Candyman svake noći spava s četiri cure...
Page 1 of 1
Candyman svake noći spava s četiri cure...
http://www.index.hr/black/clanak/candyman-svake-noci-spava-s-bar-cetiri-cure-a-objasnjenje-njegove-zene-zasto-je-to-ok-je-suludo/961030.aspx
Beynon i Taesha shvatili su da je to ljubav kad joj je on tijekom prvog sastanka prokomentirao guzu, a ona je za isti magazin rekla da joj ne smeta dijeliti muža s nizom žena.
"Oduvijek su tu druge žene, nekad žive s nama nekoliko tjedana i odu. Pogledajte društvene mreže, vidjet ćete da se cure bacaju na njega. Meni to ne smeta, ja sam mu žena. On ima puno cura, no samo jednu ženu", kaže ona.
He-he, kopitom preko komada....
Beynon i Taesha shvatili su da je to ljubav kad joj je on tijekom prvog sastanka prokomentirao guzu, a ona je za isti magazin rekla da joj ne smeta dijeliti muža s nizom žena.
"Oduvijek su tu druge žene, nekad žive s nama nekoliko tjedana i odu. Pogledajte društvene mreže, vidjet ćete da se cure bacaju na njega. Meni to ne smeta, ja sam mu žena. On ima puno cura, no samo jednu ženu", kaže ona.
He-he, kopitom preko komada....
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
Re: Candyman svake noći spava s četiri cure...
Ma, to je namjesteno.. :D
2014-04-12
Don't be cruel,maggie13 wrote:Ma, to je namjesteno.. :D
To a heart that's true...
Or you're just jealous...?
Oh_Femder- Posts : 4103
2016-11-08
zvucis tako, da..kopita po moodima :DOh_Femder wrote:Don't be cruel,maggie13 wrote:Ma, to je namjesteno.. :D
To a heart that's true...
Or you're just jealous...?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
Similar topics
» ''VIDEO: 'FANTASTIČNA JE, KAO DA SE SEKSAŠ S PRAVOM ŽENOM' Britanac otkrio kako spava s robotom četiri puta tjedno, a njegova žena nema ništa protiv ''
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Neprijatelj nikad ne spava...
» Znaju 'antifasisti' da neprijatelj nikad ne spava..
» Iz svake kuće
» ZEMLJA S četiri milijuna nogometnih izbornika ima i četiri milijuna arhitekata
» Neprijatelj nikad ne spava...
» Znaju 'antifasisti' da neprijatelj nikad ne spava..
» Iz svake kuće
Page 1 of 1