Ajde dobro, ne sere mi se...
Page 1 of 1
Ajde dobro, ne sere mi se...
na politicku elitu u Hrvata...
Komadina bi malo piskio malo kakio
Izbori u rujnu
a jedina alternativa komunjarama hadezeja su komunjare esdepeja...
i kako rekoh na temi "sere mi se" - II sv. rat je finil davno...usrase, pantigani i drugi negativci su stvar proslosti...obrnite se naprvo...
Izbori u rujnu
i kako rekoh na temi "sere mi se" - II sv. rat je finil davno...usrase, pantigani i drugi negativci su stvar proslosti...obrnite se naprvo...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
Re: Ajde dobro, ne sere mi se...
Mijenjat ce se i krast dok kasa ne presusi, a onda ce dignut sidro i otic u bolji svijet. Nekako sve na isti kalup RH, BiH i RS, sve tri drzave padose u ralje pljackasa koji se samo redaju i prorokuju krivnju, neprijatelje i unose strah. Lako se prepoznaje stara skola kada smo bili okruzeni BRIGAMA.
omni-
2014-04-12
reko mi jednom jedan bosanac - moj stari je krao, mi smo krali, ovi sada kradu i jos ima sto da se ukrade. Da je Njemacka - propala bi...
Ajde, neka kradu, ali brale pusti i raju da krade, pa tko ukrade vise...
Ajde, neka kradu, ali brale pusti i raju da krade, pa tko ukrade vise...
Ima jedan grad koji obiluje inteligentima anacionalnim; kultura ih i svijest, bolje oholost, veze za Italiju, rasa i nagon za Hrvatsku; govore lose dva jezika; Zagreb im je tudj, Italija ih ne treba...
flumen-
2015-08-21
napiso si i da nojdemo "a man who can make the Plan work" ča je nojgora moguća opcija.flumen wrote:na politicku elitu u Hrvata...
Izbori u rujnu
2014-04-16
Similar topics
» MARCEL HOLJEVAC: ‘Milanović je, kaže, pao na skijanju. Ako nešto zna dobro raditi, zna dobro lagati’
» Dodik:Ajde, pali bre...
» "Ajde pi*ko pucaj u mene ako smeš"
» Cigani, ajde setnja, nema unutra
» HDZ sere
» Dodik:Ajde, pali bre...
» "Ajde pi*ko pucaj u mene ako smeš"
» Cigani, ajde setnja, nema unutra
» HDZ sere
Page 1 of 1