Srpsko-švedski desničar ubija žirafe
Page 2 of 3
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Re: Srpsko-švedski desničar ubija žirafe
Joj kad moral progovori iz moralni nakaza...
Koji je tvoj problem osim nepismenosti?Riplex wrote:Joj kad moral progovori iz moralni nakaza...
Guest- Guest
noor znaš li da je u us zabranjeno ubijati konje?
znaš li tko je najveći izvoznik konja, a tko uvoznik?
licemjerje s us strane.
znaš li tko je najveći izvoznik konja, a tko uvoznik?
licemjerje s us strane.
2014-12-30
us izvozi konje, a francuska uvozi.
s obzirom da je u us zabranjeno klanje konja onda ih "obrade" na brodu...
2014-12-30
nista novog
Markicka to namjerava napraviti s pobacajima
Markicka to namjerava napraviti s pobacajima
Guest- Guest
I sto to znaci, ako rade takav užas da je ok i da ovakvi govnari plaćaju poglavici u perlicama i ubijaju lavove, gorile, nilske konje , žirafe i ostale životinje na rubu izumiranja ..veber wrote:us izvozi konje, a francuska uvozi.
kaya- Posts : 31419
2015-08-15
Mislim sto želiš reci s nabrajanjem životinja koje ubijaju , relativiziraš ovo ili šta?
2015-08-15
Ajde deda, deda je dečko ograničen, on misli da stare žirafe ubijaju i brinu o mladima s tim novcima pa njega neću komentirati
2015-08-15
neki put me iznenadiš svojim zatucanim stavom.kaja_333 wrote:I sto to znaci, ako rade takav užas da je ok i da ovakvi govnari plaćaju poglavici u perlicama i ubijaju lavove, gorile, nilske konje , žirafe i ostale životinje na rubu izumiranja ..veber wrote:us izvozi konje, a francuska uvozi.
u africi uzgajaju živine da bi neki tip iz eu ili us krknuo živinu koja je ionako spremna za crknut.
podvale im slona za 100 000€ kojeg bi ionako morali maknut.
gora je stvar što se po africi organizira lov na čovjeka i onda psihopati idu pucat na čovjeka.
2014-12-30
i nemoj biti licemjerna. u us je zabrana ubijanja konja, a najveći su izvoznik istih u francusku.
francuzi ih lijepo gledaju u salamama.
francuzi ih lijepo gledaju u salamama.
2014-12-30
Znaci ti relativiziraš i opravdavaš ovo nabrajanjem načina na koje ljudi ubijaju životinje. Te životinje nisu stare kao prvo, od kud ti te gluposti, oni se pravdaju time da ionako nemaju hrane , u biti uzimaju lovu i guraju ih na rub istrebljenja. To samo debil moze opravdati.
2015-08-15
U čemu je razlika?veber wrote:neki put me iznenadiš svojim zatucanim stavom.kaja_333 wrote:I sto to znaci, ako rade takav užas da je ok i da ovakvi govnari plaćaju poglavici u perlicama i ubijaju lavove, gorile, nilske konje , žirafe i ostale životinje na rubu izumiranja ..veber wrote:us izvozi konje, a francuska uvozi.
u africi uzgajaju živine da bi neki tip iz eu ili us krknuo živinu koja je ionako spremna za crknut.
podvale im slona za 100 000€ kojeg bi ionako morali maknut.
gora je stvar što se po africi organizira lov na čovjeka i onda psihopati idu pucat na čovjeka.
2015-08-15
Zamisli lov na čovjeka organiziraju, plakacu jebote. A love isti pretpostavljam.
2015-08-15
Jednom kada se bude skupilo nekoliko hiljada ljudi sa istim ovakvim puskama i snajperima, krenulo da odstreli ovakve bolesnike i dobrovoljno se prijave u policiju, mislim da ce Svet postati bolje mesto za zivot.
Bolesnike ne treba zaliti, sutra ce komsiju pojesti, posto pokazuje da jede sve redom.
Bolesnike ne treba zaliti, sutra ce komsiju pojesti, posto pokazuje da jede sve redom.
Serbinho-3- Posts : 27664
2014-08-25
Kad se skupe ja se prva prijavljujem sa zadovoljstvom.Serbinho-3 wrote:Jednom kada se bude skupilo nekoliko hiljada ljudi sa istim ovakvim puskama i snajperima, krenulo da odstreli ovakve bolesnike i dobrovoljno se prijave u policiju, mislim da ce Svet postati bolje mesto za zivot.
2015-08-15
iskreno, boli me kiki za živine.kaja_333 wrote:Znaci ti relativiziraš i opravdavaš ovo nabrajanjem načina na koje ljudi ubijaju životinje. Te životinje nisu stare kao prvo, od kud ti te gluposti, oni se pravdaju time da ionako nemaju hrane , u biti uzimaju lovu i guraju ih na rub istrebljenja. To samo debil moze opravdati.
stari udomio, kada završim kuću i ja ću neku takvu.
2014-12-30
man hunting...kaja_333 wrote:Zamisli lov na čovjeka organiziraju, plakacu jebote. A love isti pretpostavljam.
2014-12-30
Pa da mi puste ove iz price ili lovce na tuljane ili opcenito takve sa gustom bi ih lovila.veber wrote:man hunting...kaja_333 wrote:Zamisli lov na čovjeka organiziraju, plakacu jebote. A love isti pretpostavljam.
2015-08-15
kajo, iza ekrana je lako. da ti dam gun i da moraš pucat u čovjeka, ne bi.kaja_333 wrote:Pa da mi puste ove iz price ili lovce na tuljane ili opcenito takve sa gustom bi ih lovila.veber wrote:man hunting...kaja_333 wrote:Zamisli lov na čovjeka organiziraju, plakacu jebote. A love isti pretpostavljam.
vjeruj mi.
2014-12-30
Page 2 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Je li Zoki zaista desnicar?Ne.Vise pragmatik.Da je desnicar ne bi pristao da ga savjetuje Stipe Mesic.
» Zoki se desnici prodaje kao desnicar laznjak..nisi desnicar ako se druzis sa Mesicem,Habulinom,Dodikom..ides u Brezovicu..
» UDBA ubija
» Socijalizam u Venezueli ubija
» Vaš proizvod ubija ljude!
» Zoki se desnici prodaje kao desnicar laznjak..nisi desnicar ako se druzis sa Mesicem,Habulinom,Dodikom..ides u Brezovicu..
» UDBA ubija
» Socijalizam u Venezueli ubija
» Vaš proizvod ubija ljude!
Page 2 of 3