NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
Page 6 of 11
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Re: NOVA MISIJA BOŽE PETROVA:Nakon Karamarka želi se riješiti i Milanovića
naravno da nisu....eto ja sam desnica pa jesam li ustaša..?Noor wrote:vuksadinare wrote:...pa nisu svi ustaše....Noor wrote:marcellus wrote:taj mali isprdak je više štete napravio nego sanader i milanović zajednotre911 wrote:
Pojesti će ga ko čips a i treba tako
hrvatska se mora pod hitno rijesiti Petrova, umno nezrelog psihica iz Metkovica, kojeg su u politiku ugurali kleronacionalisti s kaptola i ostatak ustaske armije, te klerofasisti iz dijaspore...
izgubljeni i zalutali psihic ne zna sto radi i kud bi u koju stranu više, razbolio se od prevelikih zahtjeva odozgora, a bidan li je .....
nisu
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Noor wrote:O tome tko ce mi ruku zavlacit u gace odlucujem valjda ja...a ona si daje za pravo da mi se zavlaci jos nekud....Regoč wrote:Poznato ljevičarsko čovjekoljublje na djelu.Noor wrote:Nju treba (s)maknuti
Krmača odurna...jebe me se jel lijeva il desna.
pa ne zavlači ona nikom ruku u gaće, ne?
marcellus wrote:Noor wrote:O tome tko ce mi ruku zavlacit u gace odlucujem valjda ja...a ona si daje za pravo da mi se zavlaci jos nekud....Regoč wrote:Poznato ljevičarsko čovjekoljublje na djelu.Noor wrote:Nju treba (s)maknuti
Krmača odurna...jebe me se jel lijeva il desna.
pa ne zavlači ona nikom ruku u gaće, ne?
Metafora je semantička preinaka osnovnih značenjskih jedinica koju uzrokuje, odnosno indicira kontekst od njih bitno različit. (Ante Stamać)
Alegorija je način prenesenog izražavanja u kojemu se metaforičko ili preneseno značenje ostvaruje u cijeloj slici ili cijeloj radnji.
Guest- Guest
metafora je promašena
...ne bi bas rekao...marcellus wrote:metafora je promašena
2015-09-08
marcellus wrote:metafora je promašena
obnovi znanje iz stilskih sredstava u pisanom izričaju...tebi kao novinaru će to dobro doći
Guest- Guest
ola....sad si ga pikla....Noor wrote:marcellus wrote:metafora je promašena
obnovi znanje iz stilskih sredstava u pisanom izričaju...tebi kao novinaru će to dobro doći
2015-09-08
vuksadinare wrote:ola....sad si ga pikla....Noor wrote:marcellus wrote:metafora je promašena
pa ne...nego ne kuži metaforu, jer veli da sam promašila
Guest- Guest
dobro on je malo stariji covjek...pa mu se zna pobrkati...Noor wrote:vuksadinare wrote:ola....sad si ga pikla....Noor wrote:marcellus wrote:metafora je promašena
pa ne...nego ne kuži metaforu, jer veli da sam promašila
2015-09-08
vuksadinare wrote:...ne bi bas rekao...marcellus wrote:metafora je promašena
standardno trolanje / floskule, "kaj tebe briga kaj ja sa svojom pizdom radim", nikog nije briga jasno
bezobrazan si nesto danas marcelo....njezina pizda njezina stvar...marcellus wrote:vuksadinare wrote:...ne bi bas rekao...marcellus wrote:metafora je promašena
standardno trolanje / floskule, "kaj tebe briga kaj ja sa svojom pizdom radim", nikog nije briga jasno
2015-09-08
vuksadinare wrote:bezobrazan si nesto danas marcelo....njezina pizda njezina stvar...marcellus wrote:vuksadinare wrote:...ne bi bas rekao...marcellus wrote:metafora je promašena
tak su i markićkina uvjerenja njezina stvar, isto
marcellus wrote:vuksadinare wrote:bezobrazan si nesto danas marcelo....njezina pizda njezina stvar...marcellus wrote:vuksadinare wrote:...ne bi bas rekao...marcellus wrote:metafora je promašena
tako dugo dok se ne reflektiraju na nekog drugog
Guest- Guest
ali ona svoja uvjerenja temelji na cackanju po drugim zivotima..marcellus wrote:vuksadinare wrote:bezobrazan si nesto danas marcelo....njezina pizda njezina stvar...marcellus wrote:vuksadinare wrote:...ne bi bas rekao...marcellus wrote:metafora je promašena
2015-09-08
Nema klerofašista u RH pod broj jedan, pod broj dva ima samo crvenih fašista u RH (to su oni koji pale štandove i tuku babe), pod tri da je svećenstvo poguralo petrova onda bi DK i danas bila na vlasti. Stvarni vlasnik MOSTa je stara komunjaras Roglić koji ih je financirao i doveo tu gdje jesu. Sa ostatkom posta se slažem da ga treba potjerati u pm jer je štetočina samo takva.Noor wrote:marcellus wrote:taj mali isprdak je više štete napravio nego sanader i milanović zajednotre911 wrote:Pojesti će ga ko čips a i treba takomarcellus wrote:jedino dobro što će se lakše milanović riješit svetog petrova i njegovih 12 apostola nego ovaj njega.
hrvatska se mora pod hitno rijesiti Petrova, umno nezrelog psihica iz Metkovica, kojeg su u politiku ugurali kleronacionalisti s kaptola i ostatak ustaske armije, te klerofasisti iz dijaspore...
izgubljeni i zalutali psihic ne zna sto radi i kud bi u koju stranu više, razbolio se od prevelikih zahtjeva odozgora, a bidan li je .....
Razgovarali smo s glavnim donatorom Mosta o tome kome će se Petrov i Prgomet prikloniti, HDZ-u ili SDP-u – Telegram.hr
Guest- Guest
Svačije mišljenje se reflektira na nekog drugogNoor wrote:marcellus wrote:vuksadinare wrote:bezobrazan si nesto danas marcelo....njezina pizda njezina stvar...marcellus wrote:vuksadinare wrote:
...ne bi bas rekao...
tako dugo dok se ne reflektiraju na nekog drugog
Guest- Guest
A to političari i drugi razni aktivisti ne rade???vuksadinare wrote:ali ona svoja uvjerenja temelji na cackanju po drugim zivotima..marcellus wrote:vuksadinare wrote:bezobrazan si nesto danas marcelo....njezina pizda njezina stvar...marcellus wrote:vuksadinare wrote:
...ne bi bas rekao...
Guest- Guest
tre911 wrote:Nema klerofašista u RH pod broj jedan, pod broj dva ima samo crvenih fašista u RH (to su oni koji pale štandove i tuku babe), pod tri da je svećenstvo poguralo petrova onda bi DK i danas bila na vlasti. Stvarni vlasnik MOSTa je stara komunjaras Roglić koji ih je financirao i doveo tu gdje jesu. Sa ostatkom posta se slažem da ga treba potjerati u pm jer je štetočina samo takva.Noor wrote:marcellus wrote:taj mali isprdak je više štete napravio nego sanader i milanović zajednotre911 wrote:Pojesti će ga ko čips a i treba takomarcellus wrote:jedino dobro što će se lakše milanović riješit svetog petrova i njegovih 12 apostola nego ovaj njega.
Razgovarali smo s glavnim donatorom Mosta o tome kome će se Petrov i Prgomet prikloniti, HDZ-u ili SDP-u – Telegram.hr
nema, oni arlauču iz dijaspore i "tuguju" za domovinom, al se ne žele vratiti da jedu govna zajedno s nama
Guest- Guest
pa ima i onih koji se vracaju...te ce kusat govna sa nama
2015-09-08
vuksadinare wrote:pa ima i onih koji se vracaju...te ce kusat govna sa nama
to su ljevičari
Guest- Guest
pa ima ih....nikako da ih se rijesim...Noor wrote:vuksadinare wrote:pa ima i onih koji se vracaju...te ce kusat govna sa nama
to su ljevičari
2015-09-08
Page 6 of 11 • 1, 2, 3 ... 5, 6, 7 ... 9, 10, 11
Similar topics
» 'Todorića su nazvali Rusi i prenijeli mu pozdrave Bože Petrova!'
» U savezu za spas županija HDZ,SDP,HNS i IDS i predsjednica,stigao odgovor Bože Petrova!
» CRO Demoskop: SDP-ova koalicija skoro prestigla HDZ-ovu, MOST Bože Petrova najviše raste
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
» U savezu za spas županija HDZ,SDP,HNS i IDS i predsjednica,stigao odgovor Bože Petrova!
» CRO Demoskop: SDP-ova koalicija skoro prestigla HDZ-ovu, MOST Bože Petrova najviše raste
» Hase u ofanzivi,oduševljen idejom Bože Petrova:"Arhive otvoriti i provesti lustraciju"
» U priči o kumu Bože Petrova nitko nije uočio "detalj" vrijedan 300 milijuna kuna
Page 6 of 11