Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a
Imam 37 godina ....nebitno ....poanta ti je da Slavonija , Sisak propada a ovi treniraju vanka jer pare trpaju sebi u đep a ne u ulaganje.
To su lopovi. Mene boli kuraz al brate mili ako cemo vec u detalje eto ti jedan.
To su lopovi. Mene boli kuraz al brate mili ako cemo vec u detalje eto ti jedan.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:Kajo....komad si...ali te to ne amnestira od ovog posta...kaja_333 wrote:Ne bori se ona protiv nikoga nego je iskompleksirana zbog Hajduka pa želi pažnju.vuksadinare wrote:Vi nikako da shvatite ne bori se torcida kontra zg-a ili ne znam cega...bori se protiv mamica i 'mamica'...pa prije 2 godine su zajedno sa bbb u maximiru prosvjedovali...svi talijanski mediji bruje da je u lozi sjedio ubojica horvatincic..kakva je to tek sramota
H
kaja je komad veliš ....
Hrvatin-
2016-06-21
HNS je korumpiran ( ukljucujuci i upravu Hajduka ) i reprezentacija umjesto da spaja razdvaja. Ja to bojkotiram do daljnjega a problem nije samo Mamić iako je on boss nego i sva ta ekipa okolo.
Svak ima svojem išljenje pa tako imam i ja pravo na svoje.
Neka ih POrtugal izbaci jer šta duže igraju rade podjelu hrvatske.
Najbolje bi bilo da ne igraju uopće.
2014-04-11
RayMabus wrote:Imam 37 godina ....nebitno ....poanta ti je da Slavonija , Sisak propada a ovi treniraju vanka jer pare trpaju sebi u đep a ne u ulaganje.
je l' ti misliš da će nogometni kamp spasiti sisak ili slavoniju? i drugo, te regije propadaju, a zemlja im pusta i neobrađena. pa ne moraš saditi šenicu. sadi lavandu koja je unaprijed prodana. ili štogod drugo što se traži na tržištu. ali ne - lakše u dojčland na bauštelu, nego svoj komad zemlje obrađivati. e jebat ga onda. slavonija nekad hranila i sebe i 1/4 austro-ugarske, a danas .... mah, nema smisla.
Hrvatin-
2016-06-21
Propada cila država kad imaš lopove na vlasti a nogomet je zlatna koka za finaciranje njihovih politickih kampanja.
Šta ih više podržavaš to više toneš ....pa ti sad nastavi navijat za takvu reprezentaciju.
Sretno.
Šta ih više podržavaš to više toneš ....pa ti sad nastavi navijat za takvu reprezentaciju.
Sretno.
2014-04-11
RayMabus wrote:HNS je korumpiran ( ukljucujuci i upravu Hajduka ) i reprezentacija umjesto da spaja razdvaja. Ja to bojkotiram do daljnjega a problem nije samo Mamić iako je on boss nego i sva ta ekipa okolo.
meni je to mazohizam. ali ok .... tvoje mišljenje. hrvatske boje na dresu su za mene neotuđive i za njih navijam. za ostalo ... doći će to na svoje prije ili kasnije.
Hrvatin-
2016-06-21
Hebe me se za hr reprezentaciju. IL si s njima il si protiv nas. I uprava Hajduka je za mene isto šta i Mamić. Sve to triba naprokidat.
2014-04-11
RayMabus wrote:Propada cila država kad imaš lopove na vlasti a nogomet je zlatna koka za finaciranje njihovih politickih kampanja.
Sretno.
ma sretno tebi. i onako ... preporučujem ti dr. pavunu. poslušaj ga malo.
Hrvatin-
2016-06-21
Ne zanima me toliko stvar da ću se svađat s ikim previše. Lijepo navijate a neki neće jer imaju principe i onda dobiješ to da reprezentacija ovakva kakva je s ovim HNSom radi podijelu.Hrvatin wrote:RayMabus wrote:Propada cila država kad imaš lopove na vlasti a nogomet je zlatna koka za finaciranje njihovih politickih kampanja.
Sretno.
ma sretno tebi. i onako ... preporučujem ti dr. pavunu. poslušaj ga malo.
Ti meni ne možeš ništa a ja te ne diram pa prema tome ne vidim u cemu je problem ?
Ne možeš me na silu natjerati da za nešto navijam i tu je tvoj problem.
2014-04-11
Šta se tice Hajduka ja san reka da triba doć dole na POljud kad ovi iz uprave piju kavu tamo i onda ih s bejzbol palicom dobro sve isprokidat ako ne izađu iz prve lige ( nece jer žive od toga ) i incijativa ovog lika je korak u tom smjeru i nema ništa s DInamom il reprezentacijom.
Sad je incijativa a sutra će dobit bejzbol palicom po tikvi ako ne izađu iz prve HNS Lige.
Sad je incijativa a sutra će dobit bejzbol palicom po tikvi ako ne izađu iz prve HNS Lige.
2014-04-11
BItno je da je netko ovo ispalija u medije i sad uprava Hajduka ti je isto HNS i njima ne pada zbog love izac iz prve lige i sad je ovo otišlo u eter pa će jedno vrijeme plutat okolo dok ne bude izađite iz prve HNS Lige ili ćemo vam svima pichku polomit a ne žive u Zg nego u SPlitu.....pa ti vidiš šta ćeš : lova ili batine.
2014-04-11
Kad im porazbijaju tikve jer ne žele istupit iz prve HNL lige onda će istupit a oni ne mogu pit kavicu na POljudu i glumit kako su protiv Mamića.
Onda ćete imat prvu HNL ligu bez Hajduka pa lio igrajte tamo vi ostali.
Onda ćete imat prvu HNL ligu bez Hajduka pa lio igrajte tamo vi ostali.
2014-04-11
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Neka Hajduk bude Prvak
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» Neka se pripremiii.... neka se pripremi Bosna...
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» Neka se pripremiii.... neka se pripremi Bosna...
Page 3 of 3