Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima
vuksadinare wrote:......meni nikako nisu zanimljive..a ktome jos uvredljive...sve mu ne valja..sav je u qurtzu...strik i od prvu sljivu nek se kresnekofein wrote:vuksadinare wrote:o cem ti brijes...ti se pogorsalokofein wrote:asilovski wrote:
Ne za Boru i skupinu heheh
Vuku si poždero živce s metaforama.
Na forumu si jebogati, malo "ćebovanja" ne škodi. :D Asila ti ide na jetru, ide i meni, al ima zanimljive konstrukcije.....luđačke, ali ipak zanimljive.
Jebo slova Vuče, stvaraju krivi dojam. Kritizer je i ništa mu nije sveto, a to opet nije razlog da neke od teorija koje promiče, malo ne proučimo. Svidio bi ti se u RL , voli praviti viktorijanske proslave uz imperatorske bakanalije. :D :D
Guest- Guest
....on ima svoje ja svoje...i to je u redu...distanca...i okkofein wrote:vuksadinare wrote:......meni nikako nisu zanimljive..a ktome jos uvredljive...sve mu ne valja..sav je u qurtzu...strik i od prvu sljivu nek se kresnekofein wrote:vuksadinare wrote:o cem ti brijes...ti se pogorsalokofein wrote:
Vuku si poždero živce s metaforama.
Na forumu si jebogati, malo "ćebovanja" ne škodi. :D Asila ti ide na jetru, ide i meni, al ima zanimljive konstrukcije.....luđačke, ali ipak zanimljive.
Jebo slova Vuče, stvaraju krivi dojam. Kritizer je i ništa mu nije sveto, a to opet nije razlog da neke od teorija koje promiče, malo ne proučimo. Svidio bi ti se u RL , voli viktorijanske proslave uz imperatorske bakanalije. :D :D
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
A gdje si zgubil junf???...prvi put jebavo???!!!.....udba wrote:Hm, gdje su vjernici i domoljubi i zašto dopuštaju ovakvo orgijanje ateista?
Ništa, će mora ja da uskočim u obranu digniteta.
Elem, ovo je poznati kvart gdje žive djeca jugooficira i orjunaša. 45 godina se nisu gradile crkve sad im smeta ta jedna. Kao da djeca nemaju gdje drugdje ganjat lopte ionako ih većina sjedi za plejstejšenima i konpjuktorima. Kaže "tu su djeca napravila prve korake", pa šta onda, ja sam napravio prvi korak u ivanićgradskom polju gdje su poslje našli naftu, i šta sad? Niko ne bi trebo tu bušit? Prvi puta sam proplivo na plaži kod Golog otoka, sad niko ne bi smio tamo gradit zatvore? Ma ajte molim vas.
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Daj ne seri......gdje u rvatskoj nema bosanaca i šiftara?!!!marcellus wrote:asilovski wrote:"Koliko ta popadija samo ima novaca i crkvi,a sve zjape prazne osim nedjeljom kada se okupi nešto bosančerosa i krimosa koji traže oproštaj od popova za svoja nedjela, a ovi im spremno opraštaju za nešto sitnih novaca.Crkva im oprašta ali Bog ne;ni krimosima ni popadij"
kod mene u kvartu je crkva uvijek puna a nema bosančerosa ni mafije u kvartu
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Čekaj malo...Ajmo stvar sagledati sa čisto ljudskog aspekta. Jedno sam vrijejeme živio u gradu i dobro znam kako su ljudi vezani za takva mjesta ,gdje su proveli djetinjstvo u igrama,u nogometu,a kasnije i mladost u šetnjama,ležanjima na travi,te da istu stvar prema takvim mjestima osjećaju i djeca. Tim više što nisu u na periferiji,gdje bi se takvo mjesto moglo zamijeniti nekim drugim sličnim,budući da je ta livada tamo jedina.marcellus wrote:novi list, ako nije protiv crkve onda je protiv nacionalista ili čega već
Crkvi imaš u ZG na svakom koraku,ko u Sarajevu džamija,a svaka nova crkva ,gledam vrhunac je arhitektonskog neukusa i kiča. Zašto bi svaka ovakva inicijativa građana bila antikatolička? Zar nije lani slično neslaganje građanstvo jednog zagrebačkog kvarta izrazilo kad je na igralištu kojeg su desetljećima koristili za sport i rekreaciju,neka firma ondje htjela napraviti neko skladište ili tako nešto?
Pa i ja bih se na takvo što pobunio da živim ondje,a da sam ne znam kako veliki vjernik. U gradovima su ljudi jako emotivno vezani za takva mjesta,a svaki katolik je do sada išao u neku crkvu na misu,barem crkvi ne nedostaje.
CUH i desnica će i ovu akciju proglasiti za antihrvatsku,komunističku i šta ti ja znam.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Samo neka grade,muslimani će imati što rušiti ili prenamjeniti za Allahove potrebe.,Ne volim baš muslimane,ali kad vidim ovu ljigavu katolčad,onda čak mi je i drago što ih muslimani jebu.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Kako bi čovjek postao slobodan mora se osloboditi svih okova...Među njima su i religije...Kako bi se ponovno vinuo u Svemir, mora postati kao jedan narod, ponovno sagraditi kulu ka nebu...
red wolf-
2016-02-10
Čudno,ali mislim kako se slažem s ovim tvojim navodom,posebno što se tiče,,kule''red wolf wrote:Kako bi čovjek postao slobodan mora se osloboditi svih okova...Među njima su i religije...Kako bi se ponovno vinuo u Svemir, mora postati kao jedan narod, ponovno sagraditi kulu ka nebu...
2015-07-23
Ovo bi imao biti Krouli?Iknar je gay wrote:red wolf wrote:
2014-04-22
U kom smislu ?jastreb wrote:Ovo bi imao biti Krouli?Iknar je gay wrote:red wolf wrote:
2015-07-23
Iknar je gay wrote:U kom smislu ?jastreb wrote:Ovo bi imao biti Krouli?Iknar je gay wrote:red wolf wrote:
2014-04-22
jastreb wrote:Iknar je gay wrote:U kom smislu ?jastreb wrote:Ovo bi imao biti Krouli?Iknar je gay wrote:red wolf wrote:
2015-07-23
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Kad popovi i hodže zajedno zapjevaju
» Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
» Mitropolit CG : Beogradski popovi su prijetnja državnosti Crne Gore
» Senf je nesposoban, ne zna ni mito uzeti!
» NIJE MU PROBLEM UZETI KOVERTU
» Popovi opet traže da se zakonom zabrani rad nedjeljom
» Mitropolit CG : Beogradski popovi su prijetnja državnosti Crne Gore
» Senf je nesposoban, ne zna ni mito uzeti!
» NIJE MU PROBLEM UZETI KOVERTU
Page 3 of 3