Ameri jebu Karamarka i HDZe nemilice: sada afera sa Rusima
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
Ameri jebu Karamarka i HDZe nemilice: sada afera sa Rusima
http://linkis.com/www.tportal.hr/vijes/VtC8v
Kermit-
2014-04-17
Re: Ameri jebu Karamarka i HDZe nemilice: sada afera sa Rusima
http://www.index.hr/vijesti/clanak/oriana-ivkovic-novokmet-dobila-otkaz-dan-nakon-objave-teksta-o-karamarku-i-ani-saric/892466.aspx
Kermit-
2014-04-17
Oderat će ga ko zeca, a Đoda je imao dobre informacije svaka čast...
Kermit-
2014-04-17
Znači Epi mora na izborima glasati za HDZ, a ne za lidera Milanovića.
Btw, ode Kolinda u Iran. Izgleda da je HDZ raskrstio sa Amerima.
gargamel0101- Posts : 3558
2015-07-23
pa i ameri otišli u Iran, malo si gagi prespavao kojih godinu danagargamel0101 wrote:Znači Epi mora na izborima glasati za HDZ, a ne za lidera Milanovića.
Kermit-
2014-04-17
ne znam sto ih spaja,ali bih one dvije Ridjojke naguzlacio samo tako...
Guest- Guest
asilovski wrote:http://www.index.hr/vijesti/clanak/oriana-ivkovic-novokmet-dobila-otkaz-dan-nakon-objave-teksta-o-karamarku-i-ani-saric/892466.aspx
a jebote ja o tome pisao pred pola godine pa nisam dobio otkaz
MA slabo to. Trump hoće da kara Iran. Preplanuli nije po volji jastrebovima, a pored toga preplanuli želi bolje odnose sa Rusima, samo mu jastrebovi to ne daju. Trumpa se boje jer ne znaju kako diše, ali po svemu sudeći diše kao i oni, jer mu je savjetnik soroševac.asilovski wrote:pa i ameri otišli u Iran, malo si gagi prespavao kojih godinu danagargamel0101 wrote:Znači Epi mora na izborima glasati za HDZ, a ne za lidera Milanovića.
Ovo što se događa u RH je djelo jastrebova koji ne žele bolje odnose sa Rusima. Obama tu ne spada.
2015-07-23
Trump sere u vezi Irana, a li on stvarno ne želi dobre odnose sa Saudo vehabijama, a Iran će biti najveća investiciona Meka u zadnjih 30 i više godina tako da sumnjam da će ameri sami sebe isključiti.gargamel0101 wrote:MA slabo to. Trump hoće da kara Iran. Preplanuli nije po volji jastrebovima, a pored toga preplanuli želi bolje odnose sa Rusima, samo mu jastrebovi to ne daju. Trumpa se boje jer ne znaju kako diše, ali po svemu sudeći diše kao i oni, jer mu je savjetnik soroševac.asilovski wrote:pa i ameri otišli u Iran, malo si gagi prespavao kojih godinu danagargamel0101 wrote:Znači Epi mora na izborima glasati za HDZ, a ne za lidera Milanovića.
Ovo što se događa u RH je djelo jastrebova koji ne žele bolje odnose sa Rusima. Obama tu ne spada.
Što se tiče ovoga svega ovo je u vezi Lozančića tu nema sumnje, e sada tko što te koliko je druga stvar
Kermit-
2014-04-17
bome, usput ovo nije niti afera, RH-a bi uložila u mađarsku N elektranu i dobila udjela u struji u svakom slučaju bolje nego Plomin ili hidroelektranebogomdani wrote:ne znam sto ih spaja,ali bih one dvije Ridjojke naguzlacio samo tako...
Kermit-
2014-04-17
O ČEMU SAM GOVORIO PRIJE TJEDAN DANA AHAHAHAHHAHAHHAHAHA
Guest- Guest
jednostavno ovo su likovi za trecerazredne sitne mafijaske dilove,definitivno ne za velike medjudrzavne ugovore i poslove..asilovski wrote:bome, usput ovo nije niti afera, RH-a bi uložila u mađarsku N elektranu i dobila udjela u struji u svakom slučaju bolje nego Plomin ili hidroelektranebogomdani wrote:ne znam sto ih spaja,ali bih one dvije Ridjojke naguzlacio samo tako...
Guest- Guest
o puno toga,Yoda,o puno toga...preko_vode_do_slobode wrote:O ČEMU SAM GOVORIO PRIJE TJEDAN DANA AHAHAHAHHAHAHHAHAHA
Guest- Guest
Na kraju će saveznici lustrirati Karamarka i ekipu.
Guest- Guest
bogomdani wrote:o puno toga,Yoda,o puno toga...preko_vode_do_slobode wrote:O ČEMU SAM GOVORIO PRIJE TJEDAN DANA AHAHAHAHHAHAHHAHAHA
prije tjedan dana, sam pisao na temi , gdje je bila diverzija Radničke Fronte u USA ambasadi protiv Kolinde, da je to organizirala USA da izbije HDZ koji je preko Orbana i Mađarske vezan sa Rusijom..
doduše i drugi forumaši su slično zaključili, ali izašlo sve na vidjelo vrlo brzo..
USA dominira, ovom Karamarku nebih dao da mi čistit nož u Counter Striku nakon klanja, kamo li da vodi državu
Guest- Guest
pa..veleumno receno..preko_vode_do_slobode wrote:bogomdani wrote:o puno toga,Yoda,o puno toga...preko_vode_do_slobode wrote:O ČEMU SAM GOVORIO PRIJE TJEDAN DANA AHAHAHAHHAHAHHAHAHA
prije tjedan dana, sam pisao na temi , gdje je bila diverzija Radničke Fronte u USA ambasadi protiv Kolinde, da je to organizirala USA da izbije HDZ koji je preko Orbana i Mađarske vezan sa Rusijom..
doduše i drugi forumaši su slično zaključili, ali izašlo sve na vidjelo vrlo brzo..
USA dominira, ovom Karamarku nebih dao da mi čistit nož u Counter Striku nakon klanja, kamo li da vodi državu
Guest- Guest
hahahah pa da i to uz pomoć Joze Manolića, jbg-a idu u kolo a ne znaju da igrajudeda getting old wrote:Na kraju će saveznici lustrirati Karamarka i ekipu.
Kermit-
2014-04-17
Epikur na aparatima.asilovski wrote:hahahah pa da i to uz pomoć Joze Manolića, jbg-a idu u kolo a ne znaju da igrajudeda getting old wrote:Na kraju će saveznici lustrirati Karamarka i ekipu.
2015-07-23
zapravo ne već domoljubna koalicija skinut će vas sa vlasti i dovesti Zokia po drugi put hehehehgargamel0101 wrote:Epikur na aparatima.asilovski wrote:hahahah pa da i to uz pomoć Joze Manolića, jbg-a idu u kolo a ne znaju da igrajudeda getting old wrote:Na kraju će saveznici lustrirati Karamarka i ekipu.
Kermit-
2014-04-17
jbg-a ne možeš smijentiti Lozančića a družit se sa Mamićem isto i ovo pa jebo 60 kilji eura
Kermit-
2014-04-17
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Crnje jebu Švabe nemilice
» Ameri si sankcijama Rusima "pucali u nogu"
» Užas: Ameri će ukinuti Rusima sankcije na naftu!
» ameri generalno protiv ladnog rata s rusima
» Karamarka čeka prokletstvo bivšeg predsjednika HDZ-a, sada mu je i Milošević zabio nož u leđa
» Ameri si sankcijama Rusima "pucali u nogu"
» Užas: Ameri će ukinuti Rusima sankcije na naftu!
» ameri generalno protiv ladnog rata s rusima
» Karamarka čeka prokletstvo bivšeg predsjednika HDZ-a, sada mu je i Milošević zabio nož u leđa
Page 1 of 2