HDZ najavio sjednicu Predsjedništva danas u 18 sati
Page 1 of 2
Page 1 of 2 • 1, 2
HDZ najavio sjednicu Predsjedništva danas u 18 sati
Navodno je Karamarko nekolicini najbližih prijatelja najavio da će se povući, ukoliko vrh stranke procijeni da će to pomoći da se na prijevremenim parlamentarnim izborima ostvari bolji rezultat.
Iz razgovora s više HDZ-ovih dužnosnika saznali smo kako u stranci prevladava uvjerenje da je Milijan Brkić najzaslužniji što je Karamarko shvatio da mu je bolje podnijeti ostavku nego li čekati da ga se smijeni i dodatno ponižava.
link
A jadan!
Kad se samo sjetim kako je bio napuhan kao puran... Svatko u svojoj sobi, dvorištu i kući može misliti što hoće, ali na javnoj sceni sigurno ne. Morat će poštivati vrijednosti na kojima se temelji hrvatska država... govorio je on.
I onda je oko sebe okupio radikalno desne pajace i pustio ih s lanca vjerujući kako će oni biti ti koji će zabetonirati njegov status novog, jedinog i neprikosnovenoga vođe a kad ono curac od ovce.
Sad ga njegovi "cipelare" isto kako je on "cipelario" Kosoricu koja sad zasigurno svršava od sreće.
Iz razgovora s više HDZ-ovih dužnosnika saznali smo kako u stranci prevladava uvjerenje da je Milijan Brkić najzaslužniji što je Karamarko shvatio da mu je bolje podnijeti ostavku nego li čekati da ga se smijeni i dodatno ponižava.
link
A jadan!
Kad se samo sjetim kako je bio napuhan kao puran... Svatko u svojoj sobi, dvorištu i kući može misliti što hoće, ali na javnoj sceni sigurno ne. Morat će poštivati vrijednosti na kojima se temelji hrvatska država... govorio je on.
I onda je oko sebe okupio radikalno desne pajace i pustio ih s lanca vjerujući kako će oni biti ti koji će zabetonirati njegov status novog, jedinog i neprikosnovenoga vođe a kad ono curac od ovce.
Sad ga njegovi "cipelare" isto kako je on "cipelario" Kosoricu koja sad zasigurno svršava od sreće.
Re: HDZ najavio sjednicu Predsjedništva danas u 18 sati
...kosorica je cipelarila sanadera....karamarko kosoricu..brkic karamarka....tko je sljedeci za cipelarenje plenkovic,brkic?
vuksadinare- Posts : 100240
2015-09-08
...hdz-u fakat treba sef sa karizmom i bez problema iza sebe.....to nije ni plenkovic..jer mu obiteljska firma ima milijunske dugove...i vjerojatno bi se brzo nasao u sukobu interesa da zasjedne na vlast..vec bi mediji isceprkali nesto......a ni brkic..koji ej na jedan ancin vec kompromitiran laznim diplomskim radom....nema nekih mrlja u karijeri..po meni krsticevic treba biti sef hdz-a..ima karizmu...kao ratnik,zapovjednik 4 gbr...skolovani casnik..uspjesan kao direktor informaticke firme..a ni repovi se ne vuku za njim
2015-09-08
vuksadinare wrote:...hdz-u fakat treba sef sa karizmom i bez problema iza sebe.....to nije ni plenkovic..jer mu obiteljska firma ima milijunske dugove...i vjerojatno bi se brzo nasao u sukobu interesa da zasjedne na vlast..vec bi mediji isceprkali nesto......a ni brkic..koji ej na jedan ancin vec kompromitiran laznim diplomskim radom....nema nekih mrlja u karijeri..po meni krsticevic treba biti sef hdz-a..ima karizmu...kao ratnik,zapovjednik 4 gbr...skolovani casnik..uspjesan kao direktor informaticke firme..a ni repovi se ne vuku za njim
hdz-u treba odlazak u povijest
ne...ali treba im neko jako ime na celu...nakon tuđmana imali su za predsjednike stranacke pikzibnere za vrijeme tuđmana..kuhace kave....koji su iskoristili priliku nakon smrti tuđmana domogavsi se tko zna kakvih papira za ucjene..i sanader i karamarko i jaca su radili jedno vrijeme u tuđmanovu uredu...i tko zna cega su sve dosepali kakvih transkripata,dokumenata da bi mogli ucjenjivati i tako doci na celo hdz-a ili bar biti desna ruka sefamarcellus wrote:vuksadinare wrote:...hdz-u fakat treba sef sa karizmom i bez problema iza sebe.....to nije ni plenkovic..jer mu obiteljska firma ima milijunske dugove...i vjerojatno bi se brzo nasao u sukobu interesa da zasjedne na vlast..vec bi mediji isceprkali nesto......a ni brkic..koji ej na jedan ancin vec kompromitiran laznim diplomskim radom....nema nekih mrlja u karijeri..po meni krsticevic treba biti sef hdz-a..ima karizmu...kao ratnik,zapovjednik 4 gbr...skolovani casnik..uspjesan kao direktor informaticke firme..a ni repovi se ne vuku za njim
2015-09-08
a iza svih tih imenovanja ne bi me cudilo da stoji mesicev rukopis...on kad je posato predsjednik imao ej uvid u dokumentaciju....a nije tajna da su karamrko,sanader,jaca kotirali kao mesicevi ljudi unutar hdz-a
2015-09-08
Mala je to stranka koliki je on gubitnik. Danas srušiti svoju Vladu, a sutra ostati bez svog Sabora, e to može samo velemajstor. Vala, svaka mu čast!
provocator wrote:Mala je to stranka koliki je on gubitnik. Danas srušiti svoju Vladu, a sutra ostati bez svog Sabora, e to može samo velemajstor. Vala, svaka mu čast!
svoju vladu iz koje su ga istjerali? To bi bila vlada Mosta i Oreškovića, HDZ bi tu bio samo da diže ruke u Saboru za odluke Mosta
odgodio karamarko sjednicu za danas...rekla ana cetri pistolja..'samo mrtav dajes ostavku'
2015-09-08
Nije ni to problem. Njegovi ga zatuku bez da trepnu.
Guest- Guest
marcellus wrote:provocator wrote:Mala je to stranka koliki je on gubitnik. Danas srušiti svoju Vladu, a sutra ostati bez svog Sabora, e to može samo velemajstor. Vala, svaka mu čast!
svoju vladu iz koje su ga istjerali? To bi bila vlada Mosta i Oreškovića, HDZ bi tu bio samo da diže ruke u Saboru za odluke Mosta
Nema on kapaciteta ni za ono kaj je delal a di za premijera. Štel je bit premijer a ni se usudil Milanoviću na megdan izać! Joj, daj Marčelo lik može samo tebe fascinirat svojom "pameću" i nikog više. Potkapacitirani priglupi murjak koji je uspinjao ljestvicom političkog uspijeha ucjenama i informacijama prikupljenim špijunskim mutnim poslovima.
Guest- Guest
ja sam cuo a ovo je vjerojatno istina..da ej ucjenjivao ljude u hdz-u...ljubavnim aferama doticnih....jer ih nije mogao ucjenjivati financijskim muljazama kad ej i sam umocen...Eva wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Mala je to stranka koliki je on gubitnik. Danas srušiti svoju Vladu, a sutra ostati bez svog Sabora, e to može samo velemajstor. Vala, svaka mu čast!
Nema on kapaciteta ni za ono kaj je delal a di za premijera. Štel je bit premijer a ni se usudil Milanoviću na megdan izać! Joj, daj Marčelo lik može samo tebe fascinirat svojom "pameću" i nikog više. Potkapacitirani priglupi murjak koji je uspinjao ljestvicom političkog uspijeha ucjenama i informacijama prikupljenim špijunskim mutnim poslovima.
2015-09-08
vuksadinare wrote:ja sam cuo a ovo je vjerojatno istina..da ej ucjenjivao ljude u hdz-u...ljubavnim aferama doticnih....jer ih nije mogao ucjenjivati financijskim muljazama kad ej i sam umocen...Eva wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Mala je to stranka koliki je on gubitnik. Danas srušiti svoju Vladu, a sutra ostati bez svog Sabora, e to može samo velemajstor. Vala, svaka mu čast!
Ma nema šlifa ni za bit Šeksov vozač, a di nekaj drugo. Pa usporedi njegvu retoriku s bilo koji HDZ-ovcem iz 90-tih i reci kaj ni tak.
Guest- Guest
a ka'k je dosao do vrha?..ili ucjenom ili ga je padre mesic pogurao kao svog covjeka..pamecu nije...a treceg nemaEva wrote:vuksadinare wrote:ja sam cuo a ovo je vjerojatno istina..da ej ucjenjivao ljude u hdz-u...ljubavnim aferama doticnih....jer ih nije mogao ucjenjivati financijskim muljazama kad ej i sam umocen...Eva wrote:marcellus wrote:provocator wrote:Mala je to stranka koliki je on gubitnik. Danas srušiti svoju Vladu, a sutra ostati bez svog Sabora, e to može samo velemajstor. Vala, svaka mu čast!
Ma nema šlifa ni za bit Šeksov vozač, a di nekaj drugo. Pa usporedi njegvu retoriku s bilo koji HDZ-ovcem iz 90-tih i reci kaj ni tak.
2015-09-08
Uz pomoć UDBE, kak se inače dospijeva do vrha.
Guest- Guest
Pa imate zanimljivu naslovnicu...marcellus wrote:vuksadinare wrote:...hdz-u fakat treba sef sa karizmom i bez problema iza sebe.....to nije ni plenkovic..jer mu obiteljska firma ima milijunske dugove...i vjerojatno bi se brzo nasao u sukobu interesa da zasjedne na vlast..vec bi mediji isceprkali nesto......a ni brkic..koji ej na jedan ancin vec kompromitiran laznim diplomskim radom....nema nekih mrlja u karijeri..po meni krsticevic treba biti sef hdz-a..ima karizmu...kao ratnik,zapovjednik 4 gbr...skolovani casnik..uspjesan kao direktor informaticke firme..a ni repovi se ne vuku za njim
Guest- Guest
pa to ti je to....kotirao je kao mesicev i manolicev covjek...a i ovo je cini mi se neka farsa od suđenja njega i manolica...nema tu nekih teskih rijeci kako to obicno bivaEva wrote:Uz pomoć UDBE, kak se inače dospijeva do vrha.
2015-09-08
UDBA je mafijaška organizacija, a od tam ispisnice nema. Tutleku je to sad jasno, ili možda i dalje nije, jer njegov IQ je prilično nizak.
Guest- Guest
ipak nekako mi djeluje da si ti na jedan nacin nacionalistkinja...mislim desnije orjentirana...bez obzira na neke spike o titu,jugi.....imas nekih postova gdje radikalnije zboris i od samih desnicara...no znam jos jednu takvu...Eva wrote:UDBA je mafijaška organizacija, a od tam ispisnice nema. Tutleku je to sad jasno, ili možda i dalje nije, jer njegov IQ je prilično nizak.
2015-09-08
Ma to ti se čini zbog mog temperametna.
Ja sam na liniji.
Ja sam na liniji.
Guest- Guest
Page 1 of 2 • 1, 2
Similar topics
» Ludnica.Dodik najavio dolazak sa njim svečenika i okađivanje predsjdništva istjerivanjem iz predsjedništva nečastivog
» Bećirović populistički prozvao Milanovića da Detuđmanizira Hrvatsku i najavio da će Bošnjaci opet izabrati dva člana Predsjedništva
» Bezveznjaci iz Inicijative 'Dobrodosli' najavljuju danas u 18 sati prosvjed na Markovu trgu
» Ne prestaje blam...Reiner tek danas u 9 sati primio vijest i konstatirao sa tugom da 'Dalmacija gori'
» Dodik je istakao da je danas šef kabineta hrvatskog člana Predsjedništva Bošnjak, a od 15 ljudi koji rade u kabinetu oko 12 Bošnjaka i jedan Srbin
» Bećirović populistički prozvao Milanovića da Detuđmanizira Hrvatsku i najavio da će Bošnjaci opet izabrati dva člana Predsjedništva
» Bezveznjaci iz Inicijative 'Dobrodosli' najavljuju danas u 18 sati prosvjed na Markovu trgu
» Ne prestaje blam...Reiner tek danas u 9 sati primio vijest i konstatirao sa tugom da 'Dalmacija gori'
» Dodik je istakao da je danas šef kabineta hrvatskog člana Predsjedništva Bošnjak, a od 15 ljudi koji rade u kabinetu oko 12 Bošnjaka i jedan Srbin
Page 1 of 2