Bez Hasine kandidature, s ovakvim konkurentima, Plenkovićeva pobjeda je gotova stvar
Page 4 of 5
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bez Hasine kandidature, s ovakvim konkurentima, Plenkovićeva pobjeda je gotova stvar
vuksadinare wrote:........hdz sa plenskovicem kao bik mez muda
Plenković na žalost nije dobar izbor no drugih nema. no takvo je i političko stanje nacije i države pa se ne može očekivati nešto suverenističko, autonomno....
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
Re: Bez Hasine kandidature, s ovakvim konkurentima, Plenkovićeva pobjeda je gotova stvar
..hase je suverenist jesi ti corav....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:........hdz sa plenskovicem kao bik mez muda
Plenković na žalost nije dobar izbor no drugih nema. no takvo je i političko stanje nacije i države pa se ne može očekivati nešto suverenističko, autonomno....
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:..hase je suverenist jesi ti corav....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:........hdz sa plenskovicem kao bik mez muda
hase je pravaški ridikul...njemu i sličnima nije mjesto u hdz-u kao takvom već u pravaškoj stranci
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
..redikul si ti..koji okrece janjce sa cetnicimaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:..hase je suverenist jesi ti corav....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:........hdz sa plenskovicem kao bik mez muda
hase je pravaški ridikul...njemu i sličnima nije mjesto u hdz-u kao takvom već u pravaškoj stranci
2015-09-08
konačno opet netko normalan sa antifašističkim korijenima ima priliku doći na čelo HDZ-a...unuk partizana
Guest- Guest
epikur37 wrote:vuksadinare wrote:..hase je suverenist jesi ti corav....epikur37 wrote:vuksadinare wrote:........hdz sa plenskovicem kao bik mez muda
HDZ nije profilirana stranka nego ostatak pokreta koji je po Vranji trebao okupiti domoljube od lučkih radnika do ostataka plemstva, od Manolića do Šuška, znači treba od svakog stališa ponešto, inače ne možeš preći 35% na izborima.
udba- Posts : 4945
2015-11-10
kaja_333 wrote:Ma mojne me jebat , znaci " politički demografi" kažu da Zlatka, doktora povijesti mislim , vole neobrazovani, siromašni sa sela a stazica pretpostavljam bogati iz grada, lijepi i obrazovani. Evo ja sam iz grada, imam školu i nisam siromašna pa mi je Zlatko najbolji , sto kažu demografi na to ?! tko je uopće pisao taj tekst?debotoijusto wrote:Ovako stoje stvari: od svih prononsiranih kandidata za predsjednika HDZ-a najpopularniji među članstvom je dr.Zlatko Hasanbegović. Njega obožavaju iskreni desničari - populacija koju politički demografi označavaju kao “manje obrazovane birače slabijeg imovnog stanja iz neurbaniziranih sredina”.
da, ja sam isto urban i treća generacija u zagrebu i nisam baš neuk ni glup a plenković mi se gadi
jedan je hase
uglavnom za naše medije je i jedan karamarko bio "desničar" samo ne znam po čemu pa im je valjda plenković demokršćanin a hase ustaša
I ti na pregled, skupa sa kajommarcellus wrote:kaja_333 wrote:Ma mojne me jebat , znaci " politički demografi" kažu da Zlatka, doktora povijesti mislim , vole neobrazovani, siromašni sa sela a stazica pretpostavljam bogati iz grada, lijepi i obrazovani. Evo ja sam iz grada, imam školu i nisam siromašna pa mi je Zlatko najbolji , sto kažu demografi na to ?! tko je uopće pisao taj tekst?debotoijusto wrote:Ovako stoje stvari: od svih prononsiranih kandidata za predsjednika HDZ-a najpopularniji među članstvom je dr.Zlatko Hasanbegović. Njega obožavaju iskreni desničari - populacija koju politički demografi označavaju kao “manje obrazovane birače slabijeg imovnog stanja iz neurbaniziranih sredina”.
da, ja sam isto urban i treća generacija u zagrebu i nisam baš neuk ni glup a plenković mi se gadi
jedan je hase
2014-04-15
marcellus wrote:uglavnom za naše medije je i jedan karamarko bio "desničar" samo ne znam po čemu pa im je valjda plenković demokršćanin a hase ustaša
Pa Karamarko ikao isto turčin nije islamski fundamentalist kao Haso. Haso se umislio da je 41va i da će da opet moći širiti islam po Zagrebu kao onda kad im je muslimanoljubac brđan Pavelić dopuštao. Uglavnom, to je jednina svrha Hasinog djelovanja ali hvala Bogu uskoro će krenuti čišćenje takvih po Europi a stići će metla i na balkan
Last edited by dawson on 28/6/2016, 09:50; edited 1 time in total (Reason for editing : 123)
catabbath-
2015-08-22
n_razbojnik wrote:I ti na pregled, skupa sa kajommarcellus wrote:kaja_333 wrote:Ma mojne me jebat , znaci " politički demografi" kažu da Zlatka, doktora povijesti mislim , vole neobrazovani, siromašni sa sela a stazica pretpostavljam bogati iz grada, lijepi i obrazovani. Evo ja sam iz grada, imam školu i nisam siromašna pa mi je Zlatko najbolji , sto kažu demografi na to ?! tko je uopće pisao taj tekst?debotoijusto wrote:Ovako stoje stvari: od svih prononsiranih kandidata za predsjednika HDZ-a najpopularniji među članstvom je dr.Zlatko Hasanbegović. Njega obožavaju iskreni desničari - populacija koju politički demografi označavaju kao “manje obrazovane birače slabijeg imovnog stanja iz neurbaniziranih sredina”.
jedan je hase
misliš baš ono skupa s njom?
Kakve ti veze imaš sa ovom grupom ljudi kad glasuješ za milanovića i SDP???epikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi drhti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:hasu na pijedestal
evo, vidiš, tebi, macelu, treu je hasanče po mjeri....on ima svoju biračku bazu i bilo bi dobro da vas i zastupa. ali to neće moći preko hdz-a jer to i nisu politički stavovi hdz.a nego pravaša.
glupost, pa ja podrzavam da vi decki dobijete predstavnika kakav vam odgovara....
mi pučani, konzervativci, umjerena desnica ne želimo gušiti pravaške radikale, izvolite evo vam čovjeka...još kad bi znali sebi stranku osnovati a ne desetak pravaških rogova
I Orban ne guši jobbik pa nećemo ni mi vas ;)
Guest- Guest
BRKIĆ SKLOPIO PAKT S PLENKOVIĆEM: ‘Podržat će ga za šefa HDZ-a i premijera, a potom se namjerava svima ispričati…’
“Gotovo je i definitivno. Brkić će podržati Plenkovića za novog šefa HDZ-a i budućeg premijerskog kandidata te stranke na izborima. Isprva je razmišljao o vlastitoj kandidaturi za tu funkciju, ali od toga je brzo odustao. Stavit će se Plenkoviću na raspolaganje bezrezervno. O toj njegovoj odluci ovisit će i koliko će protukandidata Plenković imati, jer su neki potencijalni kandidati čekali da vide što će Brkić odlučiti. U ponedjeljak navečer Brkić će u uskom krugu prijatelja odlučiti o nijansama svojih budućih političkih poteza”, kazao je Nacionalu izvor blizak Brkiću jučer poslijepodne.
ZAHUKTAVA SE BORBA ZA ČELO HDZ-a: Plenković bi zbog ove vijesti mogao imati razloga za veselje
“U korektnim smo odnosima”, kratko je izjavio tom prigodom Plenković.
BITKA ZA ŠEFA HDZ-a SE NASTAVLJA: Dva ministra odustala od kandidature za predsjednika stranke
Plenković se, kažu bliski mu izvori, zasad drži suzdržano procjenjujući da mu većina okolnosti uoči unutarstranačkih izbora ide u prilog. Kao jedan od ključnih operativaca i stratega Plenkovićeve kampanje spominje se Vladimir Šeks, koji bi se na izvanrednim izborima opet mogao pojaviti kao kandidat za novi saborski mandat. Spominje se i da Šeksov posinak Karlo Ressler radi u Plenkovićevu timu u Bruxellesu.
http://net.hr/danas/hrvatska/brkic-sklopio-pakt-s-plenkovicem-podrzat-ce-ga-za-sefa-hdz-a-i-premijera-a-onda-se-sprema-svi-ispricati/
Bliži se 17. srpnja, dan kada će HDZ birati novog predsjednika nakon ostavke Tomislava Karamarka, a osim Andreja Plenkovića niti jedan drugi kandidat čije se ime spominje nije izričito potvrdio da se namjerava natjecati za upražnjeno mjesto.
Nacional piše kako je dojučerašnji glavni Karamarkov suradnik i zamjenik predsjednika stranke, Milijan Brkić, donio odluku da će podržati Plenkovića i za šefa HDZ-a i za budućeg premijera, te da potom namjerava ispričati se zbog svoga (prepisanog) diplomskog rada i napisati novi.“Stavit će mu se na raspolaganje bezrezervno”
Brkićeva odluka bi, piše Nacional, mogla znatno utjecati i na dinamiku zbivanja na cijeloj hrvatskoj političkoj sceni. O njegovu odnosu s Plenkovićem, naime, mogao bi ovisiti i njegov opstanak u visokoj politici.“Gotovo je i definitivno. Brkić će podržati Plenkovića za novog šefa HDZ-a i budućeg premijerskog kandidata te stranke na izborima. Isprva je razmišljao o vlastitoj kandidaturi za tu funkciju, ali od toga je brzo odustao. Stavit će se Plenkoviću na raspolaganje bezrezervno. O toj njegovoj odluci ovisit će i koliko će protukandidata Plenković imati, jer su neki potencijalni kandidati čekali da vide što će Brkić odlučiti. U ponedjeljak navečer Brkić će u uskom krugu prijatelja odlučiti o nijansama svojih budućih političkih poteza”, kazao je Nacionalu izvor blizak Brkiću jučer poslijepodne.
ZAHUKTAVA SE BORBA ZA ČELO HDZ-a: Plenković bi zbog ove vijesti mogao imati razloga za veselje
Zajedno došli na prijam kod predsjednice
Brkić je s Plenkovićem, nakon odlaska Karamarka, u nekoliko navrata razgovarao s Plenkovićem, prošle subote čak i nekoliko sati. Izvori bliski HDZ-u kažu da su se tada suglasili oko ključnih točaka buduće unutarstranačke suradnje i formirali svojevrsni politički pakt. Da je tako, dalo se zaključiti i iz toga što su Brkić i Plenković zajedno došli na svečano primanje povodom Dana državnosti u Uredu predsjednice.“U korektnim smo odnosima”, kratko je izjavio tom prigodom Plenković.
BITKA ZA ŠEFA HDZ-a SE NASTAVLJA: Dva ministra odustala od kandidature za predsjednika stranke
Plenković između Brkića i Šeksa
Izvori upućeni u zbivanja u HDZ-u kažu da Brkić ima više planova o tome kako da zadrži dominantni utjecaj na zbivanja u stranci. Izvori bliski Plenkoviću kažu da Brkić ohrabruje njegove moguće protukandidate jer mu odgovara da ih bude što više. Više kandidata bi, naime, moglo spriječiti Plenkovićevu pobjedu već u prvom krugu glasovanja. Tada bi, u drugom krugu glasovanja, Plenkoviću trebala izravnija Brkićeva pomoć i njegov utjecaj na članstvo na terenu.Plenković se, kažu bliski mu izvori, zasad drži suzdržano procjenjujući da mu većina okolnosti uoči unutarstranačkih izbora ide u prilog. Kao jedan od ključnih operativaca i stratega Plenkovićeve kampanje spominje se Vladimir Šeks, koji bi se na izvanrednim izborima opet mogao pojaviti kao kandidat za novi saborski mandat. Spominje se i da Šeksov posinak Karlo Ressler radi u Plenkovićevu timu u Bruxellesu.
http://net.hr/danas/hrvatska/brkic-sklopio-pakt-s-plenkovicem-podrzat-ce-ga-za-sefa-hdz-a-i-premijera-a-onda-se-sprema-svi-ispricati/
vili40-
2015-08-02
epikur37 wrote:
,bilo bi fora da se hasance kandidira i otcijepi dio hadezenjara te zajedno krenu u lov na udbu, desnica pod hasetom ajme ajme
U križarski pohod, no ima jedna otežavajuća okolnost, a to je, on je Mujo.
Guest- Guest
..nije on mujo on je haso
2015-09-08
znači preslagivanje još nije gotovo...
vili40-
2015-08-02
agent sova dejstvuje
...seks kao reks
2015-09-08
marcellus wrote:agent sova dejstvuje
Sova je pametniji od cijele prve postave HDZ-a.
Guest- Guest
seks je govno..'uhititi,locirati,transferirati'..dovoljno da nikad vise en prismrdi politiciEva wrote:marcellus wrote:agent sova dejstvuje
Sova je pametniji od cijele prve postave HDZ-a.
2015-09-08
Najvolem kad deklarisani ateista hvali Boga Rodbina sa Stambola je presrećnadawson wrote:marcellus wrote:uglavnom za naše medije je i jedan karamarko bio "desničar" samo ne znam po čemu pa im je valjda plenković demokršćanin a hase ustaša
Pa Karamarko ikao isto turčin nije islamski fundamentalist kao Haso. Haso se umislio da je 41va i da će da opet moći širiti islam po Zagrebu kao onda kad im je muslimanoljubac brđan Pavelić dopuštao. Uglavnom, to je jednina svrha Hasinog djelovanja ali hvala Bogu uskoro će krenuti čišćenje takvih po Europi a stići će metla i na balkan
2014-04-15
Page 4 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Đihad Petar Stošić: pobjeda Trumpa je pobjeda Putina i Assada
» Kolinda odustaje od predsjedničke kandidature
» Meloni ako dobije izbore sa ovakvim racunima
» Blago Plenkoviću s ovakvim Bernardićem,Marasom i Grmojom
» Nikki Haley odustaje od kandidature na predsjedničkim izborima u SAD-u
» Kolinda odustaje od predsjedničke kandidature
» Meloni ako dobije izbore sa ovakvim racunima
» Blago Plenkoviću s ovakvim Bernardićem,Marasom i Grmojom
» Nikki Haley odustaje od kandidature na predsjedničkim izborima u SAD-u