Mogherini za jaču europsku obranu: Unija je u opasnosti
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Mogherini za jaču europsku obranu: Unija je u opasnosti
Ako ništa, Ero nas uvek razveseli i zasmeje. Sve češće vodi mrtvu trku sa manitim Pižonom po količini nesuvislih tvrdnji i predviđanja.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
Hahahaahaha...nesto kao "NATO light"? Ti bre kad se prokenjas, ti se bas prokenjas... :)Ero wrote:Služi, nego šta, to se neće mijenjati...EU vojna sila će biti također u sastavu NATO-a.Stanojko wrote:A kojem kurcu onda sluzi NATO?Ero wrote:NATO postoji, ma šta ti mislio o tome.Starhemberg wrote:To su sve samostalne države sa svojom vojskom. Usporedba promašena.Ero wrote:
Pa od čega se brane Kina, Indija, USA, Rusija i slični?
Šta bi sad EU trebala biti bez vojske dok su drugi naoružani do zuba, ili šta? O, majko mila, koja jebena logika...
Postojat će i EU vojska, nećete dugo čekati. To je danas imperativ.
Poslat Srbe prve u boj, da se dokazu i izbore za primanje ;D
2014-04-12
Sele, ako ces ti da me primis, nema da omane!IvyTeasdale wrote:Poslat Srbe prve u boj, da se dokazu i izbore za primanje ;D
ne brini se,tebe nece zvati..prestar si ;PStanojko wrote:Sele, ako ces ti da me primis, nema da omane!IvyTeasdale wrote:Poslat Srbe prve u boj, da se dokazu i izbore za primanje ;D
2014-04-12
dzango wrote: po količini nesuvislih tvrdnji i predviđanja.
On predviđa na način da ako nešto predvidi sigurno će se desiti nešto potpuno suprotno
Bez starca nema udarca!IvyTeasdale wrote:ne brini se,tebe nece zvati..prestar si ;PStanojko wrote:Sele, ako ces ti da me primis, nema da omane!IvyTeasdale wrote:Poslat Srbe prve u boj, da se dokazu i izbore za primanje ;D
Samo ti mene primi pa ces da vidis...
O ovoj koja se upravo stvara. Britanija izađe iz Unije i ovi odmah na zadnje noge, priče o zaštiti i opasnosti. Zašto nije o tome bilo govora ranije, nego se tuklo po Orbanu jer se diktator usudio podići žicu? Tko sad podiže žicu?Ero wrote:O kojoj i kakvoj prisili pričaš? Da je Ukrajina bila u NATO-u misliš da bi ostala bez Krima i Donbasa?Starhemberg wrote:Postojao je i Varšavski. Dođe svemu kraj, osobito kad postane prisila.Ero wrote:NATO postoji, ma šta ti mislio o tome.Starhemberg wrote:To su sve samostalne države sa svojom vojskom. Usporedba promašena.Ero wrote:Pa od čega se brane Kina, Indija, USA, Rusija i slični?asilovski wrote:
eheheh kako se guta mamac majkomila, koja obrana? od čega točno? jedino od vlastitih građana
Šta bi sad EU trebala biti bez vojske dok su drugi naoružani do zuba, ili šta? O, majko mila, koja jebena logika...
Guest- Guest
Starhemberg wrote:nego se tuklo po Orbanu jer se diktator usudio podići žicu? Tko sad podiže žicu?
Orban je dizao žicu prema muslimanskim osvajačima a to je kontra EU planova, ograda treba biti selektivna, znači samo prema Rusima dok je svakakvo bliskoistično smeće poželjno puštati je su to različitosti koje obogaćuju EU itd itd...
catabbath-
2015-08-22
federica mogherini, prvo je bila članicom saveza talijanske komunističke omladine, pa se prebacila u talijansku komunističku partiju .... sad je kao neka ''demokratska ljevica'' .... jebate, koji je qrtz tim ljevičarima? mantavo skroz.
Hrvatin-
2016-06-21
ne primamnikoga trenutno,sorry..kad budem bojala stan, ulaziš u konkurencijuStanojko wrote:Bez starca nema udarca!IvyTeasdale wrote:ne brini se,tebe nece zvati..prestar si ;PStanojko wrote:Sele, ako ces ti da me primis, nema da omane!IvyTeasdale wrote:Poslat Srbe prve u boj, da se dokazu i izbore za primanje ;D
2014-04-12
Izbiti će rat u Europi, sve vodi k tome.
Ali doći će Amerikanci i uvesti mir.
Morat će nekoga izbombardirati, najvjerojatnije Srbiju.
crvenkasti-
2014-04-17
Prije bih rekao da si ti malčice neurozan, Bog zna zbog čega...Stanojko wrote:Hahahaahaha...nesto kao "NATO light"? Ti bre kad se prokenjas, ti se bas prokenjas... :)Ero wrote:Služi, nego šta, to se neće mijenjati...EU vojna sila će biti također u sastavu NATO-a.Stanojko wrote:A kojem kurcu onda sluzi NATO?Ero wrote:NATO postoji, ma šta ti mislio o tome.Starhemberg wrote:
To su sve samostalne države sa svojom vojskom. Usporedba promašena.
Zato sam ja dala dobru ideju..crvenkasti wrote:Izbiti će rat u Europi, sve vodi k tome.
2014-04-12
Jesu li makli žicu s hr granice?dawson wrote:Starhemberg wrote:nego se tuklo po Orbanu jer se diktator usudio podići žicu? Tko sad podiže žicu?
Orban je dizao žicu prema muslimanskim osvajačima a to je kontra EU planova, ograda treba biti selektivna, znači samo prema Rusima dok je svakakvo bliskoistično smeće poželjno puštati je su to različitosti koje obogaćuju EU itd itd...
Morgerini piše i ne ja. Da ti prevedem na srpski?dzango wrote:Ako ništa, Ero nas uvek razveseli i zasmeje. Sve češće vodi mrtvu trku sa manitim Pižonom po količini nesuvislih tvrdnji i predviđanja.
Ero wrote:Jesu li makli žicu s hr granice?dawson wrote:Starhemberg wrote:nego se tuklo po Orbanu jer se diktator usudio podići žicu? Tko sad podiže žicu?
zašto bi? onaj kreten od mad zoxa možda opet dođe na vlast, a onda zna se ako se ponovno aktivira ova ruta .... samo trpaj u mađarsku. ziher je ziher.
Hrvatin-
2016-06-21
Za ulazak?IvyTeasdale wrote:ne primamnikoga trenutno,sorry..kad budem bojala stan, ulaziš u konkurencijuStanojko wrote:Bez starca nema udarca!IvyTeasdale wrote:ne brini se,tebe nece zvati..prestar si ;PStanojko wrote:Sele, ako ces ti da me primis, nema da omane!IvyTeasdale wrote:Poslat Srbe prve u boj, da se dokazu i izbore za primanje ;D
Naprotiv. Prvi put nakon duze vremena vidim svetlo na karju tunela... Trendovi su odlicni!Ero wrote:Prije bih rekao da si ti malčice neurozan, Bog zna zbog čega...Stanojko wrote:Hahahaahaha...nesto kao "NATO light"? Ti bre kad se prokenjas, ti se bas prokenjas... :)Ero wrote:Služi, nego šta, to se neće mijenjati...EU vojna sila će biti također u sastavu NATO-a.Stanojko wrote:A kojem kurcu onda sluzi NATO?Ero wrote:
NATO postoji, ma šta ti mislio o tome.
za to morate u NATO najprije..za bojanje, naravno..Stanojko wrote:Za ulazak?IvyTeasdale wrote:ne primamnikoga trenutno,sorry..kad budem bojala stan, ulaziš u konkurencijuStanojko wrote:Bez starca nema udarca!IvyTeasdale wrote:ne brini se,tebe nece zvati..prestar si ;PStanojko wrote:
Sele, ako ces ti da me primis, nema da omane!
2014-04-12
Ju...al si ti perverzna...IvyTeasdale wrote:za to morate u NATO najprije..za bojanje, naravno..Stanojko wrote:Za ulazak?IvyTeasdale wrote:ne primamnikoga trenutno,sorry..kad budem bojala stan, ulaziš u konkurencijuStanojko wrote:Bez starca nema udarca!IvyTeasdale wrote:
ne brini se,tebe nece zvati..prestar si ;P
Similar topics
» Papa Franjo: Evropska unija je u opasnosti od odumiranja
» Mogherini zabrinuta najavom smanjenja američke pomoći
» Mogherini; "Nadam se da pad Aleppa neće biti kraj rata u Siriji"
» Federica Mogherini: Europska vojska nije nešto što će se dogoditi brzo
» Rusija ima jaču vojsku od Velike Britanije
» Mogherini zabrinuta najavom smanjenja američke pomoći
» Mogherini; "Nadam se da pad Aleppa neće biti kraj rata u Siriji"
» Federica Mogherini: Europska vojska nije nešto što će se dogoditi brzo
» Rusija ima jaču vojsku od Velike Britanije