ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

BILIĆ PUNI DUHOVNE BATERIJE U MEĐUGORJU

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Go down

BILIĆ PUNI DUHOVNE BATERIJE U MEĐUGORJU  - Page 2 Empty Re: BILIĆ PUNI DUHOVNE BATERIJE U MEĐUGORJU

Post by L'âme 25/6/2016, 10:48

Ako je covjek vjernik, njegovo pravo ;-)

L'âme

2014-04-12

Back to top Go down

BILIĆ PUNI DUHOVNE BATERIJE U MEĐUGORJU  - Page 2 Empty Re: BILIĆ PUNI DUHOVNE BATERIJE U MEĐUGORJU

Post by Ero 25/6/2016, 10:52

veber wrote:pogotovo kada si u sloveniji.
srećom ti prezime nije na IĆ
:D

2014-04-23

Back to top Go down

Post by Ero 25/6/2016, 10:54

dzango wrote:
Ero wrote:
veber wrote:
Ero wrote:Veliš, prodo vjeru za večeru. Nama, jelda. :D
moji nikada nisu bili vjernici. niti su išli u crkvu.
gradili su po tvojoj vukojebini škole, bolnice, mlinove, pilane, ceste ali nikada bogomolje.
Nego. Nemoš tek tako postat Hrvatom, brend košta... :D
Košta par stotina evra. Svi naši kriminalci ga kupili.
Ono je bila robna razmjena. B-)

2014-04-23

Back to top Go down

Post by dzango 25/6/2016, 10:57

Ero wrote:
dzango wrote:
Ero wrote:
veber wrote:
Ero wrote:Veliš, prodo vjeru za večeru. Nama, jelda. :D
gradili su po tvojoj vukojebini škole, bolnice, mlinove, pilane, ceste ali nikada bogomolje.
Ovi iz zemunskog klana su mnogo veći Hrvati od tebe. Oni imaju po nekoliko brendova u fioci.

2014-04-19

Back to top Go down

Post by Ero 25/6/2016, 11:07

dzango wrote:
Ero wrote:
dzango wrote:
Ero wrote:
veber wrote:
Ovi iz zemunskog klana su mnogo veći Hrvati od tebe. Oni imaju po nekoliko brendova u fioci.
Vjerovao ili ne, nemam ni jednog, osim slovenskog. A ni tog ne koristim, jer mi je osobna sasvim dovoljna za putovanja.

2014-04-23

Back to top Go down

Post by jastreb 25/6/2016, 16:02

Ero wrote:
jastreb wrote:
veber wrote:
Ero wrote:
veber wrote:opet troll trola, bosanac koga boli kurac za cirkus zvan medugorje. seoski sajam pun kica.
Ti švabo šuti, ne mišaj se u stvari koje se te ne tiču.
to je razlika imeđu tebe i mene.

ja sam ipak hrvat, njemačkog prezimena.

ti si bosanac u sloveniji.
Mada se u mnogo čemu sa tobom ne slažem,ovdje ne samo da ti dajem pravo,nego vama Nijemcima porijeklom,kao i Česima,Poljacima, Slovencima, Galicijancima,Židovima Aškenazima i drugim zapadnjacima koji su se u vremenu kad je Austrija okupirala BIH u nju naselili,Hrvati mogu biti zahvalni za povećanje hrvatskog korpusa u industrijskim, privrednim i prometnim centrima u Bosni,kao što su to Sarajevo,Vareš,Kakanj,Zenica, Teslić,Travnik,Banjaluka,Prnjavor, Prača i dr.

Veliki dio hrvatskog korpusa u Bosni potječe od ljudi njemačke i austrijske krvi,koji su kao novu domovinu izabrali BIH,te se s vremenom u toj novoj domovini počeli osjećati kao Hrvati.

Veliš, prodo vjeru za večeru. Nama, jelda. :D
Pa vjeru su više mjenjali oni dole. Razni Skoke,Karačići (donedavna Karadžići) i slični.

Švabe su u 95% bili i ostali katolici. Dakle oni da bi postali Hrvatima nisu trebali mijenjati vjeru. drunken
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by frakcija 25/6/2016, 16:06

jastreb wrote:
Ero wrote:
jastreb wrote:
veber wrote:
Ero wrote:
Ti švabo šuti, ne mišaj se u stvari koje se te ne tiču.
to je razlika imeđu tebe i mene.

ja sam ipak hrvat, njemačkog prezimena.

ti si bosanac u sloveniji.
Mada se u mnogo čemu sa tobom ne slažem,ovdje ne samo da ti dajem pravo,nego vama Nijemcima porijeklom,kao i Česima,Poljacima, Slovencima, Galicijancima,Židovima Aškenazima i drugim zapadnjacima koji su se u vremenu kad je Austrija okupirala BIH u nju naselili,Hrvati mogu biti zahvalni za povećanje hrvatskog korpusa u industrijskim, privrednim i prometnim centrima u Bosni,kao što su to Sarajevo,Vareš,Kakanj,Zenica, Teslić,Travnik,Banjaluka,Prnjavor, Prača i dr.

Veliki dio hrvatskog korpusa u Bosni potječe od ljudi njemačke i austrijske krvi,koji su kao novu domovinu izabrali BIH,te se s vremenom u toj novoj domovini počeli osjećati kao Hrvati.

Veliš, prodo vjeru za večeru. Nama, jelda. :D
Pa vjeru su više mjenjali oni dole. Razni Skoke,Karačići (donedavna Karadžići) i slični.

Švabe su u 95% bili i ostali katolici. Dakle oni da bi postali Hrvatima nisu trebali mijenjati vjeru. drunken
to su vlasi s kojima je srbima bio zabranjen brak po dušanovu zakoniku.
frakcija
frakcija

2016-03-09

Back to top Go down

Post by jastreb 25/6/2016, 18:41

frakcija wrote: 
to su vlasi s kojima je srbima bio zabranjen brak po dušanovu zakoniku.
Vlasi o kojima govorimo nemaju veze sa Vlasima iz doba nemanjićke Srbije.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by jastreb 25/6/2016, 18:43

No vratimo se na temu.

Čačić je dobro napravio što nije vodio ekipu na Međugorje,jer je valjda analizirao sve dolaske igrača reprezentacije ondje i došao do zaključka  da su naši uvijek nakon posjeta Međugorju izlazili omađijani te su ispadali u prvom krugu.
jastreb
jastreb

2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 2 Previous  1, 2

Back to top

- Similar topics