NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
Page 8 of 11
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Re: NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
IvyTeasdale wrote:Onda ništa od zajednice na ovoj temi...vidimo se na chatu..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:prihvati Božu za vođu i primit ćemo te..Noor wrote:vili40 wrote:haha,pa zar je do toga došlo?Da se i tu po forumu ujedinjuju forumaši esdepejci i hadezajci protiv zajedničkog neprijatelja?
tako i treba...zajedno smo jači
Ivy, nemoj to od mene tražiti...tako ti boga
nijanse su bitne...a tu se može poraditi
Guest- Guest
Može...samo su meni izvjesna dvojica, od kojih smo se jednog već riješili, došla na vrh glave..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:Onda ništa od zajednice na ovoj temi...vidimo se na chatu..Noor wrote:IvyTeasdale wrote:prihvati Božu za vođu i primit ćemo te..Noor wrote:
tako i treba...zajedno smo jači
Ivy, nemoj to od mene tražiti...tako ti boga
nijanse su bitne...a tu se može poraditi
2014-04-12
bitno je....dok su davali lovu za oruzje koaj je uzgred nestajala upravo od onih koji su tu zivjeli...koji su davali lovu da se naprave ceste,vodovod i slicno a nisu tu zivjeli ni puno koristi od toga imali osim ljudi koji su zivjeli u mjestima odakle su imaju pravo glasovatiNoor wrote:vuksadinare wrote:..zasto bi im oduzela pravo glasa norka?...mnogi nisu otisli svojevoljno vec pod pritiskom...
nebitno
ne živiš tu, nemaš pravo odlučivat kako će i na koji način živjeti oni koji t i u žive
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:bitno je....dok su davali lovu za oruzje koaj je uzgred nestajala upravo od onih koji su tu zivjeli...koji su davali lovu da se naprave ceste,vodovod i slicno a nisu tu zivjeli ni puno koristi od toga imali osim ljudi koji su zivjeli u mjestima odakle su imaju pravo glasovatiNoor wrote:vuksadinare wrote:..zasto bi im oduzela pravo glasa norka?...mnogi nisu otisli svojevoljno vec pod pritiskom...
nebitno
ne živiš tu, nemaš pravo odlučivat kako će i na koji način živjeti oni koji t i u žive
napustiti domovinu kad joj je teško je jednako dezerterstvu....
Guest- Guest
ma ero je tamo 40 godina barem..
2014-04-12
Noor wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:bezobrazan si nesto danas marcelo....njezina pizda njezina stvar...marcellus wrote:vuksadinare wrote:
...ne bi bas rekao...
standardno trolanje / floskule, "kaj tebe briga kaj ja sa svojom pizdom radim", nikog nije briga jasno
tak su i markićkina uvjerenja njezina stvar, isto
tako dugo dok se ne reflektiraju na nekog drugog
a kaj se to na tebe reflektira
tko govori o dezerterstvu..u redu ako napustis u ratu takvima bi i ja glas oduzeo...ali ovdje se trazi za citavu dijasporu i oni koji su pod nekom prililom i en svojom voljom morali napustiti dom..nema tu ovi mogu oni ne mogu..tu se gleda dijaspora kao cjelina i to se trazi..a tko kaze da ovdje netko daje sve za domovinu...vise je pljackaju nego daju...sumnjam da ej dijaspora pljacka..Noor wrote:vuksadinare wrote:bitno je....dok su davali lovu za oruzje koaj je uzgred nestajala upravo od onih koji su tu zivjeli...koji su davali lovu da se naprave ceste,vodovod i slicno a nisu tu zivjeli ni puno koristi od toga imali osim ljudi koji su zivjeli u mjestima odakle su imaju pravo glasovatiNoor wrote:vuksadinare wrote:..zasto bi im oduzela pravo glasa norka?...mnogi nisu otisli svojevoljno vec pod pritiskom...
nebitno
2015-09-08
vuksadinare wrote:tko govori o dezerterstvu..u redu ako napustis u ratu takvima bi i ja glas oduzeo...ali ovdje se trazi za citavu dijasporu i oni koji su pod nekom prililom i en svojom voljom morali napustiti dom..nema tu ovi mogu oni ne mogu..tu se gleda dijaspora kao cjelina i to se trazi..a tko kaze da ovdje netko daje sve za domovinu...vise je pljackaju nego daju...sumnjam da ej dijaspora pljacka..Noor wrote:vuksadinare wrote:bitno je....dok su davali lovu za oruzje koaj je uzgred nestajala upravo od onih koji su tu zivjeli...koji su davali lovu da se naprave ceste,vodovod i slicno a nisu tu zivjeli ni puno koristi od toga imali osim ljudi koji su zivjeli u mjestima odakle su imaju pravo glasovatiNoor wrote:vuksadinare wrote:..zasto bi im oduzela pravo glasa norka?...mnogi nisu otisli svojevoljno vec pod pritiskom...
nebitno
i meni je puno puta došlo da spakiram kofere, pa nisam
Guest- Guest
Da postoji na svijetu istinska demokracija, onda bi se parlament biral kompjutorski, pa na koga padne kuglica taj je u parlamentu.
Guest- Guest
...kome nije?...ali nismo svi isti....ti si ostala kao i ja....ako cemo gledat da se nekom nesto uskrati samo zato jer nije tu i ne dijeli ovaj zivot sa nama..a istovremeno prihvatiti njihovu pomoc onda jbg....mi smo gori od njihNoor wrote:vuksadinare wrote:tko govori o dezerterstvu..u redu ako napustis u ratu takvima bi i ja glas oduzeo...ali ovdje se trazi za citavu dijasporu i oni koji su pod nekom prililom i en svojom voljom morali napustiti dom..nema tu ovi mogu oni ne mogu..tu se gleda dijaspora kao cjelina i to se trazi..a tko kaze da ovdje netko daje sve za domovinu...vise je pljackaju nego daju...sumnjam da ej dijaspora pljacka..Noor wrote:vuksadinare wrote:bitno je....dok su davali lovu za oruzje koaj je uzgred nestajala upravo od onih koji su tu zivjeli...koji su davali lovu da se naprave ceste,vodovod i slicno a nisu tu zivjeli ni puno koristi od toga imali osim ljudi koji su zivjeli u mjestima odakle su imaju pravo glasovatiNoor wrote:
nebitno
2015-09-08
vuk, to ti je kao da ti brat i sestra određuju o uređivanju kuće u kojoj ti živiš, samo zato jer imate isto prezime
Guest- Guest
vuksadinare wrote:...kome nije?...ali nismo svi isti....ti si ostala kao i ja....ako cemo gledat da se nekom nesto uskrati samo zato jer nije tu i ne dijeli ovaj zivot sa nama..a istovremeno prihvatiti njihovu pomoc onda jbg....mi smo gori od njihNoor wrote:vuksadinare wrote:tko govori o dezerterstvu..u redu ako napustis u ratu takvima bi i ja glas oduzeo...ali ovdje se trazi za citavu dijasporu i oni koji su pod nekom prililom i en svojom voljom morali napustiti dom..nema tu ovi mogu oni ne mogu..tu se gleda dijaspora kao cjelina i to se trazi..a tko kaze da ovdje netko daje sve za domovinu...vise je pljackaju nego daju...sumnjam da ej dijaspora pljacka..Noor wrote:vuksadinare wrote:
bitno je....dok su davali lovu za oruzje koaj je uzgred nestajala upravo od onih koji su tu zivjeli...koji su davali lovu da se naprave ceste,vodovod i slicno a nisu tu zivjeli ni puno koristi od toga imali osim ljudi koji su zivjeli u mjestima odakle su imaju pravo glasovati
ako je pomogao, nije kupio
njega djedovina i dalje čeka, neglasovanjem mu je nitko ne oduzima
Guest- Guest
....je bas smo ej dobro sredili mi koji smo ovdje...uostalom dijaspora ni en glasa u punom broju..postoci su vrlo mali...cak njihovi glasovi nisu nista odlucili na poslejdnjim izborimaNoor wrote:vuk, to ti je kao da ti brat i sestra određuju o uređivanju kuće u kojoj ti živiš, samo zato jer imate isto prezime
2015-09-08
vuksadinare wrote:....je bas smo ej dobro sredili mi koji smo ovdje...uostalom dijaspora ni en glasa u punom broju..postoci su vrlo mali...cak njihovi glasovi nisu nista odlucili na poslejdnjim izborimaNoor wrote:vuk, to ti je kao da ti brat i sestra određuju o uređivanju kuće u kojoj ti živiš, samo zato jer imate isto prezime
dovoljno da ujebu stvar do balčaka
Guest- Guest
udba wrote:vili40 wrote:haha,pa zar je do toga došlo?Da se i tu po forumu ujedinjuju forumaši esdepejci i hadezajci protiv zajedničkog
aha, kad padne Božo onda će se vadit opet one slike lubanja iz slovenskih pećina, priče o lustracijama, revizijom privatizacije, sve one priče koje se vrte pred izbore i zaborave nakon izbora. Trenutno ide sve to u ladicu.
da,prvo treba ugasiti požar i ufatiti piromana a onda sve po starom,idla na naš način
vili40-
2015-08-02
....ja takvo sto ne vidim da su oni ujebali nesto...Noor wrote:vuksadinare wrote:....je bas smo ej dobro sredili mi koji smo ovdje...uostalom dijaspora ni en glasa u punom broju..postoci su vrlo mali...cak njihovi glasovi nisu nista odlucili na poslejdnjim izborimaNoor wrote:vuk, to ti je kao da ti brat i sestra određuju o uređivanju kuće u kojoj ti živiš, samo zato jer imate isto prezime
2015-09-08
vuksadinare wrote:....ja takvo sto ne vidim da su oni ujebali nesto...Noor wrote:vuksadinare wrote:....je bas smo ej dobro sredili mi koji smo ovdje...uostalom dijaspora ni en glasa u punom broju..postoci su vrlo mali...cak njihovi glasovi nisu nista odlucili na poslejdnjim izborimaNoor wrote:vuk, to ti je kao da ti brat i sestra određuju o uređivanju kuće u kojoj ti živiš, samo zato jer imate isto prezime
oni + Most...danas imamo to što imamo
gotov radni tjedan...baš se veselim krpi i kuhači
pozz svima
Guest- Guest
...to su hdz i most....ujebali...gdje ti tu vidis dijasporu...s njima dijaspora nema veze osim sto u vise pripadnika dijaspore glasa za hdz..i tu ej problem..da glasuju za sdp..bili bi super...Noor wrote:vuksadinare wrote:....ja takvo sto ne vidim da su oni ujebali nesto...Noor wrote:vuksadinare wrote:....je bas smo ej dobro sredili mi koji smo ovdje...uostalom dijaspora ni en glasa u punom broju..postoci su vrlo mali...cak njihovi glasovi nisu nista odlucili na poslejdnjim izborimaNoor wrote:vuk, to ti je kao da ti brat i sestra određuju o uređivanju kuće u kojoj ti živiš, samo zato jer imate isto prezime
2015-09-08
..mo's mislit kako se veselis...ja jos dva dana i adju....Noor wrote:vuksadinare wrote:....ja takvo sto ne vidim da su oni ujebali nesto...Noor wrote:vuksadinare wrote:....je bas smo ej dobro sredili mi koji smo ovdje...uostalom dijaspora ni en glasa u punom broju..postoci su vrlo mali...cak njihovi glasovi nisu nista odlucili na poslejdnjim izborimaNoor wrote:vuk, to ti je kao da ti brat i sestra određuju o uređivanju kuće u kojoj ti živiš, samo zato jer imate isto prezime
gotov radni tjedan...baš se veselim krpi i kuhači
pozz svima
2015-09-08
marcellus wrote:vuksadinare wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:
bila bi markićkina stvar da ih drži u svojim gaćama i kad ih ne bi pokušavala svima prodati i nataknuti na nos.
kako se zovu tete koje prodaju stvar iz svojih gaća zbog vlastite koristi znamo...
sitting_bull-
2015-09-28
dobro ti kažeš...dosta više tih parada..samo, jesi malo staromodan, ha?!sitting_bull wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:
bila bi markićkina stvar da ih drži u svojim gaćama i kad ih ne bi pokušavala svima prodati i nataknuti na nos.
kako se zovu tete koje prodaju stvar iz svojih gaća zbog vlastite koristi znamo...
Nisi ti uopće lijevi, sitting
2014-04-12
Page 8 of 11 • 1, 2, 3 ... 7, 8, 9, 10, 11
Similar topics
» 'Todorića su nazvali Rusi i prenijeli mu pozdrave Bože Petrova!'
» U savezu za spas županija HDZ,SDP,HNS i IDS i predsjednica,stigao odgovor Bože Petrova!
» CRO Demoskop: SDP-ova koalicija skoro prestigla HDZ-ovu, MOST Bože Petrova najviše raste
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
» U savezu za spas županija HDZ,SDP,HNS i IDS i predsjednica,stigao odgovor Bože Petrova!
» CRO Demoskop: SDP-ova koalicija skoro prestigla HDZ-ovu, MOST Bože Petrova najviše raste
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
Page 8 of 11