Njemačka vlada: 93000 Hrvata uteklo pred Čardakom u Njemačku
Page 1 of 3
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Njemačka vlada: 93000 Hrvata uteklo pred Čardakom u Njemačku
http://croative.net/njemacka-ministrica-andrea-nahles-sokira-znate-koliko-je-uslo-hrvata-njemacku-protekle-dvije-godine/
Kermit-
2014-04-17
Re: Njemačka vlada: 93000 Hrvata uteklo pred Čardakom u Njemačku
uteklo
ahaha
to je prava rijec koju su novinari izostavili
ahaha
to je prava rijec koju su novinari izostavili
“Pravo slobodnog rada i gospodarskog djelovanja u nekoj drugoj zemlji članici Europske zajednice je jedna prednost neprocjenjive vrijednosti članstva Europske zajednice. Zahvaljujući olakšicama pri pristupanju tržištu rada, koje smo već zadnje dvije godine primijenjivali je danas već 93.000 Hrvatica i Hrvata u Njemačkoj zaposleno uz obavezno socijalno osiguranje , kao npr. u zdravstvu i socijalnim djelatnostima ili u prerađivačkom sektoru. To je Europa koja živi! A sa obaveznom minimalnom plaćom možemo konačno spriječiti damping plaća u slobodnom kretanju posloprimaca”, riječi su ministrice Nahles kojima je još jednom potvrdila tu hrvatskoj Vladi zasigurno uznemirujuću brojku iseljenih Hrvata.
---
Bit ce još 93 tisuce za ove iduce dvije godine.
---
RayMabus- Posts : 184104
2014-04-11
jos dok se otvori austrijaRayMabus wrote:“Pravo slobodnog rada i gospodarskog djelovanja u nekoj drugoj zemlji članici Europske zajednice je jedna prednost neprocjenjive vrijednosti članstva Europske zajednice. Zahvaljujući olakšicama pri pristupanju tržištu rada, koje smo već zadnje dvije godine primijenjivali je danas već 93.000 Hrvatica i Hrvata u Njemačkoj zaposleno uz obavezno socijalno osiguranje , kao npr. u zdravstvu i socijalnim djelatnostima ili u prerađivačkom sektoru. To je Europa koja živi! A sa obaveznom minimalnom plaćom možemo konačno spriječiti damping plaća u slobodnom kretanju posloprimaca”, riječi su ministrice Nahles kojima je još jednom potvrdila tu hrvatskoj Vladi zasigurno uznemirujuću brojku iseljenih Hrvata.
---
ima da u dnrh bude ko u mordoru, sve pusto sa ponekom hordom uhljeba koji pljackaju slucajne namjernike
Kozojebi ce sam ousetatiLeviathan2 wrote:jos dok se otvori austrijaRayMabus wrote:“Pravo slobodnog rada i gospodarskog djelovanja u nekoj drugoj zemlji članici Europske zajednice je jedna prednost neprocjenjive vrijednosti članstva Europske zajednice. Zahvaljujući olakšicama pri pristupanju tržištu rada, koje smo već zadnje dvije godine primijenjivali je danas već 93.000 Hrvatica i Hrvata u Njemačkoj zaposleno uz obavezno socijalno osiguranje , kao npr. u zdravstvu i socijalnim djelatnostima ili u prerađivačkom sektoru. To je Europa koja živi! A sa obaveznom minimalnom plaćom možemo konačno spriječiti damping plaća u slobodnom kretanju posloprimaca”, riječi su ministrice Nahles kojima je još jednom potvrdila tu hrvatskoj Vladi zasigurno uznemirujuću brojku iseljenih Hrvata.
---
ima da u dnrh bude ko u mordoru, sve pusto sa ponekom hordom uhljeba koji pljackaju slucajne namjernike
Guest- Guest
jbte, ja vec jesam ko mojsije, preko 50 ljudi sam zapomogao (izbavio) u zadnjih 2 godinepismejker wrote:uhhhh,jos cu ja ispasti kao Mojsije..spasavam Hrvate pred ugrozom..
ma oce kurac, mislis da mi im domaci uhljebi dali socijali , da njima bude manje, morali bi kozojebi radit a to njima smrdi, znaci oper bjezanija prema sjeveru europrostorapismejker wrote:Kozojebi ce sam ousetatiLeviathan2 wrote:jos dok se otvori austrijaRayMabus wrote:“Pravo slobodnog rada i gospodarskog djelovanja u nekoj drugoj zemlji članici Europske zajednice je jedna prednost neprocjenjive vrijednosti članstva Europske zajednice. Zahvaljujući olakšicama pri pristupanju tržištu rada, koje smo već zadnje dvije godine primijenjivali je danas već 93.000 Hrvatica i Hrvata u Njemačkoj zaposleno uz obavezno socijalno osiguranje , kao npr. u zdravstvu i socijalnim djelatnostima ili u prerađivačkom sektoru. To je Europa koja živi! A sa obaveznom minimalnom plaćom možemo konačno spriječiti damping plaća u slobodnom kretanju posloprimaca”, riječi su ministrice Nahles kojima je još jednom potvrdila tu hrvatskoj Vladi zasigurno uznemirujuću brojku iseljenih Hrvata.
---
2014-04-17
moza, al onak ispotiha, nema preseravanja i sto je najgore moras trpit srbecrvenkasti wrote:Jel se u Njemačkoj može biti Hrvat?
uffff..ja samo 6ero....Leviathan2 wrote:jbte, ja vec jesam ko mojsije, preko 50 ljudi sam zapomogao (izbavio) u zadnjih 2 godinepismejker wrote:uhhhh,jos cu ja ispasti kao Mojsije..spasavam Hrvate pred ugrozom..
Guest- Guest
Ma hebe se HDZ za te , nisu njihovo biracko tijelo.
2014-04-11
gdje je ona kvazidesnica sa foruma..i pripadajuce im konkubine???
Guest- Guest
Nije više bitan ni HDZ nego cinjenica da se nisu napravile reforme i da je to blokirano i tu gubimo vrijeme , sad ce iselit još 100 tisuca mladih , stiže i krah nataliteta ....posli jebanja nema kajanja ....bit ce za dvi godine : nema tko radit.
2014-04-11
Asila, najbolji naslov ikad...
Trinity-
2014-04-17
A i koji kurac će nam ovdje...ako im se ne sviđa naš udbaski mentalitet, široko im polje...to su ionako oni koji ne vole raditi, rekli bi bosanski političari...
darth_vader-
2014-04-17
pa to ti govore i ovi naši a kopiraju ih tu i na forumu da bježe kukavice i lijenčinejasambrend wrote:A i koji kurac će nam ovdje...ako im se ne sviđa naš udbaski mentalitet, široko im polje...to su ionako oni koji ne vole raditi, rekli bi bosanski političari...
vili40-
2015-08-02
a što se tiče mog kraja,kad se otvori Austrija otići će i ono malo što je ostalo.Ostat će samo starci i državni sisojedi
vili40-
2015-08-02
A rekoh ja : ovo je za Balksn DRSNG NACH WESTEN
Hercegovci prema rvatskpj, Hrvati prema njemackoj i Irskpj Itd.
Migracije o kojima se jsvno suti.
Kao i mnogim drugim ozbiljnim problemima današnjice : klimatske primjene itd
Nego se bavimo s gluostima
Hercegovci prema rvatskpj, Hrvati prema njemackoj i Irskpj Itd.
Migracije o kojima se jsvno suti.
Kao i mnogim drugim ozbiljnim problemima današnjice : klimatske primjene itd
Nego se bavimo s gluostima
da su hrvati svi ostali doma i da se nisu prekrstavali u islam i pravoslavlje - danas bi na prostoru od vojvodine do istre bilo 20 milijuna hrvata. tko bi to mogao trpit? bolje ovako. vecina smo vani, a doma dodjemo na dva, tri mjeseca i napunimo drzavu devizama da bi uhljebi imali od cega zivit.
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Page 1 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Samo u Njemačku u 3 godine uteklo 180.000 Hrvata
» Njemačka vlada usvojila zakon o olakšavanju radnicima iz cijelog svijeta da dođu u Njemačku
» U Njemačku se lani odselilo više od 50.000 Hrvata
» Pada njemačka vlada
» Pala njemačka vlada
» Njemačka vlada usvojila zakon o olakšavanju radnicima iz cijelog svijeta da dođu u Njemačku
» U Njemačku se lani odselilo više od 50.000 Hrvata
» Pada njemačka vlada
» Pala njemačka vlada
Page 1 of 3