Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
Page 2 of 4
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Re: Raspada se EU a oni hoče u nju pa 'kud puklo da puklo'...
Lud narod, lijepo je rekao rašković
marcellus- Posts : 46005
2014-04-16
Stanojko wrote:He, he, he... mali Musliju ima konferenciju za stampu u podne. Bice ono... "Druze Rompej, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo..."dzango wrote:Može samo da plače i kuka. Pičketina i nije za drugo. Crkni pičko pičkousta.vuksadinare wrote:nije..dok on ne kaze da je...dzango wrote:Vučiću pederu, propala ti EU.
Srecom, malo se on pita vise...
bogami se vas još uvijek ništa ne pita.
Uff...Noor wrote:Stanojko wrote:Samo kad nema tvog originalnog avatara... Ne brini, ovaj klovn se ionako ne pita ni zasta...Noor wrote:Stanojko hiperventilira
evo, brinem ja za tebe
vuksadinare wrote:ja fanaticnijeg pristalice eu-a nisam vidio od ovog pizzona
ni ja... taj je gori od Vesne Pusić
dzango wrote:Uff...Noor wrote:Stanojko wrote:Samo kad nema tvog originalnog avatara... Ne brini, ovaj klovn se ionako ne pita ni zasta...Noor wrote:Stanojko hiperventilira
evo, brinem ja za tebe
šta uff...nek je čoveku srce na mestu
Guest- Guest
I ne treba...Dogadjaji ce sami po sebi resiti to...uprkos nama! :)marcellus wrote:Stanojko wrote:He, he, he... mali Musliju ima konferenciju za stampu u podne. Bice ono... "Druze Rompej, mi ti se kunemo, da sa tvoga puta ne skrenemo..."dzango wrote:Može samo da plače i kuka. Pičketina i nije za drugo. Crkni pičko pičkousta.vuksadinare wrote:nije..dok on ne kaze da je...dzango wrote:Vučiću pederu, propala ti EU.
Srecom, malo se on pita vise...
bogami se vas još uvijek ništa ne pita.
I svi drugi organi!Noor wrote:dzango wrote:Uff...Noor wrote:Stanojko wrote:Samo kad nema tvog originalnog avatara... Ne brini, ovaj klovn se ionako ne pita ni zasta...Noor wrote:Stanojko hiperventilira
evo, brinem ja za tebe
...a sto moguStanojko wrote:He, he, he...Przis me ko przenicu... Ali sta vredi kad me ne vole pa nece da mi pokaze...vuksadinare wrote:e moj stanojko samo da vidis drugi avatar...pop bi ti sutra parastos drzao...Stanojko wrote:Samo kad nema tvog originalnog avatara... Ne brini, ovaj klovn se ionako ne pita ni zasta...Noor wrote:Stanojko hiperventilira
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Dobro dupe.Noor wrote:dzango wrote:Uff...Noor wrote:Stanojko wrote:Samo kad nema tvog originalnog avatara... Ne brini, ovaj klovn se ionako ne pita ni zasta...Noor wrote:Stanojko hiperventilira
evo, brinem ja za tebe
eto stanojko ejsi sad vidio..nemoj da ti cuka otkaze pa da ti se ja moram pravdati zeni i djeci
2015-09-08
Oci vise...djavolica...dzango wrote:Dobro dupe.Noor wrote:dzango wrote:Uff...Noor wrote:Stanojko wrote:
Samo kad nema tvog originalnog avatara... Ne brini, ovaj klovn se ionako ne pita ni zasta...
evo, brinem ja za tebe
Sto bre brale? Naucno je dokazano da pogled na lepo zensko telo produzava zivot i blagotvorno deluje na orgazam, pardon organizam...vuksadinare wrote:eto stanojko ejsi sad vidio..nemoj da ti cuka otkaze pa da ti se ja moram pravdati zeni i djeci
Stanojko wrote:Oci vise...djavolica...dzango wrote:Dobro dupe.Noor wrote:dzango wrote:Uff...Noor wrote:
evo, brinem ja za tebe
anđelica
Guest- Guest
U stvari ne. Čitao sam skoro da seks skraćuje život muškaraca ali produžava život damama.Stanojko wrote:Sto bre brale? Naucno je dokazano da pogled na lepo zensko telo produzava zivot i blagotvorno deluje na orgazam, pardon organizam...vuksadinare wrote:eto stanojko ejsi sad vidio..nemoj da ti cuka otkaze pa da ti se ja moram pravdati zeni i djeci
Stanojko wrote:Oci vise...djavolica...dzango wrote:Dobro dupe.Noor wrote:dzango wrote:Uff...Noor wrote:
evo, brinem ja za tebe
samo što to nije noor nego kim karadašijan
Hahahahahaha...Seres!? Nije Kim, ova je bolja...marcellus wrote:Stanojko wrote:Oci vise...djavolica...dzango wrote:Dobro dupe.Noor wrote:dzango wrote:
Uff...
marcellus wrote:Stanojko wrote:Oci vise...djavolica...dzango wrote:Dobro dupe.Noor wrote:dzango wrote:
Uff...
a, ti misliš da samo ti to vidiš?
mada, u neku ruku dođe na isto
Last edited by Noor on 24/6/2016, 10:37; edited 1 time in total
Guest- Guest
kakva kim....pa to ej norka ja svjedok...marcellus wrote:Stanojko wrote:Oci vise...djavolica...dzango wrote:Dobro dupe.Noor wrote:dzango wrote:
Uff...
2015-09-08
Brale, pa meni onda malo ostalo...dzango wrote:U stvari ne. Čitao sam skoro da seks skraćuje život muškaraca ali produžava život damama.Stanojko wrote:Sto bre brale? Naucno je dokazano da pogled na lepo zensko telo produzava zivot i blagotvorno deluje na orgazam, pardon organizam...vuksadinare wrote:eto stanojko ejsi sad vidio..nemoj da ti cuka otkaze pa da ti se ja moram pravdati zeni i djeci
šta nisam ista ja?vuksadinare wrote:kakva kim....pa to ej norka ja svjedok...marcellus wrote:Stanojko wrote:Oci vise...djavolica...dzango wrote:Dobro dupe.Noor wrote:
Guest- Guest
..eh da znaju sta ja znam....Noor wrote:šta nisam ista ja?vuksadinare wrote:kakva kim....pa to ej norka ja svjedok...marcellus wrote:Stanojko wrote:Oci vise...djavolica...dzango wrote:
Dobro dupe.
2015-09-08
Page 2 of 4 • 1, 2, 3, 4
Similar topics
» Bero opet bubnuo pa kud puklo da puklo:'Svi u zatvor pa na izbore i ja konačno premijer'
» Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
» Ne raspada se samo Vlada, raspada se i HDZ
» Puklo između Hase i Brune
» Puklo!Senf izgubio potporu u 'Mozemo'
» Je li bolje "Kud puklo da puklo" ili "Velo Misto"?
» Ne raspada se samo Vlada, raspada se i HDZ
» Puklo između Hase i Brune
» Puklo!Senf izgubio potporu u 'Mozemo'
Page 2 of 4