Je li Zoki zaista desnicar?Ne.Vise pragmatik.Da je desnicar ne bi pristao da ga savjetuje Stipe Mesic.
Page 1 of 1
Je li Zoki zaista desnicar?Ne.Vise pragmatik.Da je desnicar ne bi pristao da ga savjetuje Stipe Mesic.
https://www.dnevno.hr/vijesti/hrvatska/sto-se-krije-iza-milanoviceve-desnicarske-retorike-ovo-je-njegova-najslabija-tocka-2071337/
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Re: Je li Zoki zaista desnicar?Ne.Vise pragmatik.Da je desnicar ne bi pristao da ga savjetuje Stipe Mesic.
...to je ono sto sam i ja pisao...ako je desnicar cemu druzenje sa neprijateljem desnice stipom mesicom..ja ne znam ni jednog desnicara cak i umjerenijeg desnicara koji zeli mesica blizu sebe
2015-09-08
Re: Je li Zoki zaista desnicar?Ne.Vise pragmatik.Da je desnicar ne bi pristao da ga savjetuje Stipe Mesic.
..ali da je pragmatik..je..ali zna gdje lovicu uzeti...zapad trazi puno da dobijes lovu..dok albanci,rusi,turci ne..samo da zastupas neke njihove politicke i poslovne interese bez previse pitanja i trazenja sto kako zasto
2015-09-08
Podjela na ljevičare i desničare je zastarjela kategorija...
Kao i podjela na fašiste i antifašiste, liberale i konzervativce, kapitaliste i socijaliste itd. ...
Jedina podjela koja danas ima smisla je na globaliste i antiglobaliste...
Kao i podjela na fašiste i antifašiste, liberale i konzervativce, kapitaliste i socijaliste itd. ...
Jedina podjela koja danas ima smisla je na globaliste i antiglobaliste...
Similar topics
» Zoki se desnici prodaje kao desnicar laznjak..nisi desnicar ako se druzis sa Mesicem,Habulinom,Dodikom..ides u Brezovicu..
» Stipe Mesić
» alzo šprah stipe mesić
» Stipe Mesić: Kako (ni)sam rušio Jugoslaviju
» Stipe Mesić stao iza Trumpa i pozdravio njegovu pobjedu
» Stipe Mesić
» alzo šprah stipe mesić
» Stipe Mesić: Kako (ni)sam rušio Jugoslaviju
» Stipe Mesić stao iza Trumpa i pozdravio njegovu pobjedu
Page 1 of 1