Iza svake slučajnosti postoji plan i vice versa
Page 1 of 1
Iza svake slučajnosti postoji plan i vice versa
IZ KNJIGE "SJEĆANJA" Na današnji dan 1995. godine
Šta je Alija Izetbegović napisao o masakru na Markalama: Glas sa one strane telefona javljao je da je pala granata
Vijest o nesreći na tržnici zatekla ga u Mostaru na putu za Jablanicu
Na današnji dan 1995. godine od granate ispaljene s agresorskih položaja iz pravca Trebevića na gradskoj tržnici u Sarajevu ubijeno je 43, a ranjeno 84 građana Sarajeva.
https://avaz.ba/vijesti/bih/512240/sta-je-alija-izetbegovic-napisao-o-masakru-na-markalama-glas-sa-one-strane-telefona-javljao-je-da-je-pala-granata
Šta je Alija Izetbegović napisao o masakru na Markalama: Glas sa one strane telefona javljao je da je pala granata
Vijest o nesreći na tržnici zatekla ga u Mostaru na putu za Jablanicu
Na današnji dan 1995. godine od granate ispaljene s agresorskih položaja iz pravca Trebevića na gradskoj tržnici u Sarajevu ubijeno je 43, a ranjeno 84 građana Sarajeva.
https://avaz.ba/vijesti/bih/512240/sta-je-alija-izetbegovic-napisao-o-masakru-na-markalama-glas-sa-one-strane-telefona-javljao-je-da-je-pala-granata
Re: Iza svake slučajnosti postoji plan i vice versa
U ovom slučaju je to više nego očigledno.
sami izazvali masakar ??
inače lice tog čovjeka je toliko puno zla i prijevare, dvoličnosti da ne mogu gledati u njega
isto bilo s miloševićem
inače lice tog čovjeka je toliko puno zla i prijevare, dvoličnosti da ne mogu gledati u njega
isto bilo s miloševićem
immortal-
2014-04-16
Nakon što sam ovo pročitao više vjerujem srpskoj verziji "Markale".
...kraj rata je bio...svatko je pokusao zadnji poentirati i usicariti nesto naravno politicki
vuksadinare- Posts : 100319
2015-09-08
Na Sarajevo je palo stotine tisuća granata i tu za Srbe nema opravdanja.
Ali već dugo se sumnja da su tri granate bile POLITIČKE.
Jer su padale uvijek u najključnijim momentima i to kad je to Srbima najmanje odgovaralo. Ne da im nije odgovaralo nego je to za njih bila propast. I ionda bi baš tada roknula granata. .
To su ona u Ulici Vase Miskina sa samog početka rata i dvije na Markale.
Znam da sam svaki put rekao sebi i par mojih bliskih prijatelja - ovo ako su Srbi ispalili sad u ovom trenutku onda zaslužuju titulu najvećih debila u povijesti.
Te tri granate su najvjerojatnije bile FALS FLAG operacije. Ne mogu ništa tvrditi ali logika ...
Jer su padale uvijek u najključnijim momentima i to kad je to Srbima najmanje odgovaralo. Ne da im nije odgovaralo nego je to za njih bila propast. I ionda bi baš tada roknula granata. .
Znam da sam svaki put rekao sebi i par mojih bliskih prijatelja - ovo ako su Srbi ispalili sad u ovom trenutku onda zaslužuju titulu najvećih debila u povijesti.
Te tri granate su najvjerojatnije bile FALS FLAG operacije. Ne mogu ništa tvrditi ali logika ...
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
iz vremena prije 91 radio na islamizaciji
osvajanju terena natalitetom
to je gad i za takve planove nema opravdanja
osvajanju terena natalitetom
to je gad i za takve planove nema opravdanja
2014-04-16
Ringo10 wrote:
Iako strašno loše vrijeme Alija je morao stići u Pariz. Koja slučajnost, jebate...
mozda su srbi i ispalili onu granatu u ulici vase miskine na pocetku rata jer onda se fakat rokalo a srbi su bili tada u najpovoljnijoj poziciji i osiljeni...za ove druge dvije...moze postojati sumnja..blizio se kraj rata hvatali su se politicki bodovi narocito u međun.zajednici ali ipak realno srbi su najglupost napravili na srebrenici..tako da i ove granate ako i nisu ispalili ponistili su to srebrenicomRingo10 wrote:Na Sarajevo je palo stotine tisuća granata i tu za Srbe nema opravdanja.
2015-09-08
mortal wrote:
"Alija je loš čovjek" reče načelnik općine Srebrenica u jednom videu, kojemu Alija je predlagao
žrtvovanje 5,000 ljudi u Srebrenici u zamjenu za bombardiranje Srba (ponuda Clintona?!).
Radi se o "taqija" filozofiji kojoj su kod Allaha opravdane i ovakve stvari.
Primjetit ćete da Alija u Pariz putuje iz Splita, a sin mu Bakir
istovremeno iz Pule odlazi u Iran po oružje.
alija je prije svega bio ziheraš..i to od prvog pojavljivanja na skupovima sda 1990 godine...svaki put kad je trebala neka politicka akcija u suradnji sa hrvatima i janezima da se suprostave prema sve agresivnivoj politici srbije i milosevica on se ziheraski povlacio i govorio..'to nije nas problem..nije nas rat..'..ili..'ako se opredjelimo to s enece svidjeti srbiji ni milosevicu'..pa..'ako vam pomognemo sto ce reci jna'..i slicno...koliko alija nije imao hrabrosti kao politicar govori da su na samom pocetku rata glavnu rijec vodili u obrani stjepan kljujic,ganic i jos poneko...jedinu ej hrabrost skupio kad je maknuo fikreta abdica...njegova politika 'nesvrstanosti' zapravo ej dovela do toga da su muslimani bili nenaoruzani na pocetku rata u bh-a i bili lovina srba...kad se sjetim koliko ga je puta tuđman molio da u onim pregovorima predsjednika republika sfrj 1991 godine da se odluci da stane na hrvatsku i slovensku stranu jer kad bi stao bio bi tada jos veci pritisak na milosevica a međun.zajednica bi onda lakse uvazila probleme hravtske,slovenije pa i bh-a zbog srpskih pretenzija..ali se uvijek na to oglusio
2015-09-08
Eroo wrote:Primjetit ćete da Alija u Pariz putuje iz Splita, a sin mu Bakir
UZP na djelu
Hektorović- Posts : 26373
2018-04-10
Hektorović wrote:Eroo wrote:Primjetit ćete da Alija u Pariz putuje iz Splita, a sin mu Bakir
UZP na djelu
Otjerali Bakira čak do Pule, pa je bi prisiljen odletit u Iran...
Ulica Vase Miskina ... kad pogledaš konfiguraciju okolnih zgrada i gdje su bile srpske pozicije, to je morala biti ili luđačka slučajnost ili neki nišandžija kojem nema premca u galaksiji.vuksadinare wrote:mozda su srbi i ispalili onu granatu u ulici vase miskine na pocetku rata jer onda se fakat rokalo a srbi su bili tada u najpovoljnijoj poziciji i osiljeni...za ove druge dvije...moze postojati sumnja..blizio se kraj rata hvatali su se politicki bodovi narocito u međun.zajednici ali ipak realno srbi su najglupost napravili na srebrenici..tako da i ove granate ako i nisu ispalili ponistili su to srebrenicomRingo10 wrote:Na Sarajevo je palo stotine tisuća granata i tu za Srbe nema opravdanja.
JA sam uvijek sumnjao u tu granatu.
I obje na Markalama.
Ona u Vase Miskina je pala kad su velike sile još vagale ko je u tom ratu GOOD a ko je BAD. Francuzi i Britanci su tada otvoreno protežirali Srbe a Amerikanci po G. Bushem su vagali i bili prilično neutralni i u velikim dvojbama.
Prve Markale su usosile Srbiju jer su pale baš u miomentu kad se vagalo hoće li Srbiji Zapad zavaliti žestoke sankcije i osuditi Srbiju politički uz nagovještaj moguće vojne intervencije.
Druge Markale su roknule BAŠ u trenutku kad se vagalo hoće li doći do vojne intervencije ili ne.
A onaj ko misli da su Alija i njegova klika bili toliko moralni da ne bi posegnuli za takvim rješenjem, taj je neopisivo glup i naivan.
FALS FLAG operacije su stare koliko i povijest. PA ono sranje sa onim blizancima u New Yorku je bio FALSE FLAG.
A i to sa Srebrenicom je velika enigma.
Ringo10- Posts : 21667
2015-09-24
Pa iz uvodnog članka se jasno vidi da je Alija išao u Pariz upravo zbog toga da uvjeri Francuze u nužnost izvođenjaRingo10 wrote:Ulica Vase Miskina ... kad pogledaš konfiguraciju okolnih zgrada i gdje su bile srpske pozicije, to je morala biti ili luđačka slučajnost ili neki nišandžija kojem nema premca u galaksiji.vuksadinare wrote:mozda su srbi i ispalili onu granatu u ulici vase miskine na pocetku rata jer onda se fakat rokalo a srbi su bili tada u najpovoljnijoj poziciji i osiljeni...za ove druge dvije...moze postojati sumnja..blizio se kraj rata hvatali su se politicki bodovi narocito u međun.zajednici ali ipak realno srbi su najglupost napravili na srebrenici..tako da i ove granate ako i nisu ispalili ponistili su to srebrenicomRingo10 wrote:Na Sarajevo je palo stotine tisuća granata i tu za Srbe nema opravdanja.
JA sam uvijek sumnjao u tu granatu.
I obje na Markalama.
Ona u Vase Miskina je pala kad su velike sile još vagale ko je u tom ratu GOOD a ko je BAD. Francuzi i Britanci su tada otvoreno protežirali Srbe a Amerikanci po G. Bushem su vagali i bili prilično neutralni i u velikim dvojbama.
Prve Markale su usosile Srbiju jer su pale baš u miomentu kad se vagalo hoće li Srbiji Zapad zavaliti žestoke sankcije i osuditi Srbiju politički uz nagovještaj moguće vojne intervencije.
Druge Markale su roknule BAŠ u trenutku kad se vagalo hoće li doći do vojne intervencije ili ne.
A onaj ko misli da su Alija i njegova klika bili toliko moralni da ne bi posegnuli za takvim rješenjem, taj je neopisivo glup i naivan.
FALS FLAG operacije su stare koliko i povijest. PA ono sranje sa onim blizancima u New Yorku je bio FALSE FLAG.
A i to sa Srebrenicom je velika enigma.
udara po srpskim položajima. "Markale" su mu bile jaka podrška za uvjeravanje Francuza.
"Alija je bio loš čovjek", kao što reče nekadašnji načelnik općine Srebrenica. Nemam nikakav razlog ne vjerovati mu.
Eroo wrote:Ringo10 wrote:
Iako strašno loše vrijeme Alija je morao stići u Pariz. Koja slučajnost, jebate...
" Nije slučaj već namjera ".....
Similar topics
» Prigožin sve priznao, od početka postoji samo jedan plan: "Monstruozna predstava srama"
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Plan D propao, idemo na plan E...
» SANU: “Bosanski jezik ne postoji, jer ne postoji ni bosanski narod”
» Ne postoji "problem" u Jajcu, postoji samo pokušaj otimačine imovine Islamske zajednice
» “Ne postoji evropski, francuski ili umjereni islam – postoji samo islam”
» Plan D propao, idemo na plan E...
» SANU: “Bosanski jezik ne postoji, jer ne postoji ni bosanski narod”
Page 1 of 1