UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 40 of 50
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
shenell wrote:Kak ne kuzis lady..ti si ista onda kao i taj bombas.
Nije bitno jesi doktor ili odvjetnik..bitnija je savjest..ili ne?
Ne vidim u kojem paralelnom svemiru bi se mogla izjednačiti osoba koja se raznese i pobije sto ljudi i netko tko odbije braniti nekoga na sudu.
Last edited by Vegvísir on 25/6/2016, 12:16; edited 1 time in total
Guest- Guest
a zasto vi mene ustrajno pokusavate preobratiti? :D
to je jebemu moje misljenje, pa neka jesam djetinjasta ili bombasica :D
i rekla sam da bombasu ne bih pomogla da sam odvjetnica, ali da bih da sam doktorica
i rekla sam da bombasu ne bih pomogla da sam odvjetnica, ali da bih da sam doktorica
Guest- Guest
Lady_D wrote:ne bih, da sam doktor ne bihTrain_Night wrote:Da si na mom mjestu bi li ubila/odbila pomoci osobi koja je odgovorna za stradanje velikoga broja ljudi ?Lady_D wrote:neda mi se :)
da sam odvjetnik bih
Ali ne smijes nikako i nikad
U tome pitanju se puno vise krije nego sto se cini nA prvu
Slicna pitanja budu na nekim testovima
Poanta je da ne smijes nikoga osudjivati jer nitko od nas nije kvalificiran za to , takodjer svi koji govore da bi takav cin bio za opce dobro samo racionaliziraju svoj primitivni egoisticni cin, zvuci kontradiktorno, ali upravo takvi ljudi u dubini sebe smatraju boljima/moralno superiornima jer nesvjesno sebe stavljaju iznad drugih
Nasa misljenja o tim ljudima nisu nastala pod vlastitom impresijom, osim toga i da imas dokaze da se radi o masovnom ubojici nikad ne mozes znati da takav mozda nece pomoci drugima
Ubojica si ucinio to jednom ili puno puta,nisi nista bolji jer si oduzeo drugome pravo na izbor
Last edited by Train_Night on 25/6/2016, 12:24; edited 1 time in total
To i pitanje : "bi ste li ucinili kaznemo djelo ,a da znate da vas nece otkriti ? "
Najlakse otkrivaju psihopatske crte odredjene licnosti^^
bombašu bi pomogao pomaknut peti pršljen...Lady_D wrote:a zasto vi mene ustrajno pokusavate preobratiti? :D
nisam ni doktor ni odvjetnik.
2014-12-30
odgovor bi bio; neTrain_Night wrote:To i pitanje : "bi ste li ucinili kaznemo djelo ,a da znate da vas nece otkriti ? "
2014-12-30
Pa kad sam vec rekao zeljeni odgovor ^^veber wrote:odgovor bi bio; neTrain_Night wrote:To i pitanje : "bi ste li ucinili kaznemo djelo ,a da znate da vas nece otkriti ? "
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Definiraj kazneno djelo?
Ukrast čokoladu da
Nauditi ljudskom biću,nikad
Filozofiranje!
Ukrast čokoladu da
Filozofiranje!
Guest- Guest
Train_Night wrote:Lady_D wrote:ne bih, da sam doktor ne bihTrain_Night wrote:Da si na mom mjestu bi li ubila/odbila pomoci osobi koja je odgovorna za stradanje velikoga broja ljudi ?Lady_D wrote:neda mi se :)
da sam odvjetnik bih
Ali ne smijes nikako i nikad
U tome pitanju se puno vise krije nego sto se cini nA prvu
Slicna pitanja budu na nekim testovima
Poanta je da ne smijes nikoga osudjivati jer nitko od nas nije kvalificiran za to , takodjer svi koji govore da bi takav cin bio za opce dobro samo racionaliziraju svoj primitivni egoisticni cin, zvuci kontradiktorno, ali upravo takvi ljudi u dubini sebe smatraju boljima/moralno superiornima jer nesvjesno sebe stavljaju iznad drugih
Nasa misljenja ljudima nisu nastala pod vlastitom impresijom, osim toga i da imas dokaze da se radi o masovnom ubojici nikad ne mozes znati da takav mozda nece pomoci drugima
Ubojica si ucinio to jednom ili puno puta,nisi nista bolji jer si oduzeo drugome pravo na izbor
Naravno, slažem se s puno toga... Ali to sve ide još daleko kompleksnije i kad uzimaš da je prema kojekakvim deklaracijama pravo na život neotuđivo pravo svakog čovjeka, na koje se kao civilizacija tako rado pozivamo, a onda ipak vidiš da smo se kao civilizacija isto tako zgodno opredijelili da ubijanja u određenom kontekstu ipak nisu takav no-no (npr. smrtna kazna u SAD-u).
A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.
Guest- Guest
nisi rekao željeni odgovor, odgovorio sam ti po savjesti. isto tako bi mogao upucati čovjeka bez grižnje savjesti da me ugrožava.Train_Night wrote:Pa kad sam vec rekao zeljeni odgovor ^^veber wrote:odgovor bi bio; neTrain_Night wrote:To i pitanje : "bi ste li ucinili kaznemo djelo ,a da znate da vas nece otkriti ? "
2014-12-30
Zagy wrote:Definiraj kazneno djelo?
Ukrast čokoladu da
Filozofiranje!
Definiraj nauditi ljudskom biću!
Guest- Guest
yebote bavim se humanitarnim radom vec 6 godina
od toga 4 godine pomazem i zivotinjama
inace je to nesto o cemu sutim jer nije bitno da se naglasava
i koliko god ponosan bio, osmjeh mame na licu, kada dodneses svijezi kruh njoj i djeci je nesto neprocjenjivo
vidjela sam svega i svacega
nemojte mi ni pricati neke stvari koje niste okusili, a najmanje mi pokusavati objasniti sto je dobro, sto nije dobro
tko vrijedi i tko ne vrijedi
od toga kako mi je brat prestao disati itd
ne zivim u staklenoj kugli i nazalost sam morala odrasti prerano
ako cu htjeti pomoci okolini, materijalno i nematerijalno, a ispadala cudakinja, budaletina i beba neka tako ispadne
boli me kita, do kraka zivota cu se truditi pomoci svima
dio ustedevine necu trositi na zatrpavanje sminkom i odjecom i masti o high life-u vec ce ici na kupovinu vrecice kroketa od 500kg za pse ili slicno
i to me sve samo natjeralo da jos vise cijenim svoj zivot, a ne da budem beba koja prstom upire u nesretne
od toga 4 godine pomazem i zivotinjama
inace je to nesto o cemu sutim jer nije bitno da se naglasava
i koliko god ponosan bio, osmjeh mame na licu, kada dodneses svijezi kruh njoj i djeci je nesto neprocjenjivo
vidjela sam svega i svacega
nemojte mi ni pricati neke stvari koje niste okusili, a najmanje mi pokusavati objasniti sto je dobro, sto nije dobro
tko vrijedi i tko ne vrijedi
od toga kako mi je brat prestao disati itd
ne zivim u staklenoj kugli i nazalost sam morala odrasti prerano
ako cu htjeti pomoci okolini, materijalno i nematerijalno, a ispadala cudakinja, budaletina i beba neka tako ispadne
boli me kita, do kraka zivota cu se truditi pomoci svima
dio ustedevine necu trositi na zatrpavanje sminkom i odjecom i masti o high life-u vec ce ici na kupovinu vrecice kroketa od 500kg za pse ili slicno
i to me sve samo natjeralo da jos vise cijenim svoj zivot, a ne da budem beba koja prstom upire u nesretne
Guest- Guest
Ukrast čokoladu da
Filozofiranje!
Krađa čokoladice i nije kazneno djelo.
Turanje kite curi koja mrtva pijana leži na kauču je.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
pa makar to bila i soraja kojoj je stijena porezala sisu i implatant joj je potonuo
Guest- Guest
to je jakooo kompleksno pitanje. gdje je granica.Vegvísir wrote:A cijela priča postaje još daleko kompleksnija ako tu ubacimo i priču o pravu na smrt, eutanaziji ili ubojstvu iz milosrđa, itd.
2014-12-30
Ukrast čokoladu da
Filozofiranje!
Zna se sto sve spada u domenu kaznenog djela
Ali nebitno je ...jer ucinio si stetu naspram drugoga ,to sto kazes je jos gore jer svjesno marginaliziras zlo koje radis
Svako takvo djelo je ucinjeno naspram jedne stavke zakona,sustava i reda
Osim toga vecina kriminalaca i sociopata pocne sa tzv "sitnijim kriminalom" i dok god su neotriveni se njihov ego pumpa,smatraju se svakim takvim cinom sve vise nedodirljivima
Ocit primjer i dobro poznat svima je evolucija serijskog ubojice
Upravo smisao takvog pitanja i jest detekcija potencijalnih prestupnika
Vegvísir wrote:Zagy wrote:Definiraj kazneno djelo?
Ukrast čokoladu da
Filozofiranje!
Evo med je definirala...
Iako sta fali....ona se ionako nece sjećati....
Guest- Guest
Lady, negovorenje stvari koje nismo okusili ide u oba smjera.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
slomim ti ruku...Vegvísir wrote:Zagy wrote:Definiraj kazneno djelo?
Ukrast čokoladu da
Filozofiranje!
2014-12-30
veber wrote:nisi rekao željeni odgovor, odgovorio sam ti po savjesti. isto tako bi mogao upucati čovjeka bez grižnje savjesti da me ugrožava.Train_Night wrote:Pa kad sam vec rekao zeljeni odgovor ^^veber wrote:odgovor bi bio; neTrain_Night wrote:To i pitanje : "bi ste li ucinili kaznemo djelo ,a da znate da vas nece otkriti ? "
Implicirao sam
2i2 nije tesko zbrojiti
da, da naravnomedication wrote:Lady, negovorenje stvari koje nismo okusili ide u oba smjera.
Guest- Guest
Page 40 of 50 • 1 ... 21 ... 39, 40, 41 ... 45 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)