Hrvatska vs Portugal
Page 9 of 18
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Re: Hrvatska vs Portugal
Pazi samo da ne odreši kesu, ali za Portugalce. Jebiga zavisi kakav tiketodigraju on i Maminjo na kladži.marcellus wrote:pa ako šuker odriješi kesu, to je dobro... al taj nikad nije ni kavu platio nikomdzango wrote:Hoće da kaže da mu je ovo poslednja prilika da nešto zaradi.kofein wrote:"Pa jesam, proglasio sam ga najgorim, kud baš on? On je u ove dvije prve utakmice najmanje pokazao i radio je najviše grešaka. Uostalom, nije logično da nam on baš sudi jer je Španjolac i jer mu je odlazna godina, on ima 45 godina i sljedeće godine više ne moće suditi. Ma nisam uopće sretan što nam sudi", rekao je Beusan.
dzango- Posts : 28141
2014-04-19
marcellus wrote:veber wrote:bio jedan ludi forumaš iz beograda, došao kod macela sav u hrvatskom dresu, a dao mi miris za auto od crvene zvezdeSerbinho-3 wrote:
Ako treba, ima da se slika sa tri prsta i u Zvezdinom dresu.
Problem je da vam ih ne uvale, pa zeznu nesto, kasnije ispadne veliko Srpska zavera.
Znas kako vec ide.
nemrem mu se sjetiti nicka, već ga duže vrijeme nema...
ah travar, ustaša s dorćola... jebemti nick... ma živi čovjek u amsterdamu i bavi se poljoprivredom, uzgojem specifičnog bilja... odličan dečko
Nešto se sećam, ali davno je bilo.
Ovo će biti kraj Ronaldove ere.IvyTeasdale wrote:'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
Napuhani i pokundireni Cigo.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
Kažu da su Drpiću suigrači kad su saznali da je sa njime profurala,na pjevaljci naručili pjesmu "Ljubila je prvi put,do sad nije imala mladića".marcellus wrote:to je ova s videa... njoj će na grobu inače pisat "prvi put je legla sama", inače je hodala s dinom drpićem, a istovrermeno s prvom momčadi dinama, drugom nekog srpskog klupa, i tako...
2014-04-22
Inače,ako ovu priliku propustimo,možda je više nikada nećemo imati.
Ovo je možda najbolja generacija od osamostaljenja.
Sve as do asa i jaka klupa.
Kad se samo sjetim onih luzera u koje smo svojevremeno polagali nade (Pršo,braća Kovač,Šimunić, Butina,Roso,Šokota...)
Ovo je možda najbolja generacija od osamostaljenja.
Sve as do asa i jaka klupa.
Kad se samo sjetim onih luzera u koje smo svojevremeno polagali nade (Pršo,braća Kovač,Šimunić, Butina,Roso,Šokota...)
2014-04-22
Samo da ne bude opsajda, on mi je najgori.
crvenkasti-
2014-04-17
no,i dalje opasan B-)jastreb wrote:Ovo će biti kraj Ronaldove ere.IvyTeasdale wrote:'Ko će ga čuvat?dzango wrote:Hrvatska je bolja od Portugalije. Jedini problem može da bude Ronaldo koji je X faktor.
Napuhani i pokundireni Cigo.
2014-04-12
Uf, i ja ga mrzim...jebeni opsajd!crvenkasti wrote:Samo da ne bude opsajda, on mi je najgori.
veber wrote:koji mu je bio nick?marcellus wrote:ah travar, ustaša s dorćola... jebemti nick... ma živi čovjek u amsterdamu i bavi se poljoprivredom, uzgojem specifičnog bilja... odličan dečko
imam mail, ali ne mogu se sjetiti nick-a
ma ne mogu ni ja... zvezdaš od glave do pete
Nešto na slovo "P". Možda- Pička ciganska.marcellus wrote:veber wrote:koji mu je bio nick?marcellus wrote:ah travar, ustaša s dorćola... jebemti nick... ma živi čovjek u amsterdamu i bavi se poljoprivredom, uzgojem specifičnog bilja... odličan dečko
dosadilo vam vikat "op,op,op", u kolu..;DStanojko wrote:Uf, i ja ga mrzim...jebeni opsajd!crvenkasti wrote:Samo da ne bude opsajdaj, on mi je najgori.
2014-04-12
dzango wrote:Nešto na slovo "P". Možda- Pička ciganska.marcellus wrote:veber wrote:koji mu je bio nick?marcellus wrote:ah travar, ustaša s dorćola... jebemti nick... ma živi čovjek u amsterdamu i bavi se poljoprivredom, uzgojem specifičnog bilja... odličan dečko
bogami da si probao što uzgaja navijao bi skupa s njim
Ono užičko kolo?IvyTeasdale wrote:dosadilo vam vikat "op,op,op", u kolu..;DStanojko wrote:Uf, i ja ga mrzim...jebeni opsajd!crvenkasti wrote:Samo da ne bude opsajdaj, on mi je najgori.
idemo danas na nož pa što bude,a Mamića i huligane ostavljamo po strani.
Moja prognoza...puno golova i dobra i zanimljiva utakmica:D:
Moja prognoza...puno golova i dobra i zanimljiva utakmica:D:
vili40-
2015-08-02
Vezite se polijecemo. Putnicima i voznom osoblju sretna put i ugodnu voznju. Teska, tvrda i ruzna tekma. Pokusaji provokacije od strane portugalaca. Meta Perisic, Vida Modric. Nadam se povoljnom ishodu. Iiiiddddeeeemmmmoooooooo Vozi Mishhkkooooooooo.
2014-04-14
ako izgubite čekat ćemo vas sa kantama
2014-04-19
Nije Ronaldo najveca prijetnja. Da budemo posteni, Portugalci su ciganski mentalitet. Najmanje dva ili tri ce svjesno-po zadatku ici na provokaciju. Perisic mi je tu najizlozeniji. Naime decko je srcan i nabrijan. Corluka je stalozen i iskusan npr. Tako da??? Bilo kako bilo strucni stozer zna ovobolje od mene i zato... Sretno
2014-04-14
Veliko razocarenje u slucaju poraza ali realno je daje kapa dolje. Odigrali su (do sada) posteno i najbolje kako su znali. Nema prigovora.
2014-04-14
ne znam za druge ali ja se neću jako razočarati ako ne prođemo pod uvjetom da igrači daju sve od sebe i ginu po terenu.To je sport i netko mora ispasti.abraham wrote:Veliko razocarenje u slucaju poraza ali realno je daje kapa dolje. Odigrali su (do sada) posteno i najbolje kako su znali. Nema prigovora.
vili40-
2015-08-02
Da, da pojasnim. Perisicevo slavlje sa skidanjem dresa i automatskim zutim je znak na koga se treba ici djonom.Nepromisljeno i jako stetno za tim kao cjelinu. Da sam izbornik oderao bih mu drstaicnu kaznu za zuti i slabljenje pozicije cijele reprezentacije. RAzumijem emocije ali one salju signale. Moje skromno misljenje.
2014-04-14
Page 9 of 18 • 1 ... 6 ... 8, 9, 10 ... 13 ... 18
Similar topics
» Portugal i Hrvatska potpisale sporazum o obrambenoj suradnji
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim
» Portugal je zasluženo pobijedio
» Portugal-socijalistički raj
» Srbija:Portugal TV Prenos
» portugal jedno + biljezim
» Portugal je zasluženo pobijedio