HDZ najavio sjednicu Predsjedništva danas u 18 sati
Page 2 of 2
Page 2 of 2 • 1, 2
Re: HDZ najavio sjednicu Predsjedništva danas u 18 sati
Ma to ti se čini zbog mog temperametna.
Ja sam na liniji.
Ja sam na liniji.
Guest- Guest
....i ja se sa partizankama druzim...Eva wrote:Ma to ti se čini zbog mog temperametna.
Ja sam na liniji.
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Eva wrote:Ma to ti se čini zbog mog temperametna.
Ja sam na liniji.
Yehudi- Posts : 14715
2014-04-20
[quote="vuksadinare"]
Mudro, onda imaš i neke šanse za poživjet.
Eva wrote:Ma to ti se čini zbog mog temperametna.
Ja sam na liniji.
....i ja se sa partizankama druzim...
Mudro, onda imaš i neke šanse za poživjet.
Guest- Guest
...eh kao da vas se bojim...postajete u biti moje zarobljenice
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
Page 2 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ludnica.Dodik najavio dolazak sa njim svečenika i okađivanje predsjdništva istjerivanjem iz predsjedništva nečastivog
» Bećirović populistički prozvao Milanovića da Detuđmanizira Hrvatsku i najavio da će Bošnjaci opet izabrati dva člana Predsjedništva
» Bezveznjaci iz Inicijative 'Dobrodosli' najavljuju danas u 18 sati prosvjed na Markovu trgu
» Ne prestaje blam...Reiner tek danas u 9 sati primio vijest i konstatirao sa tugom da 'Dalmacija gori'
» Dodik je istakao da je danas šef kabineta hrvatskog člana Predsjedništva Bošnjak, a od 15 ljudi koji rade u kabinetu oko 12 Bošnjaka i jedan Srbin
» Bećirović populistički prozvao Milanovića da Detuđmanizira Hrvatsku i najavio da će Bošnjaci opet izabrati dva člana Predsjedništva
» Bezveznjaci iz Inicijative 'Dobrodosli' najavljuju danas u 18 sati prosvjed na Markovu trgu
» Ne prestaje blam...Reiner tek danas u 9 sati primio vijest i konstatirao sa tugom da 'Dalmacija gori'
» Dodik je istakao da je danas šef kabineta hrvatskog člana Predsjedništva Bošnjak, a od 15 ljudi koji rade u kabinetu oko 12 Bošnjaka i jedan Srbin
Page 2 of 2