Karamarka čeka prokletstvo bivšeg predsjednika HDZ-a, sada mu je i Milošević zabio nož u leđa
Page 1 of 1
Karamarka čeka prokletstvo bivšeg predsjednika HDZ-a, sada mu je i Milošević zabio nož u leđa
Najnoviji u nizu onih koji napuštaju brod koji tone je Domagoj Ivan Milošević koji je još prošlog tjedna grmio o preslagivanju i novoj saborskoj većini.
"Ne znam što će sutra učiniti Tomislav Karamarko, ali ono što mogu jasno reći nisam od onih koji javno pozivaju na ostavke, ali proteklih nekoliko dana me zvalo mnogo članova naše stranke iz cijele Hrvatske, članovi predsjedništva, središnjeg odbora i apsolutno je dominantan stav da očekujemo ostavku od gospodina Karamarka", rekao je Milošević u Dnevniku Nove TV.
Dodao je i da je Karamarku u nekoliko navrata savjetovao da podnese ostavku.
"HDZ se sutra mora početi spremati za izbore. Vjerujemo da će u prvoj polovici rujna biti izbori. HDZ će naučen lekcijom od prošle godine ovaj puta, ja sam siguran, pokazati najbolji tim, najbolji program i ići ćemo po pobjedu", rekao je Milošević.
Kaže da je Plenković jedan od odličnih kandidata za novog šefa HDZ-a jer će on ujedno biti i pretumandatar Zoranu Milanoviću.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarka-ceka-prokletstvo-bivseg-predsjednika-hdza-sada-mu-je-i-milosevic-zabio-noz-u-ledja/901104.aspx
"Ne znam što će sutra učiniti Tomislav Karamarko, ali ono što mogu jasno reći nisam od onih koji javno pozivaju na ostavke, ali proteklih nekoliko dana me zvalo mnogo članova naše stranke iz cijele Hrvatske, članovi predsjedništva, središnjeg odbora i apsolutno je dominantan stav da očekujemo ostavku od gospodina Karamarka", rekao je Milošević u Dnevniku Nove TV.
"HDZ se sutra mora početi spremati za izbore. Vjerujemo da će u prvoj polovici rujna biti izbori. HDZ će naučen lekcijom od prošle godine ovaj puta, ja sam siguran, pokazati najbolji tim, najbolji program i ići ćemo po pobjedu", rekao je Milošević.
Kaže da je Plenković jedan od odličnih kandidata za novog šefa HDZ-a jer će on ujedno biti i pretumandatar Zoranu Milanoviću.
http://www.index.hr/vijesti/clanak/karamarka-ceka-prokletstvo-bivseg-predsjednika-hdza-sada-mu-je-i-milosevic-zabio-noz-u-ledja/901104.aspx
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Karamarka čeka prokletstvo bivšeg predsjednika HDZ-a, sada mu je i Milošević zabio nož u leđa
nek se zove dinamo , rekao mi na samrti...
debotoijusto- Posts : 31574
2014-04-12
Re: Karamarka čeka prokletstvo bivšeg predsjednika HDZ-a, sada mu je i Milošević zabio nož u leđa
Dosta više s tim temama tko je sve okrenuo Karamarku leđa, jučer Šeks, danas "Sloba" sutra Kolinda i MOL, bojim se kletvi druga Marcellusa, od svih je najgora ona: "Dabog dah vami Ciaramarcio pređešah u SDP i stolova vami odtamo godinah szto"
Dobro ajde Kolinda nije od pocetka bila s njime bas onako otvoreno na ratnoj nozi. Kolindi je sveta vlastita karijera vise od svega ostaloga.
Guest- Guest
Šta je pičke????.....sjebala vas stoka sitnog zuba ...sad se svađate i režite jedni na druge kao bjesni psi a do juče ste se lizali.....
v_vlado- Posts : 3077
2015-07-28
Similar topics
» URED BIVŠEG PREDSJEDNIKA STJEPANA MESIĆA GASI SE 1. LIPNJA....ALELUJA! :)
» pitanje za upućene... kolika je otpremnina za bivšeg predsjednika uprave PODRAVKE
» Mesić odgovorio onima koji traže ukidanje ureda bivšeg predsjednika
» Putin čeka i četvrtog američkog predsjednika
» Ameri jebu Karamarka i HDZe nemilice: sada afera sa Rusima
» pitanje za upućene... kolika je otpremnina za bivšeg predsjednika uprave PODRAVKE
» Mesić odgovorio onima koji traže ukidanje ureda bivšeg predsjednika
» Putin čeka i četvrtog američkog predsjednika
» Ameri jebu Karamarka i HDZe nemilice: sada afera sa Rusima
Page 1 of 1