ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Go down

Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima - Page 3 Empty Re: Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima

Post by Guest 1/7/2016, 15:52

vuksadinare wrote:
kofein wrote:
vuksadinare wrote:
kofein wrote:
asilovski wrote:
Ne za Boru i skupinu heheh

Vuku si poždero živce s metaforama.
o cem ti brijes...ti se pogorsalo

Na forumu si jebogati, malo "ćebovanja" ne škodi.    :D     Asila ti ide na jetru, ide i meni, al ima zanimljive konstrukcije.....luđačke, ali ipak zanimljive.
......meni nikako nisu zanimljive..a ktome jos uvredljive...sve mu ne valja..sav je u qurtzu...strik i od prvu sljivu nek se kresne

Jebo slova Vuče, stvaraju krivi dojam. Kritizer je i ništa mu nije sveto,  a to opet nije razlog da neke od teorija koje promiče, malo ne proučimo.  Svidio bi ti se u RL , voli praviti viktorijanske proslave uz imperatorske bakanalije.   :D  :D

Guest
Guest

Back to top Go down

Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima - Page 3 Empty Re: Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima

Post by vuksadinare 1/7/2016, 15:54

kofein wrote:
vuksadinare wrote:
kofein wrote:
vuksadinare wrote:
kofein wrote:

Vuku si poždero živce s metaforama.
o cem ti brijes...ti se pogorsalo

Na forumu si jebogati, malo "ćebovanja" ne škodi.    :D     Asila ti ide na jetru, ide i meni, al ima zanimljive konstrukcije.....luđačke, ali ipak zanimljive.
......meni nikako nisu zanimljive..a ktome jos uvredljive...sve mu ne valja..sav je u qurtzu...strik i od prvu sljivu nek se kresne

Jebo slova Vuče, stvaraju krivi dojam. Kritizer je i ništa mu nije sveto,  a to opet nije razlog da neke od teorija koje promiče, malo ne proučimo.  Svidio bi ti se u RL , voli viktorijanske proslave uz imperatorske bakanalije.   :D  :D
....on ima svoje ja svoje...i to je u redu...distanca...i ok
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by v_vlado 1/7/2016, 16:03

udba wrote:Hm, gdje su vjernici i domoljubi i zašto dopuštaju ovakvo orgijanje ateista?

Ništa, će mora ja da uskočim u obranu digniteta.

Elem, ovo je poznati kvart gdje žive djeca jugooficira i orjunaša. 45 godina se nisu gradile crkve sad im smeta ta jedna. Kao da djeca nemaju gdje drugdje ganjat lopte ionako ih većina sjedi za plejstejšenima i konpjuktorima. Kaže "tu su djeca napravila prve korake", pa šta onda, ja sam napravio prvi korak u ivanićgradskom polju gdje su poslje našli naftu, i šta sad? Niko ne bi trebo tu bušit? Prvi puta sam proplivo na plaži kod Golog otoka, sad niko ne bi smio tamo gradit zatvore? Ma ajte molim vas.
A gdje si zgubil junf???...prvi put jebavo???!!!.....
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by v_vlado 1/7/2016, 16:05

marcellus wrote:
asilovski wrote:"Koliko ta popadija samo ima novaca i crkvi,a sve zjape prazne osim nedjeljom kada se okupi nešto bosančerosa i krimosa koji traže oproštaj od popova za svoja nedjela, a ovi im spremno opraštaju za nešto sitnih novaca.Crkva im oprašta ali Bog ne;ni krimosima ni popadij"

kod mene u kvartu je crkva uvijek puna a nema bosančerosa ni mafije u kvartu
Daj ne seri......gdje u rvatskoj nema bosanaca i šiftara?!!!
v_vlado
v_vlado

2015-07-28

Back to top Go down

Post by jastreb 1/7/2016, 17:30

marcellus wrote:novi list, ako nije protiv crkve onda je protiv nacionalista ili čega već
Čekaj malo...Ajmo stvar sagledati sa čisto ljudskog aspekta.   Jedno sam vrijejeme živio u gradu i dobro znam kako su ljudi vezani za takva mjesta ,gdje su proveli djetinjstvo u igrama,u nogometu,a kasnije i mladost u šetnjama,ležanjima na travi,te da istu stvar prema takvim mjestima osjećaju i djeca. Tim više što nisu u na periferiji,gdje bi se takvo mjesto moglo zamijeniti nekim drugim sličnim,budući da je ta livada tamo jedina.

Crkvi imaš u ZG na svakom koraku,ko u Sarajevu džamija,a svaka nova crkva ,gledam vrhunac je arhitektonskog neukusa i kiča. Zašto bi svaka ovakva inicijativa građana bila antikatolička?  Zar nije lani slično neslaganje građanstvo jednog zagrebačkog kvarta izrazilo kad je na igralištu kojeg su desetljećima koristili za sport i rekreaciju,neka firma ondje htjela napraviti neko skladište ili tako nešto?

Pa i ja bih se na takvo što pobunio da živim ondje,a da sam ne znam kako veliki vjernik. U gradovima su ljudi jako emotivno vezani za takva mjesta,a svaki katolik je do sada išao u neku crkvu na misu,barem crkvi ne nedostaje.

CUH i desnica će i ovu akciju proglasiti za antihrvatsku,komunističku i šta ti ja znam.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/7/2016, 19:08

Samo neka grade,muslimani će imati što rušiti ili prenamjeniti za Allahove potrebe.,Ne volim baš muslimane,ali kad vidim ovu ljigavu katolčad,onda čak mi je i drago što ih muslimani jebu.
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by red wolf 1/7/2016, 19:21

Kako bi čovjek postao slobodan mora se osloboditi svih okova...Među njima su i religije...Kako bi se ponovno vinuo u Svemir, mora postati kao jedan narod, ponovno sagraditi kulu ka nebu...
red wolf
red wolf

Male
2016-02-10

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/7/2016, 19:37

red wolf wrote:Kako bi čovjek postao slobodan mora se osloboditi svih okova...Među njima su i religije...Kako bi se ponovno vinuo u Svemir, mora postati kao jedan narod, ponovno sagraditi kulu ka nebu...
Čudno,ali mislim kako se slažem s ovim tvojim navodom,posebno što se tiče,,kule'' farao
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by jastreb 1/7/2016, 19:39

Iknar je gay wrote:
red wolf wrote:  farao
Ovo bi imao biti Krouli?
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/7/2016, 19:44

jastreb wrote:
Iknar je gay wrote:
Ovo bi imao biti Krouli?
U kom smislu ?
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by jastreb 1/7/2016, 19:45

Iknar je gay wrote:
jastreb wrote:
Iknar je gay wrote:
Ovo bi imao biti Krouli?
U kom smislu ?
Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima - Page 3 Aleister-Crowley
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by IL Risorto 1/7/2016, 19:49

jastreb wrote:
Iknar je gay wrote:
jastreb wrote:
Iknar je gay wrote:
Ovo bi imao biti Krouli?
U kom smislu ?
Zagreb: popovi hoće uzeti par djeci i građanima - Page 3 Aleister-Crowley
lol!
IL Risorto
IL Risorto

2015-07-23

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 3 of 3 Previous  1, 2, 3

Back to top

- Similar topics