Horvatinčić u svečanoj loži
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Horvatinčić u svečanoj loži
E mos mislit prcenja...otuznu pisu,kao sto i jeste sam po sebi cuclala haj klas sponzorusa..jos udana za drugog..veber wrote:horvatinčić je ugledni građanin hrvatske...
...i koji kurac imaju talijani jedrit dok on prči u potpalublju...
Guest- Guest
RayMabus wrote:Korumpirana je. Imala je besprijekornu karijeru sve do sada. Sad je izašla u Le Mondu.
ĆAO BAO KOLINDA.
Iebe se njoj uvijek joj ostaje Maminjo
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
koja to?bogomdani wrote:E mos mislit prcenja...otuznu pisu,kao sto i jeste sam po sebi cuclala haj klas sponzorusa..jos udana za drugog..veber wrote:horvatinčić je ugledni građanin hrvatske...
Guest- Guest
E ebi ga..davno je to bilo..uglavnom,smjerna i ponizna udana Milf-ica..uguglajNoor wrote:koja to?bogomdani wrote:E mos mislit prcenja...otuznu pisu,kao sto i jeste sam po sebi cuclala haj klas sponzorusa..jos udana za drugog..veber wrote:horvatinčić je ugledni građanin hrvatske...
Guest- Guest
Ova mislim...
http://www.tportal.hr/showtime/estrada/354274/Anica-Derda-Dilber-i-Tomo-Horvatincic-nerazdvojni-ljubavnici.html
http://www.tportal.hr/showtime/estrada/354274/Anica-Derda-Dilber-i-Tomo-Horvatincic-nerazdvojni-ljubavnici.html
Guest- Guest
ne ne ubio je on 1982, 1988 i 90-tih 5-6 što se zna službeno, niti dana zatvora već svečana loža i crveni sakoveber wrote:samo troje...jasambrend wrote:asilovski wrote:to je isti soj razbojnika, vjerojatno i isto leglomarcellus wrote:indexu to inače jako smeta ali mu nije smetalo dok je Čačić sjedio u vladi kao njen dopredsjednik
Mada Tomo, već spada u kategoriju masovnih...jel...to što ne smijemo reći...
Kermit-
2014-04-17
heheh gledaj ti naslova ono ubojica i lopov su modno osvješteni majkomila a ovaj meni mijenja naslovbogomdani wrote:Ova mislim...
Kermit-
2014-04-17
A ebi ga..starhi je plah decko..boji se tuzbe...asilovski wrote:heheh gledaj ti naslova ono ubojica i lopov su modno osvješteni majkomila a ovaj meni mijenja naslovbogomdani wrote:Ova mislim...
Guest- Guest
pa,ubojica jest..ako je ubio..sto,to se ne smije reci??asilovski wrote:ne ne ubio je on 1982, 1988 i 90-tih 5-6 što se zna službeno, niti dana zatvora već svečana loža i crveni sakoveber wrote:samo troje...jasambrend wrote:asilovski wrote:to je isti soj razbojnika, vjerojatno i isto leglomarcellus wrote:indexu to inače jako smeta ali mu nije smetalo dok je Čačić sjedio u vladi kao njen dopredsjednik
Mada Tomo, već spada u kategoriju masovnih...jel...to što ne smijemo reći...
Guest- Guest
Tomo je stoka krupnog zuba i može ubijat stoku sitnog zuba......haj...
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Ne, nego drukerabogomdani wrote:A ebi ga..starhi je plah decko..boji se tuzbe...asilovski wrote:heheh gledaj ti naslova ono ubojica i lopov su modno osvješteni majkomila a ovaj meni mijenja naslovbogomdani wrote:Ova mislim...
Guest- Guest
Država u kojoj su mafijaši, lopovi i ubojice stupovi društva. Pa ti vjeruj institucijama.
dawson wrote:Država u kojoj su mafijaši, lopovi i ubojice stupovi društva. Pa ti vjeruj institucijama.
pa institucije su napravljene i zakoni za radničku klasu i ostale.
mamići izlaze iz zatvora , horvantičić ubija 0 dana zatvora, čobanković mazne milijune, malo guli krumpire, čačić, aj on je barem bio pola godine u elitnom zatvoru za dvoje mrtvih, ugledni HDZovac zgazi dvije cure, 0 dana zatvora, šegon i linić isto tako...
sa druge strane baba u osijeku pređe pješački na crveno, na praznoj cesti, policajac reketar je baca na pod i zavrće ruku, lik-u naši doma u pitaru stabljiku trave, 2 godine zatvora, i tako...
ja institucije ove države ne priznajem niti ne poštujem.
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:dawson wrote:Država u kojoj su mafijaši, lopovi i ubojice stupovi društva. Pa ti vjeruj institucijama.
pa institucije su napravljene i zakoni za radničku klasu i ostale.
mamići izlaze iz zatvora , horvantičić ubija 0 dana zatvora, čobanković mazne milijune, malo guli krumpire, čačić, aj on je barem bio pola godine u elitnom zatvoru za dvoje mrtvih, ugledni HDZovac zgazi dvije cure, 0 dana zatvora, šegon i linić isto tako...
sa druge strane baba u osijeku pređe pješački na crveno, na praznoj cesti, policajac reketar je baca na pod i zavrće ruku, lik-u naši doma u pitaru stabljiku trave, 2 godine zatvora, i tako...
ja institucije ove države ne priznajem niti ne poštujem.
Problem ovoga svijeta i jesu mase, a ne elite. Policija je tu da čuva sistem(elitu) i ne da služi masama.
Kad policija trenira strogoću na babi, ona šalje poruku:
-Da vam slučajno ne padne na pamet ugrožavati elitu. Branit ćemo je svim sredstvima. OK?
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Sochi: Dodo pored Putka u svečanoj loži
» ''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
» Horvatinčić popušio cvjetni
» Uživo iz kloake: Horvatinčić oslobođen
» Navijači napadaju lijepu voditeljicu:kako ti ne smeta serijski ubojica u našoj loži?
» ''Kakva senzacionalna zemlja: ovo u svečanoj loži u HNK-u zajedno sjede Bandić, osumnjičenik, i glavni državni odvjetnik ''
» Horvatinčić popušio cvjetni
» Uživo iz kloake: Horvatinčić oslobođen
» Navijači napadaju lijepu voditeljicu:kako ti ne smeta serijski ubojica u našoj loži?
Page 3 of 3