Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
Page 2 of 5
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
A šta da riješawa tu ? Ona se obuće tako da joj sisa samo šta ne ispadne iz majice , onda ode tako na te koncerte i slićno i kaže : drpalo me.dawson wrote:Ma ok rekla policija da kad ih pronađu da će popričati s njima.
Ma daj nemoj me hebat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
Stanojko wrote:Kakve crne narukvice? Zajebavate me? Sta, kao riba udje medju 100 dzamburua sa narukvicom na kojoj pise "ne diraj"? I ocekuje...sta?
http://www.breitbart.com/london/2016/06/30/wristbands-stop-sex-attacks/
RayMabus wrote:
A šta da riješawa tu ?
Pa kozojebi će se posramiti i obećeti će da neće više.
catabbath-
2015-08-22
Stanojko wrote:Kakve crne narukvice? Zajebavate me? Sta, kao riba udje medju 100 dzamburua sa narukvicom na kojoj pise "ne diraj"? I ocekuje...sta?marcellus wrote:dawson wrote:A šta one narukvice protiv silovanja nisu pomogle?
kad jammal ne kuži švedski jebiga a ni engleski
možda da probaju s narukvicama na svahiliju ili ubangiju, ako majmuni znaju čitati
pa švedi curama koje idu na koncerte dijele narukvice, plastične, na kojima piše da ih se ne smije silovati
to ti je kad policijski trust mozgova nešto smisli...
Hahahahahahaha...majko mila! Pa ovi moraju da izumru kao ptica dodo! Nema da omane...dawson wrote:Stanojko wrote:Kakve crne narukvice? Zajebavate me? Sta, kao riba udje medju 100 dzamburua sa narukvicom na kojoj pise "ne diraj"? I ocekuje...sta?
Stanojko wrote:Hahahahahahaha...majko mila! Pa ovi moraju da izumru kao ptica dodo! Nema da omane...dawson wrote:Stanojko wrote:Kakve crne narukvice? Zajebavate me? Sta, kao riba udje medju 100 dzamburua sa narukvicom na kojoj pise "ne diraj"? I ocekuje...sta?
kad sam ja bio klinac, murija nije dijelila narukvice žrtvama nego pendrekom po glavi napadačima... al eto svijet je u međuvremenu postao bolji, humaniji, tolerantniji...
Sve ok samo ovdje ima i jako puno maljotenica tj maloljetnih osoba bez pratnje očito pa bi bio red da držawa konacno pocme sprowodit zakon i roditeljima istih odrapi masne nowčane kazne.marcellus wrote:
kad sam ja bio klinac, murija nije dijelila narukvice žrtvama nego pendrekom po glavi napadačima... al eto svijet je u međuvremenu postao bolji, humaniji, tolerantniji...
2014-04-11
RayMabus wrote:
Sve ok samo ovdje ima i jako puno maljotenica tj maloljetnih osoba bez pratnje očito pa bi bio red da držawa konacno pocme sprowodit zakon i roditeljima istih odrapi masne nowčane kazne.
O cem ti pricas? Pa mi smo isli van kao maloljetnici, nije bilo di nas nije bilo od Kulusica do Jabuke, najbolje da mi je stari samnom u disko isao, doduse cekao bi me vani u pola tri ujutro u autu u pidjami, ali to je druga prica .
darla- Admin
2015-10-22
Broj sličan kao na Ultri, samo što mi nismo kulturno obogaćeni pa bi i jedno silovanje bilo šokantno...marcellus wrote:http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svedska-u-soku-masovni-seksualni-napadi-i-silovanja-na-glazbenim-festivalima/4499207/[size=41]U susjednoj Danskoj također je bilo problema i to na rock festivalu na kojem je prisustvovalo čak 130.000 ljudi. Prijavljeno je pet slučajeva silovanja, ali u policiji su rekli da 'to nije ništa dramatično s obzirom na broj ljudi koji je stigao'.[/size]
To je kažnjvio dijelo. Zakon o maloljetnim osobama.darla wrote:RayMabus wrote:
Sve ok samo ovdje ima i jako puno maljotenica tj maloljetnih osoba bez pratnje očito pa bi bio red da držawa konacno pocme sprowodit zakon i roditeljima istih odrapi masne nowčane kazne.
O cem ti pricas? Pa mi smo isli van kao maloljetnici, nije bilo di nas nije bilo od Kulusica do Jabuke, najbolje da mi je stari samnom u disko isao, doduse cekao bi me vani u pola tri ujutro u autu u pidjami, ali to je druga prica .
2014-04-11
RayMabus wrote:
To je kažnjvio dijelo. Zakon o maloljetnim osobama.
Da i? Sto cure tvoje generacije su isle sa materom i cacom u disko?
darla- Admin
2015-10-22
Kraljice trotoara odhebi.darla wrote:RayMabus wrote:
To je kažnjvio dijelo. Zakon o maloljetnim osobama.
Da i? Sto cure tvoje generacije su isle sa materom i cacom u disko?
To je kažnjiwo dijelo i neću se ponawljati miljon puta da tebi nešto objasnim šta je jasno ko dan.
Iako djeci mlađoj od 16 godina Obiteljski zakon brani noćne izlaske poslije 23 sata bez pratnje roditelja ili odrasle osobe, osobito ljeti, policija ima posla s djecom, koju u “sitne” sate zatiče najčešće na otvorenim javnim prostorima. Dužnost je roditelja ne dopustiti djeci mlađoj od 16 godina noćne izlaske, kako ne bi bila izložena opasnosti i rizičnim ponašanjima. Od siječnja do 12. kolovoza 2013. policija je u nedopuštenim noćnim izlascima i bez pratnje odrasle osobe zatekla 1618 djece, mlađe od 16 godina. Lani ih je, pak, zatečeno 2738.
http://www.vecernji.hr/crna-kronika/djeca-izlaze-poslije-23-sata-jer-im-roditelji-nisu-autoritet-598986
Počet konačno primjenjiwat owaj zakon pa kad dođe 500 kuna kazne roditeljima onda se mislite.
2014-04-11
A vrijedjas iz kojeg razloga tocno?
darla- Admin
2015-10-22
Gdje ti vidiš vrijeđanje ?darla wrote:A vrijedjas iz kojeg razloga tocno?
Odhebi nije wrijeđanje nego grubi pristup debilima koji misle da su u prawu a nisu i lijepo črno na bijelo to piše i u zakon RH kao i u drugim zakonima drugih držawa.
A to da si kraljiča trotoara to si sama priznala pa onda ne widim šta ti je sad to odjednom uwrijedljiwo.
2014-04-11
RayMabus wrote:
Kraljice trotoara odhebi.
Prvi i zdanji put, jasno?
darla- Admin
2015-10-22
Preozbiljna si. Nauči se zahebawati na swoj račun.darla wrote:RayMabus wrote:
2014-04-11
možda piše na švedskom, iz multikulti razloga ne smije ne arapskom jer bi pretpostavljalo da arapi siluju pa ne razumiju što piše.marcellus wrote:Stanojko wrote:Kakve crne narukvice? Zajebavate me? Sta, kao riba udje medju 100 dzamburua sa narukvicom na kojoj pise "ne diraj"? I ocekuje...sta?marcellus wrote:dawson wrote:A šta one narukvice protiv silovanja nisu pomogle?
kad jammal ne kuži švedski jebiga a ni engleski
možda da probaju s narukvicama na svahiliju ili ubangiju, ako majmuni znaju čitati
pa švedi curama koje idu na koncerte dijele narukvice, plastične, na kojima piše da ih se ne smije silovati
to ti je kad policijski trust mozgova nešto smisli...
možda da strancima koji odlaze u arapske zemlje napišu "nemojte nam odrezati glavu, hvala unaprijed"
ili naprosto da ih ispendreče i bace u zatvor pa protjeraju ako prekrše zakon, to bi bilo naučinkovitije mislim.
također reciprocitetno kao što naše turiste oblače u njihovim zemljama (duge rukave, duge suknje) da mi njihove skinemo na granici. jednostavno postavljati znakove burka i dinamit prekriženo.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
kaja_333 wrote:
ili naprosto da ih ispendreče i bace u zatvor pa protjeraju ako prekrše zakon
e to s protjerivanjem je problem, vidi susjednu temu, ibrahim
jer si išla u kulušić sa 17, umjesto da si se udala i rodila dvoje djece do tada. bezobraznice emanicipirana.darla wrote:A vrijedjas iz kojeg razloga tocno?
2015-08-15
Za tvoju informaciju to je pisma od Mile Kitića i moja parodija na twoj post o tebi di izlaziš bez pratnje , odbijaš trotare do tri i po ujutro a stari te čeka u pidžami.darla wrote:RayMabus wrote:
Umij se. Nauči shwačat nečiji način komunikačije i zahebančije a ne kad nisi u prawu odma prijetit baniranjem.
2014-04-11
a vidjela sam, čudo kakvu sprdnju suci rade od svojih država.marcellus wrote:kaja_333 wrote:
ili naprosto da ih ispendreče i bace u zatvor pa protjeraju ako prekrše zakon
e to s protjerivanjem je problem, vidi susjednu temu, ibrahim
2015-08-15
Page 2 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Upoznajmo običaje zemalja iz kojih dolaze migranti :)
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Upoznajmo običaje zemalja iz kojih dolaze migranti :)
Page 2 of 5