NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
Page 10 of 11
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Re: NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
jel se može i taktilno doživjet?Noor wrote:Moja je i ljepsaveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:
Veber...don't srat tu mač
sve ti je oprošteno
veber- Posts : 53509
2014-12-30
To ti vjerujemNoor wrote:Naravno..imam ogledalovuksadinare wrote:Si sigurna?!Noor wrote:Moja je i ljepsaveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:
A ja ispadnem kriva.....
sve ti je oprošteno
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Smislio sam joj pjesmicu o guzi ali ne znam jel je smijem ponovitiveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:Veber...don't srat tu mačveber wrote:tre, nemoj ju. vuk će...
sve ti je oprošteno
Guest- Guest
Ti si covjece zaljubljen.....tre911 wrote:Smislio sam joj pjesmicu o guzi ali ne znam jel je smijem ponovitiveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:
sve ti je oprošteno
2015-09-08
veber wrote:jel se može i taktilno doživjet?Noor wrote:Moja je i ljepsaveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote:
:DD i tako ode tema u pm :DDD lajkam
sve ti je oprošteno
Ne..ali ako skupite kvorum...vizualno bi i moglo
Guest- Guest
Obručovi?!tre911 wrote:Smislio sam joj pjesmicu o guzi ali ne znam jel je smijem ponovitiveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote::DD i tako ode tema u pm :DDD lajkamNoor wrote:
sve ti je oprošteno
Guest- Guest
Nije..a ida je..jel to grijeh!?vuksadinare wrote:Ti si covjece zaljubljen.....tre911 wrote:Smislio sam joj pjesmicu o guzi ali ne znam jel je smijem ponovitiveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote:
sve ti je oprošteno
Guest- Guest
2015-09-08
Nije...nek se zaljubi...Noor wrote:Nije..a ida je..jel to grijeh!?vuksadinare wrote:Ti si covjece zaljubljen.....tre911 wrote:Smislio sam joj pjesmicu o guzi ali ne znam jel je smijem ponovitiveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:
A ja ispadnem kriva.....
sve ti je oprošteno
2015-09-08
AeNoor wrote:Obručovi?!tre911 wrote:Smislio sam joj pjesmicu o guzi ali ne znam jel je smijem ponovitiveber wrote:ako ti je guza ko ova na avateru...Noor wrote:A ja ispadnem kriva.....tre911 wrote:
sve ti je oprošteno
Guest- Guest
Gle....zaljubljenih
2015-09-08
vuksadinare wrote:Gle....zaljubljenih
Guest- Guest
Noor wrote:vuksadinare wrote:Gle....zaljubljenih
2015-09-08
Ljubomoran jeNoor wrote:vuksadinare wrote:Gle....zaljubljenih
Guest- Guest
Ko ja?....bog sacuvaj...tre911 wrote:Ljubomoran jeNoor wrote:vuksadinare wrote:Gle....zaljubljenih
2015-09-08
...mislim sto se mene tice moze ko god ofirat i zaljubiti se u norku...ona je za mene ok osoba...sumnjam da ima puno boljih osoba..ne samo tu na forumu...osobno mislim da je bolja osoba od mene...
2015-09-08
tre911 wrote:Evo nor, ovo je crveni fašist. Nije markićka nikome ništa naturila nego su građani o tome odlučili, ne ona ili marko ili janko. Ovdje je tipičan primjer crvenog fašiste koji ne prihvaća volju naroda izraženu kroz referendum. Nadalje jebao sam sve po spisku i HDZu i SDPu kada su skupa bojkotirali markićkin drugi referendum o izbornom pragu i predizbornim koalicijama no takav je bio stav većine i to se poštivati mora kao i glasovanje na izborima. Onaj lažov i veleizdajnik mnesić nam je dva puta bio predsjednik i povraćao bi zbog toga ali narod je rekao svoje ni tu se nema što dodati.sitting_bull wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:marcellus wrote:
bila bi markićkina stvar da ih drži u svojim gaćama i kad ih ne bi pokušavala svima prodati i nataknuti na nos.
kako se zovu tete koje prodaju stvar iz svojih gaća zbog vlastite koristi znamo...
gledaj, čedo u ustaškoj odori, markićka je podlo iskoristila nedorečenost zakona o referendumu kako bi u ustav ubacila svoje svjetonazorsko viđenje braka. poštena baba to ne bi radila.
u uređenim državama ustav se može mijenjati ako je 50% građana +1 za promjenu ustava, ili ako je izlaznost veća od 50% pa se definira kako referendum vrijedi ako se većina odluči poduprijeti referendumsko pitanje . pokvarena baba je isprovocirala referendum na kojem je odaziv bio 37,90%, a od toga je 65,87% bilo za referendumsko pitanje što iznosi 24,97% ukupnog broja birača u rh.
dakle, niti po jednom osnovu iz uređenih država taj referendum nije valjan, ali klerofašisti umotani u celofan opusa dei za to ne mare jednako kao i njihovi simpatizeri.
čedo, uzalud ti tvoj ratni put u hrvatskoj vojsci kad si u svemu sljedbenik slobodana miloševića i njegovih postulata na kojima i pretila farmaceutska dilerica kontracepcijskih sredstava gradi svoje nastupe.
pročitani ste kao otvorena knjiga i strah vas je pred nadolazeće izbore da vas ne pregazimo kao plitak potok.
prijevara sa malim sanaderom koji se odaziva na plenković nešto će vam pomoći, tek toliko da vam dlaka bude europski izglancana. ćud nećete promijeniti...
uzalud vam skrivanje iza križeva i pokvarenih popova umočenih u politiku
sitting_bull-
2015-09-28
sitting_bull wrote:
u uređenim državama ustav se može mijenjati ako je 50% građana +1 za promjenu ustava, ili ako je izlaznost veća od 50% pa se definira kako referendum vrijedi ako se većina odluči poduprijeti referendumsko pitanje . pokvarena baba je isprovocirala referendum na kojem je odaziv bio 37,90%, a od toga je 65,87% bilo za referendumsko pitanje što iznosi 24,97% ukupnog broja birača u rh.
navedi mi jednu državu u kojoj je to tako regulirano
a kod nas je po ustavu kako jest, 50% + 1 od broja izašlih birača, i odjebite više s pederlukom i pedofilijom
...pod hitno i to treba rijesiti, jer sotona nece statimarcellus wrote:sitting_bull wrote:
a kod nas je po ustavu kako jest, 50% + 1 od broja izašlih birača, i odjebite više s pederlukom i pedofilijom
Guest- Guest
najbolje da ukinemo referendume kao takve, evo i Plenković kaže, narod je stoka ionako i glup ko kurac i najbolje da pametni odlučuju u njegovo ime.
Tebe nista ne diraNoor wrote:...pod hitno i to treba rijesiti, jer sotona nece statimarcellus wrote:sitting_bull wrote:
2015-09-08
Page 10 of 11 • 1, 2, 3 ... , 9, 10, 11
Similar topics
» 'Todorića su nazvali Rusi i prenijeli mu pozdrave Bože Petrova!'
» U savezu za spas županija HDZ,SDP,HNS i IDS i predsjednica,stigao odgovor Bože Petrova!
» CRO Demoskop: SDP-ova koalicija skoro prestigla HDZ-ovu, MOST Bože Petrova najviše raste
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
» U savezu za spas županija HDZ,SDP,HNS i IDS i predsjednica,stigao odgovor Bože Petrova!
» CRO Demoskop: SDP-ova koalicija skoro prestigla HDZ-ovu, MOST Bože Petrova najviše raste
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
Page 10 of 11