Pitanje : Jel engleski i dalje službeni jezik EU ili ....?
Page 5 of 9
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pitanje : Jel engleski i dalje službeni jezik EU ili ....?
ja bila u split, ja nije vidio tebefrakcija wrote:dirty talks.
ja voli čuje tvoja drti tok
prckov- Posts : 34555
2014-04-19
tako je naša profa mađarica govorilaprckov wrote:ja sam bila ingliš moja prvi jezik, ja puno zna govori
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
I Irske. A kad se odciepe i Škotske. Sjeverna Irska mogla bi se vratiti matici, mada zbog protestantske većine nije nemoguće da pregrizu ponos i ostanu u zajednici s Engleskom ili da odbiju ujedinjenje s Irskom ako se ipak odvoje.Ero wrote:Inače, glede teme...Engleski će zbog Malte i dalje biti jedan od službenih.
ovi imao lektoricu do pola, ovom samo jezik dirala..obojica second baseprckov wrote:ja bila u split, ja nije vidio tebefrakcija wrote:dirty talks.
2016-03-09
Neće te nitko ubiti, samo ćemo ti reći da to nije sve, ima još dosta razlika na koje moraš paziti. Za "uopšte nije lijepo" nitko neće reći da je hrvatski.veber wrote:neš ti srpski. dodaš j ili ij i eto ti hrvatskogdzango wrote:Megi razume srpski savršeno.veber wrote:samo ti daj
sada će me ero i ekipa ubit...
Ero wrote:S vrancuskim.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Francuski. I dosad je bilo tako.frakcija wrote:da počnemo učit ruski?
Ako ne znaš francuski dalje od vratara ne stižeš tako lako.
Ti si stigo do Ljubljane bez vrancuskog.
...ključem ?
Guest- Guest
ti slatka ja volifrakcija wrote:ovi imao lektoricu do pola, ovom samo jezik dirala..obojica second baseprckov wrote:ja bila u split, ja nije vidio tebefrakcija wrote:dirty talks.
2014-04-19
nabijem tefrakcija wrote:ovi imao lektoricu do pola, ovom samo jezik dirala..obojica second baseprckov wrote:ja bila u split, ja nije vidio tebefrakcija wrote:dirty talks.
2014-12-30
Nema toga kad je u pitanju tehnička literatura , ili slična dokumentacija.prckov wrote:ja sam bila ingliš moja prvi jezik, ja puno zna govori
Članke s njemačkog mi je prevodila službena prevoditeljica, uz dogovor da
one njemačke od više riječi satavljene nazive jednostavno prevede kako
je napisano..
Konačnu verziju sam ipak ja napisao. Ako nisi od foha, jebiga, ne možeš prevoditi...
Čak i u struci imaš posebna područja, koja zahtijevaju specijalna znanja...
Moj suradnik (englez-od struke!!!) je jednom prilikom preveo jedan članak za kongres u Londonu.
Stigao dopis iz Londona: - Za ime Boga, pronađite nekog tko zna engleski.
Last edited by Ero on 25/6/2016, 12:40; edited 1 time in total
Ajde, dosta predigre, krenite na konkretno!
hoće iz daleka, jer sreća je lepa samo dok se čeka.Regoč wrote:Ajde, dosta predigre, krenite na konkretno!
2016-03-09
moj kolega oženio mađaricu i ošo budimpeštufrakcija wrote:tako je naša profa mađarica govorilaprckov wrote:ja sam bila ingliš moja prvi jezik, ja puno zna govori
vratio se tužan
2014-04-19
zašto se smiješ? jel voliš kad susjedu crkne krava a?prckov wrote:moj kolega oženio mađaricu i ošo budimpeštufrakcija wrote:tako je naša profa mađarica govorilaprckov wrote:ja sam bila ingliš moja prvi jezik, ja puno zna govori
vratio se tužan
2016-03-09
ju tokin tu miRegoč wrote:Ajde, dosta predigre, krenite na konkretno!
pank!
2014-04-19
i dočekafrakcija wrote:hoće iz daleka, jer sreća je lepa samo dok se čeka.Regoč wrote:Ajde, dosta predigre, krenite na konkretno!
2014-04-19
To će ti reći svatko, tko se ikad bavio s prevođenjem.frakcija wrote:ovi imao lektoricu do pola, ovom samo jezik dirala..obojica second baseprckov wrote:ja bila u split, ja nije vidio tebefrakcija wrote:dirty talks.
Inače, ja nisam prevodilac, osim za kućnu upotrebu.
Jednom preveo jednu stručnu literaturu, dobio pohvale iz Beograda, s najvišeg nivoa.
Na hrvatski sam preveo i jedan doktorat...muke kristusove, jer nije bio baš sasvim moje područje.
Ali sam rekao, nikad više, pa ni tada. S člancima je druga priča...
PS: Veoma jednostavno bih mogao dokazati da si i ti za hrvatski "second base". Oš?
ja, er šprahe cu dih.prckov wrote:ju tokin tu miRegoč wrote:Ajde, dosta predigre, krenite na konkretno!
pank!
2014-12-30
sjetio mu se face kad mi se pojavio na vratafrakcija wrote:zašto se smiješ? jel voliš kad susjedu crkne krava a?prckov wrote:moj kolega oženio mađaricu i ošo budimpeštufrakcija wrote:tako je naša profa mađarica govorilaprckov wrote:ja sam bila ingliš moja prvi jezik, ja puno zna govori
vratio se tužan
2014-04-19
Posle ti treba nešto da se obrišeš.prckov wrote:i dočekafrakcija wrote:hoće iz daleka, jer sreća je lepa samo dok se čeka.Regoč wrote:Ajde, dosta predigre, krenite na konkretno!
ne laprdam švabenzi dojčveber wrote:ja, er šprahe cu dih.prckov wrote:ju tokin tu miRegoč wrote:Ajde, dosta predigre, krenite na konkretno!
pank!
ih habe vajs niht štamebriga
eto
2014-04-19
Francuski odgoj, da. To mi je bila domaća škola, kad nisam bio dovoljno poslušan.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:S vrancuskim.Usne Stjepana Gnječa wrote:Ero wrote:Francuski. I dosad je bilo tako.frakcija wrote:da počnemo učit ruski?
Ako ne znaš francuski dalje od vratara ne stižeš tako lako.
Ti si stigo do Ljubljane bez vrancuskog.
...ključem ?
Page 5 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Njemačka: engleski kao drugi službeni jezik?
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Albanski od danas službeni jezik u Makedoniji
» Naučite arapski. Uskoro bi to mogao postati drugi službeni jezik u BiH
» U srbijanskom parlamentu kineski postao sluzbeni jezik:'U Kini Sulju zovu 'U chi chi''
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Albanski od danas službeni jezik u Makedoniji
» Naučite arapski. Uskoro bi to mogao postati drugi službeni jezik u BiH
» U srbijanskom parlamentu kineski postao sluzbeni jezik:'U Kini Sulju zovu 'U chi chi''
Page 5 of 9