BILIĆ PUNI DUHOVNE BATERIJE U MEĐUGORJU
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: BILIĆ PUNI DUHOVNE BATERIJE U MEĐUGORJU
Ako je covjek vjernik, njegovo pravo ;-)
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
veber wrote:pogotovo kada si u sloveniji.
srećom ti prezime nije na IĆ
Ono je bila robna razmjena.dzango wrote:Košta par stotina evra. Svi naši kriminalci ga kupili.Ero wrote:Nego. Nemoš tek tako postat Hrvatom, brend košta...veber wrote:moji nikada nisu bili vjernici. niti su išli u crkvu.Ero wrote:Veliš, prodo vjeru za večeru. Nama, jelda.
gradili su po tvojoj vukojebini škole, bolnice, mlinove, pilane, ceste ali nikada bogomolje.
Ovi iz zemunskog klana su mnogo veći Hrvati od tebe. Oni imaju po nekoliko brendova u fioci.Ero wrote:Ono je bila robna razmjena.dzango wrote:Košta par stotina evra. Svi naši kriminalci ga kupili.Ero wrote:Nego. Nemoš tek tako postat Hrvatom, brend košta...veber wrote:moji nikada nisu bili vjernici. niti su išli u crkvu.Ero wrote:Veliš, prodo vjeru za večeru. Nama, jelda.
gradili su po tvojoj vukojebini škole, bolnice, mlinove, pilane, ceste ali nikada bogomolje.
Vjerovao ili ne, nemam ni jednog, osim slovenskog. A ni tog ne koristim, jer mi je osobna sasvim dovoljna za putovanja.dzango wrote:Ovi iz zemunskog klana su mnogo veći Hrvati od tebe. Oni imaju po nekoliko brendova u fioci.Ero wrote:Ono je bila robna razmjena.dzango wrote:Košta par stotina evra. Svi naši kriminalci ga kupili.Ero wrote:Nego. Nemoš tek tako postat Hrvatom, brend košta...veber wrote:
moji nikada nisu bili vjernici. niti su išli u crkvu.
Pa vjeru su više mjenjali oni dole. Razni Skoke,Karačići (donedavna Karadžići) i slični.Ero wrote:jastreb wrote:Mada se u mnogo čemu sa tobom ne slažem,ovdje ne samo da ti dajem pravo,nego vama Nijemcima porijeklom,kao i Česima,Poljacima, Slovencima, Galicijancima,Židovima Aškenazima i drugim zapadnjacima koji su se u vremenu kad je Austrija okupirala BIH u nju naselili,Hrvati mogu biti zahvalni za povećanje hrvatskog korpusa u industrijskim, privrednim i prometnim centrima u Bosni,kao što su to Sarajevo,Vareš,Kakanj,Zenica, Teslić,Travnik,Banjaluka,Prnjavor, Prača i dr.veber wrote:to je razlika imeđu tebe i mene.Ero wrote:Ti švabo šuti, ne mišaj se u stvari koje se te ne tiču.veber wrote:opet troll trola, bosanac koga boli kurac za cirkus zvan medugorje. seoski sajam pun kica.
ja sam ipak hrvat, njemačkog prezimena.
ti si bosanac u sloveniji.
Veliki dio hrvatskog korpusa u Bosni potječe od ljudi njemačke i austrijske krvi,koji su kao novu domovinu izabrali BIH,te se s vremenom u toj novoj domovini počeli osjećati kao Hrvati.
Veliš, prodo vjeru za večeru. Nama, jelda.
Švabe su u 95% bili i ostali katolici. Dakle oni da bi postali Hrvatima nisu trebali mijenjati vjeru.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
to su vlasi s kojima je srbima bio zabranjen brak po dušanovu zakoniku.jastreb wrote:Pa vjeru su više mjenjali oni dole. Razni Skoke,Karačići (donedavna Karadžići) i slični.Ero wrote:jastreb wrote:Mada se u mnogo čemu sa tobom ne slažem,ovdje ne samo da ti dajem pravo,nego vama Nijemcima porijeklom,kao i Česima,Poljacima, Slovencima, Galicijancima,Židovima Aškenazima i drugim zapadnjacima koji su se u vremenu kad je Austrija okupirala BIH u nju naselili,Hrvati mogu biti zahvalni za povećanje hrvatskog korpusa u industrijskim, privrednim i prometnim centrima u Bosni,kao što su to Sarajevo,Vareš,Kakanj,Zenica, Teslić,Travnik,Banjaluka,Prnjavor, Prača i dr.veber wrote:to je razlika imeđu tebe i mene.Ero wrote:
Ti švabo šuti, ne mišaj se u stvari koje se te ne tiču.
ja sam ipak hrvat, njemačkog prezimena.
ti si bosanac u sloveniji.
Veliki dio hrvatskog korpusa u Bosni potječe od ljudi njemačke i austrijske krvi,koji su kao novu domovinu izabrali BIH,te se s vremenom u toj novoj domovini počeli osjećati kao Hrvati.
Veliš, prodo vjeru za večeru. Nama, jelda.
Švabe su u 95% bili i ostali katolici. Dakle oni da bi postali Hrvatima nisu trebali mijenjati vjeru.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Vlasi o kojima govorimo nemaju veze sa Vlasima iz doba nemanjićke Srbije.frakcija wrote:
to su vlasi s kojima je srbima bio zabranjen brak po dušanovu zakoniku.
2014-04-22
No vratimo se na temu.
Čačić je dobro napravio što nije vodio ekipu na Međugorje,jer je valjda analizirao sve dolaske igrača reprezentacije ondje i došao do zaključka da su naši uvijek nakon posjeta Međugorju izlazili omađijani te su ispadali u prvom krugu.
Čačić je dobro napravio što nije vodio ekipu na Međugorje,jer je valjda analizirao sve dolaske igrača reprezentacije ondje i došao do zaključka da su naši uvijek nakon posjeta Međugorju izlazili omađijani te su ispadali u prvom krugu.
2014-04-22
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» 'Ukazanja u Međugorju bit će vrlo brzo priznata' Mons. Hoser je rekao kako njegovo izvješće o Međugorju ima pozitivne zaključke.
» Bilić legenda
» Sjeverni tok 2 dovršen: Puni se plinom!
» Slaven Bilić o ratu i raspadu Jugoslavije
» Ministrica N. Šikić ne zna kako se puni proračun?!
» Bilić legenda
» Sjeverni tok 2 dovršen: Puni se plinom!
» Slaven Bilić o ratu i raspadu Jugoslavije
» Ministrica N. Šikić ne zna kako se puni proračun?!
Page 2 of 2