'Teleperformance' će prvo zaposliti 400, a u godinu dana 2000 Splićana
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: 'Teleperformance' će prvo zaposliti 400, a u godinu dana 2000 Splićana
Malo sam zbunjena, u kojem je ovo rodu?frakcija wrote:u tri lega, u pet se diga. bilo bi bolje da nisan ni ligaprckov wrote:biži prema menifrakcija wrote:Triba bižat odavde.
Trinity- Posts : 12923
2014-04-17
Tako da taj netko ne mora biti niti u SPlitu da covik il žemska živi .....može i u Đakovu ......i onako nema potrebe da fizički bude u uredu u SPlitu .....SPlit im je samo osnona baza a ovo svedrugo je virtualno.RayMabus wrote:Netko tko zna engleski plus neki jezik koji se ne koristi na Jadranu jer taki turisti rijeđe dolaze npr recimo šta ja znam Finska ......pa to se ugovor napravi ....dostupan 24 sata cijelu godinu , ured doma , kad dođe poziv spoje te i obaviš komunikaciju i to se plača tj oni če to platit i tu nema uopće problema.
Ne tribaš im u uredu nego da si im dostupan i da znaš taj jezik i TO JE TO.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Nedavno pročitala da velike korporacije na vodeća mjesta zapošljavaju isključivo psihopate.frakcija wrote:nama je na faxu skoro sva literatura bila na engleskom.. ne znaš engleski? ko te ebe? nego mene je straj tih glomaznih korporacija i njihovog etičkog ustrojstva.
Trinity-
2014-04-17
Neće otić u Srbiju il BUgarsku kad je ovo vezano uz Jadran i turiste tj ima klijenata. Ne pričaj gluposti. Očito ne shvačaš zašto su došli na Jadran.debotoijusto wrote:
za 1/2 g. zavrte sav raspoloziv kadar u splitu , podignu satnicu ili odu u srbiju , bugarsku...
dakle odu
,
2014-04-11
RayMabus wrote:Neće otić u Srbiju il BUgarsku kad je ovo vezano uz Jadran i turiste tj ima klijenata. Ne pričaj gluposti. Očito ne shvačaš zašto su došli na Jadran.debotoijusto wrote:
za 1/2 g. zavrte sav raspoloziv kadar u splitu , podignu satnicu ili odu u srbiju , bugarsku...
dakle odu
,
prije 3min i 24sec. si natipkao ... Tako da taj netko ne mora biti niti u SPlitu da covik il žemska živi .....može i u Đakovu ......i onako nema potrebe da fizički bude u uredu u SPlitu .....SPlit im je samo osnona baza a ovo svedrugo je virtualno
daj se dogovori sam sa sobom
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nameću se neka malo devijantna načela za profiliranje zaposlenika. Kad su ljudi ambiciozni i usmjereni u karijerno napredovanje u glomaznim korporacijama sa vlastitim etičkim ustrojstvom, časkom otupe na moral i humanost.Triny wrote:Nedavno pročitala da velike korporacije na vodeća mjesta zapošljavaju isključivo psihopate.frakcija wrote:nama je na faxu skoro sva literatura bila na engleskom.. ne znaš engleski? ko te ebe? nego mene je straj tih glomaznih korporacija i njihovog etičkog ustrojstva.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Baza im je u SPlitu. Daj se umij.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:Neće otić u Srbiju il BUgarsku kad je ovo vezano uz Jadran i turiste tj ima klijenata. Ne pričaj gluposti. Očito ne shvačaš zašto su došli na Jadran.debotoijusto wrote:
dakle odu
,
prije 3min i 24sec. si natipkao ... Tako da taj netko ne mora biti niti u SPlitu da covik il žemska živi .....može i u Đakovu ......i onako nema potrebe da fizički bude u uredu u SPlitu .....SPlit im je samo osnona baza a ovo svedrugo je virtualno
daj se dogovori sam sa sobom
Enlarge this image Click to see fullsize
U interaktivnoj mapi pogledajte koliki je promet putnika na ostalim aerodromima u regiji:
http://ex-iskon.forumcroatian.com/t9084-interaktivno-aerodromi-regije
2014-04-11
Split im je idealan , na sredini ove naše strane Jadrana , centar , turizam ,,,,,,,,oni žele svo podrucje od Bara do Trsta .......oni točno znaju šta žele.
2014-04-11
šta mene briga kome je split idealan, mene zanima šta je idealno splitu.RayMabus wrote:Split im je idealan , na sredini ove naše strane Jadrana , centar , turizam ,,,,,,,,oni žele svo podrucje od Bara do Trsta .......oni točno znaju šta žele.
2016-03-09
Debotojusto šta će oni ovo stavit u Bg jbte. Pa ti nisi normalan uopće ne kužiš o čemu je owdje riječ. Zamisli sine pajdi pukne guma , zove ove i ono ovi mu ponude da netko njihov ako oće dođe po njih i poveze ih do hotela. Pa jel misliš da je to moguće iz Zagreba radit tj je al zamisli koje komplikacije ono. Ovdje samo izađe iz zgrade odveze se do njega i preveze ga do hotela i to uredno naplati.
Hrpa ljudi dolazi , awion , trajekti , autoesta ..........pa šta će njima cetar za ovo u Zg kad je Zg ljeti pustinja a dole se vrti biznis.
Hrpa ljudi dolazi , awion , trajekti , autoesta ..........pa šta će njima cetar za ovo u Zg kad je Zg ljeti pustinja a dole se vrti biznis.
2014-04-11
ILi još bolje da ti bude jasnije : pajdi pukne guma u tri ure iza ponoći , noćna smjena , njima sto operatera ljeti radi , službeni auto je dole ....može odma otić po njega direkt prewest u hotel , sam nazwat mehaničara ....usluga , pajdo zadowoljan , to plati .....ajmo dalje.RayMabus wrote:Debotojusto šta će oni ovo stavit u Bg jbte. Pa ti nisi normalan uopće ne kužiš o čemu je owdje riječ. Zamisli sine pajdi pukne guma , zove ove i ono ovi mu ponude da netko njihov ako oće dođe po njih i poveze ih do hotela. Pa jel misliš da je to moguće iz Zagreba radit tj je al zamisli koje komplikacije ono. Ovdje samo izađe iz zgrade odveze se do njega i preveze ga do hotela i to uredno naplati.
2014-04-11
I kako god okreneš 100 do 200 ljudi neće uopće žiwit u Splitu jer njima trebaju ljudi na terenu u svim gradowima uz more , otoćima glavnom gradu te wečim regionalnim centrima u unutrašnjosti u Hr.
PLus produžnica Mostar za drugu državu i turste tamo.
PLus produžnica Mostar za drugu državu i turste tamo.
Last edited by RayMabus on 3/7/2016, 11:14; edited 1 time in total
2014-04-11
Ne otupe oni , takvi su oduvijek, korporacije ih prepoznaju i zapošljavaju.frakcija wrote:Nameću se neka malo devijantna načela za profiliranje zaposlenika. Kad su ljudi ambiciozni i usmjereni u karijerno napredovanje u glomaznim korporacijama sa vlastitim etičkim ustrojstvom, časkom otupe na moral i humanost.Triny wrote:Nedavno pročitala da velike korporacije na vodeća mjesta zapošljavaju isključivo psihopate.frakcija wrote:nama je na faxu skoro sva literatura bila na engleskom.. ne znaš engleski? ko te ebe? nego mene je straj tih glomaznih korporacija i njihovog etičkog ustrojstva.
Trinity-
2014-04-17
tako je..sto si ludji i sposobniji,to si bolji..Inace su CEO-i,na top mjestu psihopata,slijede vrsni odvjetnici,psihijatri i psiholoziTriny wrote:Ne otupe oni , takvi su oduvijek, korporacije ih prepoznaju i zapošljavaju.frakcija wrote:Nameću se neka malo devijantna načela za profiliranje zaposlenika. Kad su ljudi ambiciozni i usmjereni u karijerno napredovanje u glomaznim korporacijama sa vlastitim etičkim ustrojstvom, časkom otupe na moral i humanost.Triny wrote:Nedavno pročitala da velike korporacije na vodeća mjesta zapošljavaju isključivo psihopate.frakcija wrote:nama je na faxu skoro sva literatura bila na engleskom.. ne znaš engleski? ko te ebe? nego mene je straj tih glomaznih korporacija i njihovog etičkog ustrojstva.
Guest- Guest
Ja sam lud. Ima i napisano i s pečatom to ako kome treba za kwalifikacije : piše u vojnoj knjižici na zadnjoj strani : LUD STO POSTO.
Last edited by RayMabus on 3/7/2016, 11:22; edited 1 time in total
2014-04-11
RayMabus wrote:ILi još bolje da ti bude jasnije : pajdi pukne guma u tri ure iza ponoći , noćna smjena , njima sto operatera ljeti radi , službeni auto je dole ....može odma otić po njega direkt prewest u hotel , sam nazwat mehaničara ....usluga , pajdo zadowoljan , to plati .....ajmo dalje.RayMabus wrote:Debotojusto šta će oni ovo stavit u Bg jbte. Pa ti nisi normalan uopće ne kužiš o čemu je owdje riječ. Zamisli sine pajdi pukne guma , zove ove i ono ovi mu ponude da netko njihov ako oće dođe po njih i poveze ih do hotela. Pa jel misliš da je to moguće iz Zagreba radit tj je al zamisli koje komplikacije ono. Ovdje samo izađe iz zgrade odveze se do njega i preveze ga do hotela i to uredno naplati.
ti zoves call centar kad ti pukne guma ?
svasta...
vidim da ti nije jasna uloga ove firme na trzistu usluga
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Ti si debil sine. Dođe Šweđanin pa će zwat HAK.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:ILi još bolje da ti bude jasnije : pajdi pukne guma u tri ure iza ponoći , noćna smjena , njima sto operatera ljeti radi , službeni auto je dole ....može odma otić po njega direkt prewest u hotel , sam nazwat mehaničara ....usluga , pajdo zadowoljan , to plati .....ajmo dalje.RayMabus wrote:Debotojusto šta će oni ovo stavit u Bg jbte. Pa ti nisi normalan uopće ne kužiš o čemu je owdje riječ. Zamisli sine pajdi pukne guma , zove ove i ono ovi mu ponude da netko njihov ako oće dođe po njih i poveze ih do hotela. Pa jel misliš da je to moguće iz Zagreba radit tj je al zamisli koje komplikacije ono. Ovdje samo izađe iz zgrade odveze se do njega i preveze ga do hotela i to uredno naplati.
svasta...
MA TI NISI NORALAN JBTE
2014-04-11
ti si lud od hipersenzibiliteta, a ne obratno.RayMabus wrote:Ja sam lud. Ima i napisano i s pečatom to ako kome treba za kwalifikacije : piše u vojnoj knjižici na zadnjoj strani : LUD STO POSTO.
2016-03-09
TI SI TOTALNI DEBIL. EVO TI SI MENI U OVOJ REČENICI REKA DA TI UOPĆE NE KUŽIŠ ŠTA JE OVO NIT NA ĆEMU NJIHOV BIZNIS POCIVA.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:ILi još bolje da ti bude jasnije : pajdi pukne guma u tri ure iza ponoći , noćna smjena , njima sto operatera ljeti radi , službeni auto je dole ....može odma otić po njega direkt prewest u hotel , sam nazwat mehaničara ....usluga , pajdo zadowoljan , to plati .....ajmo dalje.RayMabus wrote:Debotojusto šta će oni ovo stavit u Bg jbte. Pa ti nisi normalan uopće ne kužiš o čemu je owdje riječ. Zamisli sine pajdi pukne guma , zove ove i ono ovi mu ponude da netko njihov ako oće dođe po njih i poveze ih do hotela. Pa jel misliš da je to moguće iz Zagreba radit tj je al zamisli koje komplikacije ono. Ovdje samo izađe iz zgrade odveze se do njega i preveze ga do hotela i to uredno naplati.
svasta...
PA JES TI .......MA UMIJ SE.
2014-04-11
šta ste se uzgalamili. ka da ti nisi nikad ništa falija. poljubite se, pomirite se.RayMabus wrote:TI SI TOTALNI DEBIL. EVO TI SI MENI U OVOJ REČENICI REKA DA TI UOPĆE NE KUŽIŠ ŠTA JE OVO NIT NA ĆEU NJIHOV BIZNIS POCIVA.debotoijusto wrote:RayMabus wrote:ILi još bolje da ti bude jasnije : pajdi pukne guma u tri ure iza ponoći , noćna smjena , njima sto operatera ljeti radi , službeni auto je dole ....može odma otić po njega direkt prewest u hotel , sam nazwat mehaničara ....usluga , pajdo zadowoljan , to plati .....ajmo dalje.RayMabus wrote:Debotojusto šta će oni ovo stavit u Bg jbte. Pa ti nisi normalan uopće ne kužiš o čemu je owdje riječ. Zamisli sine pajdi pukne guma , zove ove i ono ovi mu ponude da netko njihov ako oće dođe po njih i poveze ih do hotela. Pa jel misliš da je to moguće iz Zagreba radit tj je al zamisli koje komplikacije ono. Ovdje samo izađe iz zgrade odveze se do njega i preveze ga do hotela i to uredno naplati.
svasta...
PA JES TI .......MA UMIJ SE.
2016-03-09
Dođe Šveđanin pukne mu guma ( čitaj treba mu neki info ) i sad će zvat HAK.
MA TI NISI ZDRAV SINE.
MA TI NISI ZDRAV SINE.
2014-04-11
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» GODINU DANA POSLIJE
» Točno prije godinu dana
» Kutinska Petrokemija ne radi godinu dana
» Za godinu dana u Srbiji ovoliko napredovao
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
» Točno prije godinu dana
» Kutinska Petrokemija ne radi godinu dana
» Za godinu dana u Srbiji ovoliko napredovao
» U zadnjih godinu dana mrtva tri predsjednika...
Page 2 of 4