Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a
Vruće je sad , idemo se kupat .....revolucija odgođena do daljnjega.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Vruće je sad , lito pocelo ....kad malo zahladi i temperature padnu onda cemo nekoga nabit na ražanj .....sad je prevruce.
2014-04-11
Previsoke su temeprature , vataj lad , kupanje i to .....
Kad se vratimo sa kupanja onda ćemo .....ha ha ha
Kad se vratimo sa kupanja onda ćemo .....ha ha ha
2014-04-11
Meteoalarm izdao najviše, crveno upozorenje za Dalmaciju, a danas nas čeka rast temperature
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/317156/meteoalarm-izdao-najvise-crveno-upozorenje-za-dalmaciju-a-danas-nas-ceka-rast-temperature
http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/317156/meteoalarm-izdao-najvise-crveno-upozorenje-za-dalmaciju-a-danas-nas-ceka-rast-temperature
2014-04-11
A moga bi se i ja bacit u more ....ovo je stvarno ugrijalo.
2014-04-11
Ništa sad , lito je , fajront , prekid svih diverzija , kupanje i to ....pauza.
2014-04-11
akcija mladih. neš ti mladosti ... brada mu posivila i glava oćelavila. inače, ta akcija je zelenjava. mislim na ''zelene''. cca 5000 glasova na izborima. ali ok.
hnk hajduk (kojim upravlja također mafija svoje vrste, ali nesposobna novce zaraditi k'o seronja mamić) može otići kamo mu volja. i svi dalmatinski klubovi. meni niti u žep, niti iz žepa. a njima jamačno iz žepa. e da. hoće li i svi dalmatinci otići iz zagreba zbog mamića? zagreb je drugi najveći dalmatinski grad. možda i najveći. u mojem okružju od cca 20 ljudi njih 11 doseljeni dalmatinci ili im roditelji rođeni dalmatinci. ne mogu shvatiti dalmatince iz dalmacije koji seru kontra zagreba. meni to bude tragikomično.
hnk hajduk (kojim upravlja također mafija svoje vrste, ali nesposobna novce zaraditi k'o seronja mamić) može otići kamo mu volja. i svi dalmatinski klubovi. meni niti u žep, niti iz žepa. a njima jamačno iz žepa. e da. hoće li i svi dalmatinci otići iz zagreba zbog mamića? zagreb je drugi najveći dalmatinski grad. možda i najveći. u mojem okružju od cca 20 ljudi njih 11 doseljeni dalmatinci ili im roditelji rođeni dalmatinci. ne mogu shvatiti dalmatince iz dalmacije koji seru kontra zagreba. meni to bude tragikomično.
Hrvatin-
2016-06-21
Nemam ništa protiv Zg kao grada al imam protiv tog odnosa gledanja s visoka a to nije samo ovdje nego i za ostatak Hr samo je kod Dalamcije to izraženo ( radi rivalstva u nogometu najvecim djelom a ne zbog drugih stvari jer nema baš toga na drugim poljima nešto previše ).
2014-04-11
Odo se kupat za pol ure. Kod ZG kao grada je sve ok samo nema more.
2014-04-11
Centralizam je problem ove države. Evo nikidan pricamo nešto dakle svi smo Dalmatinci tu pa je jedan reka pa šta mora bit ministarstvo mora u Zagrebu , za svaki kuraz moraš ić tamo ...šta nije u RIjeci ....dakle uopce nije bit u Dalmaciji nego u centralizaciji hebenoj.
2014-04-11
Vi nikako da shvatite ne bori se torcida kontra zg-a ili ne znam cega...bori se protiv mamica i 'mamica'...pa prije 2 godine su zajedno sa bbb u maximiru prosvjedovali...svi talijanski mediji bruje da je u lozi sjedio ubojica horvatincic..kakva je to tek sramota
H
H
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Nemam ništa protiv Zg kao grada al imam protiv tog odnosa gledanja s visoka a to nije samo ovdje nego i za ostatak Hr samo je kod Dalamcije to izraženo ( radi rivalstva u nogometu najvecim djelom a ne zbog drugih stvari jer nema baš toga na drugim poljima nešto previše ).
ma gle, identificirati se sa huliganima koji jedni drugima bacaju molotovce u buseve i mlate se na autocesti s toljagama ili s mamićem tj. kosom ili tko vam je već tamo .... pa koji vam je? ma ne pada mi na pamet.
Hrvatin-
2016-06-21
vuksadinare wrote:Vi nikako da shvatite ne bori se torcida kontra zg-a ili ne znam cega...bori se protiv mamica i 'mamica'...pa prije 2 godine su zajedno sa bbb u maximiru prosvjedovali...svi talijanski mediji bruje da je u lozi sjedio ubojica horvatincic..kakva je to tek sramota
H
iskreno, poslije ovoga mamića doći će drugi ''mamić''. i što je najvjerojatnije pljeskat ćete mu. kao što se pljeskalo i ovom mamiću ima tomu vremena. a za talijanske medije me kurac boli. to što je horvatinčić na slobodi je problem naše pravne države i sudstva. a to leglo korupcije ne žele riješiti niti sdp niti hdz. pitajte njih zašto?
Hrvatin-
2016-06-21
Orjunaško srpsku nogometnu.dzango wrote:A koju će ligu Hajduk da igra?
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Ne bori se ona protiv nikoga nego je iskompleksirana zbog Hajduka pa želi pažnju.vuksadinare wrote:Vi nikako da shvatite ne bori se torcida kontra zg-a ili ne znam cega...bori se protiv mamica i 'mamica'...pa prije 2 godine su zajedno sa bbb u maximiru prosvjedovali...svi talijanski mediji bruje da je u lozi sjedio ubojica horvatincic..kakva je to tek sramota
H
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
RayMabus wrote:Centralizam je problem ove države. Evo nikidan pricamo nešto dakle svi smo Dalmatinci tu pa je jedan reka pa šta mora bit ministarstvo mora u Zagrebu , za svaki kuraz moraš ić tamo ...šta nije u RIjeci ....dakle uopce nije bit u Dalmaciji nego u centralizaciji hebenoj.
to poslije bevandiranja dođe tom tvojem frendu takva bistrina? pa gdje si vidio da država svoja glavna ministarstva ima raštrkana po zemlji? uostalom imaš županijske/regionalne i općinske/gradske ispostave za sva tijela javne i ine uprave, pa tako i državne. i u tim lokalnim ispostavama u kojima rade lokalci obaviš sve što ti treba. tražiš građevinsku dozvolu u zagrebu ili splitu? registriraš tvrtku u zagrebu ili u splitu? plaćaš porez u zagrebu ili splitu? registriraš auto, brod ili što u zagrebu ili u splitu? hoćete ukinuti županije, a jambrate o centralizaciji. pa dajte ljudi ....
Hrvatin-
2016-06-21
Bija san na moru ( ispod kuce mi je , otiša san se okupat jer je prevruce ). LIto je , pauza tri miseca , prekid neprijateljstava , kupanje je sad prioritet.
Antonio vruće mi je.
Antonio vruće mi je.
2014-04-11
Pajdo hr reprezentacija nema svoj kamp nego igra u drugim državama ....Mamić i Šuker potrpali svu lovu u đep ...prije neki dan baš komentirali to ....šta nisu to napravili u SIsku ili Slavoniji ....ekonomski bi podigli to mjesto ....ima tamo ledina..............PRVO PROUCI SITUACIJU PA SE JAVI ....PARA IMA A IGRAJU U DRUGIM DRŽAVAMA JER SVU LOVU TRPAJU SEBI U ĐEP UMISTO DA NAPRAVE U HR KAMP.Hrvatin wrote:RayMabus wrote:Centralizam je problem ove države. Evo nikidan pricamo nešto dakle svi smo Dalmatinci tu pa je jedan reka pa šta mora bit ministarstvo mora u Zagrebu , za svaki kuraz moraš ić tamo ...šta nije u RIjeci ....dakle uopce nije bit u Dalmaciji nego u centralizaciji hebenoj.
to poslije bevandiranja dođe tom tvojem frendu takva bistrina? pa gdje si vidio da država svoja glavna ministarstva ima raštrkana po zemlji? uostalom imaš županijske/regionalne i općinske/gradske ispostave za sva tijela javne i ine uprave, pa tako i državne. i u tim lokalnim ispostavama u kojima rade lokalci obaviš sve što ti treba. tražiš građevinsku dozvolu u zagrebu ili splitu? registriraš tvrtku u zagrebu ili u splitu? plaćaš porez u zagrebu ili splitu? registriraš auto, brod ili što u zagrebu ili u splitu? hoćete ukinuti županije, a jambrate o centralizaciji. pa dajte ljudi ....
2014-04-11
Kajo....komad si...ali te to ne amnestira od ovog posta...kaja_333 wrote:Ne bori se ona protiv nikoga nego je iskompleksirana zbog Hajduka pa želi pažnju.vuksadinare wrote:Vi nikako da shvatite ne bori se torcida kontra zg-a ili ne znam cega...bori se protiv mamica i 'mamica'...pa prije 2 godine su zajedno sa bbb u maximiru prosvjedovali...svi talijanski mediji bruje da je u lozi sjedio ubojica horvatincic..kakva je to tek sramota
H
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
RayMabus wrote:Pajdo hr reprezentacija nema svoj kamp nego igra u drugim državama ....Mamić i Šuker potrpali svu lovu u đep ...prije neki dan baš komentirali to ....šta nisu to napravili u SIsku ili Slavoniji ....ekonomski bi podigli to mjesto ....ima tamo ledina..............PRVO PROUCI SITUACIJU PA SE JAVI ....PARA IMA A IGRAJU U DRUGIM DRŽAVAMA JER SVU LOVU TRPAJU SEBI U ĐEP UMISTO DA NAPRAVE U HR KAMP.Hrvatin wrote:RayMabus wrote:Centralizam je problem ove države. Evo nikidan pricamo nešto dakle svi smo Dalmatinci tu pa je jedan reka pa šta mora bit ministarstvo mora u Zagrebu , za svaki kuraz moraš ić tamo ...šta nije u RIjeci ....dakle uopce nije bit u Dalmaciji nego u centralizaciji hebenoj.
ma hebe mi se za kamp gdje repka trenira. polagali temeljce za taj kamp ne znam sve gdje ne. pa to je ista priča i prije šukera i mamića i sada kad oni drmaju. ali evo, ničija nije do zore, pa neće ni mamićeva. slijedom toga, nikoga sretnijeg od mene kada nasljednik šukera i mamića prije ili kasnije napravi nogometni kamp hrvatske repke u hrvatskoj. ako to doživimo. mnijem da imaš oko 50 kao ja, a ta priča o kampu traje već dvadeset godina.
Hrvatin-
2016-06-21
Imam 37 godina ....nebitno ....poanta ti je da Slavonija , Sisak propada a ovi treniraju vanka jer pare trpaju sebi u đep a ne u ulaganje.
To su lopovi. Mene boli kuraz al brate mili ako cemo vec u detalje eto ti jedan.
To su lopovi. Mene boli kuraz al brate mili ako cemo vec u detalje eto ti jedan.
2014-04-11
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Neka Hajduk bude Prvak
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» Neka se pripremiii.... neka se pripremi Bosna...
» Dodik opet zapjevao: Ustaše neka, neka, duboka vas jama čeka
» Neka raja vidi demonstraciju sile, a i neka se malo Erdoganu digne perje
» Vučić: Neka nas Hrvati puste i neka nas ne diraju
» Neka se pripremiii.... neka se pripremi Bosna...
Page 2 of 3