ZANIMLJIVO:Zoran Mamić zaintrigirao javnost transferom u S.Arabiju sa kojima nemamo ugovor o izručenju
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: ZANIMLJIVO:Zoran Mamić zaintrigirao javnost transferom u S.Arabiju sa kojima nemamo ugovor o izručenju
da..pitaj dinamove navijace starije generacije...taj ni mami ne bi dao....sa sestrom je na nozu..jer nije platio sudske troskove...za vrijeme nekakve sudske rasprave sa sestrom u svezi nekretnina koje su naslijedili...Eva wrote:Hahaha, pa kaj je zbilja tak škrt?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: ZANIMLJIVO:Zoran Mamić zaintrigirao javnost transferom u S.Arabiju sa kojima nemamo ugovor o izručenju
..pa da...sto rec kad je jucer izjavio da je bolje da smo sa spanjolcima nerjeseno odigrali..bice da je u kladionici stavio na X pa ga perisic ujebao...i sto kaze jasambrend...ne bi me cudilo da perisic napustio reprezentaciju zbog sukoba sa cacicomEva wrote:vuksadinare wrote:,,jos se spustio na taj nivo da ej u zrakoplovu krao antiktne novcice..za st je osuđen u njemackoj prije nekoliko godina..pa je morao platiti kaznu od 10 000 eura..ili cuza
O Bože, fakat jadnik.
2015-09-08
Ma strašno. To već graniči s bolešću. Korisno je biti šparan, ali on nema zakaj, nema nikog kome bi to ostavil a sa živima se svadi radi materijalnog.
Last edited by Eva on 23/6/2016, 09:03; edited 1 time in total
Guest- Guest
..i onda je onih dvadesetak naivnih budala sto su bacali baklje...'neprijatelji br 1' navijaca..i 'sramota'..a ne vide da prave sramote sjede u lozamaEva wrote:Ma strašno. To već graniči s boelšću. Korisno je biti šparan, ali on nema zakaj, nema nikog kome bi to ostavil a sa živima se svadi radi materijalnog.
2015-09-08
U ložama, u Saboru, Vladi i Pantovčaku. Tam su neprijatelji naroda.
Guest- Guest
teško to objasnit 'kauč navijacima'....jucer sam se bas cuo sa nekoliko nasih navijaca hrvata iz rotterdama...koej znam..posto mi je stara tamo a i aj sam zivio par godina...oni meni..'oce sjebat reprezentaciju huligani..sta se ne bore protiv mamica u hrvatskoj'...a ja njima..'eto vidis koliko ste upuceni..pa vec godinama se boysi,torcida,armada bore protiv ovih u hns-u..prosvjedima,bojkotima pa cak ej bilo i pucnjave mamicevaca prema tim navijacima....a sad vi se nasli moralizirat koji ni qurtzem niste mrdnuli da se prikljucite tim navijacima...i jos se pravite da pojma niste imali...'..a oni meni..'to su huligani..'...sta's vise raspravljat sa kauč navijacima...Eva wrote:U ložama, u Saboru, Vladi i Pantovčaku. Tam su neprijatelji naroda.
2015-09-08
Baš sam jučer pisao o tome.
Beže dok je sveže.
Beže dok je sveže.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
suker je poznati skrtac, za razliku od cire.
2014-12-30
da...za razliku od cire,bobana,kujtima šalje,asanovica..da en nabrajam dalje...a i boksic je malo skrt opet ne toliko ko suker..mada mu se nekad vidjelo na faci da mu nije bas milo izvadit novcanik..makar je za njih 100 kuna ili 100 eura ko meni ili tebi 10 lipaveber wrote:suker je poznati skrtac, za razliku od cire.
2015-09-08
Ha! Tu smo! I ti si bio jedan od onih Torcidinih cigana koji su zaskakivali nogometaše i žicali ih za pivo?vuksadinare wrote:da...za razliku od cire,bobana,kujtima šalje,asanovica..da en nabrajam dalje...a i boksic je malo skrt opet ne toliko ko suker..mada mu se nekad vidjelo na faci da mu nije bas milo izvadit novcanik..makar je za njih 100 kuna ili 100 eura ko meni ili tebi 10 lipaveber wrote:suker je poznati skrtac, za razliku od cire.
2014-04-22
cigan ti je u gacama...a sad da ti odgovorim na post...da...zicao sam ejr je to bila tradicija navijaca...i en samo s torcidom vec kad sam isao i sa boysima u ono vrijeme..dođes pred stadion..i pitas nogometase da 'posude' za cugu...i karte...vis eje to bilo onako iz zajebancije ali jbg oni imaju mi nismo imali..vec kad smo ih pratili na zajebanim gostovanjima...bar da nas pocaste...a i oni su znali sami dati da ih nismo ni trazili kad bi nas vidili..recimo asanovic je znao dosetati do nas..i reci..'momci imate li za kartu,pivu'?..mi naravno kazemo da nemamo..a on bez pardona izvadi 100 maronajastreb wrote:Ha! Tu smo! I ti si bio jedan od onih Torcidinih cigana koji su zaskakivali nogometaše i žicali ih za pivo?vuksadinare wrote:da...za razliku od cire,bobana,kujtima šalje,asanovica..da en nabrajam dalje...a i boksic je malo skrt opet ne toliko ko suker..mada mu se nekad vidjelo na faci da mu nije bas milo izvadit novcanik..makar je za njih 100 kuna ili 100 eura ko meni ili tebi 10 lipaveber wrote:suker je poznati skrtac, za razliku od cire.
2015-09-08
Gledao sam te situacije i ljudi su se okolo zgražali.vuksadinare wrote:cigan ti je u gacama...a sad da ti odgovorim na post...da...zicao sam ejr je to bila tradicija navijaca...i en samo s torcidom vec kad sam isao i sa boysima u ono vrijeme..dođes pred stadion..i pitas nogometase da 'posude' za cugu...i karte...vis eje to bilo onako iz zajebancije ali jbg oni imaju mi nismo imali..vec kad smo ih pratili na zajebanim gostovanjima...bar da nas pocaste...a i oni su znali sami dati da ih nismo ni trazili kad bi nas vidili..recimo asanovic je znao dosetati do nas..i reci..'momci imate li za kartu,pivu'?..mi naravno kazemo da nemamo..a on bez pardona izvadi 100 maronajastreb wrote:Ha! Tu smo! I ti si bio jedan od onih Torcidinih cigana koji su zaskakivali nogometaše i žicali ih za pivo?vuksadinare wrote:da...za razliku od cire,bobana,kujtima šalje,asanovica..da en nabrajam dalje...a i boksic je malo skrt opet ne toliko ko suker..mada mu se nekad vidjelo na faci da mu nije bas milo izvadit novcanik..makar je za njih 100 kuna ili 100 eura ko meni ili tebi 10 lipaveber wrote:suker je poznati skrtac, za razliku od cire.
Pa da nemam za čašu mineralne ne bih se tako spuštao.
Jednom su u Splitu okružili Ivaniševića i isu ga pustili dok im nije dao 200 Kn.
Cigani!
2014-04-22
ti si budala..vidi se da si kauč navijac....ajde ti recimo na neko gostovanje sa sitno u đepu....a traze nasu podrsku..gladan,zedan jos izvrgnut mogucim napadima...domacih navijaca....isli smo im dati podrsku pa valjda iz simpatija dati za pivu..niko ih nije zicao za auto..stan..za jednu jebenu pivu ili kartujastreb wrote:Gledao sam te situacije i ljudi su se okolo zgražali.vuksadinare wrote:cigan ti je u gacama...a sad da ti odgovorim na post...da...zicao sam ejr je to bila tradicija navijaca...i en samo s torcidom vec kad sam isao i sa boysima u ono vrijeme..dođes pred stadion..i pitas nogometase da 'posude' za cugu...i karte...vis eje to bilo onako iz zajebancije ali jbg oni imaju mi nismo imali..vec kad smo ih pratili na zajebanim gostovanjima...bar da nas pocaste...a i oni su znali sami dati da ih nismo ni trazili kad bi nas vidili..recimo asanovic je znao dosetati do nas..i reci..'momci imate li za kartu,pivu'?..mi naravno kazemo da nemamo..a on bez pardona izvadi 100 maronajastreb wrote:Ha! Tu smo! I ti si bio jedan od onih Torcidinih cigana koji su zaskakivali nogometaše i žicali ih za pivo?vuksadinare wrote:da...za razliku od cire,bobana,kujtima šalje,asanovica..da en nabrajam dalje...a i boksic je malo skrt opet ne toliko ko suker..mada mu se nekad vidjelo na faci da mu nije bas milo izvadit novcanik..makar je za njih 100 kuna ili 100 eura ko meni ili tebi 10 lipaveber wrote:suker je poznati skrtac, za razliku od cire.
Pa da nemam za čašu mineralne ne bih se tako spuštao.
Jednom su u Splitu okružili Ivaniševića i isu ga pustili dok im nije dao 200 Kn.
Cigani!
2015-09-08
Ja sa sitnim u džepu neću izać u svoje mjesto ,a kamo li na neku utakmicu i to još na gostovanje.vuksadinare wrote:
ti si budala..vidi se da si kauč navijac....ajde ti recimo na neko gostovanje sa sitno u đepu....
To što niste imali za pivo ili kartu samo dokazuje da ste bili neradnici,besposličari i propalice.
2014-04-22
Nemoj tako to je naša elita, društvenoprihvatljiva obitelj.jastreb wrote:Baš sam jučer pisao o tome.
Beže dok je sveže.
catabbath-
2015-08-22
s 18 je moga samo biti školarac ;)jastreb wrote:Ja sa sitnim u džepu neću izać u svoje mjesto ,a kamo li na neku utakmicu i to još na gostovanje.vuksadinare wrote:
ti si budala..vidi se da si kauč navijac....ajde ti recimo na neko gostovanje sa sitno u đepu....
To što niste imali za pivo ili kartu samo dokazuje da ste bili neradnici,besposličari i propalice.
kuiš
2014-12-30
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Zoran Mamić: Nisam bjegunac, ostajem u BiH.
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Mandžukić pred senzacionalnim transferom
» Opa...ovo će bit zanimljivo
» Boris Vučić HNB drži govor sa oreškovićem, zanimljivo
» Marijan Knezović: Hasanbegović 'izvan javnosti zastupa potpuno druga stajališta od onih po kojima je postao prepoznatljiv i po kojima obmanjuje birače'
» Mandžukić pred senzacionalnim transferom
» Opa...ovo će bit zanimljivo
» Boris Vučić HNB drži govor sa oreškovićem, zanimljivo
Page 2 of 2