Ha,Ha...branitelji odlučili Ne Plenkoviću Da Krstičeviću ili Brkiću
Page 6 of 8
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Re: Ha,Ha...branitelji odlučili Ne Plenkoviću Da Krstičeviću ili Brkiću
moze i krsticevicpreko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
nije mi jasno uopće zašto što radi Plenković u HDZu, zašto nije u SDPu ili HNSu
HDZ treba Hasu ili Vasu, doslovno ta dvojica..
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Ivan Aralica bi bio najbolje rješenje.vuksadinare wrote:moze i krsticevicpreko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
jastreb- Posts : 34059
2014-04-22
jastreb wrote:Ili još egzaktniji primjeri;Jaci i dr Ivi Sanaderu.Eva wrote:Bilo je naklonjeno Crnoji, pa tko ga danas pamti. Lako se tijela prilagode situaciji.
HDZ je nešto poput boljševičke partije SSSR-a,gdje samo pročitaš u jutarnjim novinama kako je do jučer najpopularniji političar postao izdajnik i štetočina.
Šteta da Goli ne radi, jer bi ga HDZ-ov odbačeni kadar pošumljavao.
Last edited by Eva on Tue 21 Jun - 14:06; edited 1 time in total
Guest- Guest
preko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
jedan je hase, vaso je malo krkan
jastreb wrote:Ivan Aralica bi bio najbolje rješenje.vuksadinare wrote:moze i krsticevicpreko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
Tuđman, ali Vranjo.
Guest- Guest
MIslim da će Plenky biti predcjednik.
Božo je poruci prije pola ure da se HDZ i SDP moraju transformirat iz korjena ......ako želi uopce mogucnost da se u ovih 20 dana dogovore za išta pa da ne izlaze na izbore.
Božo je poruci prije pola ure da se HDZ i SDP moraju transformirat iz korjena ......ako želi uopce mogucnost da se u ovih 20 dana dogovore za išta pa da ne izlaze na izbore.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
marcellus wrote:preko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
jedan je hase, vaso je malo krkan
A Haso je puno Mujo, pa zato je tri put gori od krkana. Sam čekam kad bum pročitala da je zgrada HDZ-a odletela u zrak. Raznel se Hasek.
Last edited by Eva on Tue 21 Jun - 14:08; edited 1 time in total
Guest- Guest
Treba istražiti češke predsjednike i koja je njihova životna tajna. Nama takvi likovi poput Zemana i Klausa trebaju koji provociraju i bodu na sve strane, a ne da kleče i traže od ovih što si spomenuo da budu ubodeni kao što je to bio Sanader.preko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
Guest- Guest
Da koji medij stupi u kontakt sa njegovim duhom saznao bi da je gore na nebu postao član SDP-a.Eva wrote:jastreb wrote:Ivan Aralica bi bio najbolje rješenje.vuksadinare wrote:moze i krsticevicpreko_vode_do_slobode wrote:pa normalno da nije naklonjeno, gospodin u rukavicama koji u životu nije digao ništa teže od olovke i papira usput onako gay-liberalno moderan, mrzi orbana, katoličku poljsku, a 100% poslušnost prema briselu i washingtonu...vuksadinare wrote:..a ocito je kako citam po portalima biracko tijelo hdz-a nije bas naklonjeno plenkiju tako da od njega nis
Tuđman, ali Vranjo.
2014-04-22
Da li je Hrvatska partner u NATO savezu, i članica Europske Unije, ili je nesvrstana ko za vrijeme Tita?preko_vode_do_slobode wrote:100% poslušnost prema briselu i washingtonu...
Guest- Guest
Brkić nigdje ne žuri. On voli terenski rad, a ne kancelariju. Mislim kako se neće kandidirati, barem u ovom ciklusu.marcellus wrote:jedan je hase, vaso je malo krkan
Guest- Guest
To je ne obavezuje na slijepu i bezpogovornu poslušnost.deda hipster wrote:Da li je Hrvatska partner u NATO savezu, i članica Europske Unije, ili je nesvrstana ko za vrijeme Tita?preko_vode_do_slobode wrote:100% poslušnost prema briselu i washingtonu...
2014-04-22
Nego na što ju obvezuje, na suradnju s Rusijom?jastreb wrote:To je ne obavezuje na slijepu i bezpogovornu poslušnost.deda hipster wrote:Da li je Hrvatska partner u NATO savezu, i članica Europske Unije, ili je nesvrstana ko za vrijeme Tita?preko_vode_do_slobode wrote:100% poslušnost prema briselu i washingtonu...
Last edited by deda hipster on Tue 21 Jun - 14:12; edited 1 time in total
Guest- Guest
Eva wrote:Bilo je naklonjeno Crnoji, pa tko ga danas pamti. Lako se tijela prilagode situaciji.
da biracko tijelo...smijesno
skoro kao sud casti HDZ
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Vrijeme ide. Ostalo je još 20 i nešto sitno dana do krajnjeg roka da se išta dogovore a Božina poruka je : Ili PLenković ili ništa ......pa vi sad birajte šta vam je draže ; izbori ili PLenković ( citaj nema potrebe za izborima ).
Možda sad misle da nece al šta dani budu više prolazili .....
Možda sad misle da nece al šta dani budu više prolazili .....
2014-04-11
najbolje da biskupi izaberu
Guest- Guest
..ja i jodica prcamo i ne vadimo... ..omiljene mete su nam djevojke...porijeklom sa bliskog istoka
2015-09-08
Jedno je biti partner a drugo je biti sluga. Ovo što mi gledamo je brutalni sluga ušminkan kao partner.jastreb wrote:To je ne obavezuje na slijepu i bezpogovornu poslušnost.
Europska demokracija na raskrižju - jačanje nacionalne države ili njezino uništenje?
Dugo nisam pročitao nešto poput ovog.
Guest- Guest
aededa hipster wrote:najbolje da biskupi izaberu
moram primjetit da su samozatajni zadnjih dana...
onda su najopasniji
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Nažalost, nije bilo dovoljno odgovornosti onih koji su činili izvršnu vlast u zadnjih šest mjeseci da se to dogodi na vrijeme. Nažalost, došlo je prekasno. Što se tiče bilo kakve suradnje s bilo kim, mislim da je nepotrebno govoriti zato što nas čekaju izbori. Prema mome mišljenju, jedan čovjek ne čini stranku. Ja bih rekao da i SDP-u i HDZ-u trebaju strukturne promjene i to ne samo jedne osobe nego svih onih koji su odlučivali zadnjih 20 godina – rekao je Petrov.
Na pitanje o novom predsjedniku HDZ-a, Petrov je rekao da oni ne trebaju ni na kakav način sudjelovati u odabiru te da će o tome odlučiti članovi HDZ-a.
– To su procesi unutar druge stranke na koje ja nemam pravo utjecati, treba postaviti pitanje što bi građanima Hrvatske bilo poželjno, je li nam potreban demokratski SDP i demokratski HDZ, to je pravo pitanje. Mislim da članovi drugih stranaka nemaju pravo utjecati na procese i izbor – dodao je.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/bozo-petrov-obratit-ce-se-javnosti-u-1515-sati-1093779
Uglavnom : ako izaberete PLenkovića koji nije stara škola možda se nešto i dogovorimo a ako ne ok idemo na izbore.
HDZu se ne ide na izbore a dani prolaze .....
Na pitanje o novom predsjedniku HDZ-a, Petrov je rekao da oni ne trebaju ni na kakav način sudjelovati u odabiru te da će o tome odlučiti članovi HDZ-a.
– To su procesi unutar druge stranke na koje ja nemam pravo utjecati, treba postaviti pitanje što bi građanima Hrvatske bilo poželjno, je li nam potreban demokratski SDP i demokratski HDZ, to je pravo pitanje. Mislim da članovi drugih stranaka nemaju pravo utjecati na procese i izbor – dodao je.
http://www.vecernji.hr/hrvatska/bozo-petrov-obratit-ce-se-javnosti-u-1515-sati-1093779
Uglavnom : ako izaberete PLenkovića koji nije stara škola možda se nešto i dogovorimo a ako ne ok idemo na izbore.
2014-04-11
o cem ti brijes..tako ionako se ide na izbore jer je sabor raspusten....most niej lud sad opet satavljat neku vladu na brzaka jer bi izgubio kredibilitet..njima je vazno samo da karamarko nije na celu hdz-a...RayMabus wrote:Nažalost, nije bilo dovoljno odgovornosti onih koji su činili izvršnu vlast u zadnjih šest mjeseci da se to dogodi na vrijeme. Nažalost, došlo je prekasno. Što se tiče bilo kakve suradnje s bilo kim, mislim da je nepotrebno govoriti zato što nas čekaju izbori. Prema mome mišljenju, jedan čovjek ne čini stranku. Ja bih rekao da i SDP-u i HDZ-u trebaju strukturne promjene i to ne samo jedne osobe nego svih onih koji su odlučivali zadnjih 20 godina – rekao je Petrov.
2015-09-08
Page 6 of 8 • 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8
Similar topics
» ROJS grdo o Brkiću
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Krstičeviću puk'o film:Ili uložimo u kopnju borbenih zrakoplova ili nek ide sve u....
» Predsjednica odbrusila Krstičeviću: ‘Politika se vodi razumom, a ne emocijama’
» Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
» Odgovaramo Vasi Brkiću : LJUDI SU U HRVATSKOJ POBJEGLI OD TEBE
» Krstičeviću puk'o film:Ili uložimo u kopnju borbenih zrakoplova ili nek ide sve u....
» Predsjednica odbrusila Krstičeviću: ‘Politika se vodi razumom, a ne emocijama’
» Dalic Krsticevicu i generalima:Vi ste mi pripremili igrace za Svjetsko prvenstvo
Page 6 of 8