NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
Page 9 of 11
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Re: NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
dobro ti kažeš...dosta više tih parada..samo, jesi malo staromodan, ha?!sitting_bull wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:
tak su i markićkina uvjerenja njezina stvar, isto
bila bi markićkina stvar da ih drži u svojim gaćama i kad ih ne bi pokušavala svima prodati i nataknuti na nos.
kako se zovu tete koje prodaju stvar iz svojih gaća zbog vlastite koristi znamo...
Nisi ti uopće lijevi, sitting
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
MOST je potrošen i više nikada neće u vladu to je više nego sigurno. Imali su šansu i prokockali je momački umjesto da su prionuli poslu u svojim resorima i tamo napravili posao koji bi ih lansirao u visine. Ovako će biti upamćeni kao kočničari svega i oni koji su vratili SDP i milanovića na vlast poslje neopune godine dana. Ono što je most i petrov radio DK ne rade partneri ni u kom slučaju i da se mene pitalo davno prije bi pala vlada čim su počele ucjene i ostavljanje milanovićevog kadra po svaku cijenu.vili40 wrote:tre911 wrote:Pa lik je štetočina, koštao nas je milijarde kao prvo, kao drugo sav milanovićev kadar je ostao nedirnut a kao oni su bili za promjene jer ništa ne valja a onda su stali u njihovu obranu po cijenu novih izbora. Kako možeš nešto novo raditi ako imaš ljude koji ništa ne valjaju? Valjda su se kandidirtali da neki kurac rade i probaju drugim ili trećim putem a ne utabanim stazama SDPa. Sada će se milanović vratiti i onda treba Božu i most pitati kako se to dogodilo a svi zajedno držmo gaće.vili40 wrote:haha,pa zar je do toga došlo?Da se i tu po forumu ujedinjuju forumaši esdepejci i hadezajci protiv zajedničkog neprijatelja?
da,sad se svi najednom pitaju za štetu,pa gdje ste svi do sada živjeli?
A ovo drugo,Milanović je prevarant ali siguran sam da Božo to zna i da mu neće prodavati svoje fore.Već ga je dobro upoznao i dao dijagnozu.
Guest- Guest
Ima itekako, to su svi oni koji ne prihvaćaju demokraciju kada im se ne sviđa ishod, od onog divljaka koji nje izudarao Ružicu Čavar pa do mirt i ercega a preko ranka ostojića koji je franciskovića strpao u ludnicu kao zdravog čovjeka što je liječnička komisija i potvrdila. To su oni koji pale štandove prilikom skupljanja potpisa za referendum u ime obitelji, to su oni koji su napadali volontere koji su bili na tim štandovima, to su oni koji brane ubojice poput perkovića i mustaća itd itd.Noor wrote:tre911 wrote:Pa njihovo pravo, iznošenje stavova nije zabranjeno, promicanje mržnje i netolerancije jeste. Kad neko od njih bude na vlasti ili imao prilike širiti fašizam to će se jasno vidjeti na svim porama društva, za sada kako vidimo u RH ima samo crvenih fašista koji ne podnose drugačije mišljenje te pale štandove i tuku babe, prosvjeduju protiv prosvjednika i spremaju se sa njima fizički razračunavati(erceg, mirt, deboto.. protiv branitelja u savskoj prošle godine), nasilni ulazak u crkvu i nasrtaj na invalide DR....ovdje na forumu psuju majke i prijete fizičkim razračunavanjem...ti i jastreb iskačete iz tog kotla iako ste ljevičari no većina ih je nabrijana i nasilna do ibera.Noor wrote:tre911 wrote:Nema klerofašista u RH pod broj jedan, pod broj dva ima samo crvenih fašista u RH (to su oni koji pale štandove i tuku babe), pod tri da je svećenstvo poguralo petrova onda bi DK i danas bila na vlasti. Stvarni vlasnik MOSTa je stara komunjaras Roglić koji ih je financirao i doveo tu gdje jesu. Sa ostatkom posta se slažem da ga treba potjerati u pm jer je štetočina samo takva.Noor wrote:
hrvatska se mora pod hitno rijesiti Petrova, umno nezrelog psihica iz Metkovica, kojeg su u politiku ugurali kleronacionalisti s kaptola i ostatak ustaske armije, te klerofasisti iz dijaspore...
izgubljeni i zalutali psihic ne zna sto radi i kud bi u koju stranu više, razbolio se od prevelikih zahtjeva odozgora, a bidan li je .....
Razgovarali smo s glavnim donatorom Mosta o tome kome će se Petrov i Prgomet prikloniti, HDZ-u ili SDP-u – Telegram.hr
nema, oni arlauču iz dijaspore i "tuguju" za domovinom, al se ne žele vratiti da jedu govna zajedno s nama
je, al im ga treba oduzeti, odnosno regulirati na način da ako su više od npr. 5 godina vani...gube pravo glasovanja
crvenih fašista nema...ima samo crvenih antifašista, a zakoni vrijede i za babe i za žabe
Ursu osobno poznam i čula sam iz prve ruke kako je "davio invalide"
Guest- Guest
Evo nor, ovo je crveni fašist. Nije markićka nikome ništa naturila nego su građani o tome odlučili, ne ona ili marko ili janko. Ovdje je tipičan primjer crvenog fašiste koji ne prihvaća volju naroda izraženu kroz referendum. Nadalje jebao sam sve po spisku i HDZu i SDPu kada su skupa bojkotirali markićkin drugi referendum o izbornom pragu i predizbornim koalicijama no takav je bio stav većine i to se poštivati mora kao i glasovanje na izborima. Onaj lažov i veleizdajnik mnesić nam je dva puta bio predsjednik i povraćao bi zbog toga ali narod je rekao svoje ni tu se nema što dodati.sitting_bull wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:
tak su i markićkina uvjerenja njezina stvar, isto
bila bi markićkina stvar da ih drži u svojim gaćama i kad ih ne bi pokušavala svima prodati i nataknuti na nos.
kako se zovu tete koje prodaju stvar iz svojih gaća zbog vlastite koristi znamo...
Guest- Guest
tre, nemoj ju. vuk će...
2014-12-30
Veber...don't srat tu mačveber wrote:tre, nemoj ju. vuk će...
Guest- Guest
Ne budi lose volje ne pristaje tiNoor wrote:Tre..nemoj me
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Veberu previse pricasveber wrote:tre, nemoj ju. vuk će...
2015-09-08
Zašto??? Priča se o fašistima i klerofašistima a jedini koji su fašisti u RH se sakrivaju iza antifašizma. Po djelima će ti ih njihovim poznati ( Isus Krist) a djela jasno ukazuju gdje se u RH fašizam krije. Sve se svodi na viku držte lopovaNoor wrote:Tre..nemoj me
Guest- Guest
veber wrote:tre, nemoj ju. vuk će...
Guest- Guest
:DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:Veber...don't srat tu mačveber wrote:tre, nemoj ju. vuk će...
Guest- Guest
A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:Veber...don't srat tu mačveber wrote:tre, nemoj ju. vuk će...
Guest- Guest
Vidis da nije raspolozena...postuj totre911 wrote:Zašto??? Priča se o fašistima i klerofašistima a jedini koji su fašisti u RH se sakrivaju iza antifašizma. Po djelima će ti ih njihovim poznati ( Isus Krist) a djela jasno ukazuju gdje se u RH fašizam krije. Sve se svodi na viku držte lopovaNoor wrote:Tre..nemoj me
2015-09-08
ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:Veber...don't srat tu mačveber wrote:tre, nemoj ju. vuk će...
sve ti je oprošteno
2014-12-30
Moja je i ljepsaveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:Veber...don't srat tu mačveber wrote:tre, nemoj ju. vuk će...
sve ti je oprošteno
Guest- Guest
A ne...ok sam...zasto?vuksadinare wrote:Vidis da nije raspolozena...postuj totre911 wrote:Zašto??? Priča se o fašistima i klerofašistima a jedini koji su fašisti u RH se sakrivaju iza antifašizma. Po djelima će ti ih njihovim poznati ( Isus Krist) a djela jasno ukazuju gdje se u RH fašizam krije. Sve se svodi na viku držte lopovaNoor wrote:Tre..nemoj me
Guest- Guest
Hm...ajd dobro ako ti kazes da si ok...Noor wrote:A ne...ok sam...zasto?vuksadinare wrote:Vidis da nije raspolozena...postuj totre911 wrote:Zašto??? Priča se o fašistima i klerofašistima a jedini koji su fašisti u RH se sakrivaju iza antifašizma. Po djelima će ti ih njihovim poznati ( Isus Krist) a djela jasno ukazuju gdje se u RH fašizam krije. Sve se svodi na viku držte lopovaNoor wrote:Tre..nemoj me
2015-09-08
Si sigurna?!Noor wrote:Moja je i ljepsaveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:
Veber...don't srat tu mač
sve ti je oprošteno
2015-09-08
Naravno..imam ogledalovuksadinare wrote:Si sigurna?!Noor wrote:Moja je i ljepsaveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote:
:DD i tako ode tema u pm :DDD lajkam
sve ti je oprošteno
Guest- Guest
jel se može i taktilno doživjet?Noor wrote:Moja je i ljepsaveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:
Veber...don't srat tu mač
sve ti je oprošteno
2014-12-30
Page 9 of 11 • 1, 2, 3 ... 8, 9, 10, 11
Similar topics
» 'Todorića su nazvali Rusi i prenijeli mu pozdrave Bože Petrova!'
» U savezu za spas županija HDZ,SDP,HNS i IDS i predsjednica,stigao odgovor Bože Petrova!
» CRO Demoskop: SDP-ova koalicija skoro prestigla HDZ-ovu, MOST Bože Petrova najviše raste
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
» U savezu za spas županija HDZ,SDP,HNS i IDS i predsjednica,stigao odgovor Bože Petrova!
» CRO Demoskop: SDP-ova koalicija skoro prestigla HDZ-ovu, MOST Bože Petrova najviše raste
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
Page 9 of 11