UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 32 of 50
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Bok dado!
Janjetina smrdi. Jučer sam jela predobru domaću, savršeno spremljenu, domaću teletinu. Nemam potrebu uopće jest meso, osim kad je ovako divno.
Janjetina smrdi. Jučer sam jela predobru domaću, savršeno spremljenu, domaću teletinu. Nemam potrebu uopće jest meso, osim kad je ovako divno.
medication- Posts : 5689
2014-04-14
Ljudi kako vi stojite s profesionalnim ili životnim ambicijama?
Jel imate ljude u svom radnom i životnom okruženju koji vas tjeraju na bolje ili nabijaju komplekse i to?
Što radite po tom pitanju?
Jel imate ljude u svom radnom i životnom okruženju koji vas tjeraju na bolje ili nabijaju komplekse i to?
2014-04-14
neka mu da na uvid kozmetiku...Zagy wrote:Davi i ti njega....
...stari bu mam zbrisal
2014-12-30
Hahhaa Modrin deda mi je super...
2014-04-14
ne vrijedi - malo je gluh, malo se pravi lud, ignor :D on ti svoje tjera
obožava meni i mami kukat, mami pogotovo, uvijek joj se rasplače :D
ogovarali smo tatu u već dva navrata, naime
sebi ne može doć kakvog sina ima
a i izdeprimirao me s maminim pušenjem
i pričama o pokojnoj baki
to mi treba u životu još
obožava meni i mami kukat, mami pogotovo, uvijek joj se rasplače :D
ogovarali smo tatu u već dva navrata, naime
sebi ne može doć kakvog sina ima
a i izdeprimirao me s maminim pušenjem
i pričama o pokojnoj baki
to mi treba u životu još
ja tjeram svoje ljude na bolje.medication wrote:Ljudi kako vi stojite s profesionalnim ili životnim ambicijama?
jednom dečku koji ima potencijal uplatio sam tečaj engleskog (za ne bilivit da čovjek od 22g ne zna beknut) i uvjet je da ako položi moj trošak, ako ne položi on će mi vratiti lovu.
curka iz tima mene je počela forsati njemački, ona je rođena u njemačkoj...
moje okruženje.
bez obzira što sam im šef družimo se i van posla. tada skidam činove
2014-12-30
i priča kako će teta vjerojatno umrijet i da gleda smrti u oči, i ponavljao priču koju je ispričao i mami, da je njegova mama imala rak želuca za koji nije znala, ali izlječila se jodom i živjela još 12 godina, iako šlagirana
na kraju sam rekla... vrteći se u krug i spremajući kuhinju... dobro, nećemo tak pričat više..
pa je polako otišao u svoje odaje!
na kraju sam rekla... vrteći se u krug i spremajući kuhinju... dobro, nećemo tak pričat više..
pa je polako otišao u svoje odaje!
A vidi, ja bi voljela da mogu bolje pamtit odnose s bakama i djedovima.
Jednog nisam ni upoznala, drugi je umro kad sam imala 3-4 godine. Mamina mama kad sa imala 11-12, tatina prava mama nakon poroda. Usvojila ga je mamina rodica ili tako nešto kad je bio beba, jer joj je tatina majka na samrti rekla da ga ubaci u bunar, kad ionako neće preživjeti.
Ona ga je sačuvala i čudno odgajala.
Mene je mrzila i to mi otvoreno rekla. Zanimljivo da sam joj na kraju ja prekrila plahtu preko glave i dočekala mrtvozornika. Bila sam u srednjoj.
Zapravo tek sad kužim da je bila užasno zla i da je hrpu zla napravila mojoj obitelji.
Tako da, ako je dida dobroćudan, prolazi.
Jednog nisam ni upoznala, drugi je umro kad sam imala 3-4 godine. Mamina mama kad sa imala 11-12, tatina prava mama nakon poroda. Usvojila ga je mamina rodica ili tako nešto kad je bio beba, jer joj je tatina majka na samrti rekla da ga ubaci u bunar, kad ionako neće preživjeti.
Mene je mrzila i to mi otvoreno rekla. Zanimljivo da sam joj na kraju ja prekrila plahtu preko glave i dočekala mrtvozornika. Bila sam u srednjoj.
Zapravo tek sad kužim da je bila užasno zla i da je hrpu zla napravila mojoj obitelji.
2014-04-14
svaki put se čudim vašim upisima o rodbini.
da li je moja obitelj neki izuzetak ili su vaše.
kod mene su roditelji, a i djedovi i bake uvijek bili podrška.
ajd, mati mi pokojna skoro pa 20g no s roditeljima smo imali uvijek prijateljski odnos.
sa svojim starim sam više prijatelj nego odnos otac/sin.
mati mi je pak bila "luda".
s tetom i pokojnim tetkom sam bio u super odnosima.
s burazima isto. kada se nađemo nas 4+stari pa to je rikavanje od smijeha, radimo si spačke kao mala djeca...
da li je moja obitelj neki izuzetak ili su vaše.
kod mene su roditelji, a i djedovi i bake uvijek bili podrška.
ajd, mati mi pokojna skoro pa 20g no s roditeljima smo imali uvijek prijateljski odnos.
sa svojim starim sam više prijatelj nego odnos otac/sin.
mati mi je pak bila "luda".
s tetom i pokojnim tetkom sam bio u super odnosima.
s burazima isto. kada se nađemo nas 4+stari pa to je rikavanje od smijeha, radimo si spačke kao mala djeca...
2014-12-30
medication wrote:Hahhaa Modrin deda mi je super...
a dobro, legenda svoje vrste je.. šta je je
inače, ja bolje da ne opisujem svoju bandu s posla :D osiguranje, sve jasno, ne? :D
Ja se trenutno osjećam kao da propadam ovdje...imam super interni tim,ali šefovi katastrofa.....polako već pucam po šavovima,pitanje je vremena kada cu dići frku i reći da koji sam kurac sve to radila,sa vizažistikom,kada sam tu di jesam i nista ne mogu.....kao da imas auto od 300ps-a a smijes ga samo 60 voziti...upravo tako je meni sad... radim sve samo ono sto trebam ne,tj. Najmanje ....
Veberu mora da je tvoja obitelj ultimativno mjerilo :P
Veberu mora da je tvoja obitelj ultimativno mjerilo :P
Guest- Guest
medication wrote:Ljudi kako vi stojite s profesionalnim ili životnim ambicijama?
Ignoriram ove kompleksase i dajem najbolje sto mogu.....
Guest- Guest
medication wrote:A vidi, ja bi voljela da mogu bolje pamtit odnose s bakama i djedovima.
isuse, ovo je ko sapunica...
praktički samo maminu mamu si znala..
je, je.. dobar je on.. ima mane, voli gledat svoje dupe i malo prkosit i pravit se lud, ali ok :D i zapišavat školjku :D što je upravo napravio, u tijeku ručka mu se zna pripiškit, i onda šta će, neće naravno u svoj wc, nego kod nas
nekad nam se čini da to namjerno radi
dok je tata uvijek mene i mamu krivio, božsačuvaj reć da mu tata piša po i oko školjke.. a on je taj koji se stalno iskaljuje zbog gluposti i izderava na njega
neću više bolje.. :D
veberu, ma ok je on, al eto, ponekad je dosadan!
kaj se odmah ljutiš. samo sam iznesao interakciju.Zagy wrote:
veberu mora da je tvoja obitelj ultimativno mjerilo :P
očito sam i živim u super okruženju.
2014-12-30
Posložen si u glavi i neke okolnosti su ti se ok posložile isto.
Dobro je čut i takva iskustva jer onda znaš da stvari mogu biti i drugačije.
Ma, zadnjih dana malo preslažem svoj život, pa sam malo u nekakvoj krizi. Preispitujem sve živo. Valjda to tako ide pred prosvjetljenje.
Ma, zadnjih dana malo preslažem svoj život, pa sam malo u nekakvoj krizi. Preispitujem sve živo. Valjda to tako ide pred prosvjetljenje.
2014-04-14
medication wrote:Ljudi kako vi stojite s profesionalnim ili životnim ambicijama?
hm, ne podnosim nepravdu i uglavnom glasno kazem kad je osjetim, za sebe ili druge (ako to traze od mene)
iz takta me jos uvijek mogu izbacit ludi i zli ljudi, kao nedavno jedan gost na poslu, nakon cega sam morala malo otic u podrum plakati
betty.boop-
2015-01-23
Mojoj mami je mama umrla kada je imala 16 godina.
Nakon toga i tata joj je otisao u qrac.
Nakon par godina doveo neku novu zenu koja moju mamu nije podnosila, ali njega nije bilo briga.
Zatim se majka udala ngdje sa 25 i do 40 nije sa ocem pricala. Njemu je sto je bio stariji sve vise mama nedostajala, prema meni nije bio onakav kakav je bio prma kcerkama od brata, ali svejedno mislim da nije da me nije volio, samo sam ga jako podsjecala na bivsu zenu, mrtvu.
Imam i ujka, ali sa njime sam posvadana. Takoda kazem da ga ni nemam. Mamu mi je stalno premlacivao. Kada bi mama nakon skole otisla do svoje tete (od tate mama) ne bi joj dala jesti vec bi rekla: meni je zao ali ja to cuvam za svoju kcer, ona ce doci gladna.
Zena je jela govna jer je bila puna love. I dan danas ima dvije kuce...
Mamina mama je godinama prije nego je umrla bolovala. Zatim je moja mama zbog bubrega zavrsila u bolnici... Svih je bolio qrac. Jedino je stara sa bolesnim srcem pjesacila 10km samo da kcerki donese lakirane cizmice koje je toliko htjela...
100x me nazivcira, ali kada usporedim njeno djetinjstvo i djetinjstvo mog oca koji je bio mazen i pazen mamin sin... Dode mi zao.
Nakon toga i tata joj je otisao u qrac.
Nakon par godina doveo neku novu zenu koja moju mamu nije podnosila, ali njega nije bilo briga.
Zatim se majka udala ngdje sa 25 i do 40 nije sa ocem pricala. Njemu je sto je bio stariji sve vise mama nedostajala, prema meni nije bio onakav kakav je bio prma kcerkama od brata, ali svejedno mislim da nije da me nije volio, samo sam ga jako podsjecala na bivsu zenu, mrtvu.
Imam i ujka, ali sa njime sam posvadana. Takoda kazem da ga ni nemam. Mamu mi je stalno premlacivao. Kada bi mama nakon skole otisla do svoje tete (od tate mama) ne bi joj dala jesti vec bi rekla: meni je zao ali ja to cuvam za svoju kcer, ona ce doci gladna.
Zena je jela govna jer je bila puna love. I dan danas ima dvije kuce...
Mamina mama je godinama prije nego je umrla bolovala. Zatim je moja mama zbog bubrega zavrsila u bolnici... Svih je bolio qrac. Jedino je stara sa bolesnim srcem pjesacila 10km samo da kcerki donese lakirane cizmice koje je toliko htjela...
100x me nazivcira, ali kada usporedim njeno djetinjstvo i djetinjstvo mog oca koji je bio mazen i pazen mamin sin... Dode mi zao.
Guest- Guest
Sorry veberu,ali po meni si dao interakciju tipa "jel moja obitelj normalna,ili vasa nenormalna?" Ovo nije prvi put da si takvo nesto iznijeo.....
Nisu svi imali tu sreću odrasti u normalnom okruženju..takve osobe jednostavno trebaju duplu snagu za sve u zivotu jer vuku za sobom....dok se ne oslobode....svejedno su dobar dio zivota u zaostatku...
Nisu svi imali tu sreću odrasti u normalnom okruženju..takve osobe jednostavno trebaju duplu snagu za sve u zivotu jer vuku za sobom....dok se ne oslobode....svejedno su dobar dio zivota u zaostatku...
Guest- Guest
medication wrote:Posložen si u glavi i neke okolnosti su ti se ok posložile isto.
U sličnoj smo fazi....bitno je ne reagirati i niposto ne donositi odluke u efektu...ohladiti i jos jednom razmisliti i pričekati da se otvore prava vrata.. .
Guest- Guest
Je, skulirat se treba.
Ovo su mi teška 4 dana.
Ovo su mi teška 4 dana.
2014-04-14
pa živio sam u dobrom okruženju, samo sam pitao. da li sam izuzetak ili je to pravilo.Zagy wrote:Sorry veberu,ali po meni si dao interakciju tipa "jel moja obitelj normalna,ili vasa nenormalna?" Ovo nije prvi put da si takvo nesto iznijeo.....
roditelji su nas uvijek podržavali.
nisam mislio ništa loše...
moj stari kada napravi tulum to se kasnije priča po kvartu, a čovjek eto u 76-oj.
2014-12-30
Page 32 of 50 • 1 ... 17 ... 31, 32, 33 ... 41 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)