UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 41 of 50
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
pusti...veber wrote:koji kiki nisi zaokružila na 50, da se ne zajebavamoLady_D wrote:yebote meni sve na srpskom zvuci smesnoZagy wrote:DonnieD wrote:Zagy wrote:Sad je!
Al tebi bude super kad svi budu u isto vrijeme pubertetlije...
A dunav je uvijek tu.....a imam i šumu pod nos da se obesim.....
dado znam da nisi maloljetna, ali naspram vebera koji ima 48...
muskima u tvoji m godinama znaci kada im oduzimaju godine
Guest- Guest
?Lady_D wrote:hahahhahahaha hahahhahaha
nemam pojma tko je ono rekao da je jedan korisnik clan met.hr-a ali ja na to placem vec danima
2014-12-30
Zagy wrote:Daj malo crnog humora
Ma nemam ja ništa protiv (crnog) humora...
Moju mamu kad smo pred klimaks znali zezat jel možda trudna, rekla bi nam 'E da mi dođe još jedno takvo kao Dada, komotno mi štrik nabavite'
DonnieD-
2016-06-22
mozda je ipak bil meth.hr-a...veber wrote:?Lady_D wrote:hahahhahahaha hahahhahaha
nemam pojma tko je ono rekao da je jedan korisnik clan met.hr-a ali ja na to placem vec danima
no svejedno
Guest- Guest
a, tek desetljeće?Lady_D wrote:pusti...veber wrote:koji kiki nisi zaokružila na 50, da se ne zajebavamoLady_D wrote:yebote meni sve na srpskom zvuci smesnoZagy wrote:DonnieD wrote:
Al tebi bude super kad svi budu u isto vrijeme pubertetlije...
A dunav je uvijek tu.....a imam i šumu pod nos da se obesim.....
dado znam da nisi maloljetna, ali naspram vebera koji ima 48...
muskima u tvoji m godinama znaci kada im oduzimaju godine
2014-12-30
Svi se zezamo sa onim od cega smo slobodni....a i ako nisi,strahu najlakse u lice pljunes kada ga ismijes....
Guest- Guest
i dalje ne kužim.Lady_D wrote:mozda je ipak bil meth.hr-a...veber wrote:?Lady_D wrote:hahahhahahaha hahahhahaha
no svejedno
stariji sam, pojasni...
2014-12-30
kako mislis od cega smo slobodni?Zagy wrote:Svi se zezamo sa onim od cega smo slobodni....a i ako nisi,strahu najlakse u lice pljunes kada ga ismijes....
ja sam slobodna od metha pa se smijem? :P
Guest- Guest
Koja je vama granica za neku razliku u godinama?
Koliko godina bi trebao najviše ili najmanje trebao imat tip da promislite o nekoj vzi ili avanturi?
Koliko godina bi trebao najviše ili najmanje trebao imat tip da promislite o nekoj vzi ili avanturi?
medication- Posts : 5689
2014-04-14
doći će lejdi u moje godineZagy wrote:Svi se zezamo sa onim od cega smo slobodni....a i ako nisi,strahu najlakse u lice pljunes kada ga ismijes....
2014-12-30
aboktemazoveber wrote:i dalje ne kužim.Lady_D wrote:mozda je ipak bil meth.hr-a...veber wrote:?Lady_D wrote:hahahhahahaha hahahhahaha
no svejedno
stariji sam, pojasni...
nije dovoljno sto ti ding-dong steka, sada i pamet :P
bracala
Guest- Guest
min 48medication wrote:Koja je vama granica za neku razliku u godinama?
Guest- Guest
meni +/-5 za vezu, za avanturu do -15/+5medication wrote:Koja je vama granica za neku razliku u godinama?
2014-12-30
veber wrote:meni +/-5 za vezu, za avanturu do -15/+5medication wrote:Koja je vama granica za neku razliku u godinama?
Guest- Guest
javim ti se za godinu i pol.Lady_D wrote:min 48medication wrote:Koja je vama granica za neku razliku u godinama?
2014-12-30
medication wrote:Koja je vama granica za neku razliku u godinama?
Ma ja kad sam mlađa sam mislila ne više od godinu-dvije razlike, ono, nema šanse.
A dragi je 5 godina stariji.
Ne znam, nisam sigurna baš da se može pretjerano utjecat na to... Ili ti netko klikne ili ne, godine nisu neko mjerilo. :)
DonnieD-
2016-06-22
Pa ako imas problem sa alkoholom recimo,ne salis se bas na taj racun....
Stariji moze i 15 godina...mladji....ajd moze isto 15....
Stariji moze i 15 godina...mladji....ajd moze isto 15....
Guest- Guest
to je generacija i ok je. velike razlike nisu normalne...DonnieD wrote:medication wrote:Koja je vama granica za neku razliku u godinama?
Ma ja kad sam mlađa sam mislila ne više od godinu-dvije razlike, ono, nema šanse.
A dragi je 5 godina stariji.
Ne znam, nisam sigurna baš da se može pretjerano utjecat na to... Ili ti netko klikne ili ne, godine nisu neko mjerilo. :)
2014-12-30
Page 41 of 50 • 1 ... 22 ... 40, 41, 42 ... 45 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)