UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 16 of 50
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Zagy wrote:Jutro!
Ja sam jutros kad sam ispratila djecu spustila roletne i otvorila prozorčić pod šumom,baš je ugodno.....ali avaj na poslu bez klime,istopit cu se......
Veg kako je prošao brexit?
Navodno su gradovi glasali za ostanak,selo više za izlazak?
Otkud to da zele izaći?
Sta ti mislis o svemu tome?
Nisam pretjerano jutros pratila jer opako multitaskam , ali koliko vidim, izglasao se izlazak s 52% za izlazak i 48% za ostanak. Naravno da će to imati snažan kako politiki, tako i ekonomski učinak i na VB i na EU, ali iskreno, teško mi je nagađati u kojim sve razmjerima.
Euroskepticizam je ionako bio prisutan u Europi, a nakon migrantskog vala samo se još produbio i ovo bi mogao biti okidač za lanac sličnih reakcija u Europi (iako iskreno ne vjerujem da će krenuti masovna izlaženja iz EU, Britanci su ionako uvijek bili priča za sebe). Bit će zanimljivo pratiti kako će se to sve odraziti na unutarnja pitanja VB (Škotska i Sjeverna Irska koje su, ako se ne varam, bile debelo protiv izlaza). Koliko vidim, rezultat referenduma je doveo do znatnog pada funte, a sad je li to stvar samo privremene destabilizacije ili nešto trajnije, ne bih se usudila govoriti jer nisam ekonomistica. U svakom slučaju, Brexit je šamarčina u lice autorima poput Becka koji govore o kozmopolitskoj Europi (gotovo kao Sjedinjene Europske Države) u kojoj nacionalne države gube na važnosti i razvija se snažan europski identitet.
Uostalom, to je proces koji će trajati nekoliko godina i treba vidjeti u daljnjim pregovorima kako će biti uređeni politički i gospodarski odnosi VB s ostatkom EU, kao i zemljama van nje.
Guest- Guest
Vuče nisam rekla za tebe ali sta na tom vašem pdf-u sve ima...ne bih hvala....slobodno ostavi svoje cijenjeno misljenje ovdje....
Guest- Guest
Zagy wrote:Vuče nisam rekla za tebe ali sta na tom vašem pdf-u sve ima...ne bih hvala....slobodno ostavi svoje cijenjeno misljenje ovdje....
batali ga, molim te.
i on je deo tog ViP taloga...
Guest- Guest
danas je izgleda dan nadrkanih muskih forumasa
malo za promjenu, sta
malo za promjenu, sta
betty.boop-
2015-01-23
Oprala kosu, spakirala više-manje sve bitno, još pod tuš i par završnih radnji pa na drndanje busom
Guest- Guest
Zagy wrote:Karma?
ma briga me sta je, samo nek je vruce
betty.boop-
2015-01-23
a sta to ima?..manje vrijedno od ovih drugih pdf?...tamo se bar ne prica..sto si kuhala za veceru,kad si popila kavu i kad si skuhala ajvar....Zagy wrote:Vuče nisam rekla za tebe ali sta na tom vašem pdf-u sve ima...ne bih hvala....slobodno ostavi svoje cijenjeno misljenje ovdje....
vuksadinare- Posts : 100316
2015-09-08
betty.boop wrote:Zagy wrote:Karma?
ma briga me sta je, samo nek je vruce
da skineš sve sa sebe?
to bre, to volim!
Guest- Guest
ja bi ali one nece...betty.boop wrote:skinite se i potucite odmah
2015-09-08
Sta radiš onda tu?
Ako ti ne paše brate prosetaj,i ne zaboravi povuci crtu....da ne bi pao naglo.....
Ako ti ne paše brate prosetaj,i ne zaboravi povuci crtu....da ne bi pao naglo.....
Guest- Guest
da vam razbijem monotoniju...i izvucem najbolej od vas...Zagy wrote:Sta radiš onda tu?
2015-09-08
klerko wrote:shenell wrote:klerko wrote:treće na putu....
Haha,nikako :P
Mozda tebi?
jesi zapečatila trezor?...
Skoro :^O
Arwen-
2014-04-22
I ne bas .ovdje radim puno,previse.mogu samo tipkati na pauzi ili ako sam brz sa dijagnostikom,znaci skillkic wrote:kad si vise na forumu tijekom worka :^^Train_Night wrote:Haha a ja svaki dan dodjem 40 min ranije na posaokic wrote:prespo sam posao, hm
Tko ono radi u Njemackoj^^
Jebote, kako mi se spava, uzijevah se... Vrijeme je za drugu kavu
Guest- Guest
Vegvísir wrote:Jebote, kako mi se spava, uzijevah se... Vrijeme je za drugu kavu
2015-09-08
Veg blago tebi,mene kava uspava. Doduse ni ne pijem ju jer mi je bljaki.
Razmisljam sto napraviti danas,ali mi nista pametno ne pada na pamet
Razmisljam sto napraviti danas,ali mi nista pametno ne pada na pamet
Arwen-
2014-04-22
Page 16 of 50 • 1 ... 9 ... 15, 16, 17 ... 33 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)