Brinete su najbolje u krevetu, plavuše su...
Page 3 of 4
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Brinete su najbolje u krevetu, plavuše su...
sto cu se pretvarat da nisam htjela, kad sam dobila sto sam htjela B-)melkior wrote:Ovisi gdje su jojdeda hipster wrote:IvyTeasdale wrote:Ja imam pjegice B-)
pjegice? hmm
to pomaže šri zavođenju?
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
ronjaj benjamine što je babo kupio surlu
2014-04-19
jok, djubre se pokvarilo i svijetli crveno tako nekih 15 minuta, s druge strane normalno radi i druga cesta normalno samo ja budala nikud, i jos mislim da me okinula kamera, i njoj sam hebo sve po spisku i onom ko je postavioIvyTeasdale wrote:prosao kroz crveno ili ga pomazio? ;SLeviathan2 wrote:pih, kod mene seksa na kamare, evo bas maloprije jebo mater semaforu i onom ko ga postavioIvyTeasdale wrote:samo u natruhama..8-)Noor wrote:Megy..mi smo dame, a zna se da dame o sexu ne pričaju puno..jel takoIvyTeasdale wrote:
;D
samo malkice
pa zabavljaj se onda što više dok možeš, stići će te Karma jednog dana
Guest- Guest
IvyTeasdale wrote:sto cu se pretvarat da nisam htjela, kad sam dobila sto sam htjela B-)melkior wrote:Ovisi gdje su jojdeda hipster wrote:IvyTeasdale wrote:Ja imam pjegice B-)
pjegice? hmm
to pomaže šri zavođenju?
odgovorila si na krivi upis, vidi se da si plavuša
Last edited by deda hipster on 25/6/2016, 15:57; edited 1 time in total
Guest- Guest
Imao sam nekih cca 30 brineta i oko 15 plavuša u krevetu i mogu reći da su brinete bolje u krevetu al da sam ja s plavušama bolji :)
epikur37- Posts : 45339
2015-08-06
otkud znaš da hoće, ma neće, Karma loves mededa hipster wrote:pa zabavljaj se onda što više dok možeš, stići će te Karma jednog dana
neva- Posts : 4367
2014-04-12
ma to su bile lažne plavušeepikur37 wrote:Imao sam nekih cca 30 brineta i oko 15 plavuša u krevetu i mogu reći da su brinete bolje u krevetu
2014-04-12
da, vjerovatno laznjak, ne priznam da je neka plavusa ako nema bar plavo izpod oka, nemora bas biti ko strumfHarleyQ wrote:ma to su bile lažne plavušeepikur37 wrote:Imao sam nekih cca 30 brineta i oko 15 plavuša u krevetu i mogu reći da su brinete bolje u krevetu
2015-08-06
ti si više za fizičke metode poplavljivanja, vidimLeviathan2 wrote:HarleyQ wrote:epikur37 wrote:da, vjerovatno laznjak, ne priznam da je neka plavusa ako nema bar plavo izpod oka, nemora bas biti ko strumf
ajde napreduj malo i prebaci se na one kemijske
2014-04-12
pravi, na koliko dugo? vidiš, kažu da nismo vjerne :Depikur37 wrote:dovoljno da ja budem pravi ;)
2014-04-12
HarleyQ wrote:pravi, na koliko dugo? vidiš, kažu da nismo vjerne :Depikur37 wrote:dovoljno da ja budem pravi ;)
10-15 minuta, pošteno? :)
2015-08-06
opa, pošli smo se i šamaratepikur37 wrote:Imao sam nekih cca 30 brineta i oko 15 plavuša u krevetu i mogu reći da su brinete bolje u krevetu al da sam ja s plavušama bolji :)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
brinete te pobjedie na tvom terenu?epikur37 wrote:HarleyQ wrote:ma to su bile lažne plavušeepikur37 wrote:Imao sam nekih cca 30 brineta i oko 15 plavuša u krevetu i mogu reći da su brinete bolje u krevetu
dovoljno da ja budem pravi ;)
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
prckov wrote:opa, pošli smo se i šamaratepikur37 wrote:Imao sam nekih cca 30 brineta i oko 15 plavuša u krevetu i mogu reći da su brinete bolje u krevetu al da sam ja s plavušama bolji :)
a ono kad je već priča o žemskima ...da podastrem neko iskustvo s kojim ocjenjujem a nije kao longi ;) :D
2015-08-06
a koje to nisu?HarleyQ wrote:ma to su bile lažne plavušeepikur37 wrote:Imao sam nekih cca 30 brineta i oko 15 plavuša u krevetu i mogu reći da su brinete bolje u krevetu
Guest- Guest
Najbolje se koje su voljne, ne prenemazu se i daju sve od sebe. Da, da nisu debele i male, moj ukus.
2014-04-14
Page 3 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Porez po krevetu raste i do 250%
» Trump i Soros u istom krevetu
» Nužda je majka čudnog (predizbornog) društva u krevetu
» Njemu je 19,a njoj 72 godine:Uh,kako je samo dobra u krevetu
» Jako raste paušalni porez po krevetu, iznajmljivači revoltirani
» Trump i Soros u istom krevetu
» Nužda je majka čudnog (predizbornog) društva u krevetu
» Njemu je 19,a njoj 72 godine:Uh,kako je samo dobra u krevetu
» Jako raste paušalni porez po krevetu, iznajmljivači revoltirani