Iz svake kuće
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Iz svake kuće
Nisu im samo držali svijeću nego su ih i ubijali.kaja_333 wrote:pa bili su i nama četnici nožem ispod vrata 1945 u partizanskim unformama a dalmatinci im držali svijeću, u najboljem slučaju.RayMabus wrote:vuksadinare wrote:I sad ti misliš da bi ja morao to podržavati a ovi mi doslovnom noževima bili poviše vrata precima i sve to uz blagosolov Pavelića , Budaka i ostale ustaške gamadi ?
Malo ste licemjeri ......dali ste talijasnkim fašistima sve to dole i ono ok .....onda ovi radili shranja i ubijali itd itd itd i sad kad se to preokrenilo onda vam ti isti stavili metak u potiljak na Blejburgu i sad kmećite.
A niste kmecali dok su te talijanske lokalne milicije dole klali nas pod blagoslovom Pavelića ?
AJ PUŠITE KURAZ LIPO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neka su vas na Bljeburgu izmasakrirali ako ništa drugo čisto da osjetite kako je nama dole bilo dok ste vi s tim Pavelićem talijanskim fašistima , četnicima i ostalim koalbrocionistima dali legitimitet da kolju po nama.
Pa sad kmečite i opet napravite isto pa da vidimo tko će koga.
Pa sad kmečite i opet napravite isto pa da vidimo tko će koga.
2014-04-11
Ne volim licemjre.
SPorazum Pavelić Rotta : slobodno klanje civila od domace talijanske milicije uglavnom četnici ali i drugi i to uz blagosolov Pavelića ......ovi gore ono hebe se njih a kad je njima na Blejburgu proradilo to isto onda kmece.
Licemjerje na kubik i miljontu.
SPorazum Pavelić Rotta : slobodno klanje civila od domace talijanske milicije uglavnom četnici ali i drugi i to uz blagosolov Pavelića ......ovi gore ono hebe se njih a kad je njima na Blejburgu proradilo to isto onda kmece.
Licemjerje na kubik i miljontu.
2014-04-11
Ja da sam gore rodom iz tog kontinetalnog dijela Hr il te sjeverne okupacijske zone bar bi bio iskren a ne shrao kvake pa rekao : a hbga ovo dole smo dali Talijanima da kolju i nije nas bilo brige i onda kad su ovi provlali do Trsta i okružili nas ( Zg i okolica i to sve gore tamo ) stjerali u kut i pobili ko štakore onda kmecimo.
Pa nemoj bar kmečat.
Ja ne kmečim šta su talijanski fašisti i njihove milicije uglavno četnicke ali i druge radile shranja dole.
Jesu i ok .....osveta je stigla.
Njima a wama koji ste i dali legitiitet .........na kraj rata al je stigla
I ADIO.
I USUDITE SE OPET ISTO I OPET ISTO CETE DOBIT BEZ ITI MALO SAŽALJEANJA WAS I WAŠEG LICEMJERJA I DWOSTRUKIH STANDARDA
Pa nemoj bar kmečat.
Ja ne kmečim šta su talijanski fašisti i njihove milicije uglavno četnicke ali i druge radile shranja dole.
Jesu i ok .....osveta je stigla.
Njima a wama koji ste i dali legitiitet .........na kraj rata al je stigla
I ADIO.
I USUDITE SE OPET ISTO I OPET ISTO CETE DOBIT BEZ ITI MALO SAŽALJEANJA WAS I WAŠEG LICEMJERJA I DWOSTRUKIH STANDARDA
2014-04-11
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Svake godine ima nas 35.000 manje
» HDZ radi sve suprotno od umjetne i svake druge inteligencije
» Iza svake slučajnosti postoji plan i vice versa
» Prostitucija – uslužna djelatnost poput svake druge?
» Candyman svake noći spava s četiri cure...
» HDZ radi sve suprotno od umjetne i svake druge inteligencije
» Iza svake slučajnosti postoji plan i vice versa
» Prostitucija – uslužna djelatnost poput svake druge?
» Candyman svake noći spava s četiri cure...
Page 2 of 2