Dodik:Ajde, pali bre...
Page 1 of 1
Dodik:Ajde, pali bre...
http://www.telegraf.rs/vesti/politika/2988569-pacoli-ne-ide-u-banjaluku-zbog-pretnji-predsednika-republike-srpske
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Re: Dodik:Ajde, pali bre...
Kako prenosi RTK, Pacoli je učešće otkazao zbog, kako tvrdi, "pretnji predsednika Republike Srpske" Milorada Dodika, koji je rekao da Pacoli nije dobrodošao u Banjaluku, navodi se u pres klipingu Unmika.
- Region ne može da napreduje sa političarima poput Dodika. Njegove pretnje podsećaju nas na nedavnu prošlost radikalnih političara poput njega i na posledice takvih pretnji. Republika Kosovo ostaje posvećena regionalnoj saradnji. Pozivam zvaničnike EU, naročito Evropske komisije, da ne ćute na takve pojave - naveo je Pacoli na svom nalogu na Fejsbuku.
Pacoli - Foto: A. Nalbantjan
- Region ne može da napreduje sa političarima poput Dodika. Njegove pretnje podsećaju nas na nedavnu prošlost radikalnih političara poput njega i na posledice takvih pretnji. Republika Kosovo ostaje posvećena regionalnoj saradnji. Pozivam zvaničnike EU, naročito Evropske komisije, da ne ćute na takve pojave - naveo je Pacoli na svom nalogu na Fejsbuku.
Pacoli - Foto: A. Nalbantjan
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Similar topics
» Dodik: Bleiburg je za Hrvate što je za nas Jasenovac - opozicija napada, Dodik je "ustaša"
» Ajde dobro, ne sere mi se...
» "Ajde pi*ko pucaj u mene ako smeš"
» Cigani, ajde setnja, nema unutra
» Pali smo ispod 4 milijuna
» Ajde dobro, ne sere mi se...
» "Ajde pi*ko pucaj u mene ako smeš"
» Cigani, ajde setnja, nema unutra
» Pali smo ispod 4 milijuna
Page 1 of 1