Bio si na INmusicu i nisu ti naplatili 500 eura kazne? – Ne laži!
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: Bio si na INmusicu i nisu ti naplatili 500 eura kazne? – Ne laži!
Nije ni ovdje, na hidden stage-u je bio doslovni oblak trave ispod šatora. Samo će glupani povjerovati ovakvim autorima članaka koji opet vjeruju trećim osobama, a ne sebi. Mentalna blokada.provocator wrote:U bivšoj Jugi smo na koncertima duvali sto na sat i nitko nas nikada ništa pitao nije.
Piglet- Posts : 1500
2016-02-24
Obavezno nam javi i svoje doživljaje festivala u Szigetu, ovogodišnjeg Mardi Grasa u New Orleansu i karnevala u Riu. Nema veze što apsolutno nigdje nisi bio, vjerujem da si nešto načuo i pročitao na internetu. Ako je iz treće ruke, još bolje. To je ono što upotpunjava "doživljaj" nekog događaja, osobna prisutnost je tako precijenjena.debotoijusto wrote:tako nekako i moj dozivljaj tog festivala
2016-02-24
deboto na aparatima, posralo mu perspektivnu temu sa osobnim doživljajima pojedinaca...
2014-04-15
debotoijusto wrote:Što je ovo, Poljska, Mađarska, Ujedinjeni Arapski Emirati? Očito sve od navedenog ili još bolje – zemlja hrčaka.
tportal jebe ne vadi...zamisli Poljska brrrr
2014-04-15
Piše o katoličkoj đamahiriji i protiv festivala, a na Wilcu u sredini publike Boris Jokić sa djecom. Mogli bi se barem malo koordinirati.n_razbojnik wrote:deboto na aparatima, posralo mu perspektivnu temu sa osobnim doživljajima pojedinaca...
2016-02-24
rekoh da nisam bio ove godine i kolega @brend sjajno opisao stanje proslih godinaPiglet wrote:Obavezno nam javi i svoje doživljaje festivala u Szigetu, ovogodišnjeg Mardi Grasa u New Orleansu i karnevala u Riu. Nema veze što apsolutno nigdje nisi bio, vjerujem da si nešto načuo i pročitao na internetu. Ako je iz treće ruke, još bolje. To je ono što upotpunjava "doživljaj" nekog događaja, osobna prisutnost je tako precijenjena.debotoijusto wrote:tako nekako i moj dozivljaj tog festivala
cuo iz druge ruke i jutros procitao tekst koji sad ti komentiras...
nisi nista vidio , super bilo ti odlicno , jos bolje
ako nemas klimu kuci frustracije temperaturne lijeci na neki drugi nacin
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Piglet wrote:Da su ih stavili u neko normalno vrijeme, bilo bi bolje. Teško je napraviti show u 18.30 dok još sunce piči, a vruće je za popizditi. Prvi dan nisi mogao skoro što za vidjeti, a onda zadnji natrpaju headlinerima, čudna im je logika. Unatoč tome, bili su iznenađujuće dobri.jasambrend wrote:Jel bio čemu Wilco?
Stavili ih u 18:30!? Kao da su pobjednici neke lokalne gitarijade...aukurac... htjedoh ionako ići na Dinosaur Jr. u Tvornici, ali mi se poklopilo par pegula ko i našima na Euru pa na žalost ništa ovog ljeta od rokerisanja...eventualno Mudhoney u Primoštenu...
darth_vader-
2014-04-17
Ako ja liječim frustracije jer komentiram tekst o kojem nešto znam iz prve ruke, što onda ti radiš koji otvaraš ovakvu temu, spominješ katoličku đamahiriju i praviš nebulozne zaključke iz rekla-kazala trabunjanja? Imaš cijelu seansu socijalnih fobija iz mladosti koje nastojiš prevladati? Opisuješ izvantjelesno iskustvo kad si duhom prisutan i na drugim mjestima?debotoijusto wrote:rekoh da nisam bio ove godine i kolega @brend sjajno opisao stanje proslih godinaPiglet wrote:Obavezno nam javi i svoje doživljaje festivala u Szigetu, ovogodišnjeg Mardi Grasa u New Orleansu i karnevala u Riu. Nema veze što apsolutno nigdje nisi bio, vjerujem da si nešto načuo i pročitao na internetu. Ako je iz treće ruke, još bolje. To je ono što upotpunjava "doživljaj" nekog događaja, osobna prisutnost je tako precijenjena.debotoijusto wrote:tako nekako i moj dozivljaj tog festivala
cuo iz druge ruke i jutros procitao tekst koji sad ti komentiras...
nisi nista vidio , super bilo ti odlicno , jos bolje
ako nemas klimu kuci frustracije temperaturne lijeci na neki drugi nacin
2016-02-24
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 500 eura kazne prostitutki ako ne nosi fluorescentni zaštitni prsluk
» Christine Lagarde kriva za pronevjeru 404 milijuna eura, kazne nema
» Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
» Split uvodi nove kazne za turiste: 300 eura za spavanje u parku, 150 za povraćanje
» Usluga za uslugu!Suljo je znao za pedofiliju u SPC ali umjesto kazne vladike je nagradio milijunima eura
» Christine Lagarde kriva za pronevjeru 404 milijuna eura, kazne nema
» Kako je Plenki lagao i nasamario hdzovce:'Lazi lazi lazi me ti to radis najbolje'
» Split uvodi nove kazne za turiste: 300 eura za spavanje u parku, 150 za povraćanje
» Usluga za uslugu!Suljo je znao za pedofiliju u SPC ali umjesto kazne vladike je nagradio milijunima eura
Page 2 of 2