Ministrica N. Šikić ne zna kako se puni proračun?!
Page 1 of 4
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Ministrica N. Šikić ne zna kako se puni proračun?!
Majke ti mile ovi zbilja kao da su istrčali iz Alana Forda.
link
link
Re: Ministrica N. Šikić ne zna kako se puni proračun?!
BIVŠA premijerka i šefica HDZ-a Jadranka Kosor večeras se putem Twittera osvrnula na jučerašnji gaf ministrice rada i mirovinskog sustava Nade Šikić, koja je kazala kako ne zna odakle novac dolazi u hrvatski proračun te koja je danas dodala da smatra kako to nije njezina dužnost.
"Ministrica rada i mirovinskog sustava misli da nije njena dužnost znati kako i odakle se puni proračun. To je i danas nevjerojatno", napisala je Kosor.
Glup, gluplji... Tako bi se mogli zvati
"Ministrica rada i mirovinskog sustava misli da nije njena dužnost znati kako i odakle se puni proračun. To je i danas nevjerojatno", napisala je Kosor.
Glup, gluplji... Tako bi se mogli zvati
I to je ta najavljivana Vlada stručnjaka???
pa nije rekla da ne zna, baš sam sluša dnevnik kada je govorila, rekla je tipa da da nije sigurno točno u kolikom šta odnosu(nezna to niti ministar financija vjerojatno), da se dio puni preko doprinosa, dio poreko svih poreza, mediji izokrenuli priču, raja popušila..idemo dalje
Guest- Guest
Nakon što je u Dnevniku Nove TV izjavila da ne zna odakle se sveukupno prikuplja novac za državni proračun, ministrica rada i mirovinskog sustava Nada Šikić ponovila je kako smatra da je ministar financija taj koji zna sve stavke iz kojih se puni državni proračun i da nije njezina dužnost da ona to zna... Da pukneš od smija!
pa rekla je da se dio puni preko poreza, dio preko doprinosa da ne zna koliko točno u kojem iznosu.. lol.
pa tko zna sve te stavke u proračunu, imaš 300 parafiskalnih nameta, par desetaka poreza, par desetaka trošarina, biljeka, carine, i još pun kurac stavki... ne zna niti ministar sve..
točno da pukneš od smjeha kako se izokrenulo
bolje komentirajte kako HDZ reže proračun za vojsku
pa tko zna sve te stavke u proračunu, imaš 300 parafiskalnih nameta, par desetaka poreza, par desetaka trošarina, biljeka, carine, i još pun kurac stavki... ne zna niti ministar sve..
točno da pukneš od smjeha kako se izokrenulo
bolje komentirajte kako HDZ reže proračun za vojsku
Guest- Guest
Pitanje voditeljice Dnevnika Nove TV Marije Miholjek glasilo je: ‘Većina proračuna odlazi na mirovine. Odakle novac?’ Neprecizno pitanje zbunilo je ministricu Šikić, koja je rekla da ne zna odakle se sveukupno skuplja novac za državni budžet, no odgovorila je da se ‘iz državnog budžeta jedan dio, oko 50 posto, prikuplja iz plaća svakog radnika, a ostali dio iz državnog proračuna’. ‘A odakle novac u državnom proračunu, vjerojatno od svih poreza i svega ostalog što se skuplja u državni proračun’, kazala je.
e i? znaš li ti? zna li itko u državi RH točno svaku stavku prihoda proračuna RH ?
Guest- Guest
Ponovila je da se državni proračun vjerojatno puni iz poreza državnih obveznika i svih ostalih resursa. ‘Ulazi li u to prodaja imovine ili ne ulazi i ostale stavke – pa nije moja dužnost da ja to znam’, rekla je ministrica.
No je moja... Ja sam stručnjak koji služi narodu.
No je moja... Ja sam stručnjak koji služi narodu.
pa jesam li ja stručnjak i ministar ili ona? Trupino!preko_vode_do_slobode wrote:e i? znaš li ti? zna li itko u državi RH točno svaku stavku prihoda proračuna RH ?
Je li to pitanje iz djelokruga njezinog ministarstva? Nije. Zato imamo podjelu rada na ministarstva. Hoćemo li iduće pitati ministra branitelja kako se financiraju autoceste i iz kojih izvora pa ga napasti jer ne zna budući da su ratni invalidi oslobođeni plaćanja cestarine?provocator wrote:pa jesam li ja stručnjak i ministar ili ona? Trupino!preko_vode_do_slobode wrote:e i? znaš li ti? zna li itko u državi RH točno svaku stavku prihoda proračuna RH ?
Logika na razini petog be osovne škole Alija Sirotanović.
Piglet- Posts : 1522
2016-02-24
ma dobro
nema jos utakmica u nogama a pitanje bilo rutinsko
sto se prikupi kroz doprinose za mirovinsko
+ zagrabi iz proracuna sto nedostaje...a to se puni zaduzivanjem
ona u proracunu za mirovinsko nebitan igrac , kao teta na salteru
politika odlucuje
politika odlucuje
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
catabbath-
2015-08-22
A jadna!
Nabijem nacurac takvu stručnjakinju!
Nabijem nacurac takvu stručnjakinju!
A krušniu ti mrvu yebem... Jel ti vidiš koliku paru njeno ministarstvo bere? Kaj si glup ili slijep kod zdravih očiju? I sad ja preuzmem, ko vrli stručnjak, to ministarstvo pa ne znam baš... nisam ušao u štos... Nije moje da znam... Daj ne serite!Piglet wrote:Je li to pitanje iz djelokruga njezinog ministarstva? Nije. Zato imamo podjelu rada na ministarstva. Hoćemo li iduće pitati ministra branitelja kako se financiraju autoceste i iz kojih izvora pa ga napasti jer ne zna budući da su ratni invalidi oslobođeni plaćanja cestarine?provocator wrote:pa jesam li ja stručnjak i ministar ili ona? Trupino!preko_vode_do_slobode wrote:e i? znaš li ti? zna li itko u državi RH točno svaku stavku prihoda proračuna RH ?
Jasno kad ne znaš kako se planira i izvršava državni proračun.provocator wrote:A krušniu ti mrvu yebem... Jel ti vidiš koliku paru njeno ministarstvo bere? Kaj si glup ili slijep kod zdravih očiju? I sad ja preuzmem, ko vrli stručnjak, to ministarstvo pa ne znam baš... nisam ušao u štos... Nije moje da znam... Daj ne serite!Piglet wrote:Je li to pitanje iz djelokruga njezinog ministarstva? Nije. Zato imamo podjelu rada na ministarstva. Hoćemo li iduće pitati ministra branitelja kako se financiraju autoceste i iz kojih izvora pa ga napasti jer ne zna budući da su ratni invalidi oslobođeni plaćanja cestarine?provocator wrote:pa jesam li ja stručnjak i ministar ili ona? Trupino!preko_vode_do_slobode wrote:e i? znaš li ti? zna li itko u državi RH točno svaku stavku prihoda proračuna RH ?
Ako misliš da kažu Ministarstvu rada - ovi prihodu koje uberemo od poreza na dohodak (primjerice) su rezervirani za vaše ministarstvo i isplatu mirovina, onda se grdno varaš. Proračunski proces ima više faza, često se mijenja nakon polugodišnjih izvješća, rebalansa, razlike u planu i ostvarenju itd. Otkud da ona zna ono za što nije ni zadužena?
Ministarstvo rada je samo jedan od korisnika proračuna i nemaju oni svoja nego dodijeljena sredstva. Mogu ministricu rada pitati što je napravila sa dodjeljenim sredstvima, ali ne i kako su ona prikupljena jer to je pitanje u nadležnosti Ministarstva financija. Ministrica rada se ni ne smije miješati u djelokrug Ministarstva financija.
2016-02-24
Još jedan stručnjak. Baš tako ide? Vau, kako jednostavno, šteta što tebe nije imala za pitati za savjet.debotoijusto wrote:ma dobro
politika odlucuje
2016-02-24
evo se pretvorio u uhoPiglet wrote:Još jedan stručnjak. Baš tako ide? Vau, kako jednostavno, šteta što tebe nije imala za pitati za savjet.debotoijusto wrote:ma dobro
politika odlucuje
pa pocujmo tebe kako mirovine dolaze do korisnika
debotoijusto- Posts : 31647
2014-04-12
objasni ti nama sve, deboto..ja znam da ti najbolje znaš..pusti ti pigleta..
2014-04-12
Dijete drago, doprinosi se ne uplaćuju Ministrstvu rada nego u državni proračun. Nemoj se sramotiti.debotoijusto wrote:evo se pretvorio u uhoPiglet wrote:Još jedan stručnjak. Baš tako ide? Vau, kako jednostavno, šteta što tebe nije imala za pitati za savjet.debotoijusto wrote:ma dobro
politika odlucuje
pa pocujmo tebe kako mirovine dolaze do korisnika
2016-02-24
Page 1 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» ''Kolinda ne zna kako se puni proračun''
» HDZ : Slavonija mora imat manji porez jer tamo su naši a ostatak Hrvatske neka nam puni proračun
» Kako uštedjeti proračun : Škola na Trećem
» Kako napuniti proracun na racun Wehabdija
» Kako rat i tajni troškovi izjedaju Putinov proračun
» HDZ : Slavonija mora imat manji porez jer tamo su naši a ostatak Hrvatske neka nam puni proračun
» Kako uštedjeti proračun : Škola na Trećem
» Kako napuniti proracun na racun Wehabdija
» Kako rat i tajni troškovi izjedaju Putinov proračun
Page 1 of 4