UUOT! (upravo u ovom trenutku)
Page 7 of 50
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Re: UUOT! (upravo u ovom trenutku)
što meni ovaj zeleni čaj popravlja raspoloženje... ne znam jesam li umislila
modra- Posts : 7660
2014-04-17
modra-
2014-04-17
Mamine sinove se nažalost mora preodgojit.....
Moj se postepeno promijenio kada je vidio da mu žena nije mrtva klada navečer jer joj je on pomogao.....i rekla sam mu....ne možeš očekivati da radim,dodjem s posla,kuham,perem,čistim i još revna za one stvari budem.....jednostavno ne mogu.....nije glup,zbrojio je 2+2....
Moraš ga preodgojit lady.....
Ja ne dam nikad ako nisam i ja raspoložena...niti on želi....pa to onda nije sex....
Jebote al lije!
Moj se postepeno promijenio kada je vidio da mu žena nije mrtva klada navečer jer joj je on pomogao.....i rekla sam mu....ne možeš očekivati da radim,dodjem s posla,kuham,perem,čistim i još revna za one stvari budem.....jednostavno ne mogu.....nije glup,zbrojio je 2+2....
Moraš ga preodgojit lady.....
Ja ne dam nikad ako nisam i ja raspoložena...niti on želi....pa to onda nije sex....
Jebote al lije!
Guest- Guest
Zagy wrote:.....
Jebote al lije!
Ja to ne mogu ni zamislit. Sta onda,on radi a ti razmidljas hoće li vise?! :^O
Arwen-
2014-04-22
modra wrote:što meni ovaj zeleni čaj popravlja raspoloženje... ne znam jesam li umislila
Da nije kanabis zeleni caj ^^
Ziil Los Dii !- Posts : 5807
2015-10-11
Zagonetna je na svetoj misiji preodgajanja ^^ (jedno 5x si tu rijec spomenula)
I sto onda ako preodgojeni deckic nije ista osoba u koju si se zaljubila? Ili sad ne vjerujemo u iskrenu iskonsku ljubav^^?
I sto onda ako preodgojeni deckic nije ista osoba u koju si se zaljubila? Ili sad ne vjerujemo u iskrenu iskonsku ljubav^^?
Pa zaintrigira i tebeshenell wrote:Zagy wrote:.....
Jebote al lije!
Seksas se zestoko iako je jedno oko zatvoreno
Samo ti se nije dalo jer si umorna
Guest- Guest
Jel dijamant nije više dijamant kad ga lijepo išlajfaš?
Šta tebi toliko smeta u tome?
Jel trbe tvoja majkica razmazila a stan ti tipičan studentski?
Šta tebi toliko smeta u tome?
Jel trbe tvoja majkica razmazila a stan ti tipičan studentski?
Guest- Guest
Lady_D wrote:Pa zaintrigira i tebeshenell wrote:Zagy wrote:.....
Jebote al lije!
Seksas se zestoko iako je jedno oko zatvoreno
Samo ti se nije dalo jer si umorna
Aha kuzim..kad pocnete onda se i tebi da?
Ma ne,meni kad se ne da-ne da mi se.
A to moze nabrojat na prste jedne ruke :^O
Arwen-
2014-04-22
Stvarno ne vidim zašto bi mene sve u stanu čekalo ako ja radim 30 a on 38,5 sati....
I nisam ja nikoga preodgojila nego se on sam promijenio....možda najviše kada je uzeo mjesec dana porodiljnog i ostao sa djecom kući a ja radila....tek onda je vidio šta se sve kući radi i da je zapravo bolje prošao onaj koji ide raditi ....
Imamo mi te prijatelje,njegov najbolji prijatelj...macho koji prstom neće da mrdne...ona je na izmaku snaga a njega boli kurac...gdje je tu onda ljubav?!
Ako zbilja volis nekoga i vidiš da ne stigne nesto,pomoći ćeš mu....ja to tako vidim....
I nisam ja nikoga preodgojila nego se on sam promijenio....možda najviše kada je uzeo mjesec dana porodiljnog i ostao sa djecom kući a ja radila....tek onda je vidio šta se sve kući radi i da je zapravo bolje prošao onaj koji ide raditi ....
Imamo mi te prijatelje,njegov najbolji prijatelj...macho koji prstom neće da mrdne...ona je na izmaku snaga a njega boli kurac...gdje je tu onda ljubav?!
Ako zbilja volis nekoga i vidiš da ne stigne nesto,pomoći ćeš mu....ja to tako vidim....
Guest- Guest
Ne vraćam ja nista samo branim svoje stajalište.....sa druge strane kužim da je nekima teško izaći iz komfort zone.....
Guest- Guest
nikada u zivotu ne bih dopustio zeni da se izrabljuje i da provodi sve vreme u kuhinji, da ne izlazi i sl.
ne bih nikada zeleo da mi zena sa 30 izgleda kao da ima 65
ne bih nikada zeleo da mi zena sa 30 izgleda kao da ima 65
Guest- Guest
Moj kaze da bi mi dize spomenik zbog toga sto sve stignem uz njih dvoje.
Mi funkcioniramo na nacin da kad je on kući(zavisi koja je smjena) ja spremim i skuham a djeca su s njim i on sprema nered koji oni naprave. A u općenitom smislu ako kazem da mi pomogne i usisa hoće. Smeće nosi on,to mi je npr ljigavo. Kao i usisavanje malih nosića :^O
Mi funkcioniramo na nacin da kad je on kući(zavisi koja je smjena) ja spremim i skuham a djeca su s njim i on sprema nered koji oni naprave. A u općenitom smislu ako kazem da mi pomogne i usisa hoće. Smeće nosi on,to mi je npr ljigavo. Kao i usisavanje malih nosića :^O
Arwen-
2014-04-22
Naravno,svatko ima sistem...nema univerzalnog.....
Taj muzev prijatelj je bio izjavio da sam ja razmažena...na sta mu je njegova žena uzvratila da on neće da se rastavi jer neće više nikad naći žrtvu kao ona...samo svakoj žrtvi jednom dopizdi....
Taj muzev prijatelj je bio izjavio da sam ja razmažena...na sta mu je njegova žena uzvratila da on neće da se rastavi jer neće više nikad naći žrtvu kao ona...samo svakoj žrtvi jednom dopizdi....
Guest- Guest
Page 7 of 50 • 1 ... 6, 7, 8 ... 28 ... 50
Similar topics
» UUOT! (upravo u ovom trenutku)