Ha,Ha...branitelji odlučili Ne Plenkoviću Da Krstičeviću ili Brkiću
Page 5 of 8
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ha,Ha...branitelji odlučili Ne Plenkoviću Da Krstičeviću ili Brkiću
epikur37 wrote:Podrška Plenkoviću.
Kome se ne sviđa eno mu tepeš i HSP.
Ne da se HDZ civilizirati i šlus!
Guest- Guest
Hrvatin wrote:debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pa odabrali su di ti zivis?..rekli su samo krsticevic dolazi u obzir a ako nece on moze i brkic...nikakav plenki i 'plenkiji' i 'jace'..'sanaderi' ne dolaze u obzirdebotoijusto wrote:volio bi da branitelji izaberu buduceg sefa zlocinacke org. sad u oporbi
ANALiza bi isla dalje
nisam ja te srece da branitelji odaberu misli 19st. , vecina gradjana zeli svoj mali zivot sto jednostavnije zivjeti
dakle dolazi plenkovic a svi ovi isti uguzi karamarkovi promijene lubrikant
s krsticevic/brkic shema HDZ padne na 20-ak% , sto , budimo realni , dobije da predsjednik jebe malo dijete u prime time na 1 2 3 i cetvrtom programu live
to vise govori o ludilu glasaca HDZ
pa gledaj to i ovako. hdz ispušio i mijenja čelništvo. sdp ispušio koliko ono puta za redom? 4? 5? i opet birali pušioničara mad zoxa. tko je tu onda luđi i blesaviji? ja sam čuo za izreku ''ne mijenjaj konja koji dobiva utrke'', ali za ''ne mijenjaj konja koji gubi utrke'' nisam nikada.
ne gledam tako
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Od danas lobiram za Plenkija.
Guest- Guest
Izbori u banana državi od 4 miliona ljudi je njima na razini osnovno školskog zadatka iz matematike.Fénix wrote:
Ako treba, jednom godišnje neka se održavaju izbori pa neka si oni jebu svoju mater.
debotoijusto wrote:Hrvatin wrote:debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pa odabrali su di ti zivis?..rekli su samo krsticevic dolazi u obzir a ako nece on moze i brkic...nikakav plenki i 'plenkiji' i 'jace'..'sanaderi' ne dolaze u obzirdebotoijusto wrote:volio bi da branitelji izaberu buduceg sefa zlocinacke org. sad u oporbi
ANALiza bi isla dalje
nisam ja te srece da branitelji odaberu misli 19st. , vecina gradjana zeli svoj mali zivot sto jednostavnije zivjeti
s krsticevic/brkic shema HDZ padne na 20-ak% , sto , budimo realni , dobije da predsjednik jebe malo dijete u prime time na 1 2 3 i cetvrtom programu live
pa gledaj to i ovako. hdz ispušio i mijenja čelništvo. sdp ispušio koliko ono puta za redom? 4? 5? i opet birali pušioničara mad zoxa. tko je tu onda luđi i blesaviji? ja sam čuo za izreku ''ne mijenjaj konja koji dobiva utrke'', ali za ''ne mijenjaj konja koji gubi utrke'' nisam nikada.
ne gledam tako
a dobro ... nemoj poslije plakat.
Hrvatin-
2016-06-21
debotoijusto wrote:Hrvatin wrote:debotoijusto wrote:vuksadinare wrote:pa odabrali su di ti zivis?..rekli su samo krsticevic dolazi u obzir a ako nece on moze i brkic...nikakav plenki i 'plenkiji' i 'jace'..'sanaderi' ne dolaze u obzirdebotoijusto wrote:volio bi da branitelji izaberu buduceg sefa zlocinacke org. sad u oporbi
ANALiza bi isla dalje
ne gledam tako
To je zato kaj se ne broje bitke, nego se gleda tko će dobit rat. Karamarka bi Zoki razvalio na sučeljavanju, a evo i indirektno je razvaljen, sam se spotaknul o digitalizaciju.
Guest- Guest
HDZ se totalno pogubio.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
mutava baštarda wrote:Izbori u banana državi od 4 miliona ljudi je njima na razini osnovno školskog zadatka iz matematike.Fénix wrote:
Ako treba, jednom godišnje neka se održavaju izbori pa neka si oni jebu svoju mater.
To rade butler i sobarica iz Nikaragve.
Guest- Guest
vuksadinare wrote:nisam nego realistdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:plenki ne dolazi..vaso mu ej danas dao odjeb..a vaso je za sada v.d predsjednik hdz-a....jos mjesec dana..sto si ti lud da ce vaso jednom salonskom politicaru i uhljebu dozvoliti da bude predsjednik hdz-a?..a on da rovari po hrvatskoj...i radi za njega dok on uziva u zg i briselskim salonima..taj film se kod vase nece gledatdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:
pa odabrali su di ti zivis?..rekli su samo krsticevic dolazi u obzir a ako nece on moze i brkic...nikakav plenki i 'plenkiji' i 'jace'..'sanaderi' ne dolaze u obzir
naivni si romanticar
ok
budemo vidjeli za par dana...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
vili40 wrote:ja mislim da je krajnje vrijeme da HDZ skrene još na desno i to toliko da više ne mogu izravnati volan
To im se i dogodilo vec samo ne znaju
U grabi su
Da... Zato i imaju elektore, elektroničko glasovanje gdje uredno jebu ljude, organiziraju atentate na Trumpa. U stvarnosti kompleksaši i taoci ljudske povijesti, europskih i azijskih dostignuća. Nije lako živjeti s takvom slobodom, shvaćam ja njih...mutava baštarda wrote:Izbori u banana državi od 4 miliona ljudi je njima na razini osnovno školskog zadatka iz matematike.Fénix wrote:
Guest- Guest
mjesec dana..zar ti en citas vijesti..vaso je rekao tek za mjesec dana hdz dobiva predsjednika..dotle vaso ide u obilazak terena da vidi kako dise..i po tom ce donjeti odlukudebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:nisam nego realistdebotoijusto wrote:vuksadinare wrote:plenki ne dolazi..vaso mu ej danas dao odjeb..a vaso je za sada v.d predsjednik hdz-a....jos mjesec dana..sto si ti lud da ce vaso jednom salonskom politicaru i uhljebu dozvoliti da bude predsjednik hdz-a?..a on da rovari po hrvatskoj...i radi za njega dok on uziva u zg i briselskim salonima..taj film se kod vase nece gledatdebotoijusto wrote:
naivni si romanticar
ok
budemo vidjeli za par dana...
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Sora wrote:vili40 wrote:ja mislim da je krajnje vrijeme da HDZ skrene još na desno i to toliko da više ne mogu izravnati volan
To im se i dogodilo vec samo ne znaju
U grabi su
2014-04-11
..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
2015-09-08
Bilo je naklonjeno Crnoji, pa tko ga danas pamti. Lako se tijela prilagode situaciji.
Guest- Guest
...ma pusti to...vaso je igrac..uostalom to tvrdi i tvoj jodica...a njemu valjda neces proturjeciti...Eva wrote:Bilo je naklonjeno Crnoji, pa tko ga danas pamti. Lako se tijela prilagode situaciji.
2015-09-08
Ili još egzaktniji primjeri;Jaci i dr Ivi Sanaderu.Eva wrote:Bilo je naklonjeno Crnoji, pa tko ga danas pamti. Lako se tijela prilagode situaciji.
HDZ je nešto poput boljševičke partije SSSR-a,gdje samo pročitaš u jutarnjim novinama kako je do jučer najpopularniji političar postao izdajnik i štetočina.
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
HDZ je totalno pogubljen. Ne znaju bil piškili bil kakili.
2014-04-11
pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
nije mi jasno uopće zašto što radi Plenković u HDZu, zašto nije u SDPu ili HNSu
HDZ treba Hasu ili Vasu, doslovno ta dvojica..
Guest- Guest
evo ga... ..aj sad evicka budi kontrapreko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
2015-09-08
moze i krsticevicpreko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
2015-09-08
Page 5 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ROJS grdo o Brkiću
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Krstičeviću puk'o film:Ili uložimo u kopnju borbenih zrakoplova ili nek ide sve u....
» Predsjednica odbrusila Krstičeviću: ‘Politika se vodi razumom, a ne emocijama’
» Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Krstičeviću puk'o film:Ili uložimo u kopnju borbenih zrakoplova ili nek ide sve u....
» Predsjednica odbrusila Krstičeviću: ‘Politika se vodi razumom, a ne emocijama’
» Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Page 5 of 8