Bozanić nije dostojan Kuharićeve stolice
Page 4 of 7
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Bozanić nije dostojan Kuharićeve stolice
..a sto bi ti..da se lizu sa onim pravoslavnim popovima-cetnicimajastreb wrote:Ne pričaj bedastoće. To su ljudi koji su se debelo bacili u politiku. HDZ-ovi komesari i agitatori.vuksadinare wrote:...zato sto oni ne zele da im netko namece nekkavu politiku u kojoj smo mi opet pusionicari a dosta smo zbog takve politike stradali i sto zele cist racun prije svake pomirbejastreb wrote:Bozanić i ekipa(Košić,Razum,Lasić,Miklenić...)koje ja ovdje nazivam CUH,po ničemu se ne bi reklo da su pripadnici iste denominacije i organizacije kojoj pripadaju,ili su pripadali Franjo I,Ivan Pavao II, don Sbutega, Padre Pio,Maksimilian Kolbe, Pavao VI,Ivan Pavao I,Leopold Mandić, Romero,Franjo Asiški ili don Bosco.
Nije ni čudo da ljudi u Hrvatskoj zbog njih idu sve manje u crkvu.
Kod mene je crkva puna za Uskrs i Božić ili kad gostuje don Ivo Pavić.
Ljudi vole i novog biskupa Petenjaka. Onaj stari nije bio baš omiljen. I on je spadao u ovu ekipu koju sam naveo.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Da se,za početak kane politike i posvete Isusovom nauku.vuksadinare wrote:..a sto bi ti..da se lizu sa onim pravoslavnim popovima-cetnicimajastreb wrote:Ne pričaj bedastoće. To su ljudi koji su se debelo bacili u politiku. HDZ-ovi komesari i agitatori.vuksadinare wrote:...zato sto oni ne zele da im netko namece nekkavu politiku u kojoj smo mi opet pusionicari a dosta smo zbog takve politike stradali i sto zele cist racun prije svake pomirbejastreb wrote:Bozanić i ekipa(Košić,Razum,Lasić,Miklenić...)koje ja ovdje nazivam CUH,po ničemu se ne bi reklo da su pripadnici iste denominacije i organizacije kojoj pripadaju,ili su pripadali Franjo I,Ivan Pavao II, don Sbutega, Padre Pio,Maksimilian Kolbe, Pavao VI,Ivan Pavao I,Leopold Mandić, Romero,Franjo Asiški ili don Bosco.
Ljudi vole i novog biskupa Petenjaka. Onaj stari nije bio baš omiljen. I on je spadao u ovu ekipu koju sam naveo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Bozanić je inkarnacija poslovice "popovi=lopovi"
Ko da narodu nije dosta šimija koje gledamo u saborskim klupama i na mitinzima,još nam trebaju i ovi u haljetcima.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
da..to ce ih spasiti od siromastvajastreb wrote:Da se,za početak kane politike i posvete Isusovom nauku.vuksadinare wrote:..a sto bi ti..da se lizu sa onim pravoslavnim popovima-cetnicimajastreb wrote:Ne pričaj bedastoće. To su ljudi koji su se debelo bacili u politiku. HDZ-ovi komesari i agitatori.vuksadinare wrote:...zato sto oni ne zele da im netko namece nekkavu politiku u kojoj smo mi opet pusionicari a dosta smo zbog takve politike stradali i sto zele cist racun prije svake pomirbejastreb wrote:Bozanić i ekipa(Košić,Razum,Lasić,Miklenić...)koje ja ovdje nazivam CUH,po ničemu se ne bi reklo da su pripadnici iste denominacije i organizacije kojoj pripadaju,ili su pripadali Franjo I,Ivan Pavao II, don Sbutega, Padre Pio,Maksimilian Kolbe, Pavao VI,Ivan Pavao I,Leopold Mandić, Romero,Franjo Asiški ili don Bosco.
2015-09-08
Ma on je doživio desetak prosvjetljenja a ne jedno što će reći da je lik idiot bez granicaNoor wrote:tre911 wrote:???????????????? Konvertita kojemu premca nema uzimaš za ozbiljno :SSSNoor wrote:Odlican Pilsel
svakog konvertita koji doživi prosvjetljenje treba uvažiti
Guest- Guest
tre911 wrote:Ma on je doživio desetak prosvjetljenja a ne jedno što će reći da je lik idiot bez granicaNoor wrote:tre911 wrote:???????????????? Konvertita kojemu premca nema uzimaš za ozbiljno :SSSNoor wrote:Odlican Pilsel
ne znam za druga...čitala sam samo o ovom
Guest- Guest
Nor taj je svakome zabio nož u leđa i ne trebate se pouzdavati u takve likove iako trenutno paše vašoj političkoj opciji. Više časti ima ona mirtova od ove spodobe, ona ne mjenja mišljenje ko kurva gaće kao što to radi ovaj imbecil pilsel.Noor wrote:tre911 wrote:Ma on je doživio desetak prosvjetljenja a ne jedno što će reći da je lik idiot bez granicaNoor wrote:tre911 wrote:???????????????? Konvertita kojemu premca nema uzimaš za ozbiljno :SSSNoor wrote:Odlican Pilsel
Guest- Guest
tre911 wrote:Nor taj je svakome zabio nož u leđa i ne trebate se pouzdavati u takve likove iako trenutno paše vašoj političkoj opciji. Više časti ima ona mirtova od ove spodobe, ona ne mjenja mišljenje ko kurva gaće kao što to radi ovaj imbecil pilsel.Noor wrote:tre911 wrote:Ma on je doživio desetak prosvjetljenja a ne jedno što će reći da je lik idiot bez granicaNoor wrote:tre911 wrote:
???????????????? Konvertita kojemu premca nema uzimaš za ozbiljno :SSS
daj stavi koji link...zanima me
Guest- Guest
Iskreno ne da mi se kopati o njemu kao ustaši pa demokrati pa klerikalcu pa antifašistu...Noor wrote:tre911 wrote:Nor taj je svakome zabio nož u leđa i ne trebate se pouzdavati u takve likove iako trenutno paše vašoj političkoj opciji. Više časti ima ona mirtova od ove spodobe, ona ne mjenja mišljenje ko kurva gaće kao što to radi ovaj imbecil pilsel.Noor wrote:tre911 wrote:Ma on je doživio desetak prosvjetljenja a ne jedno što će reći da je lik idiot bez granicaNoor wrote:
Guest- Guest
tre911 wrote:Iskreno ne da mi se kopati o njemu kao ustaši pa demokrati pa klerikalcu pa antifašistu...Noor wrote:tre911 wrote:Nor taj je svakome zabio nož u leđa i ne trebate se pouzdavati u takve likove iako trenutno paše vašoj političkoj opciji. Više časti ima ona mirtova od ove spodobe, ona ne mjenja mišljenje ko kurva gaće kao što to radi ovaj imbecil pilsel.Noor wrote:tre911 wrote:
Ma on je doživio desetak prosvjetljenja a ne jedno što će reći da je lik idiot bez granica
znaš što je najbitnije od svega toga...da je skinuo Pavelića sa zida iznad kreveta, kojeg mu je ćaća postavio
Guest- Guest
Ma neka je, ljudi moji moramo se odmaknuti od tita i pavelića, osuditi sve zločine i krenuti dalje. Ustaški zločini su osuđeni no zašto nisu partizanski to je problem i dok se to ne riješi mira i napredka neće biti.Noor wrote:tre911 wrote:Iskreno ne da mi se kopati o njemu kao ustaši pa demokrati pa klerikalcu pa antifašistu...Noor wrote:tre911 wrote:Nor taj je svakome zabio nož u leđa i ne trebate se pouzdavati u takve likove iako trenutno paše vašoj političkoj opciji. Više časti ima ona mirtova od ove spodobe, ona ne mjenja mišljenje ko kurva gaće kao što to radi ovaj imbecil pilsel.Noor wrote:
znaš što je najbitnije od svega toga...da je skinuo Pavelića sa zida iznad kreveta, kojeg mu je ćaća postavio
Guest- Guest
tre911 wrote:Ma neka je, ljudi moji moramo se odmaknuti od tita i pavelića, osuditi sve zločine i krenuti dalje. Ustaški zločini su osuđeni no zašto nisu partizanski to je problem i dok se to ne riješi mira i napredka neće biti.Noor wrote:tre911 wrote:Iskreno ne da mi se kopati o njemu kao ustaši pa demokrati pa klerikalcu pa antifašistu...Noor wrote:tre911 wrote:
Nor taj je svakome zabio nož u leđa i ne trebate se pouzdavati u takve likove iako trenutno paše vašoj političkoj opciji. Više časti ima ona mirtova od ove spodobe, ona ne mjenja mišljenje ko kurva gaće kao što to radi ovaj imbecil pilsel.
istina, al dokle god se traži izjednačavanje ideologije i pokreta, neće ići
Guest- Guest
jastreb wrote:Ko da narodu nije dosta šimija koje gledamo u saborskim klupama i na mitinzima,još nam trebaju i ovi u haljetcima.
Barem da oblače mini suknje kao Škoti pa da im gledamo muda.
Guest- Guest
eski, pa za koji ti tim igraš..Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Ko da narodu nije dosta šimija koje gledamo u saborskim klupama i na mitinzima,još nam trebaju i ovi u haljetcima.
2014-04-12
IvyTeasdale wrote:eski, pa za koji ti tim igraš..Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Ko da narodu nije dosta šimija koje gledamo u saborskim klupama i na mitinzima,još nam trebaju i ovi u haljetcima.
Ja sam solo igrač. Nisam nikad bio niti ću ikad biti član nekog tima.
Guest- Guest
Bleiburg za početnike
http://www.autograf.hr/bleiburg-za-pocetnike/
Guest- Guest
postao si mi sumnjiv na jednom polju..pratim te..Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:eski, pa za koji ti tim igraš..Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Ko da narodu nije dosta šimija koje gledamo u saborskim klupama i na mitinzima,još nam trebaju i ovi u haljetcima.
2014-04-12
Usne Stjepana Gnječa wrote:Bleiburg za početnike
ok, al...nije to onaj link kojeg tražim
Guest- Guest
....pilsel je lose pivo
2015-09-08
IvyTeasdale wrote:postao si mi sumnjiv na jednom polju..pratim te..Usne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:eski, pa za koji ti tim igraš..Usne Stjepana Gnječa wrote:jastreb wrote:Ko da narodu nije dosta šimija koje gledamo u saborskim klupama i na mitinzima,još nam trebaju i ovi u haljetcima.
Ne uzgajam marihuanu ni u pitaru a kamo li polju.
Guest- Guest
Page 4 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozanić: Veličati NDH nije ljudski, Jasenovac je stratište nevinih ljudi
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Koji šlamperaj...a di su stolice? ...:)
» Uhljebi u HZZOu kupiju stolice od 4032 kn
» SAD porucile Srbiji:Nema sedenja na dve stolice
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Koji šlamperaj...a di su stolice? ...:)
» Uhljebi u HZZOu kupiju stolice od 4032 kn
» SAD porucile Srbiji:Nema sedenja na dve stolice
Page 4 of 7