U Njemačku se lani odselilo više od 50.000 Hrvata
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: U Njemačku se lani odselilo više od 50.000 Hrvata
bogomdani wrote:svojevremeno si nastarom forumu napisao da ti i ne bi izdrzao tempo posla vani..pa zato valjda i ovo sto si napisao..MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam bio u jebenom Kirkcaldy-u. Ok ne doslovno u njemu skroz ali to bjese ajmo reci...baza odredena. Ja ne kuzim ljude koji kuze da je to odredeni raj na zemlji. Znas koji je najveci problem odlaska raditi vani. E....ono jebeno ocekuju da radis vani! Zamisli bezobrazluka jebote. A da i ne spominjem odnos prema pojedincu. Kakva civilizirana europa kakve pickematerine. Nigdje nema toliko ksenofoba i nadrkanih debila koji mrze sve sto nije iz 3.14zde ispalo na pragu im od kuce....i to do te mjere da ti zagorcavaju svakodnevno zivot tom cinjenicom. Popisam se i na Europu i na rad vani eto. Ali tko god zeli otici i misli da ce mu bolje biti. Siroka mu cesta i sve najbolje.
Istina, zato i rekoh tko god zeli i misli da moze ja zelim svakome da pokusa, dabogda imali redom drukcija iskustva od moga. Doduse ja sam i odabrao tada pomalo sjebanu profesiju po defaultu . Sto napisah je iskljucivo osobni dojam i nista drugo.
Guest- Guest
Ma sve u redu..Nekako ljudi na balkanu nisu navikli na driftanje do besvijesti,a doli,nikad necemo vidjeti da stariji ljudi guraju one Wagene za pripomoc hodanju..U Svabiji postaje sve nehumanije,jedino je prednost dobra bransa i onda u 10 godina nes stvoriti i ne zaebavati se..Ti si IT-ac?MaximusDecimusMiridije wrote:bogomdani wrote:svojevremeno si nastarom forumu napisao da ti i ne bi izdrzao tempo posla vani..pa zato valjda i ovo sto si napisao..MaximusDecimusMiridije wrote:Ja sam bio u jebenom Kirkcaldy-u. Ok ne doslovno u njemu skroz ali to bjese ajmo reci...baza odredena. Ja ne kuzim ljude koji kuze da je to odredeni raj na zemlji. Znas koji je najveci problem odlaska raditi vani. E....ono jebeno ocekuju da radis vani! Zamisli bezobrazluka jebote. A da i ne spominjem odnos prema pojedincu. Kakva civilizirana europa kakve pickematerine. Nigdje nema toliko ksenofoba i nadrkanih debila koji mrze sve sto nije iz 3.14zde ispalo na pragu im od kuce....i to do te mjere da ti zagorcavaju svakodnevno zivot tom cinjenicom. Popisam se i na Europu i na rad vani eto. Ali tko god zeli otici i misli da ce mu bolje biti. Siroka mu cesta i sve najbolje.
Istina, zato i rekoh tko god zeli i misli da moze ja zelim svakome da pokusa, dabogda imali redom drukcija iskustva od moga. Doduse ja sam i odabrao tada pomalo sjebanu profesiju po defaultu . Sto napisah je iskljucivo osobni dojam i nista drugo.
Guest- Guest
Ma qrac IT-ac. Na platformama radio i nesto sitno na supplierima za iste.
Guest- Guest
Znači nisi bio čoban ?MaximusDecimusMiridije wrote:Ma qrac IT-ac. Na platformama radio i nesto sitno na supplierima za iste.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ja ih znam 10-tak i nitko ne namjerava nazad dapače upisali djecu u škole, uče napredni njemačkijastreb wrote:Ma. Odlaze u Njemačku za šta???
da bi se nakon par mjeseci vratili u slavonske,ličke i primorske vukojebine i ondje kurčili sa Eurima.
U Njemačkoj žive kao podstanari i sva plaća ode im na stan i hranu,a onda se sa par sto Eura,hiljadu Eura vrate u Hrvatsku i kurče mjesec dana.
Nije Njemačka što prijeđ bijaše.
Kermit-
2014-04-17
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Samo u Njemačku u 3 godine uteklo 180.000 Hrvata
» Zagrebački holding smanjio gubitak za više od 50 posto u odnosu na lani
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘
» Njemačka vlada: 93000 Hrvata uteklo pred Čardakom u Njemačku
» POSUŠJE: U centralnoj školi upisan cijeli razred više nego lani
» Zagrebački holding smanjio gubitak za više od 50 posto u odnosu na lani
» Na autocestama više turista nego lani: ‘Bit ćemo pobjednici Mediterana‘