Sirija
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: Sirija
:)preko_vode_do_slobode wrote:. inače čak i da se totalno okruži taj dio alepa(navodno tu živi 400 000ljudi) ne znači ništa na području sirije.
mutava baštarda- Posts : 21037
2015-09-14
izjava stoljeca
2014-04-14
To je samo đoda
da za razliku od vaših analiza i vijesti, ja sam uglavnom najviše istinu pričao i moje analize su bile najtočnije. što ako alepo padne u okruženje, i što ako u istom stanju ostane za pola godine, godinu dana? šta ćemo onda, oćete se vi marksisti prosipati pepelom :D
Guest- Guest
Da, da - hvalite me usta moja -
Očito je da JEDINO ti misliš da su su tvoje analize točne i da ti pričaš " istinu ",
čudnovata je ta istina koju samo ti priznaješ.
Očito je da JEDINO ti misliš da su su tvoje analize točne i da ti pričaš " istinu ",
čudnovata je ta istina koju samo ti priznaješ.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
pa ok ti prenosiš ok vijesti, ovaj jadni winter is coming nezna kurca o siriji a prati rat godinama.. nije znao da kurdi imaju kvart u alepu, nezna ime onoga grada kojeg su kurdi okružili itd :D
a ovaj drugi non stop u svemu vidi židovsku zavjeru.. to ti je taj forum , nije mi teška konkurencija :D
a ovaj drugi non stop u svemu vidi židovsku zavjeru.. to ti je taj forum , nije mi teška konkurencija :D
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:pa ok ti prenosiš ok vijesti, ovaj jadni winter is coming nezna kurca o siriji a prati rat godinama.. nije znao da kurdi imaju kvart u alepu, nezna ime onoga grada kojeg su kurdi okružili itd :D
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
Gle đodek, mailovi od Killary su davno objavljeni, sve ti tu fino piše zakaj se ovaj rat primarno poveo. I to nije moje viđenje, to je jednostavno TAKO. Odi na advance.hr, pljuni jednu pretplatu pa pitaj normalne ljude kaj oni misle zakaj se vodi ovaj rat, vidjet ćeš što će ti reći.
I ne pjeni odmah kad se malo našalimo, ti si nama drag. Cokić
I ne pjeni odmah kad se malo našalimo, ti si nama drag. Cokić
Advance je baš OK ali šteta da nisu slobodni medij.
No dobro, bolje i da traže pretplatu od čitatelja nego da ih plaćaju kojekakvi moguli
pa bi onda morali pisati šta ovi žele.
No dobro, bolje i da traže pretplatu od čitatelja nego da ih plaćaju kojekakvi moguli
pa bi onda morali pisati šta ovi žele.
2014-04-20
Pa dobro, i nije nekaj skupo. Oko 90 kuna, pretplata ti je aktivna tri mjeseca. Samo đodu bi brzo banali od tam, jerbo je previše neozbiljan. Tamo bi moga možda dva puta spomenuti Erdogana ka bivšeg putinovog brata, i to bi mu bilo to.
pa jednom sam i ja platio advance.hr, uglavnom 80% gluposti pišu(aj barem imaju 20% istina pa je možda to vrijedno), a ako napišeš nešto u komentarima što nije njima po volji , ide ti ban.
tipičan socijalistički portal, stavio sam i ja njih na block listu
tipičan socijalistički portal, stavio sam i ja njih na block listu
Guest- Guest
Ne daju ti oni automatski ban. Nego grupa drugih pretplatnika urigira da te se bana ak vide da si neozbiljan. Recimo, ti bi tam izdrža cirka 5 dana ak bi pisao kaj i ovdje pišeš.
Castello, glavna cesta koja vodi u Alepo u prekidu.
Koje god vozilo naidje bude rasneseno. Na videu ( navodno -hezbolah-) uništava jedno vozilo,, cesta kao na dlanu.
http://syria.liveuamap.com/en/2016/9-july-saa-taking-out-a-vehicle-belonging-to-fighters-on
Koje god vozilo naidje bude rasneseno. Na videu ( navodno -hezbolah-) uništava jedno vozilo,, cesta kao na dlanu.
SAA taking out a vehicle belonging to fighters on the Castello_Road, with an ATGM Kornet. Syria
http://syria.liveuamap.com/en/2016/9-july-saa-taking-out-a-vehicle-belonging-to-fighters-on
2014-04-20
http://syria.liveuamap.com/en/2016/8-july-syria-latakia-russian-helicopter-on-the-beach
Oduševljenje kupača na plaži Latakije pri preletima Ruskog borbenog helikoptera -Aligator-
2014-04-20
Yehudi wrote:Castello, glavna cesta koja vodi u Alepo u prekidu.
Koje god vozilo naidje bude rasneseno. Na videu ( navodno -hezbolah-) uništava jedno vozilo,, cesta kao na dlanu.SAA taking out a vehicle belonging to fighters on the Castello_Road, with an ATGM Kornet. Syria
2014-04-20
Još se uvijek rokaju. Ajde neka. Meni to nije zanimljivo kad se desi nego prije kad nitko ne zna.
Rokat će se oni i dalje. Zato ja to ni nepratim previše ( osim vojne tehnike ako ima i to ) a ovo rokanje prašinara je ono :
Redak 54
------------
Rokat će se oni i dalje. Zato ja to ni nepratim previše ( osim vojne tehnike ako ima i to ) a ovo rokanje prašinara je ono :
Redak 54
Redak 55Two revolutions will be caused by the evil scythe bearer making a change of reign and centuries. The mobile sign thus moves into its house: Equal in favour to both sides.
http://www.nostradamus.org/q_en_c1.php#q1I the land with a climate opposite to Babylon there will be great shedding of blood. Heaven will seem unjust both on land and sea and in the air. Sects, famine, kingdoms, plagues, confusion.
------------
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Evo zbog napretka SAA prema castello cesti i nedavnih uspjeha, bradonje nisu napravili kontraofenzivu nego su odabrali lakši kukavički način.
Granatiran je zapadni Aleppo koji drži SAA, izgleda da je preko 17 mrtvih i više od 140 ozlijeđenih
https://twitter.com/sayed_ridha/stat...88435660083200
Ali naravno o ovom širenju demokracije nećemo čitati po svjetskim medijima, niti će biti famoznog #pray-a
Znači umjesto da bradonje pokušaju odbaciti SAA od castello ceste i ponovno zauzeti Mallah farme oni odlučuju granatirati civilna susjedstva, Prilično nisko i kukavički, ali opet što možemo i očekivati od njih nakon 5 godina rata, mislim da su i oni počeli shvaćati da će uskoro biti zarobljeni u novom džepu, te već sad koriste očajničke mjere.
PS - preuzeto
Granatiran je zapadni Aleppo koji drži SAA, izgleda da je preko 17 mrtvih i više od 140 ozlijeđenih
Ali naravno o ovom širenju demokracije nećemo čitati po svjetskim medijima, niti će biti famoznog #pray-a
Znači umjesto da bradonje pokušaju odbaciti SAA od castello ceste i ponovno zauzeti Mallah farme oni odlučuju granatirati civilna susjedstva, Prilično nisko i kukavički, ali opet što možemo i očekivati od njih nakon 5 godina rata, mislim da su i oni počeli shvaćati da će uskoro biti zarobljeni u novom džepu, te već sad koriste očajničke mjere.
PS - preuzeto
2014-04-20
Da budem iskren iako znam događaje unaprijed ipak nema datirano vremenski tocno kada ( u smislu tocne godine i koliko ce nešto trajat ) tako da ovo stvarno dugo traje no treba imat u vidu da Nostradamus na trecoj stranici ( vremenski je poredano ) spominje nešto Francuze i barbarsku državu a to je ovaj kalifat šta upucuje na to da ga oni ipak nece još jedno vrijeme a to je rijec o godinama nece slomit tj uništit da prestane postojati.
Kalifat je po svemu sudeci izdržljiviji nego šta zapad i drugi okolo misle.
Kalifat je po svemu sudeci izdržljiviji nego šta zapad i drugi okolo misle.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
ovo nije tema o nostradamusu
2014-04-14
Yehudi wrote:Evo zbog napretka SAA prema castello cesti i nedavnih uspjeha, bradonje nisu napravili kontraofenzivu nego su odabrali lakši kukavički način.
PS - preuzeto
pa kako će bradonje zauzeti cestu kada će ih ruska avijacija satrati..
inače sve strane rokaju civile, baš sve strane tako da je to normalno
Guest- Guest
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Page 16 of 50