa svojim spolom,pa su se malo raspojasali,ali od pipkanja praviti nekakve afere,malo je pretjerano,tim više što to nije ništa novo i što se uvijek događalo,na koncertima,dočecima N.godine i po diskotekama,pogotovo kad si dečki malo popiju.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Hebeš ovo sve. Ovo društvo treba zapalit kad sam ja jedini koji koristi zdrav razum a one koje su jedini cuvar buducih naraštaja ( žene ) tvrde suprotno.
PIŠI PROPALO.
OK sam si ja al to nije poanta nego VI.
KATASTROFA.
PIŠI PROPALO.
WW3
PIŠI PROPALO.
OK sam si ja al to nije poanta nego VI.
KATASTROFA.
PIŠI PROPALO.
WW3
2014-04-11
Noor wrote:jastreb wrote:Pa to smo i mi nekada radili u prenatrpanim diskotekama.
I nitko od toga nije pravio skandal. Djevojke ponajmanje.
i u srednjoj pod odmorima....
Ja sam jednom na odmorru greškom žensku srušila pesnicom, a fakini po podu od smijeha..ona me gleda preneraženo i zabezeknuto.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
imaju i oni branitelje svoje arijske kulture ;
Clone Stormtrooper-
2016-02-19
a e...!!! Europa jest pravi ŠVECKI STOL,za Khozoepe,po pitanju picaka..vruce hlacice,minice,dopićnjaci..naravno da je to otvoreni poziv na seks..marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svedska-u-soku-masovni-seksualni-napadi-i-silovanja-na-glazbenim-festivalima/4499207/
Guest- Guest
bogomdani wrote:a e...!!! Europa jest pravi ŠVECKI STOL,za Khozoepe,po pitanju picaka..vruce hlacice,minice,dopićnjaci..naravno da je to otvoreni poziv na seks..marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svedska-u-soku-masovni-seksualni-napadi-i-silovanja-na-glazbenim-festivalima/4499207/
za njih je i ovca koja pase otvoreni poziv na seks.
Nego..zamisli drustvo.,koje zene pokriva da se ne vidi niti forma,a mladi decki napaljeni kao psi,normalno da Ofce i Khoze stradavaju,a onda dojde vako nesto.,.pa tu se razum potpuno izgubi..marcellus wrote:bogomdani wrote:a e...!!! Europa jest pravi ŠVECKI STOL,za Khozoepe,po pitanju picaka..vruce hlacice,minice,dopićnjaci..naravno da je to otvoreni poziv na seks..marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svedska-u-soku-masovni-seksualni-napadi-i-silovanja-na-glazbenim-festivalima/4499207/
za njih je i ovca koja pase otvoreni poziv na seks.
Guest- Guest
Page 5 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Upoznajmo običaje zemalja iz kojih dolaze migranti :)
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Upoznajmo običaje zemalja iz kojih dolaze migranti :)
Page 5 of 5