Hrvatska vs Portugal
Page 15 of 18
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Re: Hrvatska vs Portugal
Sutra dan žalost,Kolinda će 40 dana nositi crninu.RayMabus wrote:Kradezeovci na aparatima.Iknar je gay wrote:Čak mi je nekako draže da su ispali sada nego na samom početku.Sva ta euforija,najbolja momčad još od prošle Francuske,,ma mi smo prvaci,barem smo treći'' e eto vam ga sad,i to baš na prigodni slavljenički datum.
IL Risorto- Posts : 11215
2015-07-23
Poraz HDZovsko katolibansko-rodijačke reprezentacije.
2015-07-23
Uljepšalo mi većer ...eto koliko se toga pofalivalo izgledada ni Bog nije bio na strani maminjo reprezentacije i njenog navijaćkog puka.
Sad lijepo kuci i rasprava o maminji i korupciju u HNSu a šta netko rece nabilo vam ga baš na dan državnosti......to valjda da pojaca efekat.
Sad lijepo kuci i rasprava o maminji i korupciju u HNSu a šta netko rece nabilo vam ga baš na dan državnosti......to valjda da pojaca efekat.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
Neka se upišu u knjigu žalbe kod Bozanića,prodaje se neispravan proizvod,,Bog i R'vati''RayMabus wrote:Uljepšalo mi većer ...eto koliko se toga pofalivalo izgledada ni Bog nije bio na strani maminjo reprezentacije i njenog navijaćkog puka.
2015-07-23
Domoljublje na aparatima a Božidar Alić i Bujanec na opijatima.
2015-07-23
Koga smo još zaboravili, možda Ružu Tomašić i Petirku,sutra deklaracija osude Portugala u EU parlamentu.
2015-07-23
Kolindu .....krava na mamićevom platnom spisku ....dobila još jednu plesku i to na dan državnsoti ....nema mahanja zastavicama i kurchenjem sa maminjo reprezentacijom .....u zemlju propala.Iknar je gay wrote:Koga smo još zaboravili, možda Ružu Tomašić i Petirku,sutra deklaracija osude Portugala u EU parlamentu.
2014-04-11
Spomenuo sam Kolindu stranicu ranije,ta će nositi crninu 40 dana i zastave na pola koplja.RayMabus wrote:Kolindu .....krava na mamićevom platnom spisku ....dobila još jednu plesku i to na dan državnsoti ....nema mahanja zastavicama i kurchenjem sa maminjo reprezentacijom .....u zemlju propala.Iknar je gay wrote:Koga smo još zaboravili, možda Ružu Tomašić i Petirku,sutra deklaracija osude Portugala u EU parlamentu.
2015-07-23
Iknar je gay wrote:Spomenuo sam Kolindu stranicu ranije,ta će nositi crninu 40 dana i zastave na pola koplja.RayMabus wrote:Kolindu .....krava na mamićevom platnom spisku ....dobila još jednu plesku i to na dan državnsoti ....nema mahanja zastavicama i kurchenjem sa maminjo reprezentacijom .....u zemlju propala.Iknar je gay wrote:Koga smo još zaboravili, možda Ružu Tomašić i Petirku,sutra deklaracija osude Portugala u EU parlamentu.
A gdje su sad Orjunaši ?
2014-04-11
Portughal izbacit iz EU i odvojit od Pirineja
2014-04-15
n_razbojnik-
2014-04-15
Ghuženje mafijaškog nogomentnog saveza u sprezi sa mafijaškom politickom strankom.
Puni sebe a ni di cetvrt finala nisu dogurali.
U zadnjim minutama drugog produžetka .....ajte kuci i riješavajte situaciju s Mamićem.
Puni sebe a ni di cetvrt finala nisu dogurali.
U zadnjim minutama drugog produžetka .....ajte kuci i riješavajte situaciju s Mamićem.
2014-04-11
Sveti Leopold Bogdan Mandić i Blaženi Lojzek Stepinac na Jahvinom respiratoru.
2015-07-23
MAMIĆUUUUUUUUUUUUUUUUUU PEDHERUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUU
2014-04-11
Mislim kako će večeras neki drugi plakat.
2015-07-23
Glogoški i Klem sele šator iz Vukovara pred portugalsko veleposlanstvo.
2015-07-23
Page 15 of 18 • 1 ... 9 ... 14, 15, 16, 17, 18
Similar topics
» Portugal i Hrvatska potpisale sporazum o obrambenoj suradnji
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim
» Portugal je zasluženo pobijedio
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim