ex-iskon-pleme
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 16 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 24/6/2016, 11:09

Zagy wrote:Jutro! UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 16 1891139662

Ja sam jutros kad sam ispratila djecu spustila roletne i otvorila prozorčić pod šumom,baš je ugodno.....ali avaj na poslu bez klime,istopit cu se......

Veg kako je prošao brexit?

Navodno su gradovi glasali za ostanak,selo više za izlazak?
Otkud to da zele izaći?
Sta ti mislis o svemu tome?

Nisam pretjerano jutros pratila jer opako multitaskam :D , ali koliko vidim, izglasao se izlazak s 52% za izlazak i 48% za ostanak. Naravno da će to imati snažan kako politiki, tako i ekonomski učinak i na VB i na EU, ali iskreno, teško mi je nagađati u kojim sve razmjerima. 

Euroskepticizam je ionako bio prisutan u Europi, a nakon migrantskog vala samo se još produbio i ovo bi mogao biti okidač za lanac sličnih reakcija u Europi (iako iskreno ne vjerujem da će krenuti masovna izlaženja iz EU, Britanci su ionako uvijek bili priča za sebe). Bit će zanimljivo pratiti kako će se to sve odraziti na unutarnja pitanja VB (Škotska i Sjeverna Irska koje su, ako se ne varam, bile debelo protiv izlaza). Koliko vidim, rezultat referenduma je doveo do znatnog pada funte, a sad je li to stvar samo privremene destabilizacije ili nešto trajnije, ne bih se usudila govoriti jer nisam ekonomistica. U svakom slučaju, Brexit je šamarčina u lice autorima poput Becka koji govore o kozmopolitskoj Europi (gotovo kao Sjedinjene Europske Države) u kojoj nacionalne države gube na važnosti i razvija se snažan europski identitet.

Uostalom, to je proces koji će trajati nekoliko godina i treba vidjeti u daljnjim pregovorima kako će biti uređeni politički i gospodarski odnosi VB s ostatkom EU, kao i zemljama van nje.

Guest
Guest

Back to top Go down

UUOT! (upravo u ovom trenutku) - Page 16 Empty Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)

Post by Guest 24/6/2016, 11:10

Vuče nisam rekla za tebe ali sta na tom vašem pdf-u sve ima...ne bih hvala....slobodno ostavi svoje cijenjeno misljenje ovdje.... ;)
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:10

Zagy wrote:Vuče nisam rekla za tebe ali sta na tom vašem pdf-u sve ima...ne bih hvala....slobodno ostavi svoje cijenjeno misljenje ovdje.... ;)

batali ga, molim te. 
i on je deo tog ViP taloga...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 24/6/2016, 11:12

danas je izgleda dan nadrkanih muskih forumasa  cheers

malo za promjenu, sta
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:13

Karma? :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 24/6/2016, 11:13

skinite se i potucite odmah  :P
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:13

Oprala kosu, spakirala više-manje sve bitno, još pod tuš i par završnih radnji pa na drndanje busom :_|
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by betty.boop 24/6/2016, 11:13

Zagy wrote:Karma? :D

ma briga me sta je, samo nek je vruce  :D
betty.boop
betty.boop

Female
2015-01-23

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/6/2016, 11:14

Zagy wrote:Vuče nisam rekla za tebe ali sta na tom vašem pdf-u sve ima...ne bih hvala....slobodno ostavi svoje cijenjeno misljenje ovdje.... ;)
a sta to ima?..manje vrijedno od ovih drugih pdf?...tamo se bar ne prica..sto si kuhala za veceru,kad si popila kavu i kad si skuhala ajvar....
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:14

betty.boop wrote:
Zagy wrote:Karma? :D

ma briga me sta je, samo nek je vruce  :D

da skineš sve sa sebe?
to bre, to volim! :D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/6/2016, 11:15

betty.boop wrote:skinite se i potucite odmah  :P
ja bi ali one nece... drunken
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:15

Sta radiš onda tu?

Ako ti ne paše brate prosetaj,i ne zaboravi povuci crtu....da ne bi pao naglo.....
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/6/2016, 11:17

Zagy wrote:Sta radiš onda tu?

Ako ti ne paše brate prosetaj,i ne zaboravi povuci crtu....da ne bi pao naglo.....
da vam razbijem monotoniju...i izvucem najbolej od vas... cheers
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:21

zarazih se...
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Arwen 24/6/2016, 11:23

klerko wrote:
shenell wrote:
klerko wrote:treće na putu.... :]

Haha,nikako :P
Mozda tebi?

jesi zapečatila trezor?...:D

Skoro :^O
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Ziil Los Dii ! 24/6/2016, 11:23

kic wrote:
Train_Night wrote:
kic wrote:prespo sam posao, hm
Haha a ja svaki dan dodjem 40 min ranije na posao
Tko ono radi u Njemackoj^^
kad si vise na forumu tijekom worka :^^
I ne bas .ovdje radim puno,previse.mogu samo tipkati na pauzi ili ako sam brz sa dijagnostikom,znaci skill

2015-10-11

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:23

To ti nije dovoljno.....:D
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:23

Jebote, kako mi se spava, uzijevah se... Vrijeme je za drugu kavu
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by Guest 24/6/2016, 11:24

nestao mi nes!  :cry
Guest
Guest

Back to top Go down

Post by vuksadinare 24/6/2016, 11:25

Vegvísir wrote:Jebote, kako mi se spava, uzijevah se... Vrijeme je za drugu kavu
:aw
vuksadinare
vuksadinare

2015-09-08

Back to top Go down

Post by Arwen 24/6/2016, 11:26

Veg blago tebi,mene kava uspava. Doduse ni ne pijem ju jer mi je bljaki.

Razmisljam sto napraviti danas,ali mi nista pametno ne pada na pamet
Arwen
Arwen

Female
2014-04-22

Back to top Go down

Post by Sponsored content

Sponsored content

Back to top Go down

Page 16 of 50 Previous  1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50  Next

Back to top

- Similar topics