Mogherini za jaču europsku obranu: Unija je u opasnosti
Page 4 of 4
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mogherini za jaču europsku obranu: Unija je u opasnosti
Ma kakav Reich, to je podružnica Disneylanda.
Guest- Guest
Eva wrote:Ma kakav Reich, to je podružnica Disneylanda.
vuksadinare wrote:..eu je u opasnosti od same sebe...u biti to nije eu..vec cetvrti rajh....Eva wrote:Eu je u opasnosti od Amera i Muja, to je točno.
Nije Reich, čemu te konstrukcije?
Guest- Guest
..svi mislite da ameri drmaju eu...ma ameru je cilj razbiti eu...a ne da ona opstane...prvo gospodarski...ako ne vec razbije da vlada nekakva poluanarhija...Eva wrote:Ma kakav Reich, to je podružnica Disneylanda.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
i to imaš pravo, zapravo rat na bliskom istoku odnosno masovna seoba naroda ima i za cilj Evropu, pa kako će jaka evropa prihvatiti ono sranje od TTP-a, samo slaba i nemoćna to moževuksadinare wrote:..svi mislite da ameri drmaju eu...ma ameru je cilj razbiti eu...a ne da ona opstane...prvo gospodarski...ako ne vec razbije da vlada nekakva poluanarhija...Eva wrote:Ma kakav Reich, to je podružnica Disneylanda.
Kermit-
2014-04-17
Evo i Dizdarević akaže slično:
"Zvanično, oni to neće tako pokazati. Naravno da će se ekonomski parametri prelivati na određen način i na odnose sa Amerikom, ali je sasvim izvjesno da Amerika time dobija jedan veliki zamah na onom pravcu koji je ona pokazivala onim prijedlogom čuvenog TTIP sporazuma i sa svim ostalim. Amerika ima ambiciju potpune ekonomske dominacije nad Evropom, mislim, korporacije koje su bazirane u Americi i ova cijela situacija će ići njima u prilog, tako da će taj tvrdi, tzv. neoliberalni – ja ne vidim tu ništa liberalno – korporativni sistem velikih multinacionalnih kompanija i korporacija Wall Streeta itd, jako profitirati od svega ovoga."
"Zvanično, oni to neće tako pokazati. Naravno da će se ekonomski parametri prelivati na određen način i na odnose sa Amerikom, ali je sasvim izvjesno da Amerika time dobija jedan veliki zamah na onom pravcu koji je ona pokazivala onim prijedlogom čuvenog TTIP sporazuma i sa svim ostalim. Amerika ima ambiciju potpune ekonomske dominacije nad Evropom, mislim, korporacije koje su bazirane u Americi i ova cijela situacija će ići njima u prilog, tako da će taj tvrdi, tzv. neoliberalni – ja ne vidim tu ništa liberalno – korporativni sistem velikih multinacionalnih kompanija i korporacija Wall Streeta itd, jako profitirati od svega ovoga."
Kermit-
2014-04-17
Kakve pola godine. Još 3 miseca i eto njega nazad.IvyTeasdale wrote:Koliko treba da nakon pola godine još radi.crvenkasti wrote:Pitanje:
Moj muž je prije 6 mjeseci otišao kolegici s posla okrečiti kuhinju, i još se nije vratio doma. Što da mislim o tome?
Odgovor:
Koliko kuhinja ima kvadrata?
Ero je u pravu. Mi smo u opasnosti,ali smo spremni stati na branik Unije.dzango wrote:Ako ništa, Ero nas uvek razveseli i zasmeje. Sve češće vodi mrtvu trku sa manitim Pižonom po količini nesuvislih tvrdnji i predviđanja.
Svi ti prijete Unijo,ti uspravno stojiš
Cijelom svijetu sada reci da ih se ne bojiš.
Ili:
Ko to nama iz Rusije prijeti
da će cijela Unija gorjeti.
Ili:
Pjevaj Unijo,zemljo junaka
Pjevaj Unijo zemljo bitaka
Pjevaj Unijo silnije jače
Pjevaj Unijo,kad ti se plače.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Imaš 3 teme o Rusiji i njenoj silnoj vojsci, ali nisam primjetio da se nešto buniš kad nam s njom prijete.jastreb wrote:Ero je u pravu. Mi smo u opasnosti,ali smo spremni stati na branik Unije.dzango wrote:Ako ništa, Ero nas uvek razveseli i zasmeje. Sve češće vodi mrtvu trku sa manitim Pižonom po količini nesuvislih tvrdnji i predviđanja.
Vidiš, svatko svojim.Živim u EU, a ti možeš u Rusiju kad god te volja. Šta si zapeo za EU, širok ti Sibir...
Ti bi posebice morao biti zabrinut. Onaj anacionalni i proruski element koji te okružuje mogao bi biti ozbiljan remetilački faktor.Ero wrote:Imaš 3 teme o Rusiji i njenoj silnoj vojsci, ali nisam primjetio da se nešto buniš kad nam s njom prijete.jastreb wrote:Ero je u pravu. Mi smo u opasnosti,ali smo spremni stati na branik Unije.dzango wrote:Ako ništa, Ero nas uvek razveseli i zasmeje. Sve češće vodi mrtvu trku sa manitim Pižonom po količini nesuvislih tvrdnji i predviđanja.
Vidiš, svatko svojim.Živim u EU, a ti možeš u Rusiju kad god te volja. Šta si zapeo za EU, širok ti Sibir...
Na njih treba pripaziti. Evo još malo i dolazi im u posjetu Vožd. Treba dobro otvoriti oči i naćuliti uši.
Prati malo susjede,znance,zabilježi tko kani ići na miting...Svaka,pa i najmanja informacija može biti dragocjena.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Tebi se je sve pomiješalo...jastreb wrote:Ti bi posebice morao biti zabrinut. Onaj anacionalni i proruski element koji te okružuje mogao bi biti ozbiljan remetilački faktor.Ero wrote:Imaš 3 teme o Rusiji i njenoj silnoj vojsci, ali nisam primjetio da se nešto buniš kad nam s njom prijete.jastreb wrote:Ero je u pravu. Mi smo u opasnosti,ali smo spremni stati na branik Unije.dzango wrote:Ako ništa, Ero nas uvek razveseli i zasmeje. Sve češće vodi mrtvu trku sa manitim Pižonom po količini nesuvislih tvrdnji i predviđanja.
Na njih treba pripaziti. Evo još malo i dolazi im u posjetu Vožd. Treba dobro otvoriti oči i naćuliti uši.
Prati malo susjede,znance,zabilježi tko kani ići na miting...Svaka,pa i najmanja informacija može biti dragocjena.
Pričamo o jačanju eu vojnih kapaciteta. Tvrdim da će se to dogoditi u najkraćem mogućem vremenu. Jesi li zabrinut i zašto?
Mislim da u tom slučaju nema razloga za toEro wrote: Tvrdim da će se to dogoditi u najkraćem mogućem vremenu. Jesi li zabrinut?
Guest- Guest
Ti ne, ali neke kolege na ovom forumu izgleda imaju.Starhemberg wrote:Mislim da u tom slučaju nema razloga za toEro wrote: Tvrdim da će se to dogoditi u najkraćem mogućem vremenu. Jesi li zabrinut?
Page 4 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Papa Franjo: Evropska unija je u opasnosti od odumiranja
» Mogherini zabrinuta najavom smanjenja američke pomoći
» Mogherini; "Nadam se da pad Aleppa neće biti kraj rata u Siriji"
» Federica Mogherini: Europska vojska nije nešto što će se dogoditi brzo
» Rusija ima jaču vojsku od Velike Britanije
» Mogherini zabrinuta najavom smanjenja američke pomoći
» Mogherini; "Nadam se da pad Aleppa neće biti kraj rata u Siriji"
» Federica Mogherini: Europska vojska nije nešto što će se dogoditi brzo
» Rusija ima jaču vojsku od Velike Britanije
Page 4 of 4