Bez Hasine kandidature, s ovakvim konkurentima, Plenkovićeva pobjeda je gotova stvar
Page 3 of 5
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Re: Bez Hasine kandidature, s ovakvim konkurentima, Plenkovićeva pobjeda je gotova stvar
U to nema sumnje...Iknar je gay wrote:Pa vjerujem da je Hasan među desničarima popularniji od Kolinde.provocator wrote:Hasanpavelića za predsjednika!!!
provocator- Posts : 5404
2015-08-11
Re: Bez Hasine kandidature, s ovakvim konkurentima, Plenkovićeva pobjeda je gotova stvar
marcellus wrote:kic wrote:nikakve štete da ovakvi nestanu..
šteta je jedino za karamarka, imao je neke dobre ideje, ništa na žalost nije napravio ali je na primjeru dokazao da će se svi koji spomenu lustraciju, privatizaciju, ili čišćenje govana iz mupa, dorha i pravosuđa, da ne spominjem pišanje u juhu američkoj politici po kojoj je hrvatska tu da uvuče srbiju u EU, suočiti s neviđenom kampanjom difamacije i blaćenja
za HDZ kao takav nije nikakva šteta da nestanu, posve beskorisna nakupina individua koja nema nikakve ideologije niti svjetonazora već samo želi vlast, doduše i Most im je sličan
Ma koje dobre ideje je on imao.....jeli uopće pokazao ili poradio na planu gospodarstva, kojega su navodno njemci napravili....NE.
Uspio je jedino ukinuti novac za bolesnu dicu i uvaliti još 4 beskorisna uhljeba u ustavni sud, pored ostalih uhljeba uvaljenih u razne
" strčne odbore". Šta mu je još ono " dobra ideja", kopanje po kostima, uvaljivanje svojih glupih podguznih muha u -mup-,
dovodjene kojekakvih -handjar hafiza- i "dr" za kuran na čelo -KULTURE - u Hrvata...............strašno da ti nije jasno kako je rušenje te i takve
nakaradne adezejske vlade krenilo iz vana?
Ili stvarno smatraš da je on kao takav debil mogao " pišati u USA juhu ".......da difamacija i blaćenje
Pa sam je sebi to napravio, sam se uvaljao u svoja govna i bljuvotinu i uz to zabio čavao u svoj i lijes adezeja, čmarko je politički mrtav
I šta mu je još bila dobra ideja , veliš, pokušaj - državnog udara - nasilnim preuzimanjem SOA ...
.....odlična ideja da si u Paragvaju sedamdesetih
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
Karačmarko je imao fenomenaln eideje... relativizaciju ustašstva i izjednačavanje zločina. Ali je popušio curčinu... NO PASARAN!
Šteta je već učinjena.Pored svih loših stvari,lopovluka i kriminala Ive Sanadera,ipak mu se mora priznat kako je upravo on zauzdao razularenu desnicu,čim ih je iskoristio da dođe na vlast,a s Karamarkom sve se to ponovno vratilo 15 god. unatrag,u ona vremena splitske rive i Čondrića.provocator wrote:Karačmarko je imao fenomenaln eideje... relativizaciju ustašstva i izjednačavanje zločina. Ali je popušio curčinu... NO PASARAN!
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
njegove jedine ideje bile su kako zajasiti mup, dorh i sou.
Ah..da, i lustracija
Ah..da, i lustracija
Guest- Guest
Karačmarko je pobjednički najavljivao: Hrvatska više neće biti ista - hrvatski je um sada golemim korakom bliže shvaćanju NDH i tajni njenog postanka a za to će se dodatno pobrinuti i naš ministar kulture!
Hrvatsku je poželio pretvoriti u nesretnu crnu rupu, crnu jednu rupicu takoreći, sam šupak svemira, a težeći tom cilju Hasanpavelić je trebao odraditi lavovski dio posla... Rezultat svega je ero na aparatima.
Hrvatsku je poželio pretvoriti u nesretnu crnu rupu, crnu jednu rupicu takoreći, sam šupak svemira, a težeći tom cilju Hasanpavelić je trebao odraditi lavovski dio posla... Rezultat svega je ero na aparatima.
pravi epijev kandidat...ajmepreko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:Plenković je Hrvatskoj potreban koliko i rupa u čelu, jednog Milanovića već imamo
koji će nam kurac Plenkovuć
u domaćoj politici ne znamo ništa o njemu.. ne znamo kakva su mu stajališta glede ekonomije, da li je pro tržišno orijentiran(što bi u svom načelu i trebala biti desnica) da li je za veću ulogu države itd.. znamo da je onako za pederska prava, multikulturalizam , imigraciju, nariče nad odlaskom Britanaca iako većina desnice u Europi slavi, a usput je prvi kada treba se zakačiti sa Rusijom.. i da laje protiv Orbana, Poljske, Mađarske, Višegradske skupine
koji će nam kurac još jedan takav Milanović ? po svim kriterijima lik je više da bude šef HNSa ili SDpa
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
nemojte birat haseta zaboga,
otiće nam ljigavci i sluzavci na aparate
2014-04-19
prckov wrote:nemojte birat haseta zaboga,
heblo vas hase, no s druge strane bilo bi dobro da se kandidira pa da za njim odu pravaši i dodrinaši
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
ne znam zašto imam takav osjećaj ali čini mi se da će u HDZ-u opet naći najgore rješenje ali dobro,obzirom kakvi tamo godinama ordiniraju bilo bi pravo čudo da na vrh ispliva netko normalan,sposoban i bez putra na glavi.
vili40-
2015-08-02
vili40 wrote:ne znam zašto imam takav osjećaj ali čini mi se da će u HDZ-u opet naći najgore rješenje ali dobro,obzirom kakvi tamo godinama ordiniraju bilo bi pravo čudo da na vrh ispliva netko normalan,sposoban i bez putra na glavi.
Kuljiš je dao dobar komentar...HDZ bi trebalo podijeliti na pravašku i pučku opciju.
oko Hasančeta će se okupiti ovi što su okupirani Titom, Srbim i Udbom....jednostavno on ih prirodno predstavlja.
e sad plenki nije najbolje rješenje za pučku opciju...tu bi najbolje bio netko poput Petirke iz hss ili slično znači osoba konzervativnih građanski, umjereno desnih pogleda
2015-08-06
prckov wrote:pravi epijev kandidat...ajmepreko_vode_do_slobode wrote:marcellus wrote:Plenković je Hrvatskoj potreban koliko i rupa u čelu, jednog Milanovića već imamo
koji će nam kurac Plenkovuć
u domaćoj politici ne znamo ništa o njemu.. ne znamo kakva su mu stajališta glede ekonomije, da li je pro tržišno orijentiran(što bi u svom načelu i trebala biti desnica) da li je za veću ulogu države itd.. znamo da je onako za pederska prava, multikulturalizam , imigraciju, nariče nad odlaskom Britanaca iako većina desnice u Europi slavi, a usput je prvi kada treba se zakačiti sa Rusijom.. i da laje protiv Orbana, Poljske, Mađarske, Višegradske skupine
koji će nam kurac još jedan takav Milanović ? po svim kriterijima lik je više da bude šef HNSa ili SDpa
pa nije radi toga, nego Plenković .. ono čak i da HDZ osvoji izbore sa Plenkovićem..
koja je jebena razlika između takvog HDZa na vlasti i SDP? i ovako nema razlike, a sa Plenkovićem , totalno neće biti..
Haso je već druga priča, to je jednostavno Karamarkov igrač, lik je non stop bio u Mađarskoj sa Orbanovcima, to je totalno druga priča i u unutarnjoj politici (lik je konzervativac) i u vanjskoj(lik je naklonjen višegradu) a i spreman je za obračun sa antifašistima nije za kompromise..
Haso mi je draži jer je to iskrena i poštena osoba.. Plenković jedno govori, drugo misli, treće radi, a četvrto čita depešu USA ambasade kako da se ponaša..
da mu sutra dođe depeša "primi 1milijun muslimana , objavi rat Višegradu, Rusiji" Plenković će bez pogovora sve to izvršiti
Guest- Guest
hasu na pijedestal
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
vuksadinare wrote:hasu na pijedestal
evo, vidiš, tebi, macelu, treu je hasanče po mjeri....on ima svoju biračku bazu i bilo bi dobro da vas i zastupa. ali to neće moći preko hdz-a jer to i nisu politički stavovi hdz.a nego pravaša.
2015-08-06
epi drhti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:hasu na pijedestal
evo, vidiš, tebi, macelu, treu je hasanče po mjeri....on ima svoju biračku bazu i bilo bi dobro da vas i zastupa. ali to neće moći preko hdz-a jer to i nisu politički stavovi hdz.a nego pravaša.
2015-09-08
vuksadinare wrote:epi drhti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:hasu na pijedestal
glupost, pa ja podrzavam da vi decki dobijete predstavnika kakav vam odgovara....
mi pučani, konzervativci, umjerena desnica ne želimo gušiti pravaške radikale, izvolite evo vam čovjeka...još kad bi znali sebi stranku osnovati a ne desetak pravaških rogova
I Orban ne guši jobbik pa nećemo ni mi vas ;)
Last edited by epikur37 on 28/6/2016, 07:15; edited 1 time in total
2015-08-06
drhti....hase ne oprastaepikur37 wrote:vuksadinare wrote:epi drhti...epikur37 wrote:vuksadinare wrote:hasu na pijedestal
glupost, pa ja podrzavam da vi decki dobijete predstavnika kakav vam odgovara....
mi pučani, konzervativci, umjerena desnica ne želimo gušiti pravaške radikale, izvolite evo vam čovjeka...još kad bi znali sebi stranku osnovati a ne desetak pravaških rogova
2015-09-08
ajme vi radikali ste baš ono , ali već rekoh gore, kad može jobbik u mađarskoj možete i vi u Hrvatskoj....mi pučani, široka, konzervativna građanska struja nismo isključivi prema marginama.
2015-08-06
..ma gotov si...epikur37 wrote:ajme vi radikali ste baš ono , ali već rekoh gore, kad može jobbik u mađarskoj možete i vi u Hrvatskoj....mi pučani, široka, konzervativna građanska struja nismo isključivi prema marginama.
2015-09-08
........hdz sa plenskovicem kao bik mez muda
2015-09-08
vuksadinare wrote:........hdz sa plenskovicem kao bik mez muda
Plenković na žalost nije dobar izbor no drugih nema. no takvo je i političko stanje nacije i države pa se ne može očekivati nešto suverenističko, autonomno....
2015-08-06
Page 3 of 5 • 1, 2, 3, 4, 5
Similar topics
» Đihad Petar Stošić: pobjeda Trumpa je pobjeda Putina i Assada
» Kolinda odustaje od predsjedničke kandidature
» Meloni ako dobije izbore sa ovakvim racunima
» Blago Plenkoviću s ovakvim Bernardićem,Marasom i Grmojom
» Nikki Haley odustaje od kandidature na predsjedničkim izborima u SAD-u
» Kolinda odustaje od predsjedničke kandidature
» Meloni ako dobije izbore sa ovakvim racunima
» Blago Plenkoviću s ovakvim Bernardićem,Marasom i Grmojom