ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Go down

Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a - Page 2 Empty Re: Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a

Post by RayMabus 24/6/2016, 15:19

Vruće je sad , idemo se kupat .....revolucija odgođena do daljnjega.

lol!

RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a - Page 2 Empty Re: Neka Hajduk istupi iz okupiranog HNL-a

Post by RayMabus 24/6/2016, 15:21

Vruće je sad , lito pocelo ....kad malo zahladi i temperature padnu onda cemo nekoga nabit na ražanj .....sad je prevruce.

RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 15:23

Previsoke su temeprature , vataj lad , kupanje i to .....

Kad se vratimo sa kupanja onda ćemo .....ha ha ha
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 15:24

Meteoalarm izdao najviše, crveno upozorenje za Dalmaciju, a danas nas čeka rast temperature

http://www.slobodnadalmacija.hr/dalmacija/split-zupanija/clanak/id/317156/meteoalarm-izdao-najvise-crveno-upozorenje-za-dalmaciju-a-danas-nas-ceka-rast-temperature
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 15:27

A moga bi se i ja bacit u more ....ovo je stvarno ugrijalo.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 15:29

Ništa sad , lito je , fajront , prekid svih diverzija , kupanje i to ....pauza.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Hrvatin 24/6/2016, 17:02

akcija mladih. neš ti mladosti ... brada mu posivila i glava oćelavila. inače, ta akcija je zelenjava. mislim na ''zelene''. cca 5000 glasova na izborima. ali ok.
hnk hajduk (kojim upravlja također mafija svoje vrste, ali nesposobna novce zaraditi k'o seronja mamić) može otići kamo mu volja. i svi dalmatinski klubovi. meni niti u žep, niti iz žepa. a njima jamačno iz žepa. e da. hoće li i svi dalmatinci otići iz zagreba zbog mamića? zagreb je drugi najveći dalmatinski grad. možda i najveći. u mojem okružju od cca 20 ljudi njih 11 doseljeni dalmatinci ili im roditelji rođeni dalmatinci. ne mogu shvatiti dalmatince iz dalmacije koji seru kontra zagreba. meni to bude tragikomično. :P
Hrvatin
Hrvatin

Male
2016-06-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 17:05

Nemam ništa protiv Zg kao grada al imam protiv tog odnosa gledanja s visoka a to nije samo ovdje nego i za ostatak Hr samo je kod Dalamcije to izraženo ( radi rivalstva u nogometu najvecim djelom a ne zbog drugih stvari jer nema baš toga na drugim poljima nešto previše ).
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 17:07

Odo se kupat za pol ure. Kod ZG kao grada je sve ok samo nema more.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 17:09

Centralizam je problem ove države. Evo nikidan pricamo nešto dakle svi smo Dalmatinci tu pa je jedan reka pa šta mora bit ministarstvo mora u Zagrebu , za svaki kuraz moraš ić tamo ...šta nije u RIjeci ....dakle uopce nije bit u Dalmaciji nego u centralizaciji hebenoj.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/6/2016, 17:10

Vi nikako da shvatite ne bori se torcida kontra zg-a ili ne znam cega...bori se protiv mamica i 'mamica'...pa prije 2 godine su zajedno sa bbb u maximiru prosvjedovali...svi talijanski mediji bruje da je u lozi sjedio ubojica horvatincic..kakva je to tek sramota
H
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hrvatin 24/6/2016, 17:20

RayMabus wrote:Nemam ništa protiv Zg kao grada al imam protiv tog odnosa gledanja s visoka a to nije samo ovdje nego i za ostatak Hr samo je kod Dalamcije to izraženo ( radi rivalstva u nogometu najvecim djelom a ne zbog drugih stvari jer nema baš toga na drugim poljima nešto previše ).

ma gle, identificirati se sa huliganima koji jedni drugima bacaju molotovce u buseve i mlate se na autocesti s toljagama ili s mamićem tj. kosom ili tko vam je već tamo .... pa koji vam je?  ma ne pada mi na pamet.
Hrvatin
Hrvatin

Male
2016-06-21

Back to top Go down

Post by Hrvatin 24/6/2016, 17:25

vuksadinare wrote:Vi nikako da shvatite ne bori se torcida kontra zg-a ili ne znam cega...bori se protiv mamica i 'mamica'...pa prije 2 godine su zajedno sa bbb u maximiru prosvjedovali...svi talijanski mediji bruje da je u lozi sjedio ubojica horvatincic..kakva je to tek sramota
H

iskreno, poslije ovoga mamića doći će drugi ''mamić''. i što je najvjerojatnije pljeskat ćete mu. kao što se pljeskalo i ovom mamiću ima tomu vremena. a za talijanske medije me kurac boli. to što je horvatinčić na slobodi je problem naše pravne države i sudstva. a to leglo korupcije ne žele riješiti niti sdp niti hdz. pitajte njih zašto?
Hrvatin
Hrvatin

Male
2016-06-21

Back to top Go down

Post by kaya 24/6/2016, 17:34

dzango wrote:A koju će ligu Hajduk da igra?
Orjunaško srpsku nogometnu.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by kaya 24/6/2016, 17:35

vuksadinare wrote:Vi nikako da shvatite ne bori se torcida kontra zg-a ili ne znam cega...bori se protiv mamica i 'mamica'...pa prije 2 godine su zajedno sa bbb u maximiru prosvjedovali...svi talijanski mediji bruje da je u lozi sjedio ubojica horvatincic..kakva je to tek sramota
H
Ne bori se ona protiv nikoga nego je iskompleksirana zbog Hajduka pa želi pažnju.
kaya
kaya

2015-08-15

Back to top Go down

Post by Hrvatin 24/6/2016, 17:36

RayMabus wrote:Centralizam je problem ove države. Evo nikidan pricamo nešto dakle svi smo Dalmatinci tu pa je jedan reka pa šta mora bit ministarstvo mora u Zagrebu , za svaki kuraz moraš ić tamo ...šta nije u RIjeci ....dakle uopce nije bit u Dalmaciji nego u centralizaciji hebenoj.

to poslije bevandiranja dođe tom tvojem frendu takva bistrina? pa gdje si vidio da država svoja glavna ministarstva ima raštrkana po zemlji? uostalom imaš županijske/regionalne i općinske/gradske ispostave za sva tijela javne i ine uprave, pa tako i državne. i u tim lokalnim ispostavama u kojima rade lokalci obaviš sve što ti treba. tražiš građevinsku dozvolu u zagrebu ili splitu? registriraš tvrtku u zagrebu ili u splitu? plaćaš porez u zagrebu ili splitu? registriraš auto, brod ili što u zagrebu ili u splitu?  hoćete ukinuti županije, a jambrate o centralizaciji. pa dajte ljudi ....
Hrvatin
Hrvatin

Male
2016-06-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 17:51

Bija san na moru ( ispod kuce mi je , otiša san se okupat jer je prevruce ). LIto je , pauza tri miseca , prekid neprijateljstava , kupanje je sad prioritet.

Antonio vruće mi je.

lol!
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 17:53

Hrvatin wrote:
RayMabus wrote:Centralizam je problem ove države. Evo nikidan pricamo nešto dakle svi smo Dalmatinci tu pa je jedan reka pa šta mora bit ministarstvo mora u Zagrebu , za svaki kuraz moraš ić tamo ...šta nije u RIjeci ....dakle uopce nije bit u Dalmaciji nego u centralizaciji hebenoj.

to poslije bevandiranja dođe tom tvojem frendu takva bistrina? pa gdje si vidio da država svoja glavna ministarstva ima raštrkana po zemlji? uostalom imaš županijske/regionalne i općinske/gradske ispostave za sva tijela javne i ine uprave, pa tako i državne. i u tim lokalnim ispostavama u kojima rade lokalci obaviš sve što ti treba. tražiš građevinsku dozvolu u zagrebu ili splitu? registriraš tvrtku u zagrebu ili u splitu? plaćaš porez u zagrebu ili splitu? registriraš auto, brod ili što u zagrebu ili u splitu?  hoćete ukinuti županije, a jambrate o centralizaciji. pa dajte ljudi ....
Pajdo hr reprezentacija nema svoj kamp nego igra u drugim državama ....Mamić i Šuker potrpali svu lovu u đep ...prije neki dan baš komentirali to ....šta nisu to napravili u SIsku ili Slavoniji ....ekonomski bi podigli to mjesto ....ima tamo ledina..............PRVO PROUCI SITUACIJU PA SE JAVI ....PARA IMA A IGRAJU U DRUGIM DRŽAVAMA JER SVU LOVU TRPAJU SEBI U ĐEP UMISTO DA NAPRAVE U HR KAMP.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/6/2016, 17:59

kaja_333 wrote:
H
Ne bori se ona protiv nikoga nego je iskompleksirana zbog Hajduka pa želi pažnju.
Kajo....komad si...ali te to ne amnestira od ovog posta... geek
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Hrvatin 24/6/2016, 18:07

RayMabus wrote:
Hrvatin wrote:

Pajdo hr reprezentacija nema svoj kamp nego igra u drugim državama ....Mamić i Šuker potrpali svu lovu u đep ...prije neki dan baš komentirali to ....šta nisu to napravili u SIsku ili Slavoniji ....ekonomski bi podigli to mjesto ....ima tamo ledina..............PRVO PROUCI SITUACIJU PA SE JAVI ....PARA IMA A IGRAJU U DRUGIM DRŽAVAMA JER SVU LOVU TRPAJU SEBI U ĐEP UMISTO DA NAPRAVE U HR KAMP.

ma hebe mi se za kamp gdje repka trenira. polagali temeljce za taj kamp ne znam sve gdje ne. pa to je ista priča i prije šukera i mamića i sada kad oni drmaju. ali evo, ničija nije do zore, pa neće ni mamićeva. slijedom toga, nikoga sretnijeg od mene kada nasljednik šukera i mamića prije ili kasnije napravi nogometni kamp hrvatske repke u hrvatskoj. ako to doživimo. mnijem da imaš oko 50 kao ja, a ta priča o kampu traje već dvadeset godina.

:starac
Hrvatin
Hrvatin

Male
2016-06-21

Back to top Go down

Post by RayMabus 24/6/2016, 18:09

Imam 37 godina ....nebitno ....poanta ti je da Slavonija , Sisak propada a ovi treniraju vanka jer pare trpaju sebi u đep a ne u ulaganje.

To su lopovi. Mene boli kuraz al brate mili ako cemo vec u detalje eto ti jedan.
RayMabus
RayMabus

2014-04-11

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 2 of 3 Previous  1, 2, 3  Next

Back to top

- Similar topics