Ivan Zvonimir Čičak:"Predsjednice,osramotili ste Hrvatsku i prekršili Ustav"
Page 3 of 3
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Re: Ivan Zvonimir Čičak:"Predsjednice,osramotili ste Hrvatsku i prekršili Ustav"
Pa ti licno ne moras... :)marcellus wrote:šta da se pomirimo s tim da smo gubernija, jebeni honduras?Stanojko wrote:Sve je to ok, samo je problem sto rvatsku posmatras kao politicki subjekat a ne objekat... Vasi interesi su irelevantni. (doduse, i nasi su ali smo barem toga svesni...)marcellus wrote:Znaš, čiča, ja sam racionalan čovjek, i politiku gledam racionalno, interes je politička kategorija, prijateljstvo nije.
Stanojko- Posts : 8340
2014-05-05
Re: Ivan Zvonimir Čičak:"Predsjednice,osramotili ste Hrvatsku i prekršili Ustav"
Stanojko wrote:Pa ti licno ne moras... :)marcellus wrote:šta da se pomirimo s tim da smo gubernija, jebeni honduras?Stanojko wrote:Sve je to ok, samo je problem sto rvatsku posmatras kao politicki subjekat a ne objekat... Vasi interesi su irelevantni. (doduse, i nasi su ali smo barem toga svesni...)marcellus wrote:Znaš, čiča, ja sam racionalan čovjek, i politiku gledam racionalno, interes je politička kategorija, prijateljstvo nije.
sad ste nam vi jedini spas, a to je najgore... i to samo ako uklonite šiptara s čela srbije, time američka instalacija političke ikebane ovdje postaje bespredmetna.
U tom slucaju...pisi propalo. Bolje se ti uzdaj u bacusku i ono malo mozga ako je preostalo u Nemackoj...marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa ti licno ne moras... :)marcellus wrote:šta da se pomirimo s tim da smo gubernija, jebeni honduras?Stanojko wrote:Sve je to ok, samo je problem sto rvatsku posmatras kao politicki subjekat a ne objekat... Vasi interesi su irelevantni. (doduse, i nasi su ali smo barem toga svesni...)marcellus wrote:Znaš, čiča, ja sam racionalan čovjek, i politiku gledam racionalno, interes je politička kategorija, prijateljstvo nije.
sad ste nam vi jedini spas, a to je najgore... i to samo ako uklonite šiptara s čela srbije, time američka instalacija političke ikebane ovdje postaje bespredmetna.
Stanojko wrote:U tom slucaju...pisi propalo. Bolje se ti uzdaj u bacusku i ono malo mozga ako je preostalo u Nemackoj...marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa ti licno ne moras... :)marcellus wrote:šta da se pomirimo s tim da smo gubernija, jebeni honduras?Stanojko wrote:
Sve je to ok, samo je problem sto rvatsku posmatras kao politicki subjekat a ne objekat... Vasi interesi su irelevantni. (doduse, i nasi su ali smo barem toga svesni...)
Njemačka, piši propalo, okupirana zemlja i trpanje arapa. Baćuška digo ruke od vas, izgleda.
Nemate nekog legiju, pacova, zemunce nešto?
pitaćemo ingrid - stručnjakinju za ustavno pravo jel tome tako. ne može svaka šuša odokativno procjenit što krši ustav.
frakcija- Posts : 5635
2016-03-09
Videcemo... O tome ti i pricam. Jedna Nemacka je okupirana, a ti pricas o rvatskim interesima...marcellus wrote:Stanojko wrote:U tom slucaju...pisi propalo. Bolje se ti uzdaj u bacusku i ono malo mozga ako je preostalo u Nemackoj...marcellus wrote:Stanojko wrote:Pa ti licno ne moras... :)marcellus wrote:
šta da se pomirimo s tim da smo gubernija, jebeni honduras?
Njemačka, piši propalo, okupirana zemlja i trpanje arapa. Baćuška digo ruke od vas, izgleda.
Stanojko wrote:Videcemo... O tome ti i pricam. Jedna Nemacka je okupirana, a ti pricas o rvatskim interesima...marcellus wrote:Stanojko wrote:U tom slucaju...pisi propalo. Bolje se ti uzdaj u bacusku i ono malo mozga ako je preostalo u Nemackoj...marcellus wrote:Stanojko wrote:
Pa ti licno ne moras... :)
nerviraš me s tom kavicom.
a Njemačka je okupirana od 45. ako me sjećanje dobro služi
a bogami i vi
Hahahaahaha.... Bolje?marcellus wrote:Stanojko wrote:Videcemo... O tome ti i pricam. Jedna Nemacka je okupirana, a ti pricas o rvatskim interesima...marcellus wrote:Stanojko wrote:U tom slucaju...pisi propalo. Bolje se ti uzdaj u bacusku i ono malo mozga ako je preostalo u Nemackoj...marcellus wrote:
nerviraš me s tom kavicom.
Bogami i mi...marcellus wrote:a bogami i vi
2016-03-09
Isti Tito!marcellus wrote:Znaš, čiča, ja sam racionalan čovjek, i politiku gledam racionalno, interes je politička kategorija, prijateljstvo nije.
jebote ćopavi diktator u dupe.provocator wrote:Isti Tito!marcellus wrote:Znaš, čiča, ja sam racionalan čovjek, i politiku gledam racionalno, interes je politička kategorija, prijateljstvo nije.
Kolinda je NATO igrać. Svaka daljna rasprava je onda suvišna. Srbija neka vrati šarengradsku adu i one enklavice i kako imaju i oni s ovu stranu Dunava onda niti jednoj strani ne odgovara gomilanje vojske i napetosti i sve ok i riješen granicni spor ......a bez ovog nema smisla gradit ikakve odnose jer je onda sama baza krnjava .....ma šta god Amerikanac želio.
RayMabus- Posts : 184105
2014-04-11
vuksadinare wrote:http://www.maxportal.hr/ivan-zvonimir-cicak-predsjednice-osramotili-ste-hrvatsku-i-prekrsili-ustav/
Nije on to zaboravio. Nimalo!
Ustav je zadnjih 16 godina toliko puta kršen da je to postao sport s krilaticom "Špice, kikiriki športska zajebancija!"
Guest- Guest
Page 3 of 3 • 1, 2, 3
Similar topics
» Ivan Zvonimir Čičak dao dovoljno dokaza za vezu Vatikana i pape nekada sa čak i sadašnjim ustaštvom
» Crna Gora podigla spomenik nacistima:Za ljubav nemaca prekršili ustav
» Čičak: Plenković je pizda od čovjeka
» Bavarska protiv Merkel: Zatvaramo granicu, pa makar prekršili njemačke zakone
» Umro Zvonimir Separovic
» Crna Gora podigla spomenik nacistima:Za ljubav nemaca prekršili ustav
» Čičak: Plenković je pizda od čovjeka
» Bavarska protiv Merkel: Zatvaramo granicu, pa makar prekršili njemačke zakone
» Umro Zvonimir Separovic
Page 3 of 3