Pitanje : Jel engleski i dalje službeni jezik EU ili ....?
Page 3 of 9
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Re: Pitanje : Jel engleski i dalje službeni jezik EU ili ....?
ne volim talijanski..B-)veber wrote:osobne preference.IvyTeasdale wrote:jezik je lijep i koristan,ljudi k'o ljudi..pa to je jezik ljubavi..B-)veber wrote:imam averziju prema francuskom i prema francuzima.
meni je talijanski lijep. kada te stjera u tri pičke mile materine, kao da je rekao, želim vam ugodan i lijep dan.
L'âme- Posts : 25744
2014-04-12
eto, tako ni ja francuski.IvyTeasdale wrote:ne volim talijanski..B-)veber wrote:osobne preference.IvyTeasdale wrote:jezik je lijep i koristan,ljudi k'o ljudi..pa to je jezik ljubavi..B-)veber wrote:imam averziju prema francuskom i prema francuzima.
meni je talijanski lijep. kada te stjera u tri pičke mile materine, kao da je rekao, želim vam ugodan i lijep dan.
2014-12-30
odlicno ;Dveber wrote:eto, tako ni ja francuski.IvyTeasdale wrote:ne volim talijanski..B-)veber wrote:osobne preference.IvyTeasdale wrote:jezik je lijep i koristan,ljudi k'o ljudi..pa to je jezik ljubavi..B-)veber wrote:imam averziju prema francuskom i prema francuzima.
ali ja razumijem talijanski ;P
( moram bit bolja)
2014-04-12
Uvesti #33']' $[]D34]{ i kraj priče.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
ha? :-o
2014-04-12
pa i ja ga razumijem jer sam učio latinski, no uz engleski koji normalno govorim i pišem, mogu se sporazumijevat na njemačkom (počeo ga učit opet)IvyTeasdale wrote:odlicno ;D
( moram bit bolja)
znači da sam bolji
2014-12-30
133+ 5|>34|(IvyTeasdale wrote:ha? :-o
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Engleski nije dosegnuo globalni status zbog Britanije pa će ga i dalje imati zbog Amerike, a i zato što je relativno jednostavan. Optimum bi bio uvesti esperanto kao radni (raspravni) jezik Eunije, na njemu donositi zakone (njih smatrati izvornim tekstom) te prevoditi na službene jezike svih državah.
ni u kojem slucaju..ja aktivno govorim francuski,sto je bolje od tvog sporazumijevanja na njemackom ;Dveber wrote:pa i ja ga razumijem jer sam učio latinski, no uz engleski koji normalno govorim i pišem, mogu se sporazumijevat na njemačkom (počeo ga učit opet)IvyTeasdale wrote:odlicno ;D
( moram bit bolja)
znači da sam bolji
2014-04-12
eeee? ;Dgargamel0101 wrote:133+ 5|>34|(IvyTeasdale wrote:ha? :-o
2014-04-12
žašto oni onako manito speluju, a govore ko da imaju gnojnu upalu grla?IvyTeasdale wrote:ni u kojem slucaju..ja aktivno govorim francuski,sto je bolje od tvog sporazumijevanja na njemackom ;Dveber wrote:pa i ja ga razumijem jer sam učio latinski, no uz engleski koji normalno govorim i pišem, mogu se sporazumijevat na njemačkom (počeo ga učit opet)IvyTeasdale wrote:odlicno ;D
( moram bit bolja)
znači da sam bolji
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
IvyTeasdale wrote:odlicno ;Dveber wrote:eto, tako ni ja francuski.IvyTeasdale wrote:ne volim talijanski..B-)veber wrote:osobne preference.IvyTeasdale wrote:
jezik je lijep i koristan,ljudi k'o ljudi..pa to je jezik ljubavi..B-)
( moram bit bolja)
Talijani su ti glupi. Npr: Com'e bello far l'amore da Trieste in giu.
Od Trsta na jug uopće nije Italija, nego Hrvatska i Crna Gora.
crvenkasti-
2014-04-17
ja aktivno engleski+nabadam njemački+nekaj kužim talijanski+kužim zagorce dok su trijezni...IvyTeasdale wrote:ni u kojem slucaju..ja aktivno govorim francuski,sto je bolje od tvog sporazumijevanja na njemackom ;Dveber wrote:pa i ja ga razumijem jer sam učio latinski, no uz engleski koji normalno govorim i pišem, mogu se sporazumijevat na njemačkom (počeo ga učit opet)IvyTeasdale wrote:odlicno ;D
( moram bit bolja)
znači da sam bolji
znači bolji sam
a, kužim i bračane...
2014-12-30
Pa kako samo nabadaš nemački sramoto jedna?veber wrote:ja aktivno engleski+nabadam njemački+nekaj kužim talijanski+kužim zagorce dok su trijezni...IvyTeasdale wrote:ni u kojem slucaju..ja aktivno govorim francuski,sto je bolje od tvog sporazumijevanja na njemackom ;Dveber wrote:pa i ja ga razumijem jer sam učio latinski, no uz engleski koji normalno govorim i pišem, mogu se sporazumijevat na njemačkom (počeo ga učit opet)IvyTeasdale wrote:odlicno ;D
( moram bit bolja)
znači da sam bolji
znači bolji sam
a, kužim i bračane...
zato jer su germani koji su zabrijali da su gali.frakcija wrote:žašto oni onako manito speluju, a govore ko da imaju gnojnu upalu grla?
nitko im nije rekao da je cezar zatukao gale prije 2000g.
2014-12-30
prave se vazni...pusti ih ;Dfrakcija wrote:žašto oni onako manito speluju, a govore ko da imaju gnojnu upalu grla?IvyTeasdale wrote:ni u kojem slucaju..ja aktivno govorim francuski,sto je bolje od tvog sporazumijevanja na njemackom ;Dveber wrote:pa i ja ga razumijem jer sam učio latinski, no uz engleski koji normalno govorim i pišem, mogu se sporazumijevat na njemačkom (počeo ga učit opet)IvyTeasdale wrote:odlicno ;D
( moram bit bolja)
znači da sam bolji
2014-04-12
jebga, baka mi bila prof njemačkog i hrvatskog, otac njemački govornik ko i hrvatski, a ja nikako nisam htio učiti njemački. samo engleski...dzango wrote:Pa kako samo nabadaš nemački sramoto jedna?
jbga
2014-12-30
nisiii....samo mi se ne nabraja ;Pveber wrote:ja aktivno engleski+nabadam njemački+nekaj kužim talijanski+kužim zagorce dok su trijezni...IvyTeasdale wrote:ni u kojem slucaju..ja aktivno govorim francuski,sto je bolje od tvog sporazumijevanja na njemackom ;Dveber wrote:pa i ja ga razumijem jer sam učio latinski, no uz engleski koji normalno govorim i pišem, mogu se sporazumijevat na njemačkom (počeo ga učit opet)IvyTeasdale wrote:odlicno ;D
( moram bit bolja)
znači da sam bolji
znači bolji sam
a, kužim i bračane...
2014-04-12
Žena ima nekog zeta Mađara. Mađari se uvek zgražavaju kako ne zna mađarski. Jebiga, čovek odrastao u NBG blokovima.veber wrote:jebga, baka mi bila prof njemačkog i hrvatskog, otac njemački govornik ko i hrvatski, a ja nikako nisam htio učiti njemački. samo engleski...dzango wrote:Pa kako samo nabadaš nemački sramoto jedna?
jbga
veber-
2014-12-30
lijen ;Ddzango wrote:Pa kako samo nabadaš nemački sramoto jedna?veber wrote:ja aktivno engleski+nabadam njemački+nekaj kužim talijanski+kužim zagorce dok su trijezni...IvyTeasdale wrote:ni u kojem slucaju..ja aktivno govorim francuski,sto je bolje od tvog sporazumijevanja na njemackom ;Dveber wrote:pa i ja ga razumijem jer sam učio latinski, no uz engleski koji normalno govorim i pišem, mogu se sporazumijevat na njemačkom (počeo ga učit opet)IvyTeasdale wrote:odlicno ;D
( moram bit bolja)
znači da sam bolji
znači bolji sam
a, kužim i bračane...
2014-04-12
Page 3 of 9 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9
Similar topics
» Njemačka: engleski kao drugi službeni jezik?
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Albanski od danas službeni jezik u Makedoniji
» Naučite arapski. Uskoro bi to mogao postati drugi službeni jezik u BiH
» U srbijanskom parlamentu kineski postao sluzbeni jezik:'U Kini Sulju zovu 'U chi chi''
» ŠOK U SRBIJI- SELO VIJEĆINCI PROGLASILI HRVATSKI JEZIK KAO SLUŽBENI JEZIK SELA
» Albanski od danas službeni jezik u Makedoniji
» Naučite arapski. Uskoro bi to mogao postati drugi službeni jezik u BiH
» U srbijanskom parlamentu kineski postao sluzbeni jezik:'U Kini Sulju zovu 'U chi chi''
Page 3 of 9