Bozanić nije dostojan Kuharićeve stolice
Page 3 of 7
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Re: Bozanić nije dostojan Kuharićeve stolice
Svakako. On mu moze pokazati i kako prezivjeti kad ti alkohol sprži i ono malo mozgaprovocator wrote:Ili Božidara Alića na primjer...Noor wrote:Sram ga moze bit.. .umjesto da se ugleda na Bujanca
Guest- Guest
Idiotarija i debilana teška. Upravo je SDP i tadašnja koalicija došla na vlast na valu nezadovoljstva koje je upravo Bozanić širio protiv grijeha struktura. Ovaj idiot po običaju pojma nema što piše no gore od svega je što to vi ateisti koji ne bi trebali imati veze sa crkvom i dalje pušite i uzimate to za relevantno od jednog idiota koji je promjenio više znamenja na svome čelu nego svi zajedno u ww2provocator wrote:Bozanić ne priznaje da je povijesti bilo prije HDZ-a: Jasno je, ne pzinaje izvorišne osnove ustava RH, ergo, ne priznaje borbu hrvatskih partizana i ne priznaje Vladimira Nazora kao prvog hrvatskog predsjednika, ne priznaje Ustav SFRJ iz 1974. bez kojeg ne bi bilo ni samostalne Republike Hrvatske. Pitanje je da li priznaje muke Vlade Gotovca i ostalih drugova proljećara koji su robijali za Hrvatsku!
Kazali bismo: ništa čudno od čovjeka koji je na Bleiburgu (13. svibnja 2007.) rekao da govori kao biskup ”crkve hrvatskoga naroda”, dakle kao osoba koja ne razumije ni što to znači biti (nad)biskupom ni što to Crkva jest ili što Crkva nije.
Josip Bozanić nije dostojan stolice Franje Kuharića jer ne promiče i ne poštuje slobodu savjesti svih, ne promiče mir u kojem će svi građani Hrvatske imati mogućnost živjeti svoje puno ljudsko, vjersko i nacionalno dostojanstvo, ne zaziva i ne svjedoči međusobno poštovanje u pravednosti i slobod...
zašto Josip Bozanić nema autoritet da nam soli pamet o poštenju?
Reći ću vam: zato jer je Josip Bozanić, zagrebački nadbiskup, kardinal Katoličke crkve, jedan lažnjak (obećao je, naslijedivši Kuharića 1997., dijalog, a samo gura monolog), kukavica (nema petlje prozvati kriminal HDZ-a), manipulator (drobio je o ”grešnim strukturama”, a uzeo je prljav novac Franje Tuđmana) i varalica (godinu dana je huškao na SPC, i nastavlja to činiti, a znao je iz prve ruke za planove pape Franje u vezi Stepinca).
autograf
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:covjek s poremecajem visestruke licnosti (bipolarnost je nedovoljna) , osuđeni nasilnik, ovisnik o extremnim ideologijama,etc..;-)provocator wrote:Pilsel yebe i ne vadi... takav je on.
Tipičan hrvat katoik.
Guest- Guest
???????????????? Konvertita kojemu premca nema uzimaš za ozbiljno :SSSNoor wrote:Odlican Pilsel
Guest- Guest
O BožeNoor wrote:provocator wrote:Pilsel yebe i ne vadi... takav je on.
Imam ga u frendovima na fb...i tamo je izvrstan.
Jesi procitao na autografu clanak Istina o Bleiburgu?
Guest- Guest
Kolinda je sprdačina, kraljica kiča
http://www.autograf.hr/kolinda-je-sprdacina-kic-za-hrvatske-poluidiote/
Dobar dobar kao da je mene slušao svaka mu je ka u Njegoša.
Guest- Guest
2 kanteprovocator wrote:Bozanić ne priznaje da je povijesti bilo prije HDZ-a: Jasno je, ne pzinaje izvorišne osnove ustava RH, ergo, ne priznaje borbu hrvatskih partizana i ne priznaje Vladimira Nazora kao prvog hrvatskog predsjednika, ne priznaje Ustav SFRJ iz 1974. bez kojeg ne bi bilo ni samostalne Republike Hrvatske. Pitanje je da li priznaje muke Vlade Gotovca i ostalih drugova proljećara koji su robijali za Hrvatsku!
Kazali bismo: ništa čudno od čovjeka koji je na Bleiburgu (13. svibnja 2007.) rekao da govori kao biskup ”crkve hrvatskoga naroda”, dakle kao osoba koja ne razumije ni što to znači biti (nad)biskupom ni što to Crkva jest ili što Crkva nije.
Josip Bozanić nije dostojan stolice Franje Kuharića jer ne promiče i ne poštuje slobodu savjesti svih, ne promiče mir u kojem će svi građani Hrvatske imati mogućnost živjeti svoje puno ljudsko, vjersko i nacionalno dostojanstvo, ne zaziva i ne svjedoči međusobno poštovanje u pravednosti i slobod...
zašto Josip Bozanić nema autoritet da nam soli pamet o poštenju?
Reći ću vam: zato jer je Josip Bozanić, zagrebački nadbiskup, kardinal Katoličke crkve, jedan lažnjak (obećao je, naslijedivši Kuharića 1997., dijalog, a samo gura monolog), kukavica (nema petlje prozvati kriminal HDZ-a), manipulator (drobio je o ”grešnim strukturama”, a uzeo je prljav novac Franje Tuđmana) i varalica (godinu dana je huškao na SPC, i nastavlja to činiti, a znao je iz prve ruke za planove pape Franje u vezi Stepinca).
autograf
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
Jebo vas pilsel u supak...udbaski terorist...uvlaci se srbima u supak...sramota...od covjeka...izrod
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
I ja isto...Usne Stjepana Gnječa wrote:Tipičan hrvat katoik.
Guest- Guest
Ako ništa drugo, ovo istarsko govedo je sebi našlo pravi nick i avatar - može s tim usnama popušit kurac svima koji su glasali za kolindu...Usne Stjepana Gnječa wrote:Kolinda je sprdačina, kraljica kiča
Guest- Guest
Noor wrote:Jednostavno i jasno.provocator wrote:Jesam!
Dajte to zalipite tu
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
tre911 wrote:???????????????? Konvertita kojemu premca nema uzimaš za ozbiljno :SSSNoor wrote:Odlican Pilsel
svakog konvertita koji doživi prosvjetljenje treba uvažiti
Guest- Guest
za moje dupeYehudi wrote:Noor wrote:Jednostavno i jasno.provocator wrote:Jesam!
Dajte to zalipite tu
2015-09-08
Yehudi wrote:Noor wrote:Jednostavno i jasno.provocator wrote:Jesam!
Dajte to zalipite tu
nemrem naći, a i JeboPlanetKojiSFRJNema je to prije nekog vremena tamo zalijepio, al ne znam gdje je više
Guest- Guest
sto si odmah tako samokritican;PUsne Stjepana Gnječa wrote:IvyTeasdale wrote:covjek s poremecajem visestruke licnosti (bipolarnost je nedovoljna) , osuđeni nasilnik, ovisnik o extremnim ideologijama,etc..;-)provocator wrote:Pilsel yebe i ne vadi... takav je on.
Tipičan hrvat katoik.
2014-04-12
Bozanic je dokaz da nema boga
Liebe Kaja, ča očekivat od izroda kome tito zafrka uši, a stevo Meška 1961 dokrajčija započeti posa..kaja_333 wrote:Pardon, Prljavi Hrvati , par stranica prije također njegovog članka Spasi Gospodine mene Srbina. :)
Eh, da, to smo mi – Hrvati, prljavi, primitivni i nekulturni stanovnici. (citat majmun D.P)
da me takva nova pravednost zanima, poglavito nakon susreta s leševima ubijenih hrvatskih Srba nakon “Oluje”, o čemu sam među prvima u Hrvatskoj pisao.(D.P)
koji dreck, to je vidio , nije vidio , stratištva Vukovara, Škrabinje, ubijene djece S.Broda,
postoji provjerljiva teza da su mnogi Hrvati kao labave ili mlitave kite. (D. P)
AJME koji IDIOT,
2014-04-18
Bozanić i ekipa(Košić,Razum,Lasić,Miklenić...)koje ja ovdje nazivam CUH,po ničemu se ne bi reklo da su pripadnici iste denominacije i organizacije kojoj pripadaju,ili su pripadali Franjo I,Ivan Pavao II, don Sbutega, Padre Pio,Maksimilian Kolbe, Pavao VI,Ivan Pavao I,Leopold Mandić, Romero,Franjo Asiški ili don Bosco.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
...zato sto oni ne zele da im netko namece nekkavu politiku u kojoj smo mi opet pusionicari a dosta smo zbog takve politike stradali i sto zele cist racun prije svake pomirbejastreb wrote:Bozanić i ekipa(Košić,Razum,Lasić,Miklenić...)koje ja ovdje nazivam CUH,po ničemu se ne bi reklo da su pripadnici iste denominacije i organizacije kojoj pripadaju,ili su pripadali Franjo I,Ivan Pavao II, don Sbutega, Padre Pio,Maksimilian Kolbe, Pavao VI,Ivan Pavao I,Leopold Mandić, Romero,Franjo Asiški ili don Bosco.
2015-09-08
Ne pričaj bedastoće. To su ljudi koji su se debelo bacili u politiku. HDZ-ovi komesari i agitatori.vuksadinare wrote:...zato sto oni ne zele da im netko namece nekkavu politiku u kojoj smo mi opet pusionicari a dosta smo zbog takve politike stradali i sto zele cist racun prije svake pomirbejastreb wrote:Bozanić i ekipa(Košić,Razum,Lasić,Miklenić...)koje ja ovdje nazivam CUH,po ničemu se ne bi reklo da su pripadnici iste denominacije i organizacije kojoj pripadaju,ili su pripadali Franjo I,Ivan Pavao II, don Sbutega, Padre Pio,Maksimilian Kolbe, Pavao VI,Ivan Pavao I,Leopold Mandić, Romero,Franjo Asiški ili don Bosco.
Nije ni čudo da ljudi u Hrvatskoj zbog njih idu sve manje u crkvu.
Kod mene je crkva puna za Uskrs i Božić ili kad gostuje don Ivo Pavić.
Ljudi vole i novog biskupa Petenjaka. Onaj stari nije bio baš omiljen. I on je spadao u ovu ekipu koju sam naveo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
..a sto bi ti..da se lizu sa onim pravoslavnim popovima-cetnicimajastreb wrote:Ne pričaj bedastoće. To su ljudi koji su se debelo bacili u politiku. HDZ-ovi komesari i agitatori.vuksadinare wrote:...zato sto oni ne zele da im netko namece nekkavu politiku u kojoj smo mi opet pusionicari a dosta smo zbog takve politike stradali i sto zele cist racun prije svake pomirbejastreb wrote:Bozanić i ekipa(Košić,Razum,Lasić,Miklenić...)koje ja ovdje nazivam CUH,po ničemu se ne bi reklo da su pripadnici iste denominacije i organizacije kojoj pripadaju,ili su pripadali Franjo I,Ivan Pavao II, don Sbutega, Padre Pio,Maksimilian Kolbe, Pavao VI,Ivan Pavao I,Leopold Mandić, Romero,Franjo Asiški ili don Bosco.
Nije ni čudo da ljudi u Hrvatskoj zbog njih idu sve manje u crkvu.
Kod mene je crkva puna za Uskrs i Božić ili kad gostuje don Ivo Pavić.
Ljudi vole i novog biskupa Petenjaka. Onaj stari nije bio baš omiljen. I on je spadao u ovu ekipu koju sam naveo.
2015-09-08
Page 3 of 7 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7
Similar topics
» Bozanić: Veličati NDH nije ljudski, Jasenovac je stratište nevinih ljudi
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Koji šlamperaj...a di su stolice? ...:)
» Uhljebi u HZZOu kupiju stolice od 4032 kn
» SAD porucile Srbiji:Nema sedenja na dve stolice
» Nije Prle nije Tihi nije Valter vec cetnik Zika likvidirao 800 Nijemaca
» Koji šlamperaj...a di su stolice? ...:)
» Uhljebi u HZZOu kupiju stolice od 4032 kn
» SAD porucile Srbiji:Nema sedenja na dve stolice
Page 3 of 7