Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
Page 1 of 5
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
http://www.jutarnji.hr/vijesti/svijet/svedska-u-soku-masovni-seksualni-napadi-i-silovanja-na-glazbenim-festivalima/4499207/
a pm.
kaj bumo sad?
mozda potopit na sredozemlju?
kaj bumo sad?
2014-12-30
Re: Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
Bumo trpali. Samo trpaj.veber wrote:
kaj bumo sad?
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Re: Rasisti Švedi niječu imigrantima pravo da prakticiraju svoju religiju i običaje
A ni Svedanke vise nisu sto su nekad bile ..
Goran Brezak ·
Actor & Sound Recordist u Theikobraz Productions
vjeruj mi nije to do imigranata, takve stvari se na festivalima događaju od uvijek, samo to nije bilo tolko razvikano kao sada zbog ove situacije sa imigrantima. Na takvom velikom broju ljudi veoma velika statistička šansa je da se bude našlo silovatelja i sam sam na nekim festivalima vidio takvo ponašanje i vjeruj mi svi su bili bijelci, da ne pričamo kolko droge se nalazi na takvim festivalima
Actor & Sound Recordist u Theikobraz Productions
vjeruj mi nije to do imigranata, takve stvari se na festivalima događaju od uvijek, samo to nije bilo tolko razvikano kao sada zbog ove situacije sa imigrantima. Na takvom velikom broju ljudi veoma velika statistička šansa je da se bude našlo silovatelja i sam sam na nekim festivalima vidio takvo ponašanje i vjeruj mi svi su bili bijelci, da ne pričamo kolko droge se nalazi na takvim festivalima
Kermit-
2014-04-17
veber wrote:a pm.
kaj bumo sad?
Strijeljati
ako netko preživi, ponoviti postupak.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
ja sam isto bio na puno festivala i nisam čuo za niti jedno napastovanje, vidio sam orgije ali na potpuno doborvoljnoj bazi
Kermit-
2014-04-17
Ha ha ha drpaju plavuše.
Kada se ponovo okrenula, mladići su tvrdili da su nevini, a zatim su t ponovo učinili.
“Okrenula sam se i vrisnula: ‘ko god da si, svinja si!’. Moje prijateljice su bile šokirane kad sam im rekla šta se desilo. Odlučile smo da odemo jer nismo mogle da vidimo ko je to uradio. Bilo je to more ljudi. Bilo je užasno. Neko me je hvatao, a ja nisam imala pojma ko je to”, ispričala je Larsonova.
Devojka je rekla da mladići nisu bili stariji od 17-18 godina i da nisu izgledali kao Šveđani.
“Verovatno su bili migranti. Žao mi je što to kažem, ali to je istina”, rekla je ona.
http://www.blic.rs/vesti/svet/hvatao-me-je-dodirivao-genitalije-devojke-su-plakale-35-devojcica-napadnuto-na/4h7ry5f
Kada se ponovo okrenula, mladići su tvrdili da su nevini, a zatim su t ponovo učinili.
“Okrenula sam se i vrisnula: ‘ko god da si, svinja si!’. Moje prijateljice su bile šokirane kad sam im rekla šta se desilo. Odlučile smo da odemo jer nismo mogle da vidimo ko je to uradio. Bilo je to more ljudi. Bilo je užasno. Neko me je hvatao, a ja nisam imala pojma ko je to”, ispričala je Larsonova.
Devojka je rekla da mladići nisu bili stariji od 17-18 godina i da nisu izgledali kao Šveđani.
“Verovatno su bili migranti. Žao mi je što to kažem, ali to je istina”, rekla je ona.
http://www.blic.rs/vesti/svet/hvatao-me-je-dodirivao-genitalije-devojke-su-plakale-35-devojcica-napadnuto-na/4h7ry5f
2014-04-11
Pa to smo i mi nekada radili u prenatrpanim diskotekama.
I nitko od toga nije pravio skandal. Djevojke ponajmanje.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Pa to smo i mi nekada radili u prenatrpanim diskotekama.
i u srednjoj pod odmorima....
Guest- Guest
Jel se to oni zale ili hvale?
idi im pokaži kako se to radiSora wrote:A ni Svedanke vise nisu sto su nekad bile ..
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
one švabice a ti antifašistjastreb wrote:Pa to smo i mi nekada radili u prenatrpanim diskotekama.
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
A šta one narukvice protiv silovanja nisu pomogle?
Mlade Evropljanke se same nude pa bi bilo neprirodno očekiwat da ih negdje ne pohebu. Izaziwaju. A štaš.
2014-04-11
dawson wrote:A šta one narukvice protiv silovanja nisu pomogle?
kad jammal ne kuži švedski jebiga a ni engleski
možda da probaju s narukvicama na svahiliju ili ubangiju, ako majmuni znaju čitati
Dođeš bilo gdje ljeti ona u miniću , muf ispao i onda poslije : silowalo me.
Ma zamisli.
Ma zamisli.
Last edited by RayMabus on 6/7/2016, 09:54; edited 1 time in total
2014-04-11
Ma ok rekla policija da kad ih pronađu da će popričati s njima.
Kakve crne narukvice? Zajebavate me? Sta, kao riba udje medju 100 dzamburua sa narukvicom na kojoj pise "ne diraj"? I ocekuje...sta?marcellus wrote:dawson wrote:A šta one narukvice protiv silovanja nisu pomogle?
kad jammal ne kuži švedski jebiga a ni engleski
možda da probaju s narukvicama na svahiliju ili ubangiju, ako majmuni znaju čitati
A šta da riješawa tu ? Ona se obuće tako da joj sisa samo šta ne ispadne iz majice , onda ode tako na te koncerte i slićno i kaže : drpalo me.dawson wrote:Ma ok rekla policija da kad ih pronađu da će popričati s njima.
Ma daj nemoj me hebat.
2014-04-11
Page 1 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» ''U društvu u kojem žena nema pravo na svoju maternicu ne znam kakva nam je budućnost''
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Upoznajmo običaje zemalja iz kojih dolaze migranti :)
» Milanovic je pokusajem uvodjenja cirilice u Vukovar nije branio pravo Srba u Vukovaru vec svoju poziciju u SDP-u i poziciju Milorada Pupovca kao novog koalicijskog saveznika
» Vuk Drašković: Imamo pravo da ne priznamo Kosovo, ali nemamo pravo da hipnotišemo narod da nezavisnosti nema
» Papa Franjo : Pederi imaju pravo na obitelj i posvajanje djece
» Upoznajmo običaje zemalja iz kojih dolaze migranti :)
Page 1 of 5